Sağlıklı beslenirken;

nisa ben pentiden almistim
bunlardan ama kenarlari daha ince olanlardan
birde burda tezenis var ordan almistim
ben string giyiyorum.
bana da bunların yuksek bellı veya boxer seklınde olanı lazım
hatta soyleyecegım gulmeyın kucuk cocukluyum napayım cok hareketlıyım klos etek elbıse gıydıgımde ılk okuldayken yaptıgım gıbı bu tarzların kucuk kısa taytlarını da gıyıyorum ya neme lazım duserım cocuk cekıstırır ruzgar ucurur falan
paltolar mantolarla kısın gecırdık yaz geldı etekler tutustu

rüzgar sIkInti iste

Goodmorning güzeller

Canım iş için mi gidiyorsun, gezme amaçlı mı? Bu aralar sakat sanki ya.. ben de mart sonu nisan başı bir avrupa tatili yapacaktım, iptal edicem gibi duruyor.
Samsonnum gitme yaaa:/ ben bile ortalık durulana kadar gitmemeyi düşünüyorum vize çıksa da. Şimdi Avrupa için tehlike çanları çalıyor

Samsonnum gitme yaaa:/ ben bile ortalık durulana kadar gitmemeyi düşünüyorum vize çıksa da. Şimdi Avrupa için tehlike çanları çalıyor
Canımsın yaa. Sağol düşündüğün için. Zaten Euro'da aldı başını gitti, bir de bu salgın durumu var, sorunsuz dönsem bile annem karantinaya alır kesin, 3 hafta evine almaz muhtemelen.

Evet, sen de gitme bence. En azından Mayısı bekle. Zaman dediğin ne ki, hızla akıyor. Rabbim korusun yavrularımızı, bizleri.

Tatil için harcayacağım bütçeye Dyson süpürge mi alsam diyorum şimdi ben de

Dyson süpürge miiii özelliği ne ki onun? :)
Ben de saç şekillendirme için makina serisi var(seri resmen) ondan almak istiyorum, çok şahane gözüktü gözüme, ama pek pahalı..işe girmem lazım almam için. Süpürge ne kadardır kim bilir:/
Karantinayı az önce sağlık bakanı da önerdi. Yurtdışından gelen evinden çıkmasın diye:)

Bilmiyordum nisa daha önce kullandım ama bunu bilmiyordum. Gece sürsem bir şey olmaz heralde degil mi, asit ne gibi mesela serumlar gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…