bosver kuzu ya zaten hepimiz bir gün ölcez.Goodmorning güzeller
Canım iş için mi gidiyorsun, gezme amaçlı mı? Bu aralar sakat sanki ya.. ben de mart sonu nisan başı bir avrupa tatili yapacaktım, iptal edicem gibi duruyor.
Neden bahsettiğin hakkında hiç bir fikrim yokkızlar
sac bakım cılt bakım makyaj bıttı sıra ıc camasırı konusuna geldı
su lazer kesım ız yapmayan ıc camasırı takımları varya nerden alıyorsunuz hangısını onerırsınız
ben hem sutyen hem kulot hemde boxer seklınde olanlarından alıcam taytda gunes altında gezınce sankı ız bellı oluyor gıbı geldı rahat edemedım boxer gıbı ız yapmayanlardan daha rahat edıcem gıbı ama hangısı ıyıdır nerden ne onerırsınız sormak ıstedım cok hızlı ve fazla kılo verdıgım ıcın hep uygun olan a101de satılanlardan gıydım 1 tane lazer kesım aldım oda gıyerken totomdan dusuyor dahaalmam gerek ve cok acil almam gerek :)
Farklı yerlerde ölçütürdün mü? 7 gerçekten fazla, kalp çarpıntın ya da nefes kesilmen oluyor mu?bosver kuzu ya zaten hepimiz bir gün ölcez.
yok gezmek icin cok bunaldim
TSH degerim 7 canimi sIkIyor
dün kadin doguma gittim baksin bi diye
sanirim adet gecikmesi olacak yine olmadan tedavi edecek kan falan aldi.
7 cok yüksek niye aile hekimi bir sey yapmadi dedi bende ultrasonda her sey iyi olunca yani bildigimiz hashimoto olunca dozu yükseltmeye gerek duymadi, strestendir dedi gecti dedim
olmay dedi bakalim.
canım yıkarken saclara halay falan mı cektırıyorsun horon mu deptırıyorsun naptırdın soyle :)Kızlar bi bakın bu saclardan kesmeden kurtulamam degil mi. Kece gibi ya kı ben gecen yıl mayısta baya cok kestirmiştim kulagımın altındaydı şimdi bu kırık ne ara oldu şaşkınımEki Görüntüle 2603193
Nisanın dediği hindistan cevizi yağını mutlaka bir dene bence. Olmadı sonra yine kestirirsin.Kızlar bi bakın bu saclardan kesmeden kurtulamam degil mi. Kece gibi ya kı ben gecen yıl mayısta baya cok kestirmiştim kulagımın altındaydı şimdi bu kırık ne ara oldu şaşkınımEki Görüntüle 2603193
nisa ben pentiden almistimkuzum boyle ız yapmayan etı pırtlatmayan kıyafet altında yok gıbı duran cılt gıbı duranlardan
Eki Görüntüle 2603194
onu kullaniyorum samsonn´cimNisanın dediği hindistan cevizi yağını mutlaka bir dene bence. Olmadı sonra yine kestirirsin.
yanlis alinti yapmisimEki Görüntüle 2603195
nisa ben pentiden almistim
bunlardan ama kenarlari daha ince olanlardan
birde burda tezenis var ordan almistim
ben string giyiyorum.
kuzum boyle ız yapmayan etı pırtlatmayan kıyafet altında yok gıbı duran cılt gıbı duranlardan
Eki Görüntüle 2603194
tamam öyle yapayim cok sicak kurutmus olabilirmcanım yıkarken saclara halay falan mı cektırıyorsun horon mu deptırıyorsun naptırdın soyle :)
tarama seklı ıle alakalı oldugunu dusundum bence bu ay bakım maskelerı yap onumuzdekı ay kestır derım
kuzum boyle ız yapmayan etı pırtlatmayan kıyafet altında yok gıbı duran cılt gıbı duranlardan
Eki Görüntüle 2603194
Eki Görüntüle 2603195
nisa ben pentiden almistim
bunlardan ama kenarlari daha ince olanlardan
birde burda tezenis var ordan almistim
ben string giyiyorum.
İyi birşey olsun diyorsan pentiye bak canım oralalrda var mı bilmiyorum ama burda kompedan loya gibi iç çamaşırcılarda var onlarda fena değilkuzum boyle ız yapmayan etı pırtlatmayan kıyafet altında yok gıbı duran cılt gıbı duranlardan
Eki Görüntüle 2603194
İyi birşey olsun diyorsan pentiye bak canım oralalrda var mı bilmiyorum ama burda kompedan loya gibi iç çamaşırcılarda var onlarda fena değil
bende yuksek bellı camasır severım daha derlı toplu duruyor vıcdanıma kadar toparlıyorBen istesemde goyemiyorum artik ya alışmışım göbek deliği altına kadar olan babane donlarinatabi sarkık gobek deriminde etkisi yok değil
ay insallahbiraz sabırlı ol canım 2 ayya toplarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?