Sağlıklı beslenirken;

virus sıkıntısı bu bayram ınsanları da aılesıyle gorusturmeyecek sanırım... aılesıyle arasında yurt dısı mesafesı olanlar ıcın bayram pek gelmeyecek sankı maalesef

bu arada 3 gundur dogalgazı kapattık bız baya sıcak hava
dısarda ceketsız gezılıyor

kızlar
sac bakım cılt bakım makyaj bıttı sıra ıc camasırı konusuna geldı
su lazer kesım ız yapmayan ıc camasırı takımları varya nerden alıyorsunuz hangısını onerırsınız
ben hem sutyen hem kulot hemde boxer seklınde olanlarından alıcam taytda gunes altında gezınce sankı ız bellı oluyor gıbı geldı rahat edemedım boxer gıbı ız yapmayanlardan daha rahat edıcem gıbı ama hangısı ıyıdır nerden ne onerırsınız sormak ıstedım cok hızlı ve fazla kılo verdıgım ıcın hep uygun olan a101de satılanlardan gıydım 1 tane lazer kesım aldım oda gıyerken totomdan dusuyor daha almam gerek ve cok acil almam gerek :)

Goodmorning güzeller

Canım iş için mi gidiyorsun, gezme amaçlı mı? Bu aralar sakat sanki ya.. ben de mart sonu nisan başı bir avrupa tatili yapacaktım, iptal edicem gibi duruyor.
bosver kuzu ya zaten hepimiz bir gün ölcez.
yok gezmek icin cok bunaldim
TSH degerim 7 canimi sIkIyor
dün kadin doguma gittim baksin bi diye
sanirim adet gecikmesi olacak yine olmadan tedavi edecek kan falan aldi.
7 cok yüksek niye aile hekimi bir sey yapmadi dedi bende ultrasonda her sey iyi olunca yani bildigimiz hashimoto olunca dozu yükseltmeye gerek duymadi, strestendir dedi gecti dedim
olmay dedi bakalim.

Neden bahsettiğin hakkında hiç bir fikrim yok Ben de normal çamaşırlarımı migrosdan çok aldım, gayet iyi çıkmışlardı.

Pierre Cardinin 3 lü paketleri de güzel, ama lazer kesim olan bişey hiç kullanmadım.

kuzum boyle ız yapmayan etı pırtlatmayan kıyafet altında yok gıbı duran cılt gıbı duranlardan

Kızlar bi bakın bu saclardan kesmeden kurtulamam degil mi. Kece gibi ya kı ben gecen yıl mayısta baya cok kestirmiştim kulagımın altındaydı şimdi bu kırık ne ara oldu şaşkınım

Farklı yerlerde ölçütürdün mü? 7 gerçekten fazla, kalp çarpıntın ya da nefes kesilmen oluyor mu?

Brezilya cevizi tüket, her sabah 3 adet, selenyum ihtiyacını karşılar. Unu ve süt ürünlerini bıraktıp haşimatodan kurtulduğunu söyleyen çok insan var. Peyniri azalttım ben de ama, peynir ve yoğurttan tamamen vazgeçemiyorum.

canım yıkarken saclara halay falan mı cektırıyorsun horon mu deptırıyorsun naptırdın soyle :)
tarama seklı ıle alakalı oldugunu dusundum bence bu ay bakım maskelerı yap onumuzdekı ay kestır derım

Nisanın dediği hindistan cevizi yağını mutlaka bir dene bence. Olmadı sonra yine kestirirsin.

canım yıkarken saclara halay falan mı cektırıyorsun horon mu deptırıyorsun naptırdın soyle :)
tarama seklı ıle alakalı oldugunu dusundum bence bu ay bakım maskelerı yap onumuzdekı ay kestır derım
tamam öyle yapayim cok sicak kurutmus olabilirm

kuzum boyle ız yapmayan etı pırtlatmayan kıyafet altında yok gıbı duran cılt gıbı duranlardan
Eki Görüntüle 2603194

BENDE geçen aldım giyemedim

alışmışım normal çamaşır giymeyeeeee

Eki Görüntüle 2603195

nisa ben pentiden almistim
bunlardan ama kenarlari daha ince olanlardan
birde burda tezenis var ordan almistim
ben string giyiyorum.

benim saçlarım bundan kötü idiiiii
açtırma işlemi yapıldı
brezilya fönü derkennn berbat olmuştu denemedim kalmamıştı
hindistancevizi yağı toparladı
şuan sadece boyarım başkada hiç bir işlem yapmıyprım saçımma

İyi birşey olsun diyorsan pentiye bak canım oralalrda var mı bilmiyorum ama burda kompedan loya gibi iç çamaşırcılarda var onlarda fena değil
Ben istesemde goyemiyorum artik ya alışmışım göbek deliği altına kadar olan babane donlarina tabi sarkık gobek deriminde etkisi yok değil
bende yuksek bellı camasır severım daha derlı toplu duruyor vıcdanıma kadar toparlıyor
bunun yuksek bellılerı de var boxer seklınde olanıda ıste bende tam onlardan arıyorum pentıdekıler cücük kadar onu gıydım mı hareket etmemem lazım mınnacık kulotla nasıl yurunuyor ben beceremıyorum popomuz ne kadar buyukse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…