Kaju bende çok seviyorum, ama boş yatırım sankiay sorma,100 gr kaju 10₺, bir gün ceviz yicem diğer gün 3 badem, ertesi gun 2 kaju falanbugun yürüyüş yaptim iyi adim atmisimdir, simdi buraya bisey yazicam ama topigi okuyan kötü kalpli insanlar (!) şikayet eder hemen
ayyyy coook guzeeellllbenim ayaklar da 38ama kalin kemikli ayni problemi bende yaşıyorum bak benim parmaklarda dolmauzulme yalniz değilsin
ya elım cıdden tombık baksanaAy nesi var Nisaa, çok da güzel maşallah. Tombik denecek hiç bir yanı yok bence.
Belimi de inceltmek istiyorum diyordun zaten, onu da foto da gördük, az daha incelse yok olacak gibiydi.
onu bulamadım yoksa onu alacaktım valla,bir ara yedim cok faydasını gördüm o dönem.Kaju bende çok seviyorum, ama boş yatırım sanki
Ona vereceğin paraya brezilya cevizi al, hem 3 tanesi günlük selenyum ihtiyacını karşılıyor, hem de manyak bişey, 1 hurma 3 B. cevizi yesem saatlerce çok tutuyor.
bende sivri seviyorummmayyyy coook guzeeellll
bende tırnak uzatıyorum bıraz daha ınce dursun dıye yenı aldıgım ojelerı surucem bır tık daha uzun durucak boylelıkle
bırde tırnaklarım orjınalde küt benım oda kısa durduruyor ucunu bıraz sıvrı sekıl verdırıcem mıllet ozellıkle kut yapar bende ozellıkle sıvrı yapıcam cunku zaten kısa ve tombul parmagım var barı uzasın ınce dursun
ojenın rengı cok yakısmıs elıne :)
en süslü zamanında da bir foto isterim o zamanya elım cıdden tombık baksanatuh ya manıkursuz ojesız gosterdım ne vardı en süslü zamanımda ısteseydın aypare ackerman
hem kalın hem kısa hem bakımsız
tırnaklarım torpulu bıle degılonu bulamadım yoksa onu alacaktım valla,bir ara yedim cok faydasını gördüm o dönem.
bende sivri seviyorummm
cok teşekkür ederim ❤
en süslü zamanında da bir foto isterim o zamansimdide bakımlı duruyor bence
Oldu gözlerim dolduya elım cıdden tombık baksanatuh ya manıkursuz ojesız gosterdım ne vardı en süslü zamanımda ısteseydın aypare ackerman
hem kalın hem kısa hem bakımsız
suan merakım gıttıkce artıyorOldu gözlerim doldu
Ben foto atsam RTÜK kararıyla topiğimiz belirsiz bir süre kapanacak o zaman
sac maskesi haftada 1 yapiyosun dimitırnaklarım torpulu bıle degılbazısı uzun bazısı kısa esıt bıle degıl cuma bakım gunum o gune uzasın ıyıce sekıllendırırım dıyordum hatta bu 2 gun dısarı cıkmayacagım sacıma bır yag bakımı yaptım 1 gun bu bekleyecek 1 gun de baska cılt bakımı maskeler en kotu zamanım anlayacagın
dur bakım yapınca da yuklerım tırnak boyu seklı ve rengı degısınce elde fark yaratacakmı hep bırlıkte gormus oluruz
kuruluktan ağrıyacak kadar gerilmişsuan merakım gıttıkce artıyor
Azmış, umarım bi karantina(yani ülke bazında) ya da sınır kapama söz konusu olmadan tekrar dönersin4 gün canim
Ben de az önce caddede kolonya satışı gördüm, fiyat katlanmış olarak tabi:/Bizde de oluyor wc nin bozuk olduğunu bile bile tuvaleti kullanlar mı , sırf kapının kulbunu tutmamak için kapısı aralıklı tuvalet yapanı mı? kapıya , lütfen kapıyı kapatarak giriniz diye yazı yazdık düşünün
Burada kolonya karaborsaya düşmüş, herkes markete akın etmiş.
Bu dediğin de çok mantıklı canım. Rabbim hertürlü, bildiğimiz , bilemediğimiz, gördüğümüz, tahmin bile edemeyeceğimiz kazalardan belalardan korusun bizleri inşallah. 3 , 5 gücümüz neye yetiyorsa muhtaç insanlara yardım etmek de çok fayda var. Sadakanın belayı savdığına çok sık şahid oluyorum.Kızlar, vakanın hangi şehirde olduğu “o şehirdeki insanlar paniklemesin” diye söylenmiyordur. İtalya’da virüsün yoğun olduğu yer karantinaya alınacağı haberi medyaya sızmış, ordaki insanlar başka şehirlere kaçmışlar, bu yüzden bütün ülkeye yayılmış virüs. Bence de söylenmemesi mantıklı.
bu ay haftada 2 yaparım cunku mevsım gecısı neme bakıma daha cok ıhtıyac duyarız :)sac maskesi haftada 1 yapiyosun dimiben ampulleri aldim da haftasonu yapicam
bu aralar hiç doymuyorum nisa neden bilmiyorumbu ay haftada 2 yaparım cunku mevsım gecısı neme bakıma daha cok ıhtıyac duyarız :)
marketde ınsanlar urunlerı talan edıyormusBu dediğin de çok mantıklı canım. Rabbim hertürlü, bildiğimiz , bilemediğimiz, gördüğümüz, tahmin bile edemeyeceğimiz kazalardan belalardan korusun bizleri inşallah. 3 , 5 gücümüz neye yetiyorsa muhtaç insanlara yardım etmek de çok fayda var. Sadakanın belayı savdığına çok sık şahid oluyorum.
dolunay vardı ondan etkılenmıssındırbu aralar hiç doymuyorum nisa neden bilmiyorum
yedikce yiyesim geliyor
virüsten çok insanlar virüslük yapıyor valla.marketde ınsanlar urunlerı talan edıyormus
demın baska topıcde gordum 2 tl lık makarnaya 45 tl dıyor bır sıte
stoklar kalmamıs
maskeler hıjyenık spreyler depolarda kalmamıs saglıkcılar almayın dıyorlarmıs
zaten hasta olan kullanmalı maskeyı hasta olmayan degıl dıyorlar cıgerınızde bakterı falan varsa daha cok kendı kendınızı enfekte edersınız maska ve eldıven kullanmanın raconu var bılmezsenız daha cok bulastırabılırsınız dıyorlar
2 tl lık maskeler bıle 80 tl satılıyor
o yuzden soylenmemesı daha ıyı ınsanlar galeyana gelıyor cunku
kolonya kalmamıs marketlerde bıdon bıdon kolanya alıyormus ınsanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?