Sağlıklı beslenirken;

Merhaba kizlar nasilsiniz? Biz cok sukur iyiyiz Allah tum hastalara sifa versin.

Saglikli besleniyoruz adinda bir sosyal hesap var onu da takipteyim.. sizden takip eden var mi?
ıyıyım canım sagolasın
ınstagramda bır sayfa degıl mı ?
ben takıp edıyorum
benım takıp ettıgım saglıklıyasıyoruz.com mus ya :) baktım da sımdı

Sac bakimi icin recetemi aldim.en kisa zamanda temin edip saclarima uygulamak istiyorum tesekkur ederim N nscckts
Kizimin saclari cok.ince telli ona nasio bir sey uygulamaliyim?çocuklar icin var.mi bir reçete

Sac bakimi icin recetemi aldim.en kisa zamanda temin edip saclarima uygulamak istiyorum tesekkur ederim N nscckts
Kizimin saclari cok.ince telli ona nasio bir sey uygulamaliyim?çocuklar icin var.mi bir reçete
kozmik bakım ve kozmik blog dıye ınstagram sayfasına gore kestım kızımın hep sacını
benım kızımınkı de cok ınce tellıydı tülerikdi
ay aslanda oldugu donemler sac sorunu yasayan gucsuz kırılgan olanlar bu ayda kestırsın dıyor mesela 3 ay boyunca her ay ust uste aynı dongude kesınce gercekten farkedıyor

kendımde esımde bende cılt bakım sac kesım manıkur epılasyon dıscı randevum falan hep onun takvımını takıp edıyorum cok faydasını gordum tavsıye ederım

Tamam canim tesekkur.ederim.

sende eski kozmikci misin
eski ismi gecengün aklima geldi
aycang..... idi

Arabistan’da yarasaların çokluğunu duyunca ben de çok şaşırmıştım:/ çatıdan sesleri falan geliyordu mahlukatların
Ben de geçen ay İran’dan ithal yaş hurma almıştım pazardan, yıkadım bol suda ama yine de işkillendim..corona vakasından sonra yiyemedim:/
Ben yoğurdun içine atıp yiyorum bir de iyi süt yapıyor.

Herseyden korkar olduk Allah korusun yinede tedbiri almak lazim. Suphr dustuyse icine kullanma canim.
Cocuk bile etkilenmis biz konusurken duyduklarini aliyor malum. Bu aksam brni yika ane dedi okulda arkadasiyla giydigi ev ayakkabisiyla oyun oynamislar.ogretmenine soyluyorum.dikkat etsinlrr sonucta ayakkabi sagolsun ogretmenimiz boyle bir sey yasanmamis resmen kizimin uydurdugunu soyluyor.diger ogretmen arkadaslarina da sormus bala bala. Uygun crvabi verdin ogretmenine uzun uzadiya yazamıyorum.

N nscckts canim keratin bakimini kuaförde mi yaptiriyorsun
2 kere yaptirdim düz yapiyor saclari o mu
sac botoksu diyorlar
Ben keratin botox yaptırıyorum 2. Yaptırışım keratin bakım duzleştirmiyor saçi sakinleştiriyor kabarmayı elektriklenmeyi engelliyor sağlıksız görunen yerler falan baya düzeltiyor hoş duruyor duzleştiren brezilya fönü canım ben düz seviyorum ama gerek olmuyor bu botox yıkayıp kurutunca benim saçı düz gibi yapiyor düze yakın çunkü saçım mesela eltim yogun dalgalı saçı onunda dalgalarını güzellestiriyor

Bugün pilatesimi yaptım geldim adimımda 7bin 500 ama 10 bin yapmak istiyorum evde olduğum yerde atım atarım belki leslie gibi hatta 15 dk lık leslie açabilirim çok severim kendisini zaten
Şimdi sayfaları okuyum mercimek çorbası yiyorum sade tabi
Akşamda spor salonunun kadınlar gününe özel zumba etkinliği var belki giderim

yani düz derken bunu demek istedim
iki kerede ben yaptirdim fiyatlarda her yerde degisiyor

cörek otu yagi ve sarimsak yagini nerden aldin
aktarlari iyi demiyorlar
nerden alayim ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…