su orucu nedır dıye arastırmadım ama doktor onermedıgı surece veya gercekten ıhtıyac duyulmadıgı surece 3-5 kılo ıcın bu kadar ac kalmayı dogru bulmam
su orucu nedır dıye arastırmadım ama doktor onermedıgı surece veya gercekten ıhtıyac duyulmadıgı surece 3-5 kılo ıcın bu kadar ac kalmayı dogru bulmam
sonrasında kıtlıktan cıkmıs gıbı yıyebılır ınsan cunku
Teşekkür ederim bunlari da incelerim.sana ıcerıgı guzel serum ve tonıkler onereyım o zaman
Cosrx - Galactomyces 95 Tone Balancing Essence 100ml
Cosrx - Galactomyces 95 Tone Balancing Essence Besleyici Fermente Maya Özü %95 oranda Maya Mantarı özü içeren bu esas cildi nemlendirip beslerken, %2 Niacinamide ile daha parlak, ışıl ışıl bir görünüme kavuşturur! Öne çıkan özellikler› Cildi aydınlık tutma ve kırışıklıkların oluşumunu önleme›...www.korendy.com.tr
Ma:nyo - Bifida Complex Ampoule
Manyo - Bifida Complex Ampoule Yenileyici Kompleks Esans %90 oranda bifidobakteriya ve lactobacilli enzimleri, adenozin, maya mantarı ve niasinamid içeren Bifidalacto Complex esansı ile cildinize gençlik katın. Öne çıkan özellikler› Cildin, ışıl ışıl ve daha berrak görünmesine katkı sağlama ›...www.korendy.com.tr
Hydrating & Repairing Serum Probiotics
Yağsız yapılı Cyrène Hydrating&Repairing Serum vücudun doğal nem faktörü olan Hyaluronik asit, cilt bariyerini onarma ve cilt mikrobiyomunu düzenleme özelliğine sahip prebiyotikler ve cilt yüzeyindeki nemi hapsederek cildin nemini korumasına yardımcı olan Vitamin B5 ile formüle edilmiştir. 30ml...cyrene.com.tr
SKIN&LAB - Dr. Color Effect : Red Serum - 40ml
Cildi koruyan, aydınlatan ve canlandıran yüksek konsantre RED SERUM! Kusursuz, güzel ve parlayan bir cilt için! + Cildi aydınlatır, beyazlatır, net ve parlak bir cilt sunar+ Sıkı ve dengeli bir cilt yapısı sağlar+ Kusursuz ve ipeksi dokulu bir cilt için bakım yapar+ Cildi iç katmanlarına kadar...www.koredenkozmetik.com
By Wishtrend - %21.5 Pure Vitamin C Advanced Serum 30ml
By Wishtrend - Pure Vitamin C21.5% Advanced SerumLeke Karşıtı Vitamin C Serumu %70 Vitamin Ağacı Suyu ve %21.5 oranda saf C vitamini ile formüle edilen bu serum, leke karşıtı bakım sunarak cildin aydınlık ve gözeneklerin sıkı kalmasını sağlar! SIZMA UYARISIYoğun Vitamin C serumları asitli...www.korendy.com.tr
By Wishtrend - %21.5 Pure Vitamin C Advanced Serum 30ml
By Wishtrend - Pure Vitamin C21.5% Advanced SerumLeke Karşıtı Vitamin C Serumu %70 Vitamin Ağacı Suyu ve %21.5 oranda saf C vitamini ile formüle edilen bu serum, leke karşıtı bakım sunarak cildin aydınlık ve gözeneklerin sıkı kalmasını sağlar! SIZMA UYARISIYoğun Vitamin C serumları asitli...www.korendy.com.tr
genel olarak bunlar cildin bariyerini guclendıren renk esıtlıgı saglayan cıldın esneklıgını ve nemını gerı kazanmasını saglayan urunler
ıcerık benım ıcın onemlı marka degıl ıcerık okurum ben ve bunlara cok guvenırım
Afiyet olsunGüzel olmuş. Soğuk yiyorum. Kabak, soğan, domates, zeytin yağı, kekik, tuz ve vazgeçilmezim 1 kaşık karabugday
Eki Görüntüle 2600070
Teşekkür ederim. Haberlerde habire kabak zam rekortmeni diye çıkıyor, geçen hafta aldığım 2 adet kabak çürümesin bari diye bu sabah yaptımAfiyet olsun
Gayet lezzetli görünüyor:))O kadar para vermişim,çürüse de yerim benTeşekkür ederim. Haberlerde habire kabak zam rekortmeni diye çıkıyor, geçen hafta aldığım 2 adet kabak çürümesin bari diye bu sabah yaptımçok uyduruk ama umduğumdan güzel oldu tadı.
Fındık yerken samsonum, yine boğaz meselesi yani bana da bu yakışırdıMihail Zoscenko dişini nasıl kırdın yaw? Hangi diş? acil şifalar olsun inşallah.
amaan kabuklu fındık mı kırdın? Hep en olmadık zamanda olur bu aksilikler. Hadi inşallah yarın tamamen kurtul bu sorundan.Fındık yerken samsonum, yine boğaz meselesi yani bana da bu yakışırdı
Kanal tedavili azı dişim, kanal yenilenecek ve üç kezdir her gitttiğimde daha geçmemiş şişlik diyor dişçi, ilacı yeniliyor. Epey ağrıdı ve uğraştırdı aslına bakarsan, tam da sınav zamanıydı bir kutu ağrı kesici bitirdim mecburiyetten normalde içmemeye çalışırım ilaç. Bakalım bu perşembe ümitliyim kanal tedavisini yapacak hissediyorum :)) zaten tedavi bitsin kaplama maplama herşeyle örttüreceğim o dişi sürekli sorun çıkarıyor 5 yıldır :))
Çok geçmiş olsunFındık yerken samsonum, yine boğaz meselesi yani bana da bu yakışırdı
Kanal tedavili azı dişim, kanal yenilenecek ve üç kezdir her gitttiğimde daha geçmemiş şişlik diyor dişçi, ilacı yeniliyor. Epey ağrıdı ve uğraştırdı aslına bakarsan, tam da sınav zamanıydı bir kutu ağrı kesici bitirdim mecburiyetten normalde içmemeye çalışırım ilaç. Bakalım bu perşembe ümitliyim kanal tedavisini yapacak hissediyorum :)) zaten tedavi bitsin kaplama maplama herşeyle örttüreceğim o dişi sürekli sorun çıkarıyor 5 yıldır :))
Saolasın samsonum, valla yaptım bi hataamaan kabuklu fındık mı kırdın? Hep en olmadık zamanda olur bu aksilikler. Hadi inşallah yarın tamamen kurtul bu sorundan.
Saolasın canımÇok geçmiş olsun
Sen de sağol canım ❤Saolasın canım
En büyük hatan bu olsun Kuzu.Saolasın samsonum, valla yaptım bi hata
Kuzum müsait değilim, bazı sorunlarım var şu an belki bi süre yazamam affedin
Canım sen iyi ol yeterki, ne affı yaKuzum müsait değilim, bazı sorunlarım var şu an belki bi süre yazamam affedin
Güzel olmuş. Soğuk yiyorum. Kabak, soğan, domates, zeytin yağı, kekik, tuz ve vazgeçilmezim 1 kaşık karabugday
Eki Görüntüle 2600070
Fındık yerken samsonum, yine boğaz meselesi yani bana da bu yakışırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?