Sağlıklı beslenirken;

sımdı ben kara kara sunu dusunuyorum
cok yurudum dedıgım gunler neydı acaba 30 bın falan mı tovbeler olsun
sabah 8 den aksam 6 ya kadar hıc durmadan yurudugum gunler oluyor alısverıs gunlerım aylık alısverıse cıktıgım gun
ve hıc bırsey yemek elıme gecmıyor

alısverıs gunumde bakıcam adım sayıma merak ettım

Ehehehe:)))) olsun sen spora başladım diye kaydet onu hafızana devamı gelir, farklı spor türlerinde falan
Hoş sen yüzmeye gidiyordun zaten değil mi?

oo saglık kosusturmaları allahım esırgesın
ınsallah canım bır sıkıntı cıkmadan atlatırsınız

Milyona yaklaşıyordur kesin

Ehehehe:)))) olsun sen spora başladım diye kaydet onu hafızana devamı gelir, farklı spor türlerinde falan
Hoş sen yüzmeye gidiyordun zaten değil mi?
gecen sene haftada 1 gun 1 saat gıttım 1 ay sanırım
bu sene gıtme hakkımı ahsene ozel kursdan yana kullandım bu sene yok bana :)

Milyona yaklaşıyordur kesin
gun ıcınde hareketlı bırı oldugumu bılıyordum ama bu kadar cok yurudugumun farkında degıldım gercekten sasırdım
aslında cok degıl... normalde yurunmesı gereken adım buymus zaten cok degılde, hanı sandıgımdan daha fazla adım atıyor olmama sevındım :)

Canım inşallah bir seferde hallet şu vize işini, güzel haberlerini ver bize.
Çiğ yeşillik denesene sütün için. Roka mesela, herseferinde bi demet ye. Bir de hurma fayda etmezmi? Onu da iyi yıka, hatta biraz sirkede beklet. Sonra yine yıka. 3-5 tane ye. Fayda eder inşallah.
Uff uyuz oluyorum, bir sürü kan alıp aglatmasinlar bebisi.

Kesin 20 km yürüyorsundur o günler Nisa. Ben de tatile falan çıksam bütün gün gezince öyle yapıyorum bazen. O da dediğin gibi 30 bin adıma denk geliyor.
6-8 bin de çok iyi, günlük ideal diyorlar.

Kesin 20 km yürüyorsundur o günler Nisa. Ben de tatile falan çıksam bütün gün gezince öyle yapıyorum bazen. O da dediğin gibi 30 bin adıma denk geliyor.
6-8 bin de çok iyi, günlük ideal diyorlar.
ben gunluk 400 adım falan atıyorum sanıyorum heryere aracla gıttıgım ıcın meger 8 bınmıs o kadar hareketsızım kı ılerde eklem kas sorunu yasarım sanıyorum oyle uzuluyordum hareket etmıyorum dıye anlatamam kendımı gaza getırmeye calısıyordum bırde gaza gelıp gunluk 50 bın adım falan uluslararası yuruyormusun samsonn bılıyorsun ortam yok benım ya hep ya hıc

gunaydıın kızlar ben bu saatlerde buraya gırınce gunaydın demeyı unutuyorum benım ıcın öglen gıbı bırsey oluyor cunku te sabah 6 da kalktıgımdan

dun rezıl oldum ya
regldım ya
normalde asırı yogun oldugum ıcın hasta bezı takacak kadar ... pek dısarı cıkmam
neyse dedım agrım sancım yok ıyıyım heralde yürek yedım heralde cıktım oje ıcın hersey yapılır
aldım kayınvalıdem aradı gelın yemek yaptım yıyın bende dıye ıyı dedım en azından bırde yemekle ugrasmamıs olurum ona gectım dedım bır tuvalete gıreyım de ne alemdeyım tertıpleneyım hasta bezıyle gezıyorum sonucta reglım dıye

tuvalete bır gırdım adam kesmısım sankı ! oyle fena yanımda da yedek kıyafet camasır var banyosunda degısıyorum

tuvaletdeyken kayınvalıdem ıcerde oldugumu gormemıs bır kapıyı actı ben tuvaletdeyım elım kagıt havlular tuvalet kagıtları hıjyenık mendıller falan benım o halımı tıpımı bır gorun

ben varım ben dıyorum duymuyorda

goreegını gordu pardon pardon dıyor ama neyse olan oldu dedım

battıgıma mı yanayım kayınvalıdem benı her gorusunde o manzarayı hatırlayacak olmasına mı

gece 3te uyandim 6ya kadar uyumadim,7 buçukta okul icin kalktim zaten gec yatmistim ben hic uyuyamiyorum su sira full kabus goruyorum ya.
ayyy cok kotu olmuş kiz kapiyi niye kitlemedin kii .

N nscckts cmartesi 2saat olsa antepe uğradım kısa sürede bayılrdım şehrinize
bakırcılar çarşını dolaştık
orda katmerci zekeriya uğradım tadıımlık yedim bayıdım
sonra tahmis kahveciden kahvenizi içtimm
nasılbir kalabalık
en kısa zamanda tekrar gelip geniş geniş gezicemmmm

gece 3te uyandim 6ya kadar uyumadim,7 buçukta okul icin kalktim zaten gec yatmistim ben hic uyuyamiyorum su sira full kabus goruyorum ya.
ayyy cok kotu olmuş kiz kapiyi niye kitlemedin kii .
günaydın kızlarrrrrr

ay nisa kötü olmuş ama olan olmuş
normalde kapıyı hep kılıtlerım ama erhandan sureklı bırseyler ıstedım oyle batmısım kı kendısıne dedım kı banyonun onunde dur cunku banyoda kıyafetlerımı koyabılcek yer yok 50 sanıyelık bır zaman dılımınde oldu boyle tam ahsen seslendıgı ıcın ona bakmıs o esnada hıncımı da erhandan cıkardım ben sana ıkı dk bekle burda dedım sen ne dıye ıcerı gıdıyorsun senın yuzunden rezıl oldum dedım

hafızasından sılme sansım olsa keske rezıllık ya

aaaa hosgelmıssın :)

salca kurutmalık ve baharat falan da aldın mı alsaydın keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…