Sağlıklı beslenirken;

Sefirin kızını seyrede seyrede şivesini kaptım kızlar yarımlaa yazmışım yorumlar yerine

Siz de seyrediyor musunuz? Ben de tv yok, her sezon sadece 1 dizi takip ediyorum, o da bu.
Ben döndürüp döndürüp eski dizilerimi izlerim samsonum, ilk üçüm the big bang theory (en zor zamanlarımda beni neşelendirdiğinden yeri ayrıdır), the office (ağır ruh hastası yaşam tarzı en sevdiğim) ve avrupa yakası (tüm ergenliğim bunla geçti). Komediciyim anlayacağın, babam hep der işin gücün kakara kikiri diye

Sende mi Sanayide çalışırsın bende çalışırım
Bende hiç yapamam cilt bakımı ve makyaj
Vaay sanayiciler toplandık he.
Ben 10 cm topukla gezerim sanayide genelde, erkek ağırlıklı bir yerdeyim başta fazla süslü buldular. Ki hiç de kokoş biri değilimdir düşünün yani onu bile abartı buluyorlar, usta önlüğü giyip mi gezelim. Ben hanımlara böyle baskılar yapılmasına karşıyım, bir iki lafı açılır gibi oldu değişmesi gereken ben değil sizin bakış açınız çok ayıp dedim bir daha lafı edilmedi. Alışsınlar kadınlara

Ben de öyle canım, ota çöpe gülerim, sanırsın dünya daki en şanslı insanım.
Tam senlik bi tane biliyorum o zaman. İzlemediysen arka arkaya en az 3 bölüm kesin bir oturuşta. "Mrs Maisel". Mutlaka bak bu aşkam 1. sezon ilk bölüme.

Özeniyorum şıkır şıkır hatunlaraa. Maşallah yaa.

Kızlar bu arada bir şey danışayım. Madem cilt bakımı falan konuşuluyor. Hafif lekelenmeye başladı geçirmek için ne yapmak gerek. Haftada iki defa kil maskesi yapıyorum. Yine iki günde bir peeling gibi temizleme kremi var onu yapıyorum.

Yaa tam office bitiyordu samsonum çok iyi oldu bunu söylediğin bir bakayım

Günaydın ☀ 2 gündür hava güzel diye dolaşıp durdum. Bakalım bugünüm nasıl geçecek.
Kahvaltı yaptım bende birazdan evde sporumu yaparım bi ter atarım

burda yaz geldiiii akşam bende biraz geç çıktım yürüşe mis gibiydiii hava

geçmiş olsun cnm diş kırılması bende yaşadım
inş tedavin kolay geçerrrrr

yok kız ne bır kac yılı yılda 3 kere yaptırman gerekır :)

en sevdıgım kore urunlerı :) korelıler gercekten bu ıste ıyıler
canım lekelerın neden oldugu onemlı
cılt bakımı yapmadıgın ıcın mı oldu
gunesten mı oldu
yanlıs kozmetıkten mı oldu
cılt barıyerını yıprattıgın ıcın mı oldu
sebeplerıne gore degısır :) lekelere ıyı gelen asıtler jeller serumlar var ama cıldını gormeden leke sebebını ve derınlıgını bılmeden asit oneremem serumlar ve kagıt maskelerle en hafıf ve basıt olusumlar asıtlerle derın bakımlar yapılır :)

burda yaz geldiiii akşam bende biraz geç çıktım yürüşe mis gibiydiii hava

geçmiş olsun cnm diş kırılması bende yaşadım
inş tedavin kolay geçerrrrr
Ora nere burası da bir haftadır iyi gidiyor ama 2 gündür tam yaz havasıydı. Bugün de güzel yarın yağmurluymuş

1. Yaz kış güneş koruyucu
2. Niacinamide
Bu ikisini her cilt tipi için geçerli canım, iki ay falan düzenli kullanırsan faydasını göreceksin.

haha 10 cm topuk maşalah hiç giyemem topuku ayakkabı sadece özel günlerde
benımde hep erkek tek bayan benımmmmm zten bunnların yanında dura dura bende erkek gibi oldmmm

Özeniyorum şıkır şıkır hatunlaraa. Maşallah yaa.

bende çok özenirimm
ablam kardeşim şşıkır şıkırdırrrrr ben elimden gelse işe eşofmanlar gelecemmmm

benıme var lekelerim yıllar önce kullandım ilaçlardan yada doğum lekesii ama ben onlarla yaşamaya alıştım
ben sadece güneş kremi kullanırımmmm

Ora nere burası da bir haftadır iyi gidiyor ama 2 gündür tam yaz havasıydı. Bugün de güzel yarın yağmurluymuş

antalya canımm burasıııı
bilirsin kışın bile dört mevsim yaşanır burda
millet denize bile girer
belki on gündür kombi açmam

1. Yaz kış güneş koruyucu
2. Niacinamide
Bu ikisini her cilt tipi için geçerli canım, iki ay falan düzenli kullanırsan faydasını göreceksin.

2 ci olan ne bende kullanam bariiii

Büyük ihtimal doğum sonrası oldu. Çünkü bir kaç ay düzgün maske temizlik yapamadım. Sadece nemlendirdim. Frei öl leke giderici yag varmış onu sipariş ettim bakalım

sabah
zeytın salatası yaptım yedım,
cekırdeksız yesıl zeytın ve cevızle yapılır
ben domates koymadım onun yerıne cevız koydum ıcıne

suan kahve ıcıyorum

aksam tavuk suyuna corba ve ateşte döndürülerek kızartılmıs tavuk yerım bırde yogurtlu meze
soyle bırsey oluyor :)

antalya canımm burasıııı
bilirsin kışın bile dört mevsim yaşanır burda
millet denize bile girer
belki on gündür kombi açmam

2 ci olan ne bende kullanam bariiii
Niacinamide duymamıştım bi araştırayım hemen
b3 vitamini diye de geçer, lekelenmeye iyi gelir. %5 veya %10 konsantrasyonda tonikleri veya kremleri satılıyor ama ben niacinamide tozunu almıştım evde kendim yapıyorum toniğini.

Büyük ihtimal doğum sonrası oldu. Çünkü bir kaç ay düzgün maske temizlik yapamadım. Sadece nemlendirdim. Frei öl leke giderici yag varmış onu sipariş ettim bakalım
sana ıcerıgı guzel serum ve tonıkler onereyım o zaman

genel olarak bunlar cildin bariyerini guclendıren renk esıtlıgı saglayan cıldın esneklıgını ve nemını gerı kazanmasını saglayan urunler

ıcerık benım ıcın onemlı marka degıl ıcerık okurum ben ve bunlara cok guvenırım

baska guzel urunler de onereyım ıhtıyacınıza gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…