Canlar günlerdir iyi değilim biliyorsunuz, sebebini yazamadım canımın acısından şimdi yalnızım evde sarhoşum, kafam bi milyon... aldatildim ayrılıyorum, bir günde hayatim tepetaklak oldu... neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum şu an... akilli bir kadınmışım ki daha ilk gününde yakaladim... evden de kımıldayamıyorum ayağım sakatlandı biliyorsunuz... gerçekten zor bi dönem geçiriyorum ama atlatacağım... şu an bunları niye yazdigimi da bilmiyorum... kisa zamanda çok sıcak bi bağ kurdum sizinle... çok değerlisiniz benim için.. ben boyle seyler için konu açıp yorum bekleyecek biri de değilim... yolum belli... sadece bi geçmiş olsun derseniz bana yeter... hepinize iyi geceler
var var olmaz mi artik abartmamaya calisiyorum, saglikli olsalarda kacamak gibi geliyoro kadar cok karıstırmayın ıkısınden bırını secın demısım kıgordugun an aklına ben gelıyorum dımı
sende mesela yıyecek secerken bundan etkılenıyor musun nisa boyle demıstı yemıyım karıstırmayayım dıyor musun yanı bır caydırıcılıgım var mı
Bebeğin damarını bulmak çok zor, normal insandan çok daha sıkıntılı bir de:///Canım inşallah bir seferde hallet şu vize işini, güzel haberlerini ver bize.
Çiğ yeşillik denesene sütün için. Roka mesela, herseferinde bi demet ye. Bir de hurma fayda etmezmi? Onu da iyi yıka, hatta biraz sirkede beklet. Sonra yine yıka. 3-5 tane ye. Fayda eder inşallah.
Uff uyuz oluyorum, bir sürü kan alıp aglatmasinlar bebisi.
Nolmuş ki suzn?? Ben okuyamadım:/lingene cok üzüldüm ben aklimdan cikmiyor
canim esi aldatmisNolmuş ki suzn?? Ben okuyamadım:/
Eki Görüntüle 2602533
kahvaltım lapa
pudıng gıbı olmus kız ne guzel :) ıcınde neler varEki Görüntüle 2602534
dün kahvaltıda 6 da uyanmistim menemen,peynir,salatalık,zeytin yedim. Öglen bu lapadan, aksamda karides ve bol salata
2 yemek kasigi yulaf, 1 bardak su ve ya az yagli süt ben yari yariya koydum,pudıng gıbı olmus kız ne guzel :) ıcınde neler var
ellerıne saglık2 yemek kasigi yulaf, 1 bardak su ve ya az yagli süt ben yari yariya koydum,
1 tatli kasigi kakao koyulasana kadar pisiyor
üzerine hindistan cevizi, tarcin, 1 hurma koydum ben
tesekkür ederim, evet güzel yapiyorum onudaellerıne saglık
bunun chia tohumlusunu da dene bırgun oda guzel oluyor
Kaç aylık bebiş? Benim yeğen de Nisan'da 2 olacak, o da çok tripli bu sıralar. Hemen küsüp ağlıyor.Selam kızlar. Ay bu dis beni mahvediyor. Sanırım dis çıkarıyor ikinci azıyı 3 gündür ateşi vardı şimdi ateş yok aşırı huysuzluk her şeyi aglayarak yaptirma varbeyefendi artık cani istedigi mamadan da yaptırıyor sürekli hareketliyim popo üstü oturmak yok hiç
oy yavrum, kıyamam. Hiç yok yereBebeğin damarını bulmak çok zor, normal insandan çok daha sıkıntılı bir de:///
Vize için iki evrak daha istediler(listede olmayan) onları faxla göndereceğim, sonra hallolur inşallah.
Roka,marul,dereotu yiyorum ama her öğünde değil. Daha sık yemeliyim. Sağol samsonum.
Hurmayı niye o kadar çok yıkamalıyım?
Yaş hurma var evde, çok şekerli diye yemiyordum ama kuzum için dayanıcam artık fazla kalorilere:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?