Sağlıklı beslenirken;

ooofffff ne dıyorsun yaaaa 30 gunde 20 kılo
bende kendıme kılo verdım dıyorum asıl sen anlat sırrı
Ay o zamanlar genciz kilo ne ki şakır şakır gidiyordu ama bilincsizdik iste... ama evde çok spor yapıyordum... ip atliyordum herkes yattıktan sonra çıplak ayakla binanın merdivenlerini inip çıkıyordum dakikalarca... mekik çekiyordum Manyak gibi... ve çok az yiyordum

ahh genclık
ya sen ıp atlamak falan anlattın bak aklıma ne geldı
kılo vermeye ılk basladıgım ay herkes bana leslıe falan yap dıyor bak dusun benım gıbı spor tembelı bır ınsanı kaldırmayı basardılar ayaga

leslıe yapıyorum 15 dk mı ne zaten yenı baslamısım esım ıcerden kostur kostur geldı sende hıssettın mı dıye deprem oldu sanmıs ya yerı zingirdetmısım

Ya ben de spora tembelim, salona gidersem ok ama evde yapamiyorum en güzel spor sağa devril yat 5 dakka sonra sola devril yat

Bugün yeşil mercimek çorbası vardı menüde.
Çok sağol Nisa. Annem hem kötü besleniyor hem de çok yiyor:/ ben söylediğimde de sürekli alınganlık gösteriyor ama bugün haklıymışsın dedi.
Haftaya biraz toparlar inşallah. Bugünden başladık hem yürüyüş hem sağlıklı beslenmeye.

nur35nur Allah büyük. Kalpten sarıldım şimdi sana. Hiçbir hal kalıcı değil emin ol. Hepsi geçer.
Kiloyu verince kendini çok iyi hissedeceksin.
Sık sık yaz buraya. Ben bu aralar pek giremiyorum ama grupça sarar sarmalarız seni

toparlar toparlar sen kaygısız ol stres yapma buna sakın
yas aldıkca ınsanlar tahammulsuzlesıyor alınganlasıyor sen bunu ye anne deme eger o gun esref saatındeyse bunu yapalım sutum ıcın de ıyı olur de mecbur kalır yemeye
afıyet olsun yesıl mercımek cok ıyı ve acayıp tok tutuyor
ben 1 sogan 2 dıs sarımsak 1 kasık bıber 1 kasık domates ve bıraz tereyagı ıle sadece yesıl mercımegı pısırıyorum bıldıgın pılav olcusu baya pılav oluyor
yanına tursu ve ayran cok yakısır veya bol lımonlu salata :)

canlar
ben bu sabah salata yedım ama nasıl salata anlatayım
ıcınde dereotu maydanoz kıvırcık karnabahar brokolı bıber taze sogan marul var
bol lımonlu 1 buyuk tabak

bunun yanında 1 kase lor peynır yedım 5 zeytın

aksam uzerı 1 fıltre kahve yanında 1 kuru hurma ve 1 badem yedım

1 saat once de kerevız salatası yedım yogurtlu ve et sote yedım

gun ıcınde toplam 3 lıtre su 4 kahve 2 ayran

yıne dunyaları yedım

ah canim ya.
ne bilimmm .yani birden 1000 kalori alip sonra dengelemek bana cok zor bi sey.
yani bu da eziyet gibi de olsa 1000 kalorilik kuruyemis insani 2 gun aciktirmaz sanki. haklisin .gun boyu acikmama konusunda.
bilemedim canim.
açlık sekerim sinıra gelmiş.
bunun adı inisulin direnci mi.
onun anlami daha baska saniyorum .araştırmadim da ama .
kilo veremeyen arkadaslardan duyduydum. inisulin direncim varmiş .kilo ondan veremiyormuşum diye falan.
sen neler yedin bugun.

ay ne doyorsun. nasil 1 ayda 19 kilo ....

Yaş kaçtı lingen

yedıgım kuruyemıs aslında 800 kalorıydı :) o gun hıc bırsey yıyemeyecek kadar yogun halsız ve toktum tek oğünle nadıren yaptıgım bırseydır o .ınanılmaz yag ıstedı canım oyle boyle degıl nasıl yag anlatamam kasık kasık yag yıyesım geldı ıgrencmıyım neyım 2 senedır burda hergun yedıgımı paylasıyorum senede 1 oluyordur bu sekılde :) nıyeyse vucut ıhtıyac duyuyor sanırım

senınkı de ınsulın dırencı canım hatta seker atakları ondan yasıyormusum demek kı dedın ya bende o yuzden dedım bunları aynı gun karıstırdıgın ıcın olabılır belkı halledersın kolay ıs dedım hatta tenya olabılır mı dıye konusmustuk hatırlıyor musun :)

ben saglıgın ıcın dıkkat etmen gerektıgını soyledıgın ıcın soyledım yoksa ıstersen 2 cuval ye can bogazdan gelır sıkıntı yok ama sen ıyı ol yeter kı benım ıcın onemlı olan senın saglıgın

ben bugun bunları yedım

bugun de canım cok salata ıstedı sabah uyandım salataaaa dıye

Ah bu mesajı bir önceki sayfadaki mesajı görmeden yazmıştım. Haksızlık etmişsin Nisamıza:/

Anca vakit buldum yazmaya. Aksam yemeği az ıspanak ve yoğurt oglen bi elma yedim. Bugün 10 km yürüyüş yaptım. Fena yorulduk oğlumda havalanmış oldu benimle birlikte. Bu arada 1 kilo gitmiş 6 günde.

Anca vakit buldum yazmaya. Aksam yemeği az ıspanak ve yoğurt oglen bi elma yedim. Bugün 10 km yürüyüş yaptım. Fena yorulduk oğlumda havalanmış oldu benimle birlikte. Bu arada 1 kilo gitmiş 6 günde.
baska bırsey yok mu ya
nıye herkes az yıyor kendımı camış gıbı hıssedıyorum
doydun mu buncacık seyle hep mı boyle az yersın
mıgren nasıl oldu bu arada

Mmmm..senin tarifler hep enfes
Annemin ödü koptu Nisa:) ekmeği aşırı çok tüketiyordu. bundan sonra ne desem gık demeden uyar artık. Kalp krizi ve felç riski varmış dedim. Zaten kardeşimin çalıştığı hastanedeki doktorlar gelsin,yatış veririz biz ona demişler. Gerçekten aşırı çok yüksek değerleri:/

gördüm menuyü.
afiyet olsun

benim de o karman çorman tatlı krizim adet gunünun 1 gün oncesinde olur. bzen 2 ün öncesinde olur başlar falan.
sonra yasamam bi daha

bugun de adet başlamıs ufaktan.ama tatlı atağım olmadi. çünkü tarih olarak var saniyordum daha.
belki şartlı refleks belki.
hani tarih yaastikca kriz gelir seysi

bu kez daha 10 gun var saniyordum ya ondan atak yasamadim tatliya karsi.

o gu hatirliyorum kasik kasik hindistan cevizi yagi yemek istemistin.
kabus gibiiiiiii.

suzn canım gecmıs olsun gecmıs sayfaları yenı okuma fırsatım oluyor
talıhsızlık senı mı buldu ya aksılıge bak
gunu gecırebıldın mı

sımdı de lımon kemıresım gelıyor regl 4 gun var benım
benım ataklara bak kerevız lımon falan herseyım tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…