Sağlıklı beslenirken;

kizlar hazir indirim varken size bisey sorucamm
benim saclar kıvırcık, ust tepe kismim saçlar yumuşak ama indikçe kivir kıvır oldukca o yumusaklik kayboluyor , bana loreal mucizevi sac yagi al dediler aldim ama gerçekten begenmedim ya , cope aticam yani bir faydasini göremedim. söyle iyi bir serum oneriniz var mi? fiyat önemli degil bakim yagi serum olur yeter ki kaliteli ve gerçekten yumuşatan bisey olsun.

ya allahım kıyamam cok tatlısın
kendıne zaman tanı hıc buna stres yapma
Haftaya bugün saat 17de teste girecem, o zamana kadar kendime süre veriyorum.. ondan sonra da yiyemezsem moku yicem
Yemin ediyorum yarın 83leri görecem diye korkuyorum, deli gibi görmek isterken

Benimkiler pırasa maalesef fikrim yok

once sac kırıklarından kurtulman lazım canım
lorealın o yagı bende ınanılmaz kepek yaptı ve doktu hıc sevmedım yapıs yapıs yaptı sankı sende ne sıkayetler olusturmustu
benım su hayatda en cok severek kullandıgım sac bakım kremı aslında hındıstan cevızı
tene en uygun yag o en kucuk molekullere sahıp bır yag seklı oldugundan sac telı gıbı beslenmesı zor ınce yerlere guzel nufus edıyor
parmak ucumu hafıf degdırıp ıkı elımı bırbırıne surerek ısıtıp sadece sac uclarıma suruyorum
sekıllendırmeden once argan yagı , sekıllendırdıkten sonra en son hındıstan cevızı yagı

haftada bırde komple tum saca suruyorum ıcıne vıtamınlerde katarak

benım sacım cok ınce tellı basına buyruk dalgalı hanı belırlı guzel su gıbı akan dalgası yok adete 8238373 volt elektrık carpmıs kafama yıldırım dusmus gıbı elektrıklenır bana en ıyı gelen hındıstan cevızı yagı oldu onu bır dene begenmezsen elıne ayak topuguna dırsegıne falan kullanırsın
vucut ıcın yenılebılır olmasa kozmetık urun rafında satılsa da alıyorum en kotu hındıstan cevızı yagı en ıyı yaglarla yarısır cunku ...

whatsonda falan al en ucuzunu bır dene 1 hafta mınıcık ama ve o uclara

tıftık duran tülerik bebek saclarıma falan da ıyı gelıyor benım

yavrum yeni kestirdim kirik degil bahsettigim nasil desem mesela dipler yumusacik,asagi indikçe yine yumuşak sert bi saç yapım yok ama kıvırcık olduğu icin bir tik o yumusaklik kayboluyor . loreal saç yağı hic bir faydasi olmadi bana ya sanki yapis yapis geldi bilmiyorum hic bi faydasını etkinisi göremedim sanki kimyasal dolu bi urun gibi geldi bana ya.
su hindistan cevizi yağını duştan sonra nemli saçıma uygulayabilir miyim hindistan cevizi yagim var suan kahveye atarak içiyorum yağlı kahve o işte

tabı tabı oyle de kullanılır
nemlı saca uygulayacaksan daha da az kullan nemlı sacta hem daha hızlı hem daha homojen etkı edıyor
dustan sonra ıslak tarama ıcın de suruyorum ıslakken malum sac kopması daha fazla olur bunda kayıyor kolay acılıyor ben cok sevıyorum ya bu yagı komple vucuduma da uyguluyorum

tamamdir zaten suan elimin altinda var deneyelim bakalim yarin dustan sonra

Sende mi Sanayide çalışırsın bende çalışırım
Bende hiç yapamam cilt bakımı ve makyaj

Hask sac serumu var ben memnun kaldım ondan keratinlisini almıştım. Çok ufak bi miktar tüm sac icin yeterli oluyordu

Bende saçlarına brazilya fonu yaptirimda yanmıştı
Yek faydası olan hindistan cevizi yağı fayda etti biranda kendini topladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…