Of ya benim de sınav stresim var,belki de ondan böyleyim...inşallah . çok bi çalışması lazım daha. yeterli çalışmıyor canımcım. dershaneye de gitmiyor . okulun kursuna gidiyor bir tek .
yanlış anlamazsan en iyisini yapıyorsunn canıminşallah . çok bi çalışması lazım daha. yeterli çalışmıyor canımcım. dershaneye de gitmiyor . okulun kursuna gidiyor bir tek .
Yok kuzum hic iyi değilböyle kilo vermek vücuda büyük zarar veriyor... Ben sağlıklı ve dengeli vermek istiyorum... şimdi zorla kuruyemiş yemeye çalışıyorum, nisanın sopası ensemde yemem lazım diyerek:))
Afiyet olsun canim, nasıl oldun iyileştin mi
benımde hıc aklıma gelmezdı bırının ıstahını acmaya calısmak allahım bu gunlerı de gorduk ya
afıyet olsun :)
evet canim daha iyiyim bu haftaAfiyet olsun canim, nasıl oldun iyileştin mi
tesekkür ederim nisacimafıyet olsun :)
ah canım benim .yanlış anlamazsan en iyisini yapıyorsunn canım
inan oğlumun için neler denedim nelerrrrr
inan çocuğun içinden gelmezseee sen hiçbirşey yapamazsın
sıksalar kendilerini başarılarrr
o yüzden bırak çocuk çocukluğunu ergenliğini yaşasın
nedir bu sınva sistemi anlamadım gerçi ben bu zmaana gelene kadar baya badirler atlattım ama
biliyorum canım
ay çok afilli. afyiet olsun bebişim .
teşekkürler . bibi nerde ki . niye gelmiyor .
maalesef banlıay çok afilli. afyiet olsun bebişim .
teşekkürler . bibi nerde ki . niye gelmiyor .
canım benim yaa.bende bu aydan ıtıbaren temmuz ayına kadar hesap odeme planı cıkarıyorum hem ev hem ıs
malum ramazanlar bayramlar anneler gunu babalar gunu hepsı ard arda denk gelıyor gıderler cok gelırler bu ay kök söktürdü ınsan alacagı lımonu bıle taneyle sayar mıaman bırsey ısraf olmasın aman eksık odeme kalmasın dıye
neyse kı bu sene hava sıcak gıttı dogalgaz cok gelmedı havaların ısınmasını ıstememın tek nedenı kımse usumesın . yoksa buralar cehennem oluyor yaz gelsın hıc ıstemıyorum ama dogalgaz herkesın belını buktugu gıbı kımsesızler evsızler ve sokak hayvanları perısan oluyorlar
neetti sakin bibi yaaa. nasıl ban yemeyi başardı.maalesef banlı
bızım burda bırde kerevız pahalı vıcdansız yacanım benim yaa.
evet limon çok pahalı. bi de kabak .
kabak yiyemez olduk iyi mi.
kilosu 8 tl kabak mı olur . bazen 10 tl oluyor . kabak altı üstü
bir de kırmızı kapya biber 12 tl . bu ne yaaa. sanırsın afrikadan geliyor bunlar .
aslında kotu bırsey dedıgı yok baktım ne dedıyse herseyı dogru demıs tamamen toplu kib kurbanı benceneetti sakin bibi yaaa. nasıl ban yemeyi başardı.
sizin orda ne kadar kereviz bebişim.bızım burda bırde kerevız pahalı vıcdansız yatum kıs yedıgım kerevızler ıcıme oturdu burda uygun fıyatlar soylenınce
aslında kotu bırsey dedıgı yok baktım ne dedıyse herseyı dogru demıs tamamen toplu kib kurbanı bence
bızım burda kucuk 15 tl den baslıyor bız gunluk 2 kerevız yıyoruz dusun... zaten varımızı yogumuzu kuruyemıs ve kerevıze verıyoruzsizin orda ne kadar kereviz bebişim.
burda olsun olsun 7-8 tl olsun .
tane olunca 1 tane alınca 3-4 tl ya da 5 tl veriyordum galiba.
toplu kib . anladım . ne zaman bitiyor ban şeysi.
Kuzu bana şekerli şeyler söyleme, hic isim olmazbenımde hıc aklıma gelmezdı bırının ıstahını acmaya calısmak allahım bu gunlerı de gorduk ya
hıc kendını zorlama belkıde vucudunun sımdılık buna da ıhtıyacı var 2 gun daha bekleyelım eger aynı gıderse o zaman sana badem unlu brownı tarıfını verıcem yap dıye onu yapar yersın o tarz tarfler dengeler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?