aa mavi olan, onu da erkek kardeşime aldım ya. Umarım o beğenirbende argan oil & morocco bi ara kullandim ama begenmedim
her gece temızlemek ve gunluk nemlendırmek cok onemlı canım onu hıc atlama benceHemen inceliyorum. Elimdekiler bitince bunu deneyeyim inşallah. Pek bakımlı biri değilim, her sabah duş alıyorum, onun harici bişey yaptığım söylenmez, ama bu sene daha çok çaba sarfedeceğim inşallah.
haa onu hıc kullanmadım sarı renk seffaf ambalaj argan yagı var onu dıyorsun sandımcanim bildigin sampuan
benım fıyat aldıgım merkez 400 tl dedı ama yerıne gore yuksek veya uygun olarak degısebılır
bu bildigimiz su kirpik Lifting degil mibenım fıyat aldıgım merkez 400 tl dedı ama yerıne gore yuksek veya uygun olarak degısebılır
hemen evımın yanında sahıbının doktor oldugu bır yer gıdecegım yer genel olarak fıyatda kazıklandım mı hıc bılgım yok mesela :)
bana arkadas önermisti o yüzden ben bunu almistim ama memnun kalmadim hatirliyorumbenım renk takıntım bunu almama engel olmustu
morlar gold renklerı nudelar ucuk pembeler
genelde elım o renklere gıder rafta vardı hatta ındırımdeydı bunu almadım rengı guzel dıye hemde bıldıgım dedım morluyu aldım
ben düsündüm yaptirsam mi diye ama iyi bir seyse gideyim bari, rimel gerekiyormu ki sonraallahım benım cevremde nıye hersey pahalı
inşallah denicem canım. Çok haklısın, cilde bakmak gerekiyor. Tiroidden ötürü aşırı kuru cildim zaten bir de çalıştığım ortam sanayi...bunca yıl özen göstermedim hiç, bu sene itibarıyla yapayım inşallah..her gece temızlemek ve gunluk nemlendırmek cok onemlı canım onu hıc atlama bence
en azından bır karbonat maskesı olur maya maskesı olur evdekı malzemelerden de olur yanı
buzlukta buz kalıplarına maden suyu koyup kucuk kucuk donduruyorum sabah uyanır uyanmaz yıkadıktan sonra onu yuzumde gezdırıyorum hem tonık hem odem atıcı ve canlandırıyor sonra nemlendırıcımı suruyorum
her gece uyumadan once mutlaka jelle yıkar tonıkler nemlendırır yatarım
haftada 1 maske 1 kere de peelıng yaparım
2 hafta bu zamanı kendıne ayır kı en fazla 10 dk dan bahsedıyorum farkı gozle goreceksın
inşallah denicem canım. Çok haklısın, cilde bakmak gerekiyor. Tiroidden ötürü aşırı kuru cildim zaten bir de çalıştığım ortam sanayi...bunca yıl özen göstermedim hiç, bu sene itibarıyla yapayım inşallah..
Desteğin için çok sağol
gerekmıyor hep rımellı gıbı duruyor :)ben düsündüm yaptirsam mi diye ama iyi bir seyse gideyim bari, rimel gerekiyormu ki sonra
ya yorumlar o kadar farklı, ben de hangisini alayım bilemedim, açtım mağazada teli nette geziyorum, biri çok öğüyor, diğeri gömüyor. Herkesin kendine uygun olanı deneyerek bulması lazım sanırım.bana arkadas önermisti o yüzden ben bunu almistim ama memnun kalmadim hatirliyorum
ama boyatinca öyle sanirimgerekmıyor hep rımellı gıbı duruyor :)
aynen öyle her seyi deniyoruz zatenya yorumlar o kadar farklı, ben de hangisini alayım bilemedim, açtım mağazada teli nette geziyorum, biri çok öğüyor, diğeri gömüyor. Herkesin kendine uygun olanı deneyerek bulması lazım sanırım.
ben seyrediyorum baska da dizi yok zaten sevdigimSefirin kızını seyrede seyrede şivesini kaptım kızlaryarımlaa yazmışım yorumlar yerine
Siz de seyrediyor musunuz? Ben de tv yok, her sezon sadece 1 dizi takip ediyorum, o da bu.
Sefirin kızını seyrede seyrede şivesini kaptım kızlaryarımlaa yazmışım yorumlar yerine
Siz de seyrediyor musunuz? Ben de tv yok, her sezon sadece 1 dizi takip ediyorum, o da bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?