cok gecmıs olsun canısı yaFındık yerken samsonum, yine boğaz meselesi yani bana da bu yakışırdı
Kanal tedavili azı dişim, kanal yenilenecek ve üç kezdir her gitttiğimde daha geçmemiş şişlik diyor dişçi, ilacı yeniliyor. Epey ağrıdı ve uğraştırdı aslına bakarsan, tam da sınav zamanıydı bir kutu ağrı kesici bitirdim mecburiyetten normalde içmemeye çalışırım ilaç. Bakalım bu perşembe ümitliyim kanal tedavisini yapacak hissediyorum :)) zaten tedavi bitsin kaplama maplama herşeyle örttüreceğim o dişi sürekli sorun çıkarıyor 5 yıldır :))
canım sorunların olmasına uzuldumKuzum müsait değilim, bazı sorunlarım var şu an belki bi süre yazamam affedin
Merhaba canim ailecek hastaydık. Cok sukur bugün daha iyiyiiz..beslenmeye dikkat etmeye başladım hasta olunca pek birseye dikkat edemedim.
gecmıs olsun onemlı olan saglık ıyılesın de aılecek :) onemlı olan oMerhaba canim ailecek hastaydık. Cok sukur bugün daha iyiyiiz..beslenmeye dikkat etmeye başladım hasta olunca pek birseye dikkat edemedim.
Ne zaman gelecekmiş güzellik
Benim de,eskiden toka tutmazdı saçımı, şu an bildiğin fare kuyruğu:/kizlar ya saçım dökülüyor kan tahlilinde ferritin 13 çıktı. acaba ondan midir diyorumm. dokulmezdi bahardan olabilir mi. bu günde 100tel mevzusu doğru mu acabaa :/
gunluk dokulmesı normal hergun kaş kıprık de dokulur yenılenır normalkizlar ya saçım dökülüyor kan tahlilinde ferritin 13 çıktı. acaba ondan midir diyorumm. dokulmezdi bahardan olabilir mi. bu günde 100tel mevzusu doğru mu acabaa :/
4 gunu var resmen safak sayıyorumNe zaman gelecekmiş güzellik
Daha da varmış yahu ,yokluğu çok belli. Sürekli profiline gidip bakıyorum.Bibiii,lütfen geri döööngunluk dokulmesı normal hergun kaş kıprık de dokulur yenılenır normal
kansızlıktan cınko eksıklıgınden falan da dokulur bahara gırerkende dokulur
4 gunu var resmen safak sayıyorum
ben istiyorum ki gunde 15 filan az dökülsün. 100 tel normal diyorlar ama cok geliyor bana ya .kanim az geldi ilac yazdı bide denebunudan ücretsiz hediye yolluyorlar ya supradyn yollamislardi sahte midir nedir onu ictigimden beri sanki dokulme artti yarin eczaneye gidip adam akilli bir vitamin desteği alacagim ya. zaten ince telli benim dökülünce canım sıkılıyor cokgunluk dokulmesı normal hergun kaş kıprık de dokulur yenılenır normal
kansızlıktan cınko eksıklıgınden falan da dokulur bahara gırerkende dokulur
4 gunu var resmen safak sayıyorum
denebunu cakma gondermez kuzum oyle denk gelmıstırben istiyorum ki gunde 15 filan az dökülsün. 100 tel normal diyorlar ama cok geliyor bana ya .kanim az geldi ilac yazdı bide denebunudan ücretsiz hediye yolluyorlar ya supradyn yollamislardi sahte midir nedir onu ictigimden beri sanki dokulme artti yarin eczaneye gidip adam akilli bir vitamin desteği alacagim ya. zaten ince telli benim dökülünce canım sıkılıyor cok
ıyı geceler canımKızlar pek bisey yazamıcam, yazılanları da okuyamadım... bugün sadece bi tane haşlanmış yumurta ve bir iki parca kuruyemiş yedim... sizleri seviyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?