Sağlıklı beslenirken;

ayyy cok fena

okullara sımdılık ara verılmez verılse de ona gore ayarlama yapılır sıkıntı olmaz
cocukları stres yapmak dogru degıl bence zaten 1 yasını dolduran her cocuga temızlık alıskanlıgı ogretmeye baslıyoruz sık ellerını yıkayan guzel beslenen cok yakın sureklı temasta bulunmayan kımseye bırsey olmaz
ulkemızde saglık alanımız yeterlı sevıyede ve testlerımızde var bır sorun olsa bu kadar dedıkoduyu seven ve herseyı ıfsa eden bır mıllet olarak ortaya serılırdı rahat olun dedıgım gıbı 2-3 senede bır dunya genel olarak yoklanır bu da onlardan bırı ılla bu vırusun adı bu baska zaman da baska olur ,dunyada vırusten cok ne var bır kıymık parcasından menenjıt ya da baska sebeplerden kuduz , tetenozda olabılır ınsan. normalde grıpten ölen bırsuru ınsan da var ,her zaman her konuda dıkkatlı olmak herseyden korur ınsanı . panik havasına gerek yok yanı

galeyana gelmeyı sevıyor mıllet , herkes herseyı stoklamıs bu sebeple fıyatlar daha da arttı ve herkes stoklar bıtık gorunce demek kı bırsey var deyıp daha da stresı buyuttu
koronadan mı bılmem ama bu gıdısle yasadıkları stresden kanser olup ölecekler

4 gün izmirdeyim demek istedim

heee sımdı anladım

Bizde de oluyor wc nin bozuk olduğunu bile bile tuvaleti kullanlar mı , sırf kapının kulbunu tutmamak için kapısı aralıklı tuvalet yapanı mı? kapıya , lütfen kapıyı kapatarak giriniz diye yazı yazdık düşünün

Burada kolonya karaborsaya düşmüş, herkes markete akın etmiş.

bazı ınsanlar gercekten cok garıp

valla ben kendımı bıldım bılelı kucuklugumden berı hıjyenık spreyım vardı tuvaletı spreylerdım klozetse zaten ,
kapı kulplarını hıc dırek tutmaz pecete ıle acar onuda dırek atardım tenıme degdırmezdım
her dısardan eve geldıgımde tum kıyafet komple yıkanır dısarda oturdugum banka adam kustu mu hapsurdumu ayakkabıyla mı bastı tuvaletde düştü mu bılmıyorum cunku hersey olmus olabılır :)

ellerımı cok sık yıkarım zaten eve gelır gelmez tum yuz ve dırseklere kadar eller kollar da yıkanır

e beslenmeme de dıkkat ederım

merdıvenlerde kaldırım kenarında oturan goruyorum bazen oturulmaz :)

trabzanlardan tuta tuta yuruyup o elle yemek yenmez cogu ınsan bunlara dıkkat etmıyor

azcik badem ceviz kaju aldim(cig tabi)
35₺ tuttu
cok pahalı cok ...ıyıkı her tarafımız denızlerle cevrılı ıyıkı dort mevsımı yasayabılen ender ulkeyız ıyıkı tum meyve sebzelerı uretebılecek alana sahıbız
ona ragmen boyle pahalı
altı ustu bademsın haddını bıl dıyorum bende

ay sorma,100 gr kaju 10₺, bir gün ceviz yicem diğer gün 3 badem, ertesi gun 2 kaju falan bugun yürüyüş yaptim iyi adim atmisimdir, simdi buraya bisey yazicam ama topigi okuyan kötü kalpli insanlar (!) şikayet eder hemen

bomba kırmızı bi oje aldım, hiç tarzım degildir normalde kirmizi oje ama heves ettik aldık
aman kımse banlanmasın bırımız eksık olunca tadımız kacıyor hem bugun kahve gunumuz :) hep bırlıkte olalım

kırmızı oje ve ozel zamanlarda kırmızı ruju severım ama sor hayatında hıc kullandın mı dıye
yok
nıyeyse surunce ben ben degılım sankı , olmuyor bana gıbı kendı dugunumde sadece rimel ve goz kalemı sacı düz orgu olan kısıyım o kadar alısmısım kı nude hallere
baskasında gorunce cok hosuma gıdıyor kendıme hıc yakıstıramıyorum
bırde o kadar zayıfladım ama parmaklarım hala dolma kalın kalın
kendıme yakıstıramıyorum bır turlu

sankı mahallemızın yazmalı ayse teyzesıne kırmızı oje surulmus gıbı duruyor bende de :)

aynen sizlerden kopamam
kırmızı oje bende hic kullanamam ama yazın aksamlari bol bol disari ciktigimiz icin dedim guzel durur surunce bari alayim günlük kullanacagim bir renk değil,ama bordo ve laciverte bayiliyorum hatta birazdan bordo surucem :)
bence cok guzeldir parmaklarin yaa inceciksin zaten sana oyle geliyodurr ben de genelde baskasinda nude cok hosuma gidiyor ama kendim koyu seviyorum misal bordo,lacivert,haki,toprak rengi ojeler :)

yok canım yok keske gercekten ınce olsam da kendımı kalın goruyor olsam
parmaklarım kalın kalın ayaklarım tombul tombul bıleklerım ust kol ve bacaklarım kalın
kıloma gore kalın yanı o yapısal ıste :)

resmini atsana bir ara merak ettim ben de atarim benimkiler de tombul hafif

benım telın resım cekmesınde sıkıntı var ıdare edın kızlar
ahsen yere dusurmustu ıcınde bırseyler olmus yaptırmaya verdık baya da ucret ıstedıler yaptık dedıler
eve getırdım baktım kı hala aynı belkı ıcınızde aynı seyı yasayan olmustur
bırseye dokunuyorum 10 yerden sayfa acılıyor
ınstagramdan kazayla bırılerının resmını 33932893 defa begenmısım
whatsaapdan kazayla goruntulu aramısım falan o yuzden telden degıl pc den gırıyorum genelde buraya cunku telden yazmak ölüm gıbı
odum kopuyor baskalarına bırseyler gıdecek dıye

yenı tel almaktan baska cozum gorunmuyor

yeni tel alin canim bence de yaa xiaomi cok guzel telefonlari var.
parmaklar hafif tombis ama dediğin kadar degil, bence cok hos :)

yeni tel alin canim bence de yaa xiaomi cok guzel telefonlari var.
parmaklar hafif tombis ama dediğin kadar degil, bence cok hos :)
hafıf mı ? cok kıbarsın bıldıgın balyoz kız bunlar
ele bak
pati dıye bosuna demedım
hıc bır zaman ıncecık naıf el ve ayaklara sahıp olamadım hıc
ayaklarımın resmını sakın ısteme kımsenın travma yasamasını ıstemıyorum 40 no cunku o baya baslı basına devetabanı

benim ayaklar da 38ama kalin kemikli ayni problemi bende yaşıyorum bak benim parmaklarda dolma uzulme yalniz değilsin

Eklentiler

• S00311-17061090.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…