Sağlıklı beslenirken;

Hayırlı geceler kızlar.

Bugün 12 de evden çıktım, 5.30 gibi döndüm. O kadar çok yürüyüşüm ki bacaklarım ağrıyor.

Bibi hoşgeldin tekrar canım.

Lingeni kibleyen de harbi vicdansızmis. Yine de üyelik dondurmamış olmasına sevindim. Lingen bizi okuyorsan Rabbim tez zamanda ferahlık versin kalbine

rezzan kıraz
astrolojı televızyonu
hande kazanova
fılız ozkol
youtube da bu kanalları ızlıyorum

o neymıs ya ılk kez duydum ben
aralık 21 de dogdum sabah 10 gıbı 86 yılında
o gun bugundur jupıterın tum bereketı ıcıne kactı zaar yay en sanslı en bereketlı derler daha sansını goremedık
okuyor canım :) 83 kıloya dusmus uzuntuden ama hıc dedım canını sıkma sen carsamba gel bunu kahveyle kutlarız carsamba hepımız kahvemızı yapar gelırız sohbet ederız dedım :)

okuyor canım :) 83 kıloya dusmus uzuntuden ama hıc dedım canını sıkma sen carsamba gel bunu kahveyle kutlarız carsamba hepımız kahvemızı yapar gelırız sohbet ederız dedım :)
İnşallah canım ❤ Umarım kafasındaki onu yoran sesler de o güne kadar durulur biraz. Düşünüp düşünüp canını acitmasin.

Bugün hep önünden geçtiğim mezarlığın ilk defa içine girdim. Çok yüksek ağaçlar olan, serin ve sessiz bir yerdi. Biraz vakit geçirdim. Küçücük çocuk mezarları var, bir sürü de 30 ve 40 larında insanlar. Hayat bir serefsize üzülüp haftalar heba edilmeyecek kadar kıymetli. Max 10 gün.

gunaydin kizlar..sabah kahvaltimi nisa gibi kuruyemişten yana kullandım bugun
yanina da 2 avuc kadar leblebi
öğlen filtre kahve icerim
aksam da corba salata yogurt 1 parca da tavuk belkii
afıyet olsun canım :)
Sabah standart kahvaltımı yaptım yumurta kahve peynir zeytin. Leslie 2 mile yapıp bir de ter attım.
afıyet olsun super :)
Evde sessiz tembel bi pazar günü.
Bu da leziz suflem. Un yok, şeker yerine de 1 tatlı kaşığı bal.
Eki Görüntüle 2602052
Bugün gerçeğimsi bir yemek yaptım.
Karnabahar graten.
Eki Görüntüle 2602337
N nscckts
oh yarasın :) afıyet olsun cok guzel

Bibibella bibim senın yuruyus bugun ne alemde

Süpersin Nisam
Spora başlamışsın
ben soktayımm aslında bana gore normal yurume sayılan bu yurumeyı ben hergun yapıyorum
yanı ben hergun bu kadar yuruyorum farkında degılmısım
bır bakım dedım sıfırlanmıs gece 12 yı gectıgı ıcın erhan soyledı gecmıs gorunuyor dıye baktım şok

Kızlar selam
Ben sağlıklı besleneniyorum
Sütüm azalıyor, walla ekmekle şekeri kestim(normalde de çok az tüketirim), yemeği de az yemiyorum aslında ama kuşum doymuyor. Bugünlerde daha bir çok emer oldu o da ayrı ama bilemedim:/
Bu arada Türkiye’de verem aşısı zorunlu, Almanya’da da liste dışıymış. Vakti de geçmiş yaptırmak için(2 aylıkken yapılıyormuş normalde). O yüzden Verem Savaş Dispanserine gidip bir dizi testten geçmek gerekiyormuş, onlara koşturuyorum. Yarın da vize randevumuz var. İnşallah kazasız belasız atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…