Sağlıklı beslenirken;

yine mi ya of cok gecmis olsun
evet haklisin bu sene benim baya agir gecti
dikkat et kendine

Good morning Ladies!!

Sabahın köründe, tam olarak 6.00, sucuklu 2 yumurta yedim. No ekmek şimdide çayın yanına 1 avuç kaju.

Erken kalktığım için yemek de yaptım. Uyduruk ama ileri saatler için domatesli kabak var, yoğurt ve muz da ofisde. Bir de 3 ceviz, 3 incir. Kuru incir arası ceviz kadar müthiş bir tat daha yok.

F frenzy80 evet canım, organize sanayi gibi bişeyin içindeyiz. Üretim ve ofislerimiz bir arada.

yine mi ya of cok gecmis olsun
evet haklisin bu sene benim baya agir gecti
dikkat et kendine

tesekkur edermm

AFİYET OLSUN canımmm

anladım canımmmm

Kizlar bibinin izniyle onun permadan önce ve sonrası resmi Eki Görüntüle 2599743
Gerçekten çok güzel olmuş. Acayip farketmiş, gözler büyümüş sanki. Maşallah.

Şimdi bir kaç yıl kalıyor mu bu etki? Düşün ömründe 1 kez bile fondaten sürmemiş, makyaj yapmamış ben bile heves ettim Böyle kipriklerim olsa Çalıkuşu Feride gibi hissedicem sanki kendimi

@nobahari nın antepde dızı cekılıyormus ızlıyormusun demesıyle farkettıgım trt de benım adım melek var arada onu ızlıyorum
ben netfılıxcıyım :) genelde netflıx ızlerım
Ay o kıza ifrit oluyorum yaa. Mıy mıy, acayip bayıyor beni

Ama dediğim diziye bi şans ver bak, ilk bölümünü izle. Oyunculuk, senaryo çok kaliteli.

bızım burda kucuk 15 tl den baslıyor bız gunluk 2 kerevız yıyoruz dusun... zaten varımızı yogumuzu kuruyemıs ve kerevıze verıyoruz

yanlıs hatırlamıyorsam 5 gun var banının acılmasına
kereviz çok pahalıymış orada nisam yaw. Burada da tam bilmiyorum ama 5 tl civarıydı, ben haftada bir kereviz yiyorum ya bi de geçtiğimiz günlerde sınava çalışırken başımı kaşıyacak vaktim yoktu, işten izin aldım düzenim bozulmasın iyi çalışayım hasta olmayayım diye uykuma ve beslenmeme dikkat ettim ve bingo önce dişimi kırdım sonra grip oldum :))) bu yılın o nalet virüsünü aylarca pis fabrikalarda gezerken günde türlü çeşit insanla bir arada olurken kapmadım, eve kapandığımda kaptım. Dişimin tedavisi devam ediyor, herşeyi de yiyemiyorum haşlanmış brokoli ve ince rendeli kereviz kemirmekten iki kilo verdim

Rimel benim ev sevdiğim şey ya, ten makyajı pek yapmam güneş kremi dışında ruj ve rimel, kirpikleri de böyle türkan şoray gibi örümcek örümcek severim :))

Yaa ben de çok seviyorum cilt bakımını nisam, makyajdan pek anlamam ama evde kendi serumlarımı falan yaparım, ph ölçerle kontrol ede ede kore ürünleri kullanıyorum genelde ama normal dermokozmetik markalar da var bende. az olsun öz olsun mottosundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…