Sağlıklı beslenirken;

Bize de yaz nisa
hatta grup acip destek olabiliriz arkadasimiza kizlar
ayparem grup yasak maalesef

bibim sımdı gordum mesajını
kıblenmıs canım maalesef
ne dıyım bılemedım kız canının acısından kendı aramızda dertlesırken kurdugu cumleden kıblenmıs
hanı alanen konu acsa kufurle anlarım da yuh yanı gızlı gızlı dert okuyup nasıl kıblerım dıye ınsan bekler mı ya saka gıbı
cok uzuldum

dedım kendını yalnız hıssetme bız hep yanındayız ...
carsamba gelıyormus

E diyorum ben o yazılanları hangi yönetici görecek de banlayacak biri görüp şikayet etmiş işte işsiz kardeşim bunlar işgüzarlar

E diyorum ben o yazılanları hangi yönetici görecek de banlayacak biri görüp şikayet etmiş işte işsiz kardeşim bunlar işgüzarlar
cok selamı var herkese bu arada
aynen oyle ...

haftasonu cocuklarla kafa dagıtır gelır aramıza lıngenımız bızımdır bızım kalacak :)

senın haftasonu planın ne kız ben yarın sabahtan dısarı cıkıcam :) ojeler de alıcam :)

aleyküm selam sende srlam soyle ona bizden biz burdayiz yanindayiz .

Yarın bizde çikarız sinema falan yaparız diye düşunüyorum zaten yarin 22 derece güneşli geze geze dolanırız

Yarın bizde çikarız sinema falan yaparız diye düşunüyorum zaten yarin 22 derece güneşli geze geze dolanırız
mart kapıdan baktırırdı kazma kurek yaktırırdı
mevsımler nasıl degıstı guya 4 mevsım kusagıydık artık bır kıs bır yaz var baharlarımıza noldu bılmıyorum kı

bugun bıldıgın yazdı ama antebe guvenmıyorum ıkı yuzlu buranın havası sıcak dıye cıkarım ruzgarıyla tokatlar benı ıcerı kacarım bılemıyorum o yuzden hava durumuna bakmadım bıle

ben de sac uzatmaya taktım kafayi cikicam sac uzatma icin yag falan bakarim yaa .
bende cok sevıyorum uzun sacı ama ınce tellı oldugumdan havalı durmuyor sonuk duruyor sınır oluyorum
sacım o kadar uzun soyle sallaya sallaya dolasamıyorum sadece uzun duruyor boyle saglıklı parlak durmuyor ınce tellılerın ortak sorunu :)

senin saçlarını gordum canim benimkinin 10 katıdır benimki ekstra ekstra ince telli o zaman beb zaten belde istemiyorum sutyen hizama gelse yeter , ucundan alayim derken 1 2 cm kesmisim moralim baya bozuldu simdi ne yapicam ne ise yarar onunda bilmiyorum hoff

Burda mart sıcağa baktırıyor tabi şu ara bahar bizim işte

Bende daha çok kestiresim var kısa saç bela ya uzatamiyorsun daha rahatlık
sey dıyorlar belırlı bır kısalıkta olanlar ıstesede uzatamıyor onun rahatlıgına alıstıgı ıcın uzatıcam deyıp yıne kestırıyor dıyorlar dogru mu :)

kız 1-2 cm dedıgın nedır
bugun ay aslanda sac kesım ıcın guzel bır gun
reglken sac da kesılmez boyanmazda aranızda regl yoksa her ay ,ay aslana geldıgınde sacınızı kesersenız gurlesır guclenır kozmık oyle dıyor valla
ben kızımın sacını ve kendı sacımı oyle gunlerde kesıyorum ama bugun regllı oldugum ıcın kesemedım kacırdım guzelım gunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…