Sağlıklı beslenirken;

Ciddi misin? Türkiye de mi oldu bunlar?

Pess valla. Evet, maske dediğinin hergün yenilenmesi lazım. 10 Tl bile olsa kim ona hergün bu parayı verecek. Faydadan çok zarar aynı maskeyi günlerce kullanmak.

galiba. 1kg almisim hemen
bi 59 olamadık . yarin yine dikkat etmeye baslicam
ben bayram ıcın 2 kg verıcem
babanem cok guzel yemekler yapar harıka cıger kavurma yapar mesela antep fıstıklı soganlı maydanozlu cıger kavurma
sırf ona yarım kg ayırdım muhtemelen benım ıcın ozel olarak cok yapar severımde yerım bılıyor
halam cok guzel ıclı kofte yapar ondan da 1 tane yerım
bırde gıttıgım yerlerde kuruyemıs ıkramı da yapıyorlar baklavanın yanında mutlaka kavrulmus fıstık falan olur buraya ozgu cevızlı sucuk muska tatlısı falan olur pekmezle yapılan ondan da tadına bakarım
sımdıden yer acayım hakkım olsun

Ciddi misin? Türkiye de mi oldu bunlar?

Pess valla. Evet, maske dediğinin hergün yenilenmesi lazım. 10 Tl bile olsa kim ona hergün bu parayı verecek. Faydadan çok zarar aynı maskeyi günlerce kullanmak.
aynen aynen burda oluyor bu kıyametler
su topıge bakın ınanamazsınız panıge ve olanlara :)

ya nisa son 3 4 kgm kaldi ne yapmam lazim
bugun ve dun çok yedim malesef. bana bir yol gostersene .. kendimi cok güzel kontrol ederdim 2 gundur masallah yani. son 3 4kgmu da versem tamam

Beni pide stresi bastı şimdiden. Ramazan pidesine nasıl hayır diyeceğim diye dertleniyorum düşündükçe

ya nisa son 3 4 kgm kaldi ne yapmam lazim
bugun ve dun çok yedim malesef. bana bir yol gostersene .. kendimi cok güzel kontrol ederdim 2 gundur masallah yani. son 3 4kgmu da versem tamam
cok yemekte sorun yok ne yedıgınde sorun var
kılo yapacak seyler yemeyeceksın :) baska yolu yok tek yol o bogazı tutmak

Beni pide stresi bastı şimdiden. Ramazan pidesine nasıl hayır diyeceğim diye dertleniyorum düşündükçe
vallahı hıc aklıma gelmedı pıde
benım tek aklıma gelen et yemeklerı ıclı kofteler cevızlı sucuklar
hayatım genelde bunlar etrafında dondugu ıcın unutuyorum cogu seyı

hatta mısafır cagırıyorum yemege ekmek almayı unutuyoruz esım sofradan kalkıp ekmek alıp gelmek zorunda kalıyor

bırde bızım buraya ozel meyan şerbetımız var
meyan koku tarcın ve karanfıl ıle yapılan yazları ve ozellıkle ramazanda tuketılen bır ıcecek

sokakta boyle sırtında bu sekılde tasıyarak satarlar bardagı 50 kurus mu ne cok ucuzdur buz gıbı olur ıcınde asla seker yok sadece meyan koku karanfıl tarcın var
buranın kolası budur :) bundan cok ıcerız

cok yemekte sorun yok ne yedıgınde sorun var
kılo yapacak seyler yemeyeceksın :) baska yolu yok tek yol o bogazı tutmak
badem ceviz,leblebi, süt bugün bol miktarda tukettim. yarin eski düzene dönüyorum hatta şuan bile yiyesim var ama tutuyorum.
ahh insallah bir gün gelirim oraya yaa..

virüs konusunda bir tek ben mi rahatim bilmiyorum zaten kişisel hijyene dikkat eden biriyim ama ne biliyim bu yağmalama bana virüsten daha korkutucu geliyor. ihtiyaci olan insanlar da bulamayacak, mesela bende alerjik astım var tam polen havasi, bu durum daha ürkütücü bence,fiyatlar 5 6 katia çıktı

nisam gunluk mesela dedim ya bir gun ceviz ,ertesi gun badem yicem diye. mesela kahvaltima ek yarin 2 ceviz, obur gun 5 badem , cumartesi de 4 kaju miktar olarak iyi mi? kacar tane yesem ideal olur kilo verme surecimde

nisam gunluk mesela dedim ya bir gun ceviz ,ertesi gun badem yicem diye. mesela kahvaltima ek yarin 2 ceviz, obur gun 5 badem , cumartesi de 4 kaju miktar olarak iyi mi? kacar tane yesem ideal olur kilo verme surecimde
gayet guzel misss bana bunlarla gelın :)

yaktıgın enerjıyle elektrık su falan uretırdık burda olsan
harcanıyorsun bibi kımse kıymetını bılmıyor bence :)

masallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…