günaydin canim iyiyim ise geldim sen nasilsingünaydın kızlarrrrrr
nasılsınızzz bakalımmmmmm
kahvaltım
2 yumurta
zeytin peynir
turp
biber
yoğurrrrtt
günaydin canim iyiyim ise geldim sen nasilsin
yine mi ya of cok gecmis olsunhamd olsun canım
bende işe geldim çalışmaya çalışırımmmmmm
senle biz bir toparlanamadık
artık hastayım demeye korkar oldum ayda bir yeniler olduuu
4 gündür nezleyimm şükür ayakta geçiriyorum
Bu kesin psikolojik. Ne sınavıydı Lingen? Nasıl geçti? Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKuzu herşeye kapalıyım şu an, düşün ben ve börek.. borek için cinayet işlerim ama şu an yiyemem
yine mi ya of cok gecmis olsun
evet haklisin bu sene benim baya agir gecti
dikkat et kendine
Good morning Ladies!!
Sabahın köründe, tam olarak 6.00, sucuklu 2 yumurta yedim. No ekmekşimdide çayın yanına 1 avuç kaju.
Erken kalktığım için yemek de yaptım. Uyduruk ama ileri saatler için domatesli kabak var, yoğurt ve muz da ofisde. Bir de 3 ceviz, 3 incir. Kuru incir arası ceviz kadar müthiş bir tat daha yok.
F frenzy80 evet canım, organize sanayi gibi bişeyin içindeyiz. Üretim ve ofislerimiz bir arada.
Gerçekten çok güzel olmuş. Acayip farketmiş, gözler büyümüş sanki. Maşallah.Kizlar bibinin izniyle onun permadan önce ve sonrası resmi Eki Görüntüle 2599743
Gerçekten çok güzel olmuş. Acayip farketmiş, gözler büyümüş sanki. Maşallah.
Şimdi bir kaç yıl kalıyor mu bu etki? Düşün ömründe 1 kez bile fondaten sürmemiş, makyaj yapmamış ben bile heves ettimBöyle kipriklerim olsa Çalıkuşu Feride gibi hissedicem sanki kendimi
Ay o kıza ifrit oluyorum yaa. Mıy mıy, acayip bayıyor beni@nobahari nın antepde dızı cekılıyormus ızlıyormusun demesıyle farkettıgım trt de benım adım melek var arada onu ızlıyorum
ben netfılıxcıyım :) genelde netflıx ızlerım
Günaydın Jenna, nasıl gidiyor?Günaydın
Günaydın,her şey iyi gibi :)Sen nasılsın,nasıl gidiyor her şey?Günaydın Jenna, nasıl gidiyor?
Çok şükür, ben de iyiyim. Müthiş bir hava var, güneş pırıl pırıl. Hafta sonu da böyle olur inşallah :)Günaydın,her şey iyi gibi :)Sen nasılsın,nasıl gidiyor her şey?
Hava şahane evet :)) Yarın ben de dışarı çıkmayı umuyorum,D vitamini iyi gelir :))Çok şükür, ben de iyiyim. Müthiş bir hava var, güneş pırıl pırıl. Hafta sonu da böyle olur inşallah :)
kereviz çok pahalıymış orada nisam yaw. Burada da tam bilmiyorum ama 5 tl civarıydı, ben haftada bir kereviz yiyorumbızım burda kucuk 15 tl den baslıyor bız gunluk 2 kerevız yıyoruz dusun... zaten varımızı yogumuzu kuruyemıs ve kerevıze verıyoruz
yanlıs hatırlamıyorsam 5 gun var banının acılmasına
Rimel benim ev sevdiğim şey ya, ten makyajı pek yapmam güneş kremi dışında ruj ve rimel, kirpikleri de böyle türkan şoray gibi örümcek örümcek severim :))ben kıprık perması yaptırıcam onumuzdekı ay ıcın randevu aldım bayrama yakın zamanda yapalım dedıler
benım kıprıkler cok uzun ama dumduz gozluk falan takarken camekanları supuruyor burun ucuma getırıyorum nerdeyseama dumduz yanı e var madem bır ıse yarasın rımelsız hıc kıprık varmıs gıbı de durmuyor acık renk bırde
hem boyası hem permasını yaptırıcam koyu renk ve kıvrık olsun bibi onerdı bunuda kendısı cok memnunmus permasından
onu yaptırırsam kendımı daha ıyı hıssedıcem cunku rımelsız kendımı cıplak gıbı hıssedıyorum bır sacım bır kıprıklerım bu ıkısı benım ıcım onemlı :)
Yaa ben de çok seviyorum cilt bakımını nisam, makyajdan pek anlamam ama evde kendi serumlarımı falan yaparım, ph ölçerle kontrol ede edeben artık suna cok sevınıyorum artık rossmann whatson gıbı yerlerde de ıcerıgı guzel urunler var hatta cok pahalı 1000 tl lık kremlerın ıcerıgıne bakıyorum bırde whatsondakıne ıcerık okumayı bılıyorsunuz degıl mı ılk sırada yazanlar en yogun olanlar , gordugum o pahalı kremlerden daha guzel temız ıcerıge sahıp kremler mesela
eskıden ulasılabılırlık zordu bır cılt bakım urunune kapsamlı sekılde sahıp olmak evde 3 bın tl tutuyordu goz altı goz kenarı goz halkası dudak cevresı gunduz yuz kremı gece kremı temızleyıcısı tonıgı makyaja hazırlama kremı dudak kremı peelıng ve maske toplam 3 bınden baslıyordu sımdı 200 tl ye bu meseleyı kapatabılıyoruz ve 3-4 ay kullanımı surecek kadar bol malzemeyle sunuyorlar cok mutluyum buna
cunku ben cılt bakımını cok sevıyorum nerdeyse hıc makyaj malzemem yok 1 goz farım 1 rımelım 2 rujum 3 dudak kalemım var o kadar zaten fondoten falan kullanmıyorum ben
gerı kalan hersey parfum ve cılt bakımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?