ayyy cok fena18 üstü olup imkanı olduğu halde sifonu çekmeyip elini yıkamayanları vursaydı sadece bu mikrop keşkeDoğal seleksiyon der geçerdim bak.
Bizim iş yerine biri geliyor, görsen eğitimli, kravatlı , oturması kalkması adam sanır bilmeyen, ama el yıkamıyor, sifon çekmez diye ün saldı şirkette haberi yok.
okullara sımdılık ara verılmez verılse de ona gore ayarlama yapılır sıkıntı olmazSlm kızlar artık asıllı asılsız bir sürü haber duyuyoruz. Ben de vakaanın manisada olduğunu, hatta karantinaya alınalı çok uzun zaman olduğunu duydum
Çocukları sıkı tembihlemeli, okullara ara verilecek mi gb deli sorular var aklımda.
Bakanın açıklamasını dinlediğimde mantıklı geldi, yurtdışından gelen biri işyerine sunmak için sağlık ocaklarından rapor almış, bunun yerine idari izin verilebilirdi dedi. Olaylar yaşanmadan bu yolu denenebilirdi.
4 gün izmirdeyim demek istedim
bazı ınsanlar gercekten cok garıpBizde de oluyor wc nin bozuk olduğunu bile bile tuvaleti kullanlar mı , sırf kapının kulbunu tutmamak için kapısı aralıklı tuvalet yapanı mı? kapıya , lütfen kapıyı kapatarak giriniz diye yazı yazdık düşünün
Burada kolonya karaborsaya düşmüş, herkes markete akın etmiş.
cok pahalı cok ...ıyıkı her tarafımız denızlerle cevrılı ıyıkı dort mevsımı yasayabılen ender ulkeyız ıyıkı tum meyve sebzelerı uretebılecek alana sahıbızazcik badem ceviz kaju aldim(cig tabi)
35₺ tuttu
ay sorma,100 gr kaju 10₺, bir gün ceviz yicem diğer gün 3 badem, ertesi gun 2 kaju falancok pahalı cok ...ıyıkı her tarafımız denızlerle cevrılı ıyıkı dort mevsımı yasayabılen ender ulkeyız ıyıkı tum meyve sebzelerı uretebılecek alana sahıbız
ona ragmen boyle pahalı
altı ustu bademsın haddını bıl dıyorum bende
ay sorma,100 gr kaju 10₺, bir gün ceviz yicem diğer gün 3 badem, ertesi gun 2 kaju falanbugun yürüyüş yaptim iyi adim atmisimdir, simdi buraya bisey yazicam ama topigi okuyan kötü kalpli insanlar (!) şikayet eder hemen
aman kımse banlanmasın bırımız eksık olunca tadımız kacıyor hem bugun kahve gunumuz :) hep bırlıkte olalımbomba kırmızı bi oje aldım, hiç tarzım degildir normalde kirmizi oje ama heves ettik aldık
aynen sizlerden kopamamaman kımse banlanmasın bırımız eksık olunca tadımız kacıyor hem bugun kahve gunumuz :) hep bırlıkte olalım
kırmızı oje ve ozel zamanlarda kırmızı ruju severım ama sor hayatında hıc kullandın mı dıye
yok
nıyeyse surunce ben ben degılım sankı , olmuyor bana gıbı kendı dugunumde sadece rimel ve goz kalemı sacı düz orgu olan kısıyımo kadar alısmısım kı nude hallere
baskasında gorunce cok hosuma gıdıyor kendıme hıc yakıstıramıyorum
bırde o kadar zayıfladım ama parmaklarım hala dolmakalın kalın
kendıme yakıstıramıyorum bır turlu
sankı mahallemızın yazmalı ayse teyzesıne kırmızı oje surulmus gıbı duruyor bende de :)
yok canım yok keske gercekten ınce olsam da kendımı kalın goruyor olsamaynen sizlerden kopamam
kırmızı oje bende hic kullanamam ama yazın aksamlari bol bol disari ciktigimiz icin dedim guzel durur surunce bari alayim günlük kullanacagim bir renk değil,ama bordo ve laciverte bayiliyorumhatta birazdan bordo surucem :)
bence cok guzeldir parmaklarin yaa inceciksin zaten sana oyle geliyodurrben de genelde baskasinda nude cok hosuma gidiyor ama kendim koyu seviyorum misal bordo,lacivert,haki,toprak rengi ojeler :)
resmini atsana bir ara merak ettimyok canım yok keske gercekten ınce olsam da kendımı kalın goruyor olsam
parmaklarım kalın kalın ayaklarım tombul tombul bıleklerım ust kol ve bacaklarım kalın
kıloma gore kalın yanı o yapısal ıste :)
tamda bakımsız yakalandım he sanaresmini atsana bir ara merak ettimben de atarim benimkiler de tombul hafif
yeni tel alin canim bence de yaa xiaomi cok guzel telefonlari var.benım telın resım cekmesınde sıkıntı var ıdare edın kızlar
ahsen yere dusurmustu ıcınde bırseyler olmus yaptırmaya verdık baya da ucret ıstedıler yaptık dedıler
eve getırdım baktım kı hala aynı belkı ıcınızde aynı seyı yasayan olmustur
bırseye dokunuyorum 10 yerden sayfa acılıyor
ınstagramdan kazayla bırılerının resmını 33932893 defa begenmısım
whatsaapdan kazayla goruntulu aramısım falano yuzden telden degıl pc den gırıyorum genelde buraya cunku telden yazmak ölüm gıbı
odum kopuyor baskalarına bırseyler gıdecek dıye
yenı tel almaktan baska cozum gorunmuyor
hafıf mı ? cok kıbarsın bıldıgın balyoz kız bunlaryeni tel alin canim bence de yaa xiaomi cok guzel telefonlari var.
parmaklar hafif tombis ama dediğin kadar degil, bence cok hos :)
Ay nesi var Nisaa, çok da güzel maşallah. Tombik denecek hiç bir yanı yok bence.
benim ayaklar da 38ama kalin kemikli ayni problemi bende yaşıyorum bak benim parmaklarda dolmahafıf mı ? cok kıbarsın bıldıgın balyoz kız bunlar
ele bak
pati dıye bosuna demedım
hıc bır zaman ıncecık naıf el ve ayaklara sahıp olamadım hıc
ayaklarımın resmını sakın ısteme kımsenın travma yasamasını ıstemıyorum 40 no cunkuo baya baslı basına devetabanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?