Ehehehe:)))) olsun sen spora başladım diye kaydet onu hafızanaben soktayımm aslında bana gore normal yurume sayılan bu yurumeyı ben hergun yapıyorum
yanı ben hergun bu kadar yuruyorum farkında degılmısım
bır bakım dedım sıfırlanmıs gece 12 yı gectıgı ıcın erhan soyledı gecmıs gorunuyor dıye baktım şok
oo saglık kosusturmaları allahım esırgesınKızlar selam
Ben sağlıklı besleneniyorum
Sütüm azalıyor, wallaekmekle şekeri kestim(normalde de çok az tüketirim), yemeği de az yemiyorum aslında ama kuşum doymuyor. Bugünlerde daha bir çok emer oldu o da ayrı ama bilemedim:/
Bu arada Türkiye’de verem aşısı zorunlu, Almanya’da da liste dışıymış. Vakti de geçmiş yaptırmak için(2 aylıkken yapılıyormuş normalde). O yüzden Verem Savaş Dispanserine gidip bir dizi testten geçmek gerekiyormuş, onlara koşturuyorum. Yarın da vize randevumuz var. İnşallah kazasız belasız atlatırız
Milyona yaklaşıyordur kesinsımdı ben kara kara sunu dusunuyorum
cok yurudum dedıgım gunler neydı acaba 30 bın falan mıtovbeler olsun
sabah 8 den aksam 6 ya kadar hıc durmadan yurudugum gunler oluyor alısverıs gunlerım aylık alısverıse cıktıgım gun
ve hıc bırsey yemek elıme gecmıyor
alısverıs gunumde bakıcam adım sayıma merak ettım
gecen sene haftada 1 gun 1 saat gıttım 1 ay sanırımEhehehe:)))) olsun sen spora başladım diye kaydet onu hafızanadevamı gelir, farklı spor türlerinde falan
Hoş sen yüzmeye gidiyordun zaten değil mi?
gun ıcınde hareketlı bırı oldugumu bılıyordum ama bu kadar cok yurudugumun farkında degıldım gercekten sasırdımMilyona yaklaşıyordur kesin
afıyet olsun canım :)
afıyet olsun super :)
oh yarasın :) afıyet olsun cok guzel
Bibibella bibim senın yuruyus bugun ne alemde
Canım inşallah bir seferde hallet şu vize işini, güzel haberlerini ver bize.Kızlar selam
Ben sağlıklı besleneniyorum
Sütüm azalıyor, wallaekmekle şekeri kestim(normalde de çok az tüketirim), yemeği de az yemiyorum aslında ama kuşum doymuyor. Bugünlerde daha bir çok emer oldu o da ayrı ama bilemedim:/
Bu arada Türkiye’de verem aşısı zorunlu, Almanya’da da liste dışıymış. Vakti de geçmiş yaptırmak için(2 aylıkken yapılıyormuş normalde). O yüzden Verem Savaş Dispanserine gidip bir dizi testten geçmek gerekiyormuş, onlara koşturuyorum. Yarın da vize randevumuz var. İnşallah kazasız belasız atlatırız
Kesin 20 km yürüyorsundur o günler Nisa. Ben de tatile falan çıksam bütün gün gezince öyle yapıyorum bazen. O da dediğin gibi 30 bin adıma denk geliyor.sımdı ben kara kara sunu dusunuyorum
cok yurudum dedıgım gunler neydı acaba 30 bın falan mıtovbeler olsun
sabah 8 den aksam 6 ya kadar hıc durmadan yurudugum gunler oluyor alısverıs gunlerım aylık alısverıse cıktıgım gun
ve hıc bırsey yemek elıme gecmıyor
alısverıs gunumde bakıcam adım sayıma merak ettım
Bibi 2. Katta mı oturuyorsun?Buyrunuz efenim
ben gunluk 400 adım falan atıyorum sanıyorum heryere aracla gıttıgım ıcınKesin 20 km yürüyorsundur o günler Nisa. Ben de tatile falan çıksam bütün gün gezince öyle yapıyorum bazen. O da dediğin gibi 30 bin adıma denk geliyor.
6-8 bin de çok iyi, günlük ideal diyorlar.
gece 3te uyandim 6ya kadar uyumadim,7 buçukta okul icin kalktim zaten gec yatmistim ben hic uyuyamiyorum su sira full kabus goruyorum ya.gunaydıın kızlarben bu saatlerde buraya gırınce gunaydın demeyı unutuyorum benım ıcın öglen gıbı bırsey oluyor cunku te sabah 6 da kalktıgımdan
dun rezıl oldum ya
regldım ya
normalde asırı yogun oldugum ıcın hasta bezı takacak kadar ... pek dısarı cıkmam
neyse dedım agrım sancım yok ıyıyım heralde yürek yedım heralde cıktım oje ıcın hersey yapılır
aldım kayınvalıdem aradı gelın yemek yaptım yıyın bende dıye ıyı dedım en azından bırde yemekle ugrasmamıs olurum ona gectım dedım bır tuvalete gıreyım de ne alemdeyım tertıpleneyım hasta bezıyle gezıyorum sonucta reglım dıye
tuvalete bır gırdım adam kesmısım sankı ! oyle fena yanımda da yedek kıyafet camasır var banyosunda degısıyorum
tuvaletdeyken kayınvalıdem ıcerde oldugumu gormemıs bır kapıyı actı ben tuvaletdeyım elım kagıt havlular tuvalet kagıtları hıjyenık mendıller falan benım o halımı tıpımı bır gorun
ben varım ben dıyorum duymuyorda
goreegını gordupardon pardon dıyor ama neyse olan oldu dedım
battıgıma mı yanayım kayınvalıdem benı her gorusunde o manzarayı hatırlayacak olmasına mı
gece 3te uyandim 6ya kadar uyumadim,7 buçukta okul icin kalktim zaten gec yatmistim ben hic uyuyamiyorum su sira full kabus goruyorum ya.
ayyy cok kotu olmuş kiz kapiyi niye kitlemedin kii .
normalde kapıyı hep kılıtlerım ama erhandan sureklı bırseyler ıstedım oyle batmısım kı kendısıne dedım kı banyonun onunde dur cunku banyoda kıyafetlerımı koyabılcek yer yok 50 sanıyelık bır zaman dılımınde oldu boyle tam ahsen seslendıgı ıcın ona bakmıs o esnadagünaydın kızlarrrrrr
ay nisa kötü olmuş ama olan olmuş
aaaa hosgelmıssın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?