Nisaa kadınlar günü dolayısıyla kozmetik de acayip inidirmler vardı, gördün mü? OGX şampuan ve kremini aldım, sen hangi çeşidini kullanıyordun?bızım burda kucuk 15 tl den baslıyor bız gunluk 2 kerevız yıyoruz dusun... zaten varımızı yogumuzu kuruyemıs ve kerevıze verıyoruz
yanlıs hatırlamıyorsam 5 gun var banının acılmasına
Nisaa kadınlar günü dolayısıyla kozmetik de acayip inidirmler vardı, gördün mü? OGX şampuan ve kremini aldım, sen hangi çeşidini kullanıyordun?bızım burda kucuk 15 tl den baslıyor bız gunluk 2 kerevız yıyoruz dusun... zaten varımızı yogumuzu kuruyemıs ve kerevıze verıyoruz
yanlıs hatırlamıyorsam 5 gun var banının acılmasına
Çorba yapsan? şöyle kemikli mercimek falan?Kuzu bana şekerli şeyler söyleme, hic isim olmaz
ya super yaKuzu bana şekerli şeyler söyleme, hic isim olmaz
gordum canım gormem mı ben bıotın ve collagen lı mor olan varya onu kullanıyorumNisaa kadınlar günü dolayısıyla kozmetik de acayip inidirmler vardı, gördün mü? OGX şampuan ve kremini aldım, sen hangi çeşidini kullanıyordun?
nohut salatası daha cok tok tutar onu yerse 1 hafta acıkmazÇorba yapsan? şöyle kemikli mercimek falan?
Ya da salatalar, nohut salatası gibi.
Sucuklu yumurta da mı çekmez canın? Ona da yok dersen pess valla
ban yemis bibiay çok afilli. afyiet olsun bebişim .
teşekkürler . bibi nerde ki . niye gelmiyor .
hemen bakiyorum netten nasilmisloreal bambi eyes rımel alın aldırın kızlar benım kıprıklerı fuze yaptı
Süper!! ben de mağazada bilemedim hangisini alayım, açtım teli yorumlara baktım falan. Dediğinin tipin 1 şampuan 2 de kremini aldımya super yavalla elımızde her sey mevcut bızde tuzlulardan tarıfler verırız sıkıntı degıl yemek olsun yeter kı
gordum canım gormem mı ben bıotın ve collagen lı mor olan varya onu kullanıyorum
bıyotın collagen olan gercekten hacım verıyor ben sevdım onu en azından ıcerıgı nıspeten temız onu bılıyoruzSüper!! ben de mağazada bilemedim hangisini alayım, açtım teli yorumlara baktım falan. Dediğinin tipin 1 şampuan 2 de kremini aldımdoğru tercih o zaman
1 tane de dökülme karşıtı olanı aldım deneyeyim diye.
evet, ben de kullandım beğendim. Gerçekten hem hacimli hem yumaşacık yaptı. Umarım hep böyle gider.bıyotın collagen olan gercekten hacım verıyor ben sevdım onu en azından ıcerıgı nıspeten temız onu bılıyoruz
genel olarak o markayı sevıyorum onun durulanmayan sac bakım yagı argan yagı var o da cok guzel sac uclarına uyguluyorsun
Kipriklerimin varlığından bile haberdar değilim. Perması hiç aklıma gelmezdi. Dur bakayım ben de kiprik var mı kiben kıprık perması yaptırıcam onumuzdekı ay ıcın randevu aldım bayrama yakın zamanda yapalım dedıler
benım kıprıkler cok uzun ama dumduz gozluk falan takarken camekanları supuruyor burun ucuma getırıyorum nerdeyseama dumduz yanı e var madem bır ıse yarasın rımelsız hıc kıprık varmıs gıbı de durmuyor acık renk bırde
hem boyası hem permasını yaptırıcam koyu renk ve kıvrık olsun bibi onerdı bunuda kendısı cok memnunmus permasından
onu yaptırırsam kendımı daha ıyı hıssedıcem cunku rımelsız kendımı cıplak gıbı hıssedıyorum bır sacım bır kıprıklerım bu ıkısı benım ıcım onemlı :)
evet onunda ıcerıgı guzel ama ıcerıgıne gore pahalı evde bıldıgın maden suyuyla yuzunu sılsen yıne olurevet, ben de kullandım beğendim. Gerçekten hem hacimli hem yumaşacık yaptı. Umarım hep böyle gider.
Scinic tonik var, o da 2. kez aldığım bir ün. Başarılı.
bende argan oil & morocco bi ara kullandim ama begenmedimSüper!! ben de mağazada bilemedim hangisini alayım, açtım teli yorumlara baktım falan. Dediğinin tipin 1 şampuan 2 de kremini aldımdoğru tercih o zaman
1 tane de dökülme karşıtı olanı aldım deneyeyim diye.
Hemen inceliyorum. Elimdekiler bitince bunu deneyeyim inşallah. Pek bakımlı biri değilim, her sabah duş alıyorum, onun harici bişey yaptığım söylenmez, ama bu sene daha çok çaba sarfedeceğim inşallah.evet onunda ıcerıgı guzel ama ıcerıgıne gore pahalı evde bıldıgın maden suyuyla yuzunu sılsen yıne olur
bak sana bır tonık onereyım
ziaja manuka tonik sprey seklınde
tum cılt tıpıne gıder aslında hassas cıltler de rahatlıkla kullanabılır benım hemen irrite olan alerjıye kızarmaya sıvılceye meyıllı cıldım var bana ıyı geldı ZIAJA MANUKA TONIK YAĞLI VE KARMA CILT, MANUKA AĞACI YAPRAĞI ÖZLÜ 200 ML
o sac bakım yagıbende argan oil & morocco bi ara kullandim ama begenmedim
canim bildigin sampuano sac bakım yagı
hergun kullanıyorum sac uclarıma
sac falan mı doktu sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?