Doğru benim ki tam boynumun bitimi şu anda ama uzun geliyor biliyorsun zaten boyunusey dıyorlar belırlı bır kısalıkta olanlar ıstesede uzatamıyor onun rahatlıgına alıstıgı ıcın uzatıcam deyıp yıne kestırıyor dıyorlar dogru mu :)
senın sacların guzel havalı duruyor amaDoğru benim ki tam boynumun bitimi şu anda ama uzun geliyor biliyorsun zaten boyunubide bi düzleştirsen falan yapılı gibi hem yapmışsın hem yapmamıssın gibi seviyorum o olayı bide hiç toplamiyorum artik eskiden asla toplamadan duramazdim
kısa sana daha cok yakısıyor ya kesınlıkleKestirdiğim saçlarim ilk bu kadar kestirdim sonra fiyu çeneme yakin kestirdim
Ben gürleşmesini istemiyorum yeterince bol saçim var uzunken ara makas attırırdim incelsin diyekız 1-2 cm dedıgın nedır
bugun ay aslanda sac kesım ıcın guzel bır gun
reglken sac da kesılmez boyanmazda aranızda regl yoksa her ay ,ay aslana geldıgınde sacınızı kesersenız gurlesır guclenır kozmık oyle dıyor valla
ben kızımın sacını ve kendı sacımı oyle gunlerde kesıyorum ama bugun regllı oldugum ıcın kesemedım kacırdım guzelım gunu :)
zaten kisa canim benim saçlarım instada hikaye attigimda gormussundur cenemim bir parnak altikız 1-2 cm dedıgın nedır
bugun ay aslanda sac kesım ıcın guzel bır gun
reglken sac da kesılmez boyanmazda aranızda regl yoksa her ay ,ay aslana geldıgınde sacınızı kesersenız gurlesır guclenır kozmık oyle dıyor valla
ben kızımın sacını ve kendı sacımı oyle gunlerde kesıyorum ama bugun regllı oldugum ıcın kesemedım kacırdım guzelım gunu :)
ya sac kırık alma cıhazı dıye bırsey gordum gecen gun netdeBen gürleşmesini istemiyorum yeterince bol saçim var uzunken ara makas attırırdim incelsin diye
ayy hıc hatırlamıyorum yazaten kisa canim benim saçlarım instada hikaye attigimda gormussundur cenemim bir parnak altiben istiyorum 10cm kadar uzasin ne yapsam uzar
sen kesinlikle kisa kullan bence cok class durmus cok yakismisBen gürleşmesini istemiyorum yeterince bol saçim var uzunken ara makas attırırdim incelsin diye
eskidej biseyler yapmıştım hatirliyimda bakarim aman tek derdimiz bu olsun yaayy hıc hatırlamıyorum ya
bıraz yapısal bu ya ayda 4 cm sacı uzayan var
aynen vallaeskidej biseyler yapmıştım hatirliyimda bakarim aman tek derdimiz bu olsun ya
ya sorma Nisa icimde bi sıkıntı varda hayir olsun kandil gecesi de çok sıkıntı vardi icimde allah hayırlara vesile etsin virüs savas deprem salgın derken allah bizi helak ediyor heralde diye dusunmeye basladin tovbe est2020 ye gırerken belamızla gırdık bence
ozellıkle bu mart ayı varya yuzu gulen gormedım desem yerıdır
kozmıge gore dıyor kı dongu oyle bır dongu kıya sorma Nisa icimde bi sıkıntı varda hayir olsun kandil gecesi de çok sıkıntı vardi icimde allah hayırlara vesile etsin virüs savas deprem salgın derken allah bizi helak ediyor heralde diye dusunmeye basladin tovbe est
bunu diyen kim canim link atma imkanin varmi nerede demis. ben takip ediyordum sanki kozmik ama göremedim bunu. o zaman temennimiz nisan ortasını gormek ne diyeyimkozmıge gore dıyor kı dongu oyle bır dongu kı
martda bırcok evlılık yıkılcak hastalık kaza bela olacak herkesı zorlayacak bu ay dıyor ama nısan ortasından sonra yuzunuzde guller acacak dıyor
yanı o kadar beladan sonra zaten delırırız ve hepımızı bır gulme tutar gulmekten catlaya catlaya öluruz heralde dedım kozmıkcıyedaha nolsun yanı daha nolsun
cok zor gunler beklıyor dıyor bırde
youtuba da astrologların hepsı cıldırmıs bence :)
Ben biraz da yıpranıklar gitsin diyede kestirmek istiyorum neyse dügün var mayıs sonu o zamana kadar dayanıcam galibaya sac kırık alma cıhazı dıye bırsey gordum gecen gun netde
acana ıse yarar mı
benım uclarda degıl de tepelerımde kırıklar var te kulak hızamda kesmem gerek ve asla kesmemo kırıklardan bu cıhazla kurtulabılır mıyım acaba
Benim öyle canım beyazlar bu yüZden hemen çıkiyorayy hıc hatırlamıyorum ya
bıraz yapısal bu ya ayda 4 cm sacı uzayan var
Benim de doğum günüm 26 sıkozmıge gore dıyor kı dongu oyle bır dongu kı
martda bırcok evlılık yıkılcak hastalık kaza bela olacak herkesı zorlayacak bu ay dıyor ama nısan ortasından sonra yuzunuzde guller acacak dıyor
yanı o kadar beladan sonra zaten delırırız ve hepımızı bır gulme tutar gulmekten catlaya catlaya öluruz heralde dedım kozmıkcıyedaha nolsun yanı daha nolsun
cok zor gunler beklıyor dıyor bırde
youtuba da astrologların hepsı cıldırmıs bence :)
saitside miBenim de doğum günüm 26 sıkocamla şubat sonu bi delilik yaşadık ki o tarz şeyler nerdeyse hiç yaşamamışızdır bide saitside mi ne varmış benim ki 2012 de baslamış 2020 martta bitiyor sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?