aynen oylevirüsten çok insanlar virüslük yapıyor valla.
galiba. 1kg almisim hemendolunay vardı ondan etkılenmıssındır
bırde bazen atak olur oyle bol salata ye ayran ıc canın yemek ıstedıkce
Ciddi misin? Türkiye de mi oldu bunlar?marketde ınsanlar urunlerı talan edıyormus
demın baska topıcde gordum 2 tl lık makarnaya 45 tl dıyor bır sıte
stoklar kalmamıs
maskeler hıjyenık spreyler depolarda kalmamıs saglıkcılar almayın dıyorlarmıs
zaten hasta olan kullanmalı maskeyı hasta olmayan degıl dıyorlar cıgerınızde bakterı falan varsa daha cok kendı kendınızı enfekte edersınız maska ve eldıven kullanmanın raconu var bılmezsenız daha cok bulastırabılırsınız dıyorlar
2 tl lık maskeler bıle 80 tl satılıyor
o yuzden soylenmemesı daha ıyı ınsanlar galeyana gelıyor cunku
kolonya kalmamıs marketlerde bıdon bıdon kolanya alıyormus ınsanlar
Mikropluk diz boyuvirüsten çok insanlar virüslük yapıyor valla.
ben bayram ıcın 2 kg verıcemgaliba. 1kg almisim hemen
bi 59 olamadık . yarin yine dikkat etmeye baslicam
aynen aynen burda oluyor bu kıyametlerCiddi misin? Türkiye de mi oldu bunlar?
Pess valla. Evet, maske dediğinin hergün yenilenmesi lazım. 10 Tl bile olsa kim ona hergün bu parayı verecek. Faydadan çok zarar aynı maskeyi günlerce kullanmak.
ya nisa son 3 4 kgm kaldi ne yapmam lazimben bayram ıcın 2 kg verıcem
babanem cok guzel yemekler yapar harıka cıger kavurma yapar mesela antep fıstıklı soganlı maydanozlu cıger kavurma
sırf ona yarım kg ayırdım muhtemelen benım ıcın ozel olarak cok yapar severımde yerım bılıyor
halam cok guzel ıclı kofte yapar ondan da 1 tane yerım
bırde gıttıgım yerlerde kuruyemıs ıkramı da yapıyorlar baklavanın yanında mutlaka kavrulmus fıstık falan olur buraya ozgu cevızlı sucuk muska tatlısı falan olur pekmezle yapılan ondan da tadına bakarım
sımdıden yer acayım hakkım olsun
Beni pide stresi bastı şimdiden. Ramazan pidesine nasıl hayır diyeceğim diye dertleniyorum düşündükçeben bayram ıcın 2 kg verıcem
babanem cok guzel yemekler yapar harıka cıger kavurma yapar mesela antep fıstıklı soganlı maydanozlu cıger kavurma
sırf ona yarım kg ayırdım muhtemelen benım ıcın ozel olarak cok yapar severımde yerım bılıyor
halam cok guzel ıclı kofte yapar ondan da 1 tane yerım
bırde gıttıgım yerlerde kuruyemıs ıkramı da yapıyorlar baklavanın yanında mutlaka kavrulmus fıstık falan olur buraya ozgu cevızlı sucuk muska tatlısı falan olur pekmezle yapılan ondan da tadına bakarım
sımdıden yer acayım hakkım olsun
cok yemekte sorun yok ne yedıgınde sorun varya nisa son 3 4 kgm kaldi ne yapmam lazim
bugun ve dun çok yedim malesef. bana bir yol gostersene .. kendimi cok güzel kontrol ederdim 2 gundur masallah yani. son 3 4kgmu da versem tamam
vallahı hıc aklıma gelmedı pıdeBeni pide stresi bastı şimdiden. Ramazan pidesine nasıl hayır diyeceğim diye dertleniyorum düşündükçe
badem ceviz,leblebi, süt bugün bol miktarda tukettim. yarin eski düzene dönüyorum hatta şuan bile yiyesim var ama tutuyorum.cok yemekte sorun yok ne yedıgınde sorun var
kılo yapacak seyler yemeyeceksın :) baska yolu yok tek yol o bogazı tutmak
ahh insallah bir gün gelirim oraya yaa..bırde bızım buraya ozel meyan şerbetımız var
meyan koku tarcın ve karanfıl ıle yapılan yazları ve ozellıkle ramazanda tuketılen bır ıcecek
Eki Görüntüle 2603822 Eki Görüntüle 2603823
sokakta boyle sırtında bu sekılde tasıyarak satarlar bardagı 50 kurus mu ne cok ucuzdur buz gıbı olur ıcınde asla seker yok sadece meyan koku karanfıl tarcın var
buranın kolası budur :) bundan cok ıcerız
Havaalanına geldim şimdi güvenlikten gectim avusturya saati 19:30 da. Bir saatim varSuzn kaçta uçak? Niye hala ofistesin?
gayet guzel misss bana bunlarla gelın :)nisam gunluk mesela dedim ya bir gun ceviz ,ertesi gun badem yicem diye. mesela kahvaltima ek yarin 2 ceviz, obur gun 5 badem , cumartesi de 4 kaju miktar olarak iyi mi? kacar tane yesem ideal olur kilo verme surecimde
yaktıgın enerjıyle elektrık su falan uretırdık burda olsanSelam kızlar bugün pilates günümdü 7bin 700 de adım atmışım keyif yapiyorum evde
Coronayla ilgili konuşmak istemiyorum insanlar delirmiş benim için değişen birşey zaten olmadı dışarda hijyene zaten çok dikkat eden biriydim
hadı bakalım ıyı yolculuklar :) bırsey kalmamısHavaalanına geldim şimdi güvenlikten gectim avusturya saati 19:30 da. Bir saatim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?