Sağlıklı beslenirken;

Hemen inceliyorum. Elimdekiler bitince bunu deneyeyim inşallah. Pek bakımlı biri değilim, her sabah duş alıyorum, onun harici bişey yaptığım söylenmez, ama bu sene daha çok çaba sarfedeceğim inşallah.
her gece temızlemek ve gunluk nemlendırmek cok onemlı canım onu hıc atlama bence
en azından bır karbonat maskesı olur maya maskesı olur evdekı malzemelerden de olur yanı
buzlukta buz kalıplarına maden suyu koyup kucuk kucuk donduruyorum sabah uyanır uyanmaz yıkadıktan sonra onu yuzumde gezdırıyorum hem tonık hem odem atıcı ve canlandırıyor sonra nemlendırıcımı suruyorum
her gece uyumadan once mutlaka jelle yıkar tonıkler nemlendırır yatarım
haftada 1 maske 1 kere de peelıng yaparım
2 hafta bu zamanı kendıne ayır kı en fazla 10 dk dan bahsedıyorum farkı gozle goreceksın

benim kuzenim yaptirdi bugün ben de düsündüm ama emin degilim belki yaptiririm.
N nscckts ne Kadar türkiyede fiyati
benım fıyat aldıgım merkez 400 tl dedı ama yerıne gore yuksek veya uygun olarak degısebılır
hemen evımın yanında sahıbının doktor oldugu bır yer gıdecegım yer genel olarak fıyatda kazıklandım mı hıc bılgım yok mesela :)

bana arkadas önermisti o yüzden ben bunu almistim ama memnun kalmadim hatirliyorum

inşallah denicem canım. Çok haklısın, cilde bakmak gerekiyor. Tiroidden ötürü aşırı kuru cildim zaten bir de çalıştığım ortam sanayi...bunca yıl özen göstermedim hiç, bu sene itibarıyla yapayım inşallah..

Desteğin için çok sağol

asıl sen sagol

bana arkadas önermisti o yüzden ben bunu almistim ama memnun kalmadim hatirliyorum
ya yorumlar o kadar farklı, ben de hangisini alayım bilemedim, açtım mağazada teli nette geziyorum, biri çok öğüyor, diğeri gömüyor. Herkesin kendine uygun olanı deneyerek bulması lazım sanırım.

Sefirin kızını seyrede seyrede şivesini kaptım kızlar yarımlaa yazmışım yorumlar yerine

Siz de seyrediyor musunuz? Ben de tv yok, her sezon sadece 1 dizi takip ediyorum, o da bu.
ben seyrediyorum baska da dizi yok zaten sevdigim
zümrüdüanka var bir de o da fena degil
mucize Doktor aklima geldi baya saydim

Sefirin kızını seyrede seyrede şivesini kaptım kızlar yarımlaa yazmışım yorumlar yerine

Siz de seyrediyor musunuz? Ben de tv yok, her sezon sadece 1 dizi takip ediyorum, o da bu.

nobahari nın antepde dızı cekılıyormus ızlıyormusun demesıyle farkettıgım trt de benım adım melek var arada onu ızlıyorum
ben netfılıxcıyım :) genelde netflıx ızlerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…