Sağlıklı beslenirken;

olsun canim zaruri bir durum sonucta
ben empati yaptığımda kendisinin de utanndığını dusundum niye girdim falan diye bosver unutulur gider

olsun canim zaruri bir durum sonucta
ben empati yaptığımda kendisinin de utanndığını dusundum niye girdim falan diye bosver unutulur gider
valla ben olsam o manzarayı unutmam yanı ahıretde bıle aklıma gelır o derece

hem ordan hemde urfadan aldımmmmmmm
ıyı yapmıssın afıyet olsun
bırdahakıne geldıgınde metanetden et ve lahmacun yemeyı unutmayın veya beyran ıcmeyı ama burda soyle bırsey var ınsanları erkencı mesela sabah 6-7 gıbı beyran ıcılıp arkasından katmer yenır oglene kalmaz bıle bulamazsın pek o yuzden cok erken gelın
zekerıya pazar oldugu ıcın oglen 2 ye kadar belkı olur ama o da ıyı denk gelmıs sana yoksa kalmaz burda
turkıyede cogunlugun yenı uyandıgı saatde antepde katmer su boregı beyran ve ciger ve küşleme kebabı bıtmıs olur burdakıler yemek ıcın yasıyor demıstım

hic boya sürmedim 30 yasimda beyazlar baya belli olmaya baslayinca boyamaya basladim
daha önce hic boyamadim 20li yaslarda beyazlar cikmaya basladi.
genetık bu bıraz da ya ... beyaz meselesı
benımde 28 yasımda cıkmaya basladı beyazım tek tuk

yok ben birşey anladamdı bundan zten

inş. tekrar gelip rahat rahat gezecemmmmmm

bunu yanlis anlamissiniz sen ve aypare ackerman
cünkü ben ayparenin mesajina alinti yaptim ona söyledim bunu
onlari ben yemedim.
N nscckts dogru anlamis beni
o kadar cok karıstırmayın ıkısınden bırını secın demısım kı gordugun an aklına ben gelıyorum dımı
sende mesela yıyecek secerken bundan etkılenıyor musun nisa boyle demıstı yemıyım karıstırmayayım dıyor musun yanı bır caydırıcılıgım var mı

begenmene cok sevındım
ılk gelısınmıydı pekı

EVET CNM ilk gelişim
planda antep yoktuuu
birandaorda bulduk kendimizi
anlık bir gezi oldu
ama bayıldımm
bakırcılar çarşısı ve etrafını gezdim
o baharat kokukarı insanı kendinden alıyorrr
o arar sokaklarda bile tarih kokuyorr
esnafların sıcak kanlılığı
anlatammıyorr ama çok sıcak kanlı bir şehirrrr

yuruyuse cıkmak ıstemıyorum ıstahımı acıyor demekte haklıymısım dımı trafıkte bır ısıklardan dıger ısıga gıdene kadar yanı 1 km mesafede bıle 10 tane yan yana baklavacı var

canim ugrasmasin derken boyamasin mi dedi bana

Nisaa doğuya doğru yürürsen sıkıntı olmaz; sınıra gelince gümrük memurları durdurur nasılsa

cok üzülgüm
her sey düzelecek buna inan
biz burdayiz bunu bil

yuruyuse cıkmak ıstemıyorum ıstahımı acıyor demekte haklıymısım dımı trafıkte bır ısıklardan dıger ısıga gıdene kadar yanı 1 km mesafede bıle 10 tane yan yana baklavacı var
Benim oturduğum cadde de böyle ya. Bak hepsi yan yana, ya da karşılıklı olarak 1 pizzacı, 1 mantıcı, 1 kebapçı 1 fırın, 2 pastane cafe, 2 künefeci, 1 wafflecı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…