ya şu protein tozunuda mı bıraksan? Böbreklerine zararlı değil mi?Canım iste sorun o, ben yemiyim demiyorum ki, yemek istiyorum ama olmuyor... O nohut unuyla yaptigim travmatize ekmekcikten yediğimden beri öküz var midemde... canım hic bisey istemiyor... yeminle ağlıcam
proteın tozunu oldum olası sevmemısımdır :) gercektenya şu protein tozunuda mı bıraksan? Böbreklerine zararlı değil mi?
Bir de niye normal ev yemekleri yok sende? Şöyle Nisa'nın ki gibi, nohuttu, etti, balıkdı sıcak menüler olsa canın yemek istemez mi daha çok?
canımmm ınsulın dırencın cıkmıstı senın degıl mıben de protein tozunu hiç kullanmadım ben de.
onun yerine yeşil mercimek . baklagill.
yeterli oluyordur herhal .
akşam menemen yiyeceğim nasipse
sabah 2 avuç fıstık . 1 havuç . büyük havuç
öğlen . büyük kase yoğurt içine 2 yk . yulaf , 1 yk. chia , 2 yemek kaşığı keten tohumu , 15 adet kuru erik .
güplettim . elhamdülillah.
duzenlı spor yapmayanlarda karacıger yaglanması yapıyor :)Samsonn N nscckts @demirleke arkadaslar protein tozunun böbreklere bi zararı yok, laktoz intoleransı olanlar için sıkıntı yaratabiliyor onlar için de laktozsuz olanlar var... protein tozu whey peynir altı suyundan elde edilir hic bir zararı yoktur... ayrıca tanıdığımız dünya şampiyonu vücutcu bir kadin var, şu an beslenme eğitmenliği yapıyor o da söyledi zararlı olmadığını... korkacak birşey yok yani:)
Size o kadının şampiyonluk zamanlarından da bi foto atayım da görün analar ne karılar doğurmuş
Eki Görüntüle 2599263
Evet spor yaparken sabah aksam içiyordum, şimdi sadece sabah alıyorum:)duzenlı spor yapmayanlarda karacıger yaglanması yapıyor :)
proteının tozunun neyden nasıl yapıldıgını bılıyorum kuzum , proteın agırlıklı beslenmeyı seven de bırıyım ama sahsen benım ve benım gıbı spora zaman ayırmayan ınsanlara tavsıye etmıyorum
bırde ben duz mantıgım yıyebılecek alabılecek proteınım varken neden :)
hanı sey gıbı sebzede de aynı vıtamınler varken ısrarla meyve yıyerek o vıtamını almak ıstemek gıbı neden :)
bırde canım bırsey ıstemıyor yemem lazım yemegı cok azalttım durumuna gelındıgınde de dıkkatlı tuketılmesı gerek
kuruyemıs yemek zorundasın saglıklı yag almalısın sabahları veya oglen kahvenın yanında mutlaka ye canım eksık etme 3-5 badem veya antep fıstıgı at agıza sıfa olsun :)Evet spor yaparken sabah aksam içiyordum, şimdi sadece sabah alıyorum:)
Ondan hariç de zaten protein ağırlıklı besleniyorum, hergün et ve salata, ki salataya cogu zaman ya nohut ya barbunya ya da fasulye ekliyorum... içim dışım protein oldu zatenyeminle gına geldi
Yani sebze ve etten bolca alıyım proteinimi, yoksa senden azari yerim
Meyve bende zaten hic olmaz oldum olası sevmem...
Kuruyemiş de yiyemiyom ama kaç gündür
hahhaha diyene bak.canımmm ınsulın dırencın cıkmıstı senın degıl mı
sabah 2 avuc fıstıkla sekerı bol olan havuc hemde buyuk
oglen de 15 kuru erık
bunlar cok fazla
hep dıyorum bırını secın gunde ıkı kere kuruyemıs olmaz
kuruyemıs oldugu gun meyve olmaz
normalde sabah su tarz menu guzel olur
yarım kase lor peynır kekıklı pul bıberlı
10 zeytın
yersen yumurta yoksa salata
oglen o yulaflı karısımlı yogurt ve yanına 5 badem
aksam corba salata ve ana yemek
olması gereken bu sız saglıklı beslenmeyı yanlıs anlıyorsunuz saglıklı dıye bır cuval kuruyemıs yıyemeyız mesela
yanı bende yemek ısterdım ama o zaman saglıktan uzaklasıyoruz
ah kuzum ben o gun sadece 1 tabak kuruyemıs yedım baska hıc bırsey yemedım onu dıyorum ıste dengelemek lazımhahhaha diyene bak.
gecen gun 1000 kalori kuruyemiş sen yemedi miydin beyaaa
seker falan yok bende . reddediyorum. ıhhhhhhhğğ.no.no
ayrica sağlikli besleniyorum demiyorum da canim cektiğini yiyorum diyeyim kuzum.
canim ne cekerse onu yiyorum ki.
sağlıkli besleniyorum diye bir idiam yok. çünkü benim yediklerim kafaan atma daha çok.
Kizzzz zaten hergün bi avuc karişik yiyordum kuruyemiş ama kaç gündür olmuyor o da gitmiyor dert tutasica boğazımdankuruyemıs yemek zorundasın saglıklı yag almalısın sabahları veya oglen kahvenın yanında mutlaka ye canım eksık etme 3-5 badem veya antep fıstıgı at agıza sıfa olsun :)
bu ısı cozerız canım sen kaygısız olKizzzz zaten hergün bi avuc karişik yiyordum kuruyemiş ama kaç gündür olmuyor o da gitmiyor dert tutasica boğazımdan
Bak hala iki yumurtayla duruyorum, canım hic bisey istemiyor
Ay en son lisedeyken annem kafamı kabak yemeğinin içine sokmuştu ye diye hic unutmambu ısı cozerız canım sen kaygısız ol
ben dıyorum ıste saglıklı beslenınce meyveden ekmekten sekerden uzak durunca gercekten acıkmıyor ınsanılk 2 hafta asırı zor oluyor ama sonra bak boyle
bır kac ay sonra karnın bıle guruldamayacak gorursun
ne guzel tadını cıkar bu anların bosver
mesela yedıgınde az gorursek sunu da ye bunu da ye derız sende ye :)
ne guzel kız sana ye ye dıyoruz
ooofffff ne dıyorsun yaaaa 30 gunde 20 kıloAy en son lisedeyken annem kafamı kabak yemeğinin içine sokmuştu ye diye hic unutmam8 gündür agzima lokma koymamıştım çünkü
30 günde 19 kilo vermiştim o zaman... yaş küçük kafa basmıyor yaptığının yanlış olduğunu ama sonra hep zayiftim
ana yuregı napsınHa bu arada o gün bugündür kabak sulusu sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?