Merhaba kizlar nasilsiniz? Biz cok sukur iyiyiz Allah tum hastalara sifa versin.
Saglikli besleniyoruz adinda bir sosyal hesap var onu da takipteyim.. sizden takip eden var mi?
benım takıp ettıgım saglıklıyasıyoruz.com mus ya :) baktım da sımdııyıyım canım sagolasın
ınstagramda bır sayfa degıl mı ?
ben takıp edıyorum
Evet canim bende inst.takipteyim haftasonu.kahvaltilari super. Is yerimde kadinlar kulubu bile yasakli giremiyorum eskisi gb. Telefon elde olnca daha bir goze batiyor.benım takıp ettıgım saglıklıyasıyoruz.com mus ya :) baktım da sımdı
kozmik bakım ve kozmik blog dıye ınstagram sayfasına gore kestım kızımın hep sacını
Tamam canim tesekkur.ederim.kozmik bakım ve kozmik blog dıye ınstagram sayfasına gore kestım kızımın hep sacını
benım kızımınkı de cok ınce tellıydı tülerikdi
ay aslanda oldugu donemler sac sorunu yasayan gucsuz kırılgan olanlar bu ayda kestırsın dıyor mesela 3 ay boyunca her ay ust uste aynı dongude kesınce gercekten farkedıyor
kendımde esımde bende cılt bakım sac kesım manıkur epılasyon dıscı randevum falan hep onun takvımını takıp edıyorum cok faydasını gordum tavsıye ederım
fiyatida iyisimdin baktim 1er ampul 2 yk zeytinyağı karıştırıp haftada 1 suruyoruz canim
23tl verdim ben toplamda
Hadi yaaaacanim esi aldatmis
sende eski kozmikci misinkozmik bakım ve kozmik blog dıye ınstagram sayfasına gore kestım kızımın hep sacını
benım kızımınkı de cok ınce tellıydı tülerikdi
ay aslanda oldugu donemler sac sorunu yasayan gucsuz kırılgan olanlar bu ayda kestırsın dıyor mesela 3 ay boyunca her ay ust uste aynı dongude kesınce gercekten farkedıyor
kendımde esımde bende cılt bakım sac kesım manıkur epılasyon dıscı randevum falan hep onun takvımını takıp edıyorum cok faydasını gordum tavsıye ederım
Arabistan’da yarasaların çokluğunu duyunca ben de çok şaşırmıştım:/ çatıdan sesleri falan geliyordu mahlukatlarınoy yavrum, kıyamam. Hiç yok yere
Canım Arabistan'da çok yarasa varmış, bu yüzden tedbir amaçlı diyorlar. Yaş hurmayı ben de hayatta yiyemem. Hatta kudüs hurması diye satılanlan şu kocaman hurmaları da midem almıyor, çok tatlı geliyor.
Ama normal kuru hurma severim. Özellikle peynirle, ya da limonlu çay/ ihlamurla vs güzel oluyor.
Niye 2. Kat dedin canımBibi 2. Katta mı oturuyorsun?
Sen iyi tempolu yürüyon kız. Helal valla
Herseyden korkar olduk Allah korusun yinede tedbiri almak lazim. Suphr dustuyse icine kullanma canim.Arabistan’da yarasaların çokluğunu duyunca ben de çok şaşırmıştım:/ çatıdan sesleri falan geliyordu mahlukatların
Ben de geçen ay İran’dan ithal yaş hurma almıştım pazardan, yıkadım bol suda ama yine de işkillendim..corona vakasından sonra yiyemedim:/
Ben yoğurdun içine atıp yiyorum bir de iyi süt yapıyor.
Yani evde boyamana devam et demek istedim canım o boyalar akmıyor aksa öteki yerlerde akar saçların uzayip beyazlar belli oluyor maalesef bi care yok onacanim ugrasmasin derken boyamasin mi dedi bana
Ben keratin botox yaptırıyorum 2. Yaptırışım keratin bakım duzleştirmiyor saçi sakinleştiriyor kabarmayı elektriklenmeyi engelliyor sağlıksız görunen yerler falan baya düzeltiyor hoş duruyor duzleştiren brezilya fönü canım
Hani gönderdiğin adım/km görseli var ya, orada 2 Floors yazıyorNiye 2. Kat dedin canımsağol canım 10 bin yapamazsam rahatsız oluyorum
yani düz derken bunu demek istedimBen keratin botox yaptırıyorum 2. Yaptırışım keratin bakım duzleştirmiyor saçi sakinleştiriyor kabarmayı elektriklenmeyi engelliyor sağlıksız görunen yerler falan baya düzeltiyor hoş duruyor duzleştiren brezilya fönü canımben düz seviyorum ama gerek olmuyor bu botox yıkayıp kurutunca benim saçı düz gibi yapiyor düze yakın çunkü saçım mesela eltim yogun dalgalı saçı onunda dalgalarını güzellestiriyor
cörek otu yagi ve sarimsak yagini nerden aldinahsap saplı sert ve dogal kıllı ya da plastık saplı uzunlu kısalı fırcalı ve baslıgı kucuk oval tıp olacak sectıgın tarak
ampul kutusunda 5 er tane var ampullerden
1 tatlı kasıgı hındıstan cevızı yagı 1 tatlı kasıgı corek otu yagı 1 tatlı kasıgı sarımsak yagı ve 1 kucuk ampul seklınde bemıks evıgen bepanten ampuller karıstırılıp sac uclarına yedırılecek ne kadar beklerse o kadar ıyı
bekledıkten sonra dusa gırdıgınde sac ıslatılmadan once sampuanla sac dıplerı nazıkce masaj yaparak ovulup avuc avuc yavasca ılık su ıle kopurtulmeye baslanacak yıkamak ıcın banyoda musluk altına egılerek soguya yakın ılık su kullanmak en kolayı oluyor cok guzel arınıyor
ben almistim liquid keratin uclarina sürüyordumben duzlestırmelı yapmıyorum kendım evde yapıyorum
liquid keratin ismi
tamam evde boyadim zaten yine cuma günü findik rengineYani evde boyamana devam et demek istedim canım o boyalar akmıyor aksa öteki yerlerde akar saçların uzayip beyazlar belli oluyor maalesef bi care yok ona
Evet aslında girisin üstü ama dün hep indim çıkmamışım yoksa buranın yokuşu ve merdivenini görsen fiyuuiHani gönderdiğin adım/km görseli var ya, orada 2 Floors yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?