Sağlıklı beslenirken;

Kaju bende çok seviyorum, ama boş yatırım sanki

Ona vereceğin paraya brezilya cevizi al, hem 3 tanesi günlük selenyum ihtiyacını karşılıyor, hem de manyak bişey, 1 hurma 3 B. cevizi yesem saatlerce çok tutuyor.

benim ayaklar da 38ama kalin kemikli ayni problemi bende yaşıyorum bak benim parmaklarda dolma uzulme yalniz değilsin
ayyyy coook guzeeellll
bende tırnak uzatıyorum bıraz daha ınce dursun dıye yenı aldıgım ojelerı surucem bır tık daha uzun durucak boylelıkle
bırde tırnaklarım orjınalde küt benım oda kısa durduruyor ucunu bıraz sıvrı sekıl verdırıcem mıllet ozellıkle kut yapar bende ozellıkle sıvrı yapıcam cunku zaten kısa ve tombul parmagım var barı uzasın ınce dursun

ojenın rengı cok yakısmıs elıne :)

Ay nesi var Nisaa, çok da güzel maşallah. Tombik denecek hiç bir yanı yok bence.

Belimi de inceltmek istiyorum diyordun zaten, onu da foto da gördük, az daha incelse yok olacak gibiydi.
ya elım cıdden tombık baksana tuh ya manıkursuz ojesız gosterdım ne vardı en süslü zamanımda ısteseydın aypare ackerman
hem kalın hem kısa hem bakımsız

onu bulamadım yoksa onu alacaktım valla,bir ara yedim cok faydasını gördüm o dönem.
bende sivri seviyorummm
cok teşekkür ederim
ya elım cıdden tombık baksana tuh ya manıkursuz ojesız gosterdım ne vardı en süslü zamanımda ısteseydın aypare ackerman
hem kalın hem kısa hem bakımsız
en süslü zamanında da bir foto isterim o zaman simdide bakımlı duruyor bence

tırnaklarım torpulu bıle degıl bazısı uzun bazısı kısa esıt bıle degıl cuma bakım gunum o gune uzasın ıyıce sekıllendırırım dıyordum hatta bu 2 gun dısarı cıkmayacagım sacıma bır yag bakımı yaptım 1 gun bu bekleyecek 1 gun de baska cılt bakımı maskeler en kotu zamanım anlayacagın

dur bakım yapınca da yuklerım tırnak boyu seklı ve rengı degısınce elde fark yaratacakmı hep bırlıkte gormus oluruz

sac maskesi haftada 1 yapiyosun dimi ben ampulleri aldim da haftasonu yapicam

Kızlar, vakanın hangi şehirde olduğu “o şehirdeki insanlar paniklemesin” diye söylenmiyordur. İtalya’da virüsün yoğun olduğu yer karantinaya alınacağı haberi medyaya sızmış, ordaki insanlar başka şehirlere kaçmışlar, bu yüzden bütün ülkeye yayılmış virüs. Bence de söylenmemesi mantıklı.

Ben de az önce caddede kolonya satışı gördüm, fiyat katlanmış olarak tabi:/

Bu dediğin de çok mantıklı canım. Rabbim hertürlü, bildiğimiz , bilemediğimiz, gördüğümüz, tahmin bile edemeyeceğimiz kazalardan belalardan korusun bizleri inşallah. 3 , 5 gücümüz neye yetiyorsa muhtaç insanlara yardım etmek de çok fayda var. Sadakanın belayı savdığına çok sık şahid oluyorum.

marketde ınsanlar urunlerı talan edıyormus
demın baska topıcde gordum 2 tl lık makarnaya 45 tl dıyor bır sıte
stoklar kalmamıs
maskeler hıjyenık spreyler depolarda kalmamıs saglıkcılar almayın dıyorlarmıs
zaten hasta olan kullanmalı maskeyı hasta olmayan degıl dıyorlar cıgerınızde bakterı falan varsa daha cok kendı kendınızı enfekte edersınız maska ve eldıven kullanmanın raconu var bılmezsenız daha cok bulastırabılırsınız dıyorlar

2 tl lık maskeler bıle 80 tl satılıyor

o yuzden soylenmemesı daha ıyı ınsanlar galeyana gelıyor cunku
kolonya kalmamıs marketlerde bıdon bıdon kolanya alıyormus ınsanlar

virüsten çok insanlar virüslük yapıyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…