Evet kilolu değilsin, hem kilo dediğin nedir, bugün var yarın yok. Ex-şahıs kendi ahlak, erdem yoksunluğuna odaklansınCok kilolu değilim .1.70 boy 67 kilo. Ama ben 54 olmak istiyorum. Çünkü genelde hep öyley dim. Eski es kişisi çocuk nasıl diye aradı sabah tombis nbr diyor Allahım akıl fikir ver. 2 ayda 54 olup buraya da foto koyacagim:)
Teşekkür ederim... Birlikte başarır iz inşallah.
kizlar cok sinirliyim oturuyorum fakat kotum popo kismindan yirtilmis onu farkettim.
nasil lavaboya gidicem ben is yerinde.
mavi den alindi bir de bu kot birdaha asla almicam.
canim montum var ama kisa suan ise nasil geldim onu düsünüyorum gören oldu mu ki diye.HOŞGELDİNİZZZZZZZZZ
naptın canm baya olmuş yazalı
nasıl yırtılmış
montun veya şalın yok muuu
canim montum var ama kisa suan ise nasil geldim onu düsünüyorum gören oldu mu ki diye.
dikiş yeri mi sökülmüş? yoksa bildiğin yırtık mı? Gömlek falan da kapatmıyor sanırımkizlar cok sinirliyim oturuyorum fakat kotum popo kismindan yirtilmis onu farkettim.
nasil lavaboya gidicem ben is yerinde.
mavi den alindi bir de bu kot birdaha asla almicam.
jean ile alakali bu mavi de birsürü sikayet var.aman olan olmuş takılma boşver insanlık haliiiiiiiiiiiii
relaks olllllll
kuzu bildigin yirtik.dikiş yeri mi sökülmüş? yoksa bildiğin yırtık mı? Gömlek falan da kapatmıyor sanırımbiri hırkasını ödünç vermez mi?
kuzu bildigin yirtik.
sanki eskimis gibi öyle düsün ama ben bunu alali daha bir kac ay oldu
sal var onu belime dolamaya calisicam
süper, şal günü kurtarır.kuzu bildigin yirtik.
Çok kötü olmuş:/// şal varmış neyse kikuzu bildigin yirtik.
evet aynen öyleÇok kötü olmuş:/// şal varmış neyse ki
evet onu dolayip giderim evesüper, şal günü kurtarır.
yaapma yaKızlar, N nscckts annem doktordan geldi Trigliserid 990 olmuşnormal sınır 30-150.. doktor sen zeytinyağ mı içtin, naptın demiş.
Geldiğimden beri(her defasında olduğu gibi) beslenme ve hareket konusunda uyarıyordum ama şimdi bu sonuçla elime düştü çok şükür.
Ben de bu sayede sağlıklı beslenmeye dönüş yapacağım.
Kerevize ağırlık mı versem acaba N nscckts ne dersin?
Ne yazacagimi bilemedim, çok mutlu ol kizinla, tüm sevdiklerine hasretini kızınla gider inşallah...Merhabalar herkese. Dün buradaki pekçok mesajı okudum. O kadar içten ki herkes bir aile gibi olmussunuz ne güzel.
Ben hep 52 kilo civarında olan biriydim. 20 Temmuzda Kızkardeşim e kanser teşhisi kondu ve 4 Kasım da kaybettim. O kadar kötü günler geçirdim ki deli gibi saçma sapan şeyler yiyip ağlama krizleri yle 67 kilo oldum. Malesef ki Marmara depreminde tüm ailemi kaybetmiş biri olarak tek ailem Kızkardeşim herseyim di. Zor günler geçirdim. Şimdi sağlıklı eski gunlerim e dönmek için uğraşıyorum. Eşimden ayrildim bir kızım var ve kızım için kendime daha da iyi bakmaliyim. Kamuda makina mühendisiyim. Kendimi detaylı anlattim:) Güzel desteklerini zi bekliyorum. Sevgiler güzel bir hafta olsun❤
Ay iyi verdim dimii, bugün baktim yine dayanamadim 85,8 diyo tartı amcaBöyle devam edersen hızlı değişimine hepimizin şahit olacağı kesin.lingen de yeni başladı sayılır, çok kısa sürede çok iyi kilo verdi. Zaten kilodan önemlisi ömrümüzü kaliteli geçirmek. Doğru beslenip hareket edince bu hemen yaşam kalitemize yansıyor.
evet canım neden az yıyorsun bu kadarNe yazacagimi bilemedim, çok mutlu ol kizinla, tüm sevdiklerine hasretini kızınla gider inşallah...
Ve Aramıza hoşgeldin, senin şu an memnun olmadığın kilo benim hedef kilom:) boyumuz aynı:)
Ay iyi verdim dimii, bugün baktim yine dayanamadim 85,8 diyo tartı amca
Ama bi sorun var, ben gerçekten giderek daha da az yemeye başladım, hic iyi olmuyor bu halsiz düşüyorum ama mideme bi öküz oturmuş kalkmiyo
6dan beri ayaktayım, yulafsız sade suyla protein tozu içtim ve sadece 2 haşlanmış yumurta yedim...
Dün kü menü:
Sabah protein tozu 30 gr yulaf kepeğiyle
Öğlene doğru kendi yaptigim ketojenik unsuz ekmekcigin yarisi ile bi yumurta iki zeytin
Akşam 4 5 kasık fasulye piyazi, bi yumurta, 70 gr kadar tavuk eti
Akşam yediğini zorla yedim mecbur olduğum için... napicam bilmiyorum, kaslar zarar gorecek
N nscckts bir yol göster kuzu
Canım iste sorun o, ben yemiyim demiyorum ki, yemek istiyorum ama olmuyor... O nohut unuyla yaptigim travmatize ekmekcikten yediğimden beri öküz var midemde... canım hic bisey istemiyor... yeminle ağlıcamevet canım neden az yıyorsun bu kadar
benım dişimin kavuguna yetmez sahsen gun gectıkce azaltıyorsun yemegı olmaz boyle
sadece pıyaz ve et var yanında corba ve ayran yok mesela
sabah kı yedıgını saymıyorum bıle hava yutmakla es deger nerdeyse o kadar az olmaz boyle
saglıklı yemekten cekınme otur guzelce ye sonra ac kalarak kılo veremez hale gelırsın
Canım iste sorun o, ben yemiyim demiyorum ki, yemek istiyorum ama olmuyor... O nohut unuyla yaptigim travmatize ekmekcikten yediğimden beri öküz var midemde... canım hic bisey istemiyor... yeminle ağlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?