Ya öyle birşeydi unuttum tam neydisaitside mi
o ne oluyor yavYa öyle birşeydi unuttum tam neydi
rezzan kırazbunu diyen kim canim link atma imkanin varmi nerede demis. ben takip ediyordum sanki kozmik ama göremedim bunu. o zaman temennimiz nisan ortasını gormek ne diyeyimAllah guldursun ağlamasın. ama o sehit çocuğu unutamiyorum yani aklima geldikçe icim kotu oluyor ilk defa bir sehitten bu kadar etkilendim ailesi sevgilisi ile olan bağı bemi cok etkiledi kızın yazdigini okudum dunya dursa da kimseyi sevmem bir başıma kalsamda falan yazmis ailesiyle beraber ailecek sevgilisi falan resimlerini gordum etkilendim..
o neymıs ya ılk kez duydum benBenim de doğum günüm 26 sıkocamla şubat sonu bi delilik yaşadık ki o tarz şeyler nerdeyse hiç yaşamamışızdır bide saitside mi ne varmış benim ki 2012 de baslamış 2020 martta bitiyor sükür
okuyor canım :) 83 kıloya dusmus uzuntuden ama hıc dedım canını sıkma sen carsamba gel bunu kahveyle kutlarız carsamba hepımız kahvemızı yapar gelırız sohbet ederız dedım :)Hayırlı geceler kızlar.
Bugün 12 de evden çıktım, 5.30 gibi döndüm. O kadar çok yürüyüşüm ki bacaklarım ağrıyor.
Bibi hoşgeldin tekrar canım.
Lingeni kibleyen de harbi vicdansızmis. Yine de üyelik dondurmamış olmasına sevindim. Lingen bizi okuyorsan Rabbim tez zamanda ferahlık versin kalbine
İnşallah canım ❤ Umarım kafasındaki onu yoran sesler de o güne kadar durulur biraz. Düşünüp düşünüp canını acitmasin.okuyor canım :) 83 kıloya dusmus uzuntuden ama hıc dedım canını sıkma sen carsamba gel bunu kahveyle kutlarız carsamba hepımız kahvemızı yapar gelırız sohbet ederız dedım :)
baktik ama hiç bişey anlamadim bibiSadesati'y miş bakarsınız
Aynı fikirdeyim ,empati denen şeyden habersizler de ayrıca.Günaydın
Lingeni şikayete şaşırdım doğrusu cidden baya baya işsiz olup konu takip ediyor olman gerek. İlginc kişilikler var
Ben bakayım,merak ettimSadesati'y miş bakarsınız
afıyet olsun canım :)gunaydin kizlar..sabah kahvaltimi nisa gibi kuruyemişten yana kullandım bugun
yanina da 2 avuc kadar leblebi
öğlen filtre kahve icerim
aksam da corba salata yogurt 1 parca da tavuk belkii
afıyet olsun super :)Sabah standart kahvaltımı yaptım yumurta kahve peynir zeytin. Leslie 2 mile yapıp bir de ter attım.
Evde sessiz tembel bi pazar günü.
Bu da leziz suflem. Un yok, şeker yerine de 1 tatlı kaşığı bal.
Eki Görüntüle 2602052
oh yarasın :) afıyet olsun cok guzel
Süpersin Nisam
Süpersin Nisam
Spora başlamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?