Hayır, avrupadan gelen 14 gün evinden çıkmasın diyor ama bir yaptırım yok. Kişi kendi tedbirini alsın, kimsenin vebaline girmesin diyorlar kıssaca.kizlar ben bugün izmire ucuyorum ya aksam.
simdi ben ucunca cikamayacak miyim izmirden 14 gün
bu nedir tam öyle bir bilgi var mi bakanliktan
nerde bulabilirim bu yaziyi
canim sagol bilgilendirdigin icin.Hayır, avrupadan gelen 14 gün evinden çıkmasın diyor ama bir yaptırım yok. Kişi kendi tedbirini alsın, kimsenin vebaline girmesin diyorlar kıssaca.
He yarın öbür gün İran yaptıkları gibi Avrupaya da kapıları kapatırlarsa İzmirde kalabilirsin, ama az ihtimal sanki.
Orada arkaban kimsen var mı? Tam olarak nereye gidiyorsun?
Yani, uçak otobüs kalkmaz ise nasıl gidilir ki? Sanmıyorum gerçicanim sagol bilgilendirdigin icin.
akrabam var onlarda kalicam
insallah öyle bir sey olmaz - hangi vatandas olursan ol cikarmiyorlar mi iran gibi olursa
gercekten canim sikILdi ucagim bugünYani, uçak otobüs kalkmaz ise nasıl gidilir ki? Sanmıyorum gerçi
, inşallah öyle bir durum olmaz.
Ne kadar kalacaksın suzn?canim sagol bilgilendirdigin icin.
akrabam var onlarda kalicam
insallah öyle bir sey olmaz - hangi vatandas olursan ol cikarmiyorlar mi iran gibi olursa
Ben senin yerinde olsam ertelerdim canım... havalanında bir sürü insan ile kontakt kuruyorsun. Onu geçtim, misafir edecek akrabalarında endişelidir şimdigercekten canim sikILdi ucagim bugün
Bence şehir bilgisi verilmemesi çok akıllıca. Atıyorum Kars dese, biz yine salıcaz. Herkes kendi çapında önlemini almalı oysa. Tüm şehirler aynı derece riskte.Selam kızlar geçmişi birazdan okurum. 2 gündür köye gitmiştik yeni döndüm. Orada çok telefonla ilgilenmeye fırsat olmadi. Temiz hava doğal gıdalar iyi geldi. Yürüyüş ve diyetten sapmadım ama
Virüs hayırlı olsun ülkemize bakanlığın aldığı önlemler hala yeterli değil. Hangi şehirde olduğu uçaktaki yolcular vs hiçbir bilgi yok. Kendi kendimize önlem alacağız resmen.
İyi de dünyada başka bir ülke görmedim ben şehir saklayan. Sonuçta misal karsta olduğunu bilsem ve karsta yaşıyorsam daha geniş önlem alabilirim.Bence şehir bilgisi verilmemesi çok akıllıca. Atıyorum Kars dese, biz yine salıcaz. Herkes kendi çapında önlemini almalı oysa. Tüm şehirler aynı derece riskte.
4 gün canimNe kadar kalacaksın suzn?
Bakan önlem amaçlı evden çıkmasınlar dedi(14 gün kuluçka süresiymiş ya virüs için)
izmir diye duydum benİyi de dünyada başka bir ülke görmedim ben şehir saklayan. Sonuçta misal karsta olduğunu bilsem ve karsta yaşıyorsam daha geniş önlem alabilirim.
baska konuda kı yorumumu buraya alıntıladımdaha demın kendı konumda da yazdım
dunya genel olarak zaman zaman yoklanır kus grıbı domuz grıbı sarbon gıbı... bu seferkıde korona . 2 sene sonra da baska vırus olur
abartmaya gerek yok temız olan aynen temızlıge hıjyene devam etsın pis olanda bır zahmet ellerını yıkamayı ogrensın :) dısardayken el agza goze yuze foşurt foşurt zaten surulmez ınsanların toplu tuvaletlere gırıp cıkıp yurudugu yollarda kenarlara merdıvenlere oturulmaz trabzanlara hurrraaa el surtulmez zaten. e buna dıkkat etmeyen de bu vırusten olmasa baska turlu hastalıklara yakalanabılırdı .
yanı gunluk rutın dıkkat etmenız gereken hıjyene dıkkat eder guzel beslenır ınsanlarla şapur şupur olunmazsa sıkıntı yok, koronaya gelene kadar 39823938 cesıt vırus var hepsınden cekının
aynen
18 üstü olup imkanı olduğu halde sifonu çekmeyip elini yıkamayanları vursaydı sadece bu mikrop keşkeaynen
klasık medya abartması
su medya da ne yone cekersen oraya
tuvaletden sonra el yıkamayan ınsanlar ıcınde boyle yuruyen vırus muamelesı yapsalar keske
dısarı cıkarken yanımda ıslak mendıl hıjyenık sprey ve pecete tasıyorum dıye takıntılı oldugumu soyleyen uyeler vardı
ne varmıs toplu tuvaletde de pecete varmıs yanımda tasımama ne gerek varmıs oyle demıstı
hey ablacım hey o pecete belkı benden once gıren kısı tarafından yere dusuruldu kapalı dispanser kutuda da olsa o cıkabılen acılan bırsey belkı cok kullanmak ısteyen bırı actı o pıs ellerıyle cektı cıkardıne guzel rahat rahat yasıyorsun ama senden once tuvalete gırıp elını yıkamadan o kapılara dokunan kısının dokundugu yerlere dokundun sonra gıttın yemek yedın takıntılı olan ben degılım pis olan sensın dedım dıye de uyarı almıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?