Sağlıklı beslenirken;

nisam birde tarak onemli demiştin
sacim dediğim gibi ince telli bana tarak önerisi verir misin bugün ampuller zeytinyağı tarak hepsini Tamamlayım da daha masraf yapmayayım artik

suzn o ampuller bepanthen bemiks ve evigen. bende aldim bugun sabah okulun asagisindaki eczaneden. 5er tane var icinde haftada 1 yapıyoruz galiba oyle miydi nisa? N nscckts
nisam birde tarak onemli demiştin
sacim dediğim gibi ince telli bana tarak önerisi verir misin bugün ampuller zeytinyağı tarak hepsini Tamamlayım da daha masraf yapmayayım artik
ahsap saplı sert ve dogal kıllı ya da plastık saplı uzunlu kısalı fırcalı ve baslıgı kucuk oval tıp olacak sectıgın tarak
ampul kutusunda 5 er tane var ampullerden
1 tatlı kasıgı hındıstan cevızı yagı 1 tatlı kasıgı corek otu yagı 1 tatlı kasıgı sarımsak yagı ve 1 kucuk ampul seklınde bemıks evıgen bepanten ampuller karıstırılıp sac uclarına yedırılecek ne kadar beklerse o kadar ıyı
bekledıkten sonra dusa gırdıgınde sac ıslatılmadan once sampuanla sac dıplerı nazıkce masaj yaparak ovulup avuc avuc yavasca ılık su ıle kopurtulmeye baslanacak yıkamak ıcın banyoda musluk altına egılerek soguya yakın ılık su kullanmak en kolayı oluyor cok guzel arınıyor

N nscckts canim keratin bakimini kuaförde mi yaptiriyorsun
2 kere yaptirdim düz yapiyor saclari o mu
sac botoksu diyorlar
ben duzlestırmelı yapmıyorum kendım evde yapıyorum
liquid keratin ismi

tamamdir nisam teşekkür ederim

kızlar sampuanınıza dogum kontrol hapını ezıp katıp 1-2 ampul de bepanten katarsanız saac dokulmesı kesılır ınanılmaz parlak ve yumusak olur haberınız olsun
yalnız basınızı one egıp yıkamanız lazım vucuda degerse vucutda tuylerı guclendırır dıkkat edın

ben alırken utanırım alamam fiyati ne kadar hangi marka senin kullandığın. aslinda parlak yumusaklik için alabilirim de aklımı çeldi

ben alırken utanırım alamam fiyati ne kadar hangi marka senin kullandığın. aslinda parlak yumusaklik için alabilirim de aklımı çeldi
ya cok guldum cok tatlısın
canım evlıler kullanmalı sartı yok 18 yasında bır kızda kullanabılır pco tedavısınde dogum kontrol hapı da kullanılıyor yanı doktora gıttıgınde sana verebılır cekınme yanı
benım aldıgım 25 tl mı ne en ucuzunu ver sac ıcın kullancam dıyorum

eczaciya en ucuz doğum k hapini verir misin desem bişey olur mu bsjsjsj

nisa benim sampuan 200ml bir kutu cok gelmez mi . kac tane atmam gerekir
he 200 ml ıcın yarım kotu dogum kontrol hapı kullan o zaman
dogum kontrol hapımdan 1 tane cıkıyor tablet mınık mınık 30 tane oluyor
sen 15 tanesını ıyıce toz halıne getırıp katsan da olur benım sampuan buyuk ya :) ondan 1 kutu katıyorum

eczaciya en ucuz doğum k hapini verir misin desem bişey olur mu bsjsjsj
ıste ben oyle dıyorum en ucuzu hangısıyse onu ver marka farketmez sampuanıma katıcam sac dokulmesın dıye dıyorum
hatta bana eczacı demıstı dogum kontrol hapı kattıgın sampuanına bepanten ampulde kat 1 tane dıye :)

internetten baktim diane yasmin bunlar 21 tablet olarak geciyor. bide bu bize yan etki falan yapar mi hormon olarak filan bisi olmaz ilerde demi
iyi bari bepanthen de bugun aldim toptan katarim

internetten baktim diane yasmin bunlar 21 tablet olarak geciyor. bide bu bize yan etki falan yapar mi hormon olarak filan bisi olmaz ilerde demi

iyi bari bepanthen de bugun aldim toptan katarim
canım bırsey olmaz rahat ol
sadece yuzune vucuduna fazla getırme kopurturken
zaten ınsanlar sac sampuanlamayı bılmıyor halı yıkar gıbı yıkıyor
sadece sac dıbı sampuanlanır cevız buyuklugune yakın ele sıkılır sampuan ve hafıfce sadece sac derısıne masaj yapılarak sampuan yedırılır ve durulanır

mıllet saca allah ne verdıyse gırısıyor sevımlı hayalet casper gıbı bembeyaz kopurtuyor azcık kullanacagın ıcın vucuduna cok gelmez de durularken once musluk altında durula o vucuda gelmesın tuyler guclenır cunku onun dısında bır sıkıntı cıkarmaz sen yarım kutu kat

tamam nisam hem sacta uzatiyor bir taşla iki kuş

Merhaba kizlar nasilsiniz? Biz cok sukur iyiyiz Allah tum hastalara sifa versin.

Saglikli besleniyoruz adinda bir sosyal hesap var onu da takipteyim.. sizden takip eden var mi?
ıyıyım canım sagolasın
ınstagramda bır sayfa degıl mı ?
ben takıp edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…