Muhtemelen küfürden açık acık yazmış ya ama birinin görüp şikayet etmesi lazım işsizler bi düşün yakamızdansen soyleyınce farkettım
baktım gecmıs mesajlarına en son buraya yazdıgı yorum var hıcbıryere bırsey yazmamıs
aklıma uzaklasmak kafa dınlemek ıcın ozellıkle hesabını dondurmus olabılecegı geldı ama bılemedım sımdı uyelık ıptalı ıstemedı ınsallah
haksızlık bu yaMuhtemelen küfürden açık acık yazmış ya ama birinin görüp şikayet etmesi lazım işsizler bi düşün yakamızdan
Belki yöneticiler gördü desem çok az bi ihtimal sanmiyorum yanihaksızlık bu yane kotu ınsanlar var
ah bibim senınde erken gelecegını suprız olsun dıye soylemedım ama hepımız uzulduk arkadasımızın uzuntusuneBelki yöneticiler gördü desem çok az bi ihtimal sanmiyorum yani
İyiyim sağol canımah bibim senınde erken gelecegını suprız olsun dıye soylemedım ama hepımız uzulduk arkadasımızın uzuntusune
sen nasılsın gordum ben senı bomba gıbısınde arkadaslarda enerjınden faydalansın ıstıyorum :)
ve sagol valla te uzaklardan konuyu okuyup hıc usenmeyıp tek tek onerıler de sundun cok mutlu ettı bu benı
aynen valla tam buldun pastel princess ojeİyiyim sağol canımlingenin durumundan yazmak istemedim bende çok üzücü
İşte aynı spora devam sonrasında da olabildiğince aktif olmaya çalısıyorum 10 bin adım yetmiyor galiba artik bana
Ojelerini nasıl buldum amaben düzenli okuyorum dışardan yoksa sayfalara yetişemem eskiyi okuma durumu var bende okumadam yapamiyorum
hangi oje bana daa atin oje almaya çıktım carsiya aliyimaynen valla tam buldun pastel princess oje
rose olanı da sevdım
bırsuru ojem olcak :)
aynen sen zaten 10 bın adımlı gonderıden sonra eve de yuruyerek gıderım daha dıyorsun benım burda yaglarım erıyor
Pastel nude serisi canım şok hoş renkleri varhangi oje bana daa atin oje almaya çıktım carsiya aliyim
brnde onun somon rengi icinde altin piriltilisi vardi bitmisti iyi hatirlattin cok teşekkür ederimPastel nude serisi canım şok hoş renkleri var
Ne deseydi kız? Beyimin yeni ve cici kız arkadaşı mı? Ne kadar kötü insanlar var,şikayet ediyorlar işleri yok gibiMuhtemelen küfürden açık acık yazmış ya ama birinin görüp şikayet etmesi lazım işsizler bi düşün yakamızdan
hayır bu topige bakiyosun takip ediyorsun topikte konusan kisilerin ettigi soz sana degil acısı var sikayet etmek neden yani ne issiz insanlar ciddenNe deseydi kız? Beyimin yeni ve cici kız arkadaşı mı? Ne kadar kötü insanlar var,şikayet ediyorlar işleri yok gibi
Derdini okuyunca inan şakalaşmak bile saygısızlık geldi bana,sessiz kaldım. Ama bu ne artık? Şoka girmiş ,başına gelen kolay mı? Ne ayıp, ne acımasızlıkhayır bu topige bakiyosun takip ediyorsun topikte konusan kisilerin ettigi soz sana degil acısı var sikayet etmek neden yani ne issiz insanlar cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?