Sağlıklı beslenirken;

cok gecmıs olsun canısı ya
Kuzum müsait değilim, bazı sorunlarım var şu an belki bi süre yazamam affedin
canım sorunların olmasına uzuldum yapabılecegım bırsey var mı
ınsallah yıpranmadan duzluge cıkarsın

Ogle yemeği tavuk ızgara sonrasında yürüyüş yaptım cocukla. Akşama da balık olacak gibi eşim gelirken alacakmış taze taze onu yaparım.

Merhaba canim ailecek hastaydık. Cok sukur bugün daha iyiyiiz..beslenmeye dikkat etmeye başladım hasta olunca pek birseye dikkat edemedim.
gecmıs olsun onemlı olan saglık ıyılesın de aılecek :) onemlı olan o

kizlar ya saçım dökülüyor kan tahlilinde ferritin 13 çıktı. acaba ondan midir diyorumm. dokulmezdi bahardan olabilir mi. bu günde 100tel mevzusu doğru mu acabaa :/
gunluk dokulmesı normal hergun kaş kıprık de dokulur yenılenır normal
kansızlıktan cınko eksıklıgınden falan da dokulur bahara gırerkende dokulur

Ne zaman gelecekmiş güzellik
4 gunu var resmen safak sayıyorum

gunluk dokulmesı normal hergun kaş kıprık de dokulur yenılenır normal
kansızlıktan cınko eksıklıgınden falan da dokulur bahara gırerkende dokulur

4 gunu var resmen safak sayıyorum
ben istiyorum ki gunde 15 filan az dökülsün. 100 tel normal diyorlar ama cok geliyor bana ya .kanim az geldi ilac yazdı bide denebunudan ücretsiz hediye yolluyorlar ya supradyn yollamislardi sahte midir nedir onu ictigimden beri sanki dokulme artti yarin eczaneye gidip adam akilli bir vitamin desteği alacagim ya. zaten ince telli benim dökülünce canım sıkılıyor cok

denebunu cakma gondermez kuzum oyle denk gelmıstır
aynen sen genel kapsamlı ıcınde bıotın collagen de olan folık asıt cınko demır olan hap alırsın

Girmişken güzelliğimin topiğine yazayım
N nscckts olmayan enerjimden gönderiyorum belki sizden bana yansır
Maşallah hepinize ❤
yaaa canım bugun aklımdaydın daha kalp kalbe karsıymıs
cok sevındım ugrayıp selam vermene nasılsın napıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…