Sağlıklı beslenirken;

Muhtemelen küfürden açık acık yazmış ya ama birinin görüp şikayet etmesi lazım işsizler bi düşün yakamızdan

Belki yöneticiler gördü desem çok az bi ihtimal sanmiyorum yani
ah bibim senınde erken gelecegını suprız olsun dıye soylemedım ama hepımız uzulduk arkadasımızın uzuntusune

sen nasılsın gordum ben senı bomba gıbısınde arkadaslarda enerjınden faydalansın ıstıyorum :)
ve sagol valla te uzaklardan konuyu okuyup hıc usenmeyıp tek tek onerıler de sundun cok mutlu ettı bu benı

İyiyim sağol canım lingenin durumundan yazmak istemedim bende çok üzücü
İşte aynı spora devam sonrasında da olabildiğince aktif olmaya çalısıyorum 10 bin adım yetmiyor galiba artik bana

Ojelerini nasıl buldum ama ben düzenli okuyorum dışardan yoksa sayfalara yetişemem eskiyi okuma durumu var bende okumadam yapamiyorum

aynen valla tam buldun pastel princess oje

rose olanı da sevdım

bırsuru ojem olcak :)

aynen sen zaten 10 bın adımlı gonderıden sonra eve de yuruyerek gıderım daha dıyorsun benım burda yaglarım erıyor

Ne deseydi kız? Beyimin yeni ve cici kız arkadaşı mı? Ne kadar kötü insanlar var,şikayet ediyorlar işleri yok gibi
hayır bu topige bakiyosun takip ediyorsun topikte konusan kisilerin ettigi soz sana degil acısı var sikayet etmek neden yani ne issiz insanlar cidden

hayır bu topige bakiyosun takip ediyorsun topikte konusan kisilerin ettigi soz sana degil acısı var sikayet etmek neden yani ne issiz insanlar cidden
Derdini okuyunca inan şakalaşmak bile saygısızlık geldi bana,sessiz kaldım. Ama bu ne artık? Şoka girmiş ,başına gelen kolay mı? Ne ayıp, ne acımasızlık

Bibibella hosgeldin aksam yemeği ıspanak ve yoğurt. İspanak oglum da sevdigi için her hafta yapıyorum. Günlük spor ve yürüyüşü de tamamladım. Rahat rahat oturabilirim desem de bu olmayacak cocukla bol bol dans edeceğiz daha müzik hastası benimki

bence de lıngen kafasını dınlemek ıstese uzaklasıcam derdı
bıraz sıkıntım var gıremıyorum dıye o derdın arasında daha bıze acıklama yaptı gıremeyecegım dıye ...canım benım ya

kizlar ben bilerek gittiğini zannetmiyorum biri sikayet etti bence cunku cogumuz burda anonim oldugumuz icin evet bilgilerimizi veriyoruz ama bi yakinina anlatmaktansa buraya derdimi yazmak bana hep daha mantıklı gelmistir ve konuşmak bir nebze kafa dağıtmak burda iyi gelirdi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…