Sağlıklı beslenirken;

Evet kilolu değilsin, hem kilo dediğin nedir, bugün var yarın yok. Ex-şahıs kendi ahlak, erdem yoksunluğuna odaklansın

Before/after fotolarını merakla bekliyoruz.

Nisa'nın ve Bibi'nin fotoları gördün mü?

kizlar cok sinirliyim oturuyorum fakat kotum popo kismindan yirtilmis onu farkettim.
nasil lavaboya gidicem ben is yerinde.
mavi den alindi bir de bu kot birdaha asla almicam.

Teşekkür ederim... Birlikte başarır iz inşallah.

HOŞGELDİNİZZZZZZZZZ

kizlar cok sinirliyim oturuyorum fakat kotum popo kismindan yirtilmis onu farkettim.

naptın canm baya olmuş yazalı
nasıl yırtılmış
montun veya şalın yok muuu

dikiş yeri mi sökülmüş? yoksa bildiğin yırtık mı? Gömlek falan da kapatmıyor sanırım biri hırkasını ödünç vermez mi?

dikiş yeri mi sökülmüş? yoksa bildiğin yırtık mı? Gömlek falan da kapatmıyor sanırım biri hırkasını ödünç vermez mi?
kuzu bildigin yirtik.
sanki eskimis gibi öyle düsün ama ben bunu alali daha bir kac ay oldu
sal var onu belime dolamaya calisicam

Kızlar, N nscckts annem doktordan geldi Trigliserid 990 olmuş normal sınır 30-150.. doktor sen zeytinyağ mı içtin, naptın demiş.
Geldiğimden beri(her defasında olduğu gibi) beslenme ve hareket konusunda uyarıyordum ama şimdi bu sonuçla elime düştü çok şükür.
Ben de bu sayede sağlıklı beslenmeye dönüş yapacağım.
Kerevize ağırlık mı versem acaba N nscckts ne dersin?

yaapma ya cok uzuldum
neden oyle olmus annen cok mu kotu beslenıyor kı bunu tetıkleyen saglık sorunu var mı
gecmıs olsun canısı
evet kerevız tok tutar bol yesıllık salata
yesıl mercımek ıle pılav yapabılırsınız sadece ıcınde yesıl mercımek sogan sarımsak bıraz salca ıle nohutda koyarsın
bolca fırında sebze yemeklerı hafıf olacak sekılde corbalar

Ne yazacagimi bilemedim, çok mutlu ol kizinla, tüm sevdiklerine hasretini kızınla gider inşallah...
Ve Aramıza hoşgeldin, senin şu an memnun olmadığın kilo benim hedef kilom:) boyumuz aynı:)
Ay iyi verdim dimii, bugün baktim yine dayanamadim 85,8 diyo tartı amca
Ama bi sorun var, ben gerçekten giderek daha da az yemeye başladım, hic iyi olmuyor bu halsiz düşüyorum ama mideme bi öküz oturmuş kalkmiyo
6dan beri ayaktayım, yulafsız sade suyla protein tozu içtim ve sadece 2 haşlanmış yumurta yedim...
Dün kü menü:
Sabah protein tozu 30 gr yulaf kepeğiyle
Öğlene doğru kendi yaptigim ketojenik unsuz ekmekcigin yarisi ile bi yumurta iki zeytin
Akşam 4 5 kasık fasulye piyazi, bi yumurta, 70 gr kadar tavuk eti
Akşam yediğini zorla yedim mecbur olduğum için... napicam bilmiyorum, kaslar zarar gorecek
N nscckts bir yol göster kuzu

evet canım neden az yıyorsun bu kadar
benım dişimin kavuguna yetmez sahsen gun gectıkce azaltıyorsun yemegı olmaz boyle
sadece pıyaz ve et var yanında corba ve ayran yok mesela
sabah kı yedıgını saymıyorum bıle hava yutmakla es deger nerdeyse o kadar az olmaz boyle
saglıklı yemekten cekınme otur guzelce ye sonra ac kalarak kılo veremez hale gelırsın

Canım iste sorun o, ben yemiyim demiyorum ki, yemek istiyorum ama olmuyor... O nohut unuyla yaptigim travmatize ekmekcikten yediğimden beri öküz var midemde... canım hic bisey istemiyor... yeminle ağlıcam

Canım iste sorun o, ben yemiyim demiyorum ki, yemek istiyorum ama olmuyor... O nohut unuyla yaptigim travmatize ekmekcikten yediğimden beri öküz var midemde... canım hic bisey istemiyor... yeminle ağlıcam
oyle olur tok tutan seyler yıyınce ıstah kalmıyor gercekten
sabah bıraz daha zorla kendını ya da kendını acıktıracak seyler yapabılırsın bu topik nasıl oldu boyle kendımızı acıktırmak ıcın ugrasıyoruz
ben oyle oldugum zaman enerjı harcıyordum acıkmak ıcın
ya da kendımı zorluyordum
o az yemeye alısırsa vucut o kısır donguye gırerse sıkıntı onun ıcın bunlar aklına gelsın yerken sabah zorla bıraz daha kendını
fırında unsuz patates olmadan mucver tarıfım vardı ya onu yap mesela ondan ye , yeterı kadar yemezsen hazım sorunu da yasarsın bagırsakları tembellestırmeyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…