- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
Ben döndürüp döndürüp eski dizilerimi izlerim samsonum, ilk üçüm the big bang theory (en zor zamanlarımda beni neşelendirdiğinden yeri ayrıdır), the office (ağır ruh hastası yaşam tarzı en sevdiğim) ve avrupa yakası (tüm ergenliğim bunla geçti). Komediciyim anlayacağın, babam hep der işin gücün kakara kikiri diyeSefirin kızını seyrede seyrede şivesini kaptım kızlaryarımlaa yazmışım yorumlar yerine
Siz de seyrediyor musunuz? Ben de tv yok, her sezon sadece 1 dizi takip ediyorum, o da bu.
Vaay sanayiciler toplandık he.Sende mi Sanayide çalışırsın bende çalışırım
Bende hiç yapamam cilt bakımı ve makyaj
Ben döndürüp döndürüp eski dizilerimi izlerim samsonum, ilk üçüm the big bang theory (en zor zamanlarımda beni neşelendirdiğinden yeri ayrıdır), the office (ağır ruh hastası yaşam tarzı en sevdiğim) ve avrupa yakası (tüm ergenliğim bunla geçti). Komediciyim anlayacağın, babam hep der işin gücün kakara kikiri diye
Özeniyorum şıkır şıkır hatunlaraa. Maşallah yaa.Vaay sanayiciler toplandık he.
Ben 10 cm topukla gezerim sanayide genelde, erkek ağırlıklı bir yerdeyim başta fazla süslü buldular. Ki hiç de kokoş biri değilimdir düşünün yani onu bile abartı buluyorlar, usta önlüğü giyip mi gezelim. Ben hanımlara böyle baskılar yapılmasına karşıyım, bir iki lafı açılır gibi oldu değişmesi gereken ben değil sizin bakış açınız çok ayıp dedim bir daha lafı edilmedi. Alışsınlar kadınlara
Yaa tam office bitiyordu samsonum çok iyi oldu bunu söylediğin bir bakayımBen de öyle canım, ota çöpe gülerim, sanırsın dünya da ki en şanslı insanım.
Tam senlik bi tane biliyorum o zaman. İzlemediysen arka arkaya en az 3 bölüm kesin bir oturuşta. "Mrs Maisel". Mutlaka bak bu aşkam 1. sezon ilk bölüme.
Günaydın ☀ 2 gündür hava güzel diye dolaşıp durdum. Bakalım bugünüm nasıl geçecek.
Kahvaltı yaptım bende birazdan evde sporumu yaparım bi ter atarım
kereviz çok pahalıymış orada nisam yaw. Burada da tam bilmiyorum ama 5 tl civarıydı, ben haftada bir kereviz yiyorumya bi de geçtiğimiz günlerde sınava çalışırken başımı kaşıyacak vaktim yoktu, işten izin aldım düzenim bozulmasın iyi çalışayım hasta olmayayım diye uykuma ve beslenmeme dikkat ettim ve bingo önce dişimi kırdım sonra grip oldum :))) bu yılın o nalet virüsünü aylarca pis fabrikalarda gezerken günde türlü çeşit insanla bir arada olurken kapmadım, eve kapandığımda kaptım. Dişimin tedavisi devam ediyor, herşeyi de yiyemiyorum haşlanmış brokoli ve ince rendeli kereviz kemirmekten iki kilo verdim
yok kız ne bır kac yılı yılda 3 kere yaptırman gerekır :)Gerçekten çok güzel olmuş. Acayip farketmiş, gözler büyümüş sanki. Maşallah.
Şimdi bir kaç yıl kalıyor mu bu etki? Düşün ömründe 1 kez bile fondaten sürmemiş, makyaj yapmamış ben bile heves ettimBöyle kipriklerim olsa Çalıkuşu Feride gibi hissedicem sanki kendimi
en sevdıgım kore urunlerı :) korelıler gercekten bu ıste ıyılerYaa ben de çok seviyorum cilt bakımını nisam, makyajdan pek anlamam ama evde kendi serumlarımı falan yaparım, ph ölçerle kontrol ede edekore ürünleri kullanıyorum genelde ama normal dermokozmetik markalar da var bende. az olsun öz olsun mottosundayım.
canım lekelerın neden oldugu onemlıKızlar bu arada bir şey danışayım. Madem cilt bakımı falan konuşuluyor. Hafif lekelenmeye başladı geçirmek için ne yapmak gerek. Haftada iki defa kil maskesi yapıyorum. Yine iki günde bir peeling gibi temizleme kremi var onu yapıyorum.
