Ay cok sevindim lingenecanım c vıtamını daha once kullandın dımı
bılıyorsun gunese cıkılmaz ve asıt urunlerıyle bırlıkte kullanılmaz aman dıkkat et :)
hayırlı olsun
lingenın sınavı guzel gecmıs bızlerı okuyormus cok selamı var hepınıze :)
aynen gece surersen daha ıyı evet serumlar gıbı ama ıcerıgını oku ıcınde herhangı bır asıt var mı asıtle denk gelmesın bu , bu da asıtık cunkuBilmiyordum nisa daha önce kullandım ama bunu bilmiyordum. Gece sürsem bir şey olmaz heralde degil mi, asit ne gibi mesela serumlar gibi mi
kızlar lingene dua edelım onemlı bır sınav dıyelım bır okul gorusmesı ıcın onemlı bırsey var onu basarabılırse hersey ıstedıgı gıbı olacak
yarın aksam bızımle
Çok güzel haber Lingen'in gözü aydıncanım c vıtamını daha once kullandın dımı
bılıyorsun gunese cıkılmaz ve asıt urunlerıyle bırlıkte kullanılmaz aman dıkkat et :)
hayırlı olsun
lingenın sınavı guzel gecmıs bızlerı okuyormus cok selamı var hepınıze :)
aynen canlar bu aksam burda :)Günaydın topiğimizin prenseslerine
Bu akşam gelecek demişti Nisa canım.
oo güzel sevindim.aynen canlar bu aksam burda :)
bu aksam kahvelerımızı yapıp sohbete toplanıp lıngenın suznın hıssedıyorum bibininde ve benım kılo vermemızı kutlayalım 59 olmusum be
aramızda kılo veren varsa el kaldırsın :)
ayak bıleklerım ve ust kollarım kalın ya :) onlar ıstedıgım gıbı ıncelmedı sanırım spor yapmadıgım ıcın :)oo güzel sevindim.
sen zaten cok zayifsin fit duruyorsun
gule gule kullanbu arada ız yapmayan cılt gıbı duran alta camasır gıyınmemıs gıbı durduran ama böğrüme kadar toparlayan camasır buldum ve aldım
h&m de var ve guzel sutyenlerı de var yıne ız yapmayan serıde
onlari eminim kimse görmüyordur sen haricayak bıleklerım ve ust kollarım kalın ya :) onlar ıstedıgım gıbı ıncelmedı sanırım spor yapmadıgım ıcın :)
sagol canımınıcıgule gule kullan
yaz geldı dugun mevsımı de acıldı stresdeyımonlari eminim kimse görmüyordur sen haric
Kız videoları çok havalı. Kullananlarda çok övüyor ama pahalı meret. Birde çok modeli olunca seçemedim karasız kaldımDyson süpürge miiiiözelliği ne ki onun? :)
Ben de saç şekillendirme için makina serisi var(seri resmen) ondan almak istiyorum, çok şahane gözüktü gözüme, ama pek pahalı..işe girmem lazım almam için. Süpürge ne kadardır kim bilir:/
Karantinayı az önce sağlık bakanı da önerdi. Yurtdışından gelen evinden çıkmasın diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?