Sağlıklı beslenirken;

N nscckts
bu su orucu 36 saatlik açlık orucu hakkında ne düşünüyorsun canm
merak ettim de
su orucu nedır dıye arastırmadım ama doktor onermedıgı surece veya gercekten ıhtıyac duyulmadıgı surece 3-5 kılo ıcın bu kadar ac kalmayı dogru bulmam
sonrasında kıtlıktan cıkmıs gıbı yıyebılır ınsan cunku

HIMM herkes şifa buldum falan diyince biraz bende baktımm açıkcası

Teşekkür ederim bunlari da incelerim.

Mihail Zoscenko dişini nasıl kırdın yaw? Hangi diş? acil şifalar olsun inşallah.
Fındık yerken samsonum, yine boğaz meselesi yani bana da bu yakışırdı
Kanal tedavili azı dişim, kanal yenilenecek ve üç kezdir her gitttiğimde daha geçmemiş şişlik diyor dişçi, ilacı yeniliyor. Epey ağrıdı ve uğraştırdı aslına bakarsan, tam da sınav zamanıydı bir kutu ağrı kesici bitirdim mecburiyetten normalde içmemeye çalışırım ilaç. Bakalım bu perşembe ümitliyim kanal tedavisini yapacak hissediyorum :)) zaten tedavi bitsin kaplama maplama herşeyle örttüreceğim o dişi sürekli sorun çıkarıyor 5 yıldır :))

amaan kabuklu fındık mı kırdın? Hep en olmadık zamanda olur bu aksilikler. Hadi inşallah yarın tamamen kurtul bu sorundan.

Çok geçmiş olsun

bencede fazla bekleme hemen kaplama yaptırrr değilse 3-5 aya yıne kırılıyorrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…