Ora nereburda yaz geldiiii akşam bende biraz geç çıktım yürüşe mis gibiydiii hava
geçmiş olsun cnm diş kırılması bende yaşadım
inş tedavin kolay geçerrrrr
1. Yaz kış güneş koruyucuKızlar bu arada bir şey danışayım. Madem cilt bakımı falan konuşuluyor. Hafif lekelenmeye başladı geçirmek için ne yapmak gerek. Haftada iki defa kil maskesi yapıyorum. Yine iki günde bir peeling gibi temizleme kremi var onu yapıyorum.
Vaay sanayiciler toplandık he.
Ben 10 cm topukla gezerim sanayide genelde, erkek ağırlıklı bir yerdeyim başta fazla süslü buldular. Ki hiç de kokoş biri değilimdir düşünün yani onu bile abartı buluyorlar, usta önlüğü giyip mi gezelim. Ben hanımlara böyle baskılar yapılmasına karşıyım, bir iki lafı açılır gibi oldu değişmesi gereken ben değil sizin bakış açınız çok ayıp dedim bir daha lafı edilmedi. Alışsınlar kadınlara
Özeniyorum şıkır şıkır hatunlaraa. Maşallah yaa.
Kızlar bu arada bir şey danışayım. Madem cilt bakımı falan konuşuluyor. Hafif lekelenmeye başladı geçirmek için ne yapmak gerek. Haftada iki defa kil maskesi yapıyorum. Yine iki günde bir peeling gibi temizleme kremi var onu yapıyorum.
Ora nereburası da bir haftadır iyi gidiyor ama 2 gündür tam yaz havasıydı. Bugün de güzel yarın yağmurluymuş
1. Yaz kış güneş koruyucu
2. Niacinamide
Bu ikisini her cilt tipi için geçerli canım, iki ay falan düzenli kullanırsan faydasını göreceksin.
Büyük ihtimal doğum sonrası oldu. Çünkü bir kaç ay düzgün maske temizlik yapamadım. Sadece nemlendirdim. Frei öl leke giderici yag varmış onu sipariş ettim bakalımyok kız ne bır kac yılı yılda 3 kere yaptırman gerekır :)
en sevdıgım kore urunlerı :) korelıler gercekten bu ıste ıyıler
canım lekelerın neden oldugu onemlı
cılt bakımı yapmadıgın ıcın mı oldu
gunesten mı oldu
yanlıs kozmetıkten mı oldu
cılt barıyerını yıprattıgın ıcın mı oldu
sebeplerıne gore degısır :) lekelere ıyı gelen asıtler jeller serumlar var ama cıldını gormeden leke sebebını ve derınlıgını bılmeden asit oneremem serumlar ve kagıt maskelerle en hafıf ve basıt olusumlar asıtlerle derın bakımlar yapılır :)
Niacinamide duymamıştım bi araştırayım hemen1. Yaz kış güneş koruyucu
2. Niacinamide
Bu ikisini her cilt tipi için geçerli canım, iki ay falan düzenli kullanırsan faydasını göreceksin.
antalya canımm burasıııı
bilirsin kışın bile dört mevsim yaşanır burda
millet denize bile girer
belki on gündür kombi açmam
2 ci olan ne bende kullanam bariiii
b3 vitamini diye de geçer, lekelenmeye iyi gelir. %5 veya %10 konsantrasyonda tonikleri veya kremleri satılıyor ama ben niacinamide tozunu almıştım evde kendim yapıyorum toniğini.Niacinamide duymamıştım bi araştırayım hemen
sana ıcerıgı guzel serum ve tonıkler onereyım o zamanBüyük ihtimal doğum sonrası oldu. Çünkü bir kaç ay düzgün maske temizlik yapamadım. Sadece nemlendirdim. Frei öl leke giderici yag varmış onu sipariş ettim bakalım
b3 vitamini diye de geçer, lekelenmeye iyi gelir. %5 veya %10 konsantrasyonda tonikleri veya kremleri satılıyor ama ben niacinamide tozunu almıştım evde kendim yapıyorum toniğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?