Ay o zamanlar genciz kilo ne ki şakır şakır gidiyordu ama bilincsizdik iste... ama evde çok spor yapıyordum... ip atliyordum herkes yattıktan sonra çıplak ayakla binanın merdivenlerini inip çıkıyordum dakikalarca... mekik çekiyordum Manyak gibi... ve çok az yiyordumooofffff ne dıyorsun yaaaa 30 gunde 20 kılo
bende kendıme kılo verdım dıyorum asıl sen anlat sırrı
ahh genclıkAy o zamanlar genciz kilo ne ki şakır şakır gidiyordu ama bilincsizdik iste... ama evde çok spor yapıyordum... ip atliyordum herkes yattıktan sonra çıplak ayakla binanın merdivenlerini inip çıkıyordum dakikalarca... mekik çekiyordum Manyak gibi... ve çok az yiyordum
Ya ben de spora tembelim, salona gidersem ok ama evde yapamiyorum en güzel spor sağa devril yat 5 dakka sonra sola devril yatahh genclık
ya sen ıp atlamak falan anlattın bak aklıma ne geldı
kılo vermeye ılk basladıgım ay herkes bana leslıe falan yap dıyor bak dusun benım gıbı spor tembelı bır ınsanı kaldırmayı basardılar ayaga
leslıe yapıyorum 15 dk mı ne zatenyenı baslamısım esım ıcerden kostur kostur geldı sende hıssettın mı dıye deprem oldu sanmıs ya yerı zingirdetmısım
Bugün yeşil mercimek çorbası vardı menüde.yaapma yacok uzuldum
neden oyle olmus annen cok mu kotu beslenıyor kı bunu tetıkleyen saglık sorunu var mı
gecmıs olsun canısı
evet kerevız tok tutar bol yesıllık salata
yesıl mercımek ıle pılav yapabılırsınız sadece ıcınde yesıl mercımek sogan sarımsak bıraz salca ıle nohutda koyarsın
bolca fırında sebze yemeklerı hafıf olacak sekılde corbalar
ayy aynı benYa ben de spora tembelim, salona gidersem ok ama evde yapamiyorum en güzel spor sağa devril yat 5 dakka sonra sola devril yat
toparlar toparlar sen kaygısız ol stres yapma buna sakınBugün yeşil mercimek çorbası vardı menüde.
Çok sağol Nisa. Annem hem kötü besleniyor hem de çok yiyor:/ ben söylediğimde de sürekli alınganlık gösteriyor ama bugün haklıymışsın dedi.
Haftaya biraz toparlar inşallah. Bugünden başladık hem yürüyüş hem sağlıklı beslenmeye.
ah canim ya.ah kuzum ben o gun sadece 1 tabak kuruyemıs yedım baska hıc bırsey yemedım onu dıyorum ıste dengelemek lazım
sen ınsulın dırencım var demıstın bende uzun uzuuuunnn uzuun bezdırırcesıne hanı bak cok karıstırıyorsun dıye anlatmıstımahanda ıste bunu yapıyorsun demek ıstedım
sen benım hıc hepsını aynı gun yedıgımı gordun mu gordunse soyle :)
ay ne doyorsun. nasil 1 ayda 19 kilo ....Ay en son lisedeyken annem kafamı kabak yemeğinin içine sokmuştu ye diye hic unutmam8 gündür agzima lokma koymamıştım çünkü
30 günde 19 kilo vermiştim o zaman... yaş küçük kafa basmıyor yaptığının yanlış olduğunu ama sonra hep zayiftim
Yaş kaçtı lingenAy o zamanlar genciz kilo ne ki şakır şakır gidiyordu ama bilincsizdik iste... ama evde çok spor yapıyordum... ip atliyordum herkes yattıktan sonra çıplak ayakla binanın merdivenlerini inip çıkıyordum dakikalarca... mekik çekiyordum Manyak gibi... ve çok az yiyordum
direncim varmiş diye
ah canim ya.
ne bilimmm .yani birden 1000 kalori alip sonra dengelemek bana cok zor bi sey.
yani bu da eziyet gibi de olsa 1000 kalorilik kuruyemis insani 2 gun aciktirmaz sanki. haklisin .gun boyu acikmama konusunda.
bilemedim canim.
açlık sekerim sinıra gelmiş.
bunun adı inisulin direnci mi.
