bana da bunların yuksek bellı veya boxer seklınde olanı lazımnisa ben pentiden almistim
bunlardan ama kenarlari daha ince olanlardan
birde burda tezenis var ordan almistim
ben string giyiyorum.
rüzgar sIkInti istebana da bunların yuksek bellı veya boxer seklınde olanı lazım
hatta soyleyecegım gulmeyın kucuk cocukluyum napayım cok hareketlıyımklos etek elbıse gıydıgımde ılk okuldayken yaptıgım gıbı bu tarzların kucuk kısa taytlarını da gıyıyorum ya neme lazım duserım cocuk cekıstırır ruzgar ucurur falan
paltolar mantolarla kısın gecırdık yaz geldı etekler tutustu
tüm dualarim onunla hemen dua ediyorumkızlar lingene dua edelım onemlı bır sınav dıyelım bır okul gorusmesı ıcın onemlı bırsey var onu basarabılırse hersey ıstedıgı gıbı olacak
yarın aksam bızımle
Sınavı geçen hafta değil miydi?kızlar lingene dua edelım onemlı bır sınav dıyelım bır okul gorusmesı ıcın onemlı bırsey var onu basarabılırse hersey ıstedıgı gıbı olacak
yarın aksam bızımle
bugun baska bır testı daha var :) sınav sonrası haber edecek nasıl gectıgınıSınavı geçen hafta değil miydi?
İnşallah çok güzel haberlerini alırız
Rabbim zihin açıklığı versin, süper geçsin inşallah.bugun baska bır testı daha var :) sınav sonrası haber edecek nasıl gectıgını
Ben Ankara’dayım suzn. Sen iş için mi geliyorsun yine, gelişmeler var mı o konuda?Bu arada burda izmirde olup benimle görüşmek isteyen var mı tanışmak isterim
Samsonnum gitme yaaa:/ ben bile ortalık durulana kadar gitmemeyi düşünüyorum vize çıksa da. Şimdi Avrupa için tehlike çanları çalıyorGoodmorning güzeller
Canım iş için mi gidiyorsun, gezme amaçlı mı? Bu aralar sakat sanki ya.. ben de mart sonu nisan başı bir avrupa tatili yapacaktım, iptal edicem gibi duruyor.
daha avusturyadayim canimBen Ankara’dayım suzn. Sen iş için mi geliyorsun yine, gelişmeler var mı o konuda?
Canımsın yaa. Sağol düşündüğün için.Samsonnum gitme yaaa:/ ben bile ortalık durulana kadar gitmemeyi düşünüyorum vize çıksa da. Şimdi Avrupa için tehlike çanları çalıyor
Dyson süpürge miiiiCanımsın yaa. Sağol düşündüğün için.Zaten Euro'da aldı başını gitti, bir de bu salgın durumu var, sorunsuz dönsem bile annem karantinaya alır kesin, 3 hafta evine almaz muhtemelen.
Evet, sen de gitme bence. En azından Mayısı bekle. Zaman dediğin ne ki, hızla akıyor. Rabbim korusun yavrularımızı, bizleri.
Tatil için harcayacağım bütçeye Dyson süpürge mi alsam diyorum şimdi ben de
Ojenin rengi çok hoş görünüyorEki Görüntüle 2603392
c vitamini yüzüme ve yeni ojem
canım c vıtamını daha once kullandın dımıEki Görüntüle 2603392
c vitamini yüzüme ve yeni ojem
lingenın sınavı guzel gecmıs bızlerı okuyormus cok selamı var hepınıze :)Lingenciğimi ben de çok merak ediyorum. Allah işlerini rast götürür inşallah.
Bilmiyordum nisa daha önce kullandım ama bunu bilmiyordum. Gece sürsem bir şey olmaz heralde degil mi, asit ne gibi mesela serumlar gibi micanım c vıtamını daha once kullandın dımı
bılıyorsun gunese cıkılmaz ve asıt urunlerıyle bırlıkte kullanılmaz aman dıkkat et :)
hayırlı olsun
lingenın sınavı guzel gecmıs bızlerı okuyormus cok selamı var hepınıze :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?