allahın bıldıgı gıbı yapacagı bırı sıkayet etmıs canımgünaydin kizlar
lingen´e ne oldu niye banlandi
olsun canim zaruri bir durum sonuctanormalde kapıyı hep kılıtlerım ama erhandan sureklı bırseyler ıstedım oyle batmısım kı kendısıne dedım kı banyonun onunde dur cunku banyoda kıyafetlerımı koyabılcek yer yok 50 sanıyelık bır zaman dılımınde oldu boyle tam ahsen seslendıgı ıcın ona bakmıs o esnadahıncımı da erhandan cıkardım ben sana ıkı dk bekle burda dedım sen ne dıye ıcerı gıdıyorsun senın yuzunden rezıl oldum dedım
hafızasından sılme sansım olsa keskerezıllık ya
aaaa hosgelmıssın :)
salca kurutmalık ve baharat falan da aldın mı alsaydın keske
valla ben olsam o manzarayı unutmam yanı ahıretde bıle aklıma gelır o dereceolsun canim zaruri bir durum sonucta
ben empati yaptığımda kendisinin de utanndığını dusundum niye girdim falan diye bosverunutulur gider
allahın bıldıgı gıbı yapacagı bırı sıkayet etmıs canım
kotu nıyetlı ınsandan cok ne var su dunya da
maalesef
hic boya sürmedim 30 yasimda beyazlar baya belli olmaya baslayinca boyamaya basladimZTEN BOYA SAÇLARI ERKEN BEYAZLATIRRR
AH ÖNCEKİ AKLIM OLSA HİÇ BOYA SÜRMEZDİMMM
ıyı yapmıssın afıyet olsunhem ordan hemde urfadan aldımmmmmmm
genetık bu bıraz da ya ... beyaz meselesıhic boya sürmedim 30 yasimda beyazlar baya belli olmaya baslayinca boyamaya basladim
daha önce hic boyamadim 20li yaslarda beyazlar cikmaya basladi.
ıyı yapmıssın afıyet olsun
bırdahakıne geldıgınde metanetden et ve lahmacun yemeyı unutmayın veya beyran ıcmeyı ama burda soyle bırsey var ınsanları erkencımesela sabah 6-7 gıbı beyran ıcılıp arkasından katmer yenır oglene kalmaz bıle bulamazsın pek o yuzden cok erken gelın
zekerıya pazar oldugu ıcın oglen 2 ye kadar belkı olur ama o da ıyı denk gelmıs sana yoksa kalmaz burda
turkıyede cogunlugun yenı uyandıgı saatde antepde katmer su boregı beyran ve ciger ve küşleme kebabı bıtmıs olurburdakıler yemek ıcın yasıyor demıstım
begenmene cok sevındımyok ben birşey anladamdı bundan zten
inş. tekrar gelip rahat rahat gezecemmmmmm
bunu yanlis anlamissiniz sen veahanda dün bana diyene bakşimdi ben de seni ispikleyim mi?
o kadar cok karıstırmayın ıkısınden bırını secın demısım kıbunu yanlis anlamissiniz sen veaypare ackerman
cünkü ben ayparenin mesajina alinti yaptim ona söyledim bunu
onlari ben yemedim.
N nscckts dogru anlamis beni
begenmene cok sevındım
ılk gelısınmıydı pekı
EVET CNM ilk gelişim
planda antep yoktuuu
birandaorda bulduk kendimizi
anlık bir gezi oldu
ama bayıldımm
bakırcılar çarşısı ve etrafını gezdim
o baharat kokukarı insanı kendinden alıyorrr
o arar sokaklarda bile tarih kokuyorr
esnafların sıcak kanlılığı
anlatammıyorr ama çok sıcak kanlı bir şehirrrr
yuruyuse cıkmak ıstemıyorum ıstahımı acıyor demekte haklıymısım dımıtrafıkte bır ısıklardan dıger ısıga gıdene kadar yanı 1 km mesafede bıle 10 tane yan yana baklavacı var
canim ugrasmasin derken boyamasin mi dedi banabibi demın dedı kı sac boya mevzusuyla alakalı
ayda 1 boyamak saca zarar vermıyor yoksa ben kel kalırdım dedı
bızde beyaz ırsıdır 3 haftada boyam gelır ,boya akmıyor aksa dıger yerlerden de akar o hıc ugrasmasın demıs
Nisaa doğuya doğru yürürsen sıkıntı olmaz; sınıra gelince gümrük memurları durdurur nasılsaben gunluk 400 adım falan atıyorum sanıyorum heryere aracla gıttıgım ıcınmeger 8 bınmıs o kadar hareketsızım kı ılerde eklem kas sorunu yasarım sanıyorum oyle uzuluyordum hareket etmıyorum dıye anlatamam kendımı gaza getırmeye calısıyordum bırde gaza gelıp gunluk 50 bın adım falan uluslararası yuruyormusun samsonn bılıyorsun ortam yok benım ya hep ya hıc
cok üzülgümCanlar günlerdir iyi değilim biliyorsunuz, sebebini yazamadım canımın acısından şimdi yalnızım evde sarhoşum, kafam bi milyon... aldatildim ayrılıyorum, bir günde hayatim tepetaklak oldu... neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum şu an... akilli bir kadınmışım ki daha ilk gününde yakaladim... evden de kımıldayamıyorum ayağım sakatlandı biliyorsunuz... gerçekten zor bi dönem geçiriyorum ama atlatacağım... şu an bunları niye yazdigimi da bilmiyorum... kisa zamanda çok sıcak bi bağ kurdum sizinle... çok değerlisiniz benim için.. ben boyle seyler için konu açıp yorum bekleyecek biri de değilim... yolum belli... sadece bi geçmiş olsun derseniz bana yeter... hepinize iyi geceler
Benim oturduğum cadde de böyle ya. Bak hepsi yan yana, ya da karşılıklı olarak 1 pizzacı, 1 mantıcı, 1 kebapçı 1 fırın, 2 pastane cafe, 2 künefeci, 1 wafflecı var
yuruyuse cıkmak ıstemıyorum ıstahımı acıyor demekte haklıymısım dımıtrafıkte bır ısıklardan dıger ısıga gıdene kadar yanı 1 km mesafede bıle 10 tane yan yana baklavacı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?