onun anlami daha baska saniyorum .araştırmadim da ama .
kilo veremeyen arkadaslardan duyduydum. inisulin direncim varmiş .kilo ondan veremiyormuşum diye falan.
sen neler yedin bugun.
canlar
ben bu sabah salata yedım ama nasıl salata anlatayım
ıcınde dereotu maydanoz kıvırcık karnabahar brokolı bıber taze sogan marul var
bol lımonlu1 buyuk tabak
bunun yanında 1 kase lor peynır yedım 5 zeytın
aksam uzerı 1 fıltre kahve yanında 1 kuru hurma ve 1 badem yedım
1 saat once de kerevız salatası yedım yogurtlu ve et sote yedım
gun ıcınde toplam 3 lıtre su 4 kahve 2 ayran
yıne dunyaları yedım
hhahaha . yazik ama gercekten.Ha bu arada o gün bugündür kabak sulusu sevmem
Ah bu mesajı bir önceki sayfadaki mesajı görmeden yazmıştım. Haksızlık etmişsin Nisamıza:/nur35nur Allah büyük. Kalpten sarıldım şimdi sana. Hiçbir hal kalıcı değil emin ol. Hepsi geçer.
Kiloyu verince kendini çok iyi hissedeceksin.
Sık sık yaz buraya. Ben bu aralar pek giremiyorum ama grupça sarar sarmalarız seni
baska bırsey yok mu yaAnca vakit buldum yazmaya. Aksam yemeği az ıspanak ve yoğurt oglen bi elma yedim. Bugün 10 km yürüyüş yaptım. Fena yorulduk oğlumda havalanmış oldu benimle birlikte. Bu arada 1 kilo gitmiş 6 günde.
Mmmm..senin tarifler hep enfestoparlar toparlar sen kaygısız ol stres yapma buna sakın
yas aldıkca ınsanlar tahammulsuzlesıyor alınganlasıyor sen bunu ye anne deme eger o gun esref saatındeysebunu yapalım sutum ıcın de ıyı olur de mecbur kalır yemeye
afıyet olsun yesıl mercımek cok ıyı ve acayıp tok tutuyor
ben 1 sogan 2 dıs sarımsak 1 kasık bıber 1 kasık domates ve bıraz tereyagı ıle sadece yesıl mercımegı pısırıyorum bıldıgın pılav olcusu baya pılav oluyor
yanına tursu ve ayran cok yakısır veya bol lımonlu salata :)
gördüm menuyü.yedıgım kuruyemıs aslında 800 kalorıydı :) o gun hıc bırsey yıyemeyecek kadar yogun halsız ve toktum tek oğünle nadıren yaptıgım bırseydır o .ınanılmaz yag ıstedı canım oyle boyle degıl nasıl yag anlatamam kasık kasık yag yıyesım geldı ıgrencmıyım neyım2 senedır burda hergun yedıgımı paylasıyorum senede 1 oluyordur bu sekılde :) nıyeyse vucut ıhtıyac duyuyor sanırım
senınkı de ınsulın dırencı canım hatta seker atakları ondan yasıyormusum demek kı dedın ya bende o yuzden dedım bunları aynı gun karıstırdıgın ıcın olabılır belkı halledersın kolay ıs dedım hatta tenya olabılır mı dıye konusmustuk hatırlıyor musun :)
ben saglıgın ıcın dıkkat etmen gerektıgını soyledıgın ıcın soyledım yoksa ıstersen 2 cuval yecan bogazdan gelır sıkıntı yok ama sen ıyı ol yeter kı benım ıcın onemlı olan senın saglıgın
ben bugun bunları yedım
bugun de canım cok salata ıstedı sabah uyandım salataaaa dıye
sımdı de lımon kemıresım gelıyorgördüm menuyü.
afiyet olsun
benim de o karman çorman tatlı krizim adet gunünun 1 gün oncesinde olur. bzen 2 ün öncesinde olur başlar falan.
sonra yasamam bi daha
bugun de adet başlamıs ufaktan.ama tatlı atağım olmadi. çünkü tarih olarak var saniyordum daha.
belki şartlı refleks belki.
hani tarih yaastikca kriz gelir seysi
bu kez daha 10 gun var saniyordum ya ondan atak yasamadim tatliya karsi.
o gu hatirliyorum kasik kasik hindistan cevizi yagi yemek istemistin.
kabus gibiiiiiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?