Sağlıklı beslenirken;

kizlar ben bugün izmire ucuyorum ya aksam.
simdi ben ucunca cikamayacak miyim izmirden 14 gün
bu nedir tam öyle bir bilgi var mi bakanliktan
nerde bulabilirim bu yaziyi
Hayır, avrupadan gelen 14 gün evinden çıkmasın diyor ama bir yaptırım yok. Kişi kendi tedbirini alsın, kimsenin vebaline girmesin diyorlar kıssaca.

He yarın öbür gün İran yaptıkları gibi Avrupaya da kapıları kapatırlarsa İzmirde kalabilirsin, ama az ihtimal sanki.

Orada arkaban kimsen var mı? Tam olarak nereye gidiyorsun?

canim sagol bilgilendirdigin icin.
akrabam var onlarda kalicam
insallah öyle bir sey olmaz - hangi vatandas olursan ol cikarmiyorlar mi iran gibi olursa

Selam kızlar geçmişi birazdan okurum. 2 gündür köye gitmiştik yeni döndüm. Orada çok telefonla ilgilenmeye fırsat olmadi. Temiz hava doğal gıdalar iyi geldi. Yürüyüş ve diyetten sapmadım ama
Virüs hayırlı olsun ülkemize bakanlığın aldığı önlemler hala yeterli değil. Hangi şehirde olduğu uçaktaki yolcular vs hiçbir bilgi yok. Kendi kendimize önlem alacağız resmen.

gercekten canim sikILdi ucagim bugün
Ben senin yerinde olsam ertelerdim canım... havalanında bir sürü insan ile kontakt kuruyorsun. Onu geçtim, misafir edecek akrabalarında endişelidir şimdi

Can tatlı, benim geçen Avrupa'dan arkadaşım geldi, annem çok sıcak bakmadı biz yine genciz de 50 yaş üstü olanın endişesini anlamak zor değil.

Bence şehir bilgisi verilmemesi çok akıllıca. Atıyorum Kars dese, biz yine salıcaz. Herkes kendi çapında önlemini almalı oysa. Tüm şehirler aynı derece riskte.

Bence şehir bilgisi verilmemesi çok akıllıca. Atıyorum Kars dese, biz yine salıcaz. Herkes kendi çapında önlemini almalı oysa. Tüm şehirler aynı derece riskte.
İyi de dünyada başka bir ülke görmedim ben şehir saklayan. Sonuçta misal karsta olduğunu bilsem ve karsta yaşıyorsam daha geniş önlem alabilirim.

yurt dısından gelen bırı sebebıyle (bellıkı ınsanlarla fazla hasır nesır bırı ) ulkemıze gırmıs bulunuyor ve aılesıyle bırlıkte gozlem altında
hangı sehır oldugu pek onemlı degıl hatayın hemen yan sınırında ulkede cayır cayır bu vırusten ınsanlar öldu zaten an meselesıydı
onemlı olan bızım kendı hıjyenımıze dıkkat etmemız fazla abartıldı medyada bu vırus
kus grıbı domuz grıbı sarbon gıbı zaman zaman dunya genel olarak bır yoklanıyor zaten bu seferkı de bu
2 sene sonra da baska vırus olur ...

baska konuda kı yorumumu buraya alıntıladım
yurt dısında olsaydım turkıyeye suan gelmezdım kucuk alanda hep bırlıkte yolculuk yapmak zorunda kalacagımız ıcın
ama bunun dısında genel olarak cok abartmamak gerektıgını dusunuyorum cunku sadece korona vırusu yok 372377382 cesıt vırus zaten var

bende bugun banyoda sacim döküldü diye kafaya takiyordum virüsten olen insanlar var amansiz hastalik var sonra dedim bosver
onlemi almak lazim kizlar yayılma hizi yüksek fakat olum orani dusuk ama olen 1 kisi bile birilerinnin sevdigiydi. o yüzden bol bol onlem alin

Güzel dedin Nisam.

Geçen de biri şunu paylaşmış. Çok doğru maalesef.
Eki Görüntüle 2603738
aynen
klasık medya abartması
su medya da ne yone cekersen oraya
tuvaletden sonra el yıkamayan ınsanlar ıcınde boyle yuruyen vırus muamelesı yapsalar keske
dısarı cıkarken yanımda ıslak mendıl hıjyenık sprey ve pecete tasıyorum dıye takıntılı oldugumu soyleyen uyeler vardı
ne varmıs toplu tuvaletde de pecete varmıs yanımda tasımama ne gerek varmıs oyle demıstı
hey ablacım hey o pecete belkı benden once gıren kısı tarafından yere dusuruldu kapalı dispanser kutuda da olsa o cıkabılen acılan bırsey belkı cok kullanmak ısteyen bırı actı o pıs ellerıyle cektı cıkardı ne guzel rahat rahat yasıyorsun ama senden once tuvalete gırıp elını yıkamadan o kapılara dokunan kısının dokundugu yerlere dokundun sonra gıttın yemek yedın takıntılı olan ben degılım pis olan sensın dedım dıye de uyarı almıstım

18 üstü olup imkanı olduğu halde sifonu çekmeyip elini yıkamayanları vursaydı sadece bu mikrop keşke Doğal seleksiyon der geçerdim bak.

Bizim iş yerine biri geliyor, görsen eğitimli, kravatlı , oturması kalkması adam sanır bilmeyen, ama el yıkamıyor, sifon çekmez diye ün saldı şirkette haberi yok.

Slm kızlar artık asıllı asılsız bir sürü haber duyuyoruz. Ben de vakaanın manisada olduğunu, hatta karantinaya alınalı çok uzun zaman olduğunu duydum

Çocukları sıkı tembihlemeli, okullara ara verilecek mi gb deli sorular var aklımda.
Bakanın açıklamasını dinlediğimde mantıklı geldi, yurtdışından gelen biri işyerine sunmak için sağlık ocaklarından rapor almış, bunun yerine idari izin verilebilirdi dedi. Olaylar yaşanmadan bu yolu denenebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…