Sağlıklı beslenirken;

ah canım çok geçmiş olsunn
allah yardımcın olsun

var var olmaz mi artik abartmamaya calisiyorum, saglikli olsalarda kacamak gibi geliyor

Bebeğin damarını bulmak çok zor, normal insandan çok daha sıkıntılı bir de:///
Vize için iki evrak daha istediler(listede olmayan) onları faxla göndereceğim, sonra hallolur inşallah.
Roka,marul,dereotu yiyorum ama her öğünde değil. Daha sık yemeliyim. Sağol samsonum.
Hurmayı niye o kadar çok yıkamalıyım?
Yaş hurma var evde, çok şekerli diye yemiyordum ama kuzum için dayanıcam artık fazla kalorilere:/

2 yemek kasigi yulaf, 1 bardak su ve ya az yagli süt ben yari yariya koydum,
1 tatli kasigi kakao koyulasana kadar pisiyor
üzerine hindistan cevizi, tarcin, 1 hurma koydum ben
ellerıne saglık
bunun chia tohumlusunu da dene bırgun oda guzel oluyor

Selam kızlar. Ay bu dis beni mahvediyor. Sanırım dis çıkarıyor ikinci azıyı 3 gündür ateşi vardı şimdi ateş yok aşırı huysuzluk her şeyi aglayarak yaptirma var beyefendi artık cani istedigi mamadan da yaptırıyor sürekli hareketliyim popo üstü oturmak yok hiç

Kaç aylık bebiş? Benim yeğen de Nisan'da 2 olacak, o da çok tripli bu sıralar. Hemen küsüp ağlıyor.

oy yavrum, kıyamam. Hiç yok yere

Canım Arabistan'da çok yarasa varmış, bu yüzden tedbir amaçlı diyorlar. Yaş hurmayı ben de hayatta yiyemem. Hatta kudüs hurması diye satılanlan şu kocaman hurmaları da midem almıyor, çok tatlı geliyor.

Ama normal kuru hurma severim. Özellikle peynirle, ya da limonlu çay/ ihlamurla vs güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…