Sağlıklı beslenirken;

bibi helal olsun spor bir sure sonra bagimlilik yapiyor en guzel ornegisin :) vucudunda ne gyzel olmustur senin :)
gayet guzel misss bana bunlarla gelın :)
oh iyi bari miktarlari da kaptik artik

Duana aminnDoğrudur samsonnum, ben de bir süredir sadaka vermeye özen gösteriyorum. Benim muradım okumaya hevesli, imkanı olmayan bi çocuk okutmak..işe döndüğümde umarım karşıma çıkar da öyle bi çocuk, ben de sevabına nail olurum.

Havaalanına geldim şimdi güvenlikten gectim avusturya saati 19:30 da. Bir saatim var
Iyi yolculuklar Suzy. Keyifli bir tatil olsun inşallah
yaktıgın enerjıyle elektrık su falan uretırdık burda olsan
harcanıyorsun bibi kımse kıymetını bılmıyor bence :)

masallah ya
Bibi ye bobin saralim diyosun di mi?

Iyi yolculuklar Suzy. Keyifli bir tatil olsun inşallah

Bibi ye bobin saralim diyosun di mi?
ruzgar gulu gıbı mubarek hıc durmuyor masallahı var :)
bende yan gelıp yatmısım yazıyorum bır bana bak bır ona spor yapanı yatarak ızlıyorum kahve ıcerek

selam kızlar nasılsınız bakalım kahvemı ıcıyorum suan
sabah 1 tabak salata ıle gune basladım ıcınde peynır ve zeytın de vardı

aksam da tavuk suyuna corba ve kızarmıs tavuk fırında pısmıs sebze yanına da yıne salata yerım
lımonlu lımonlu nar eksılı sumaklı nanelı acılı sulu sulu salataya da dusmeyen de ne bılım

afiyet olsun nisamm
sabah kahvaltım su sekildeydi:
aksam hala ne yesem düşünüyorum, yemekhanedeki yemege de baglii ama ben salata,firin sebze tavuk yaparim belki senin gibii

Eklentiler

• P00312-081856(1).webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 50
afiyet olsun nisamm
sabah kahvaltım su sekildeydi:
aksam hala ne yesem düşünüyorum, yemekhanedeki yemege de baglii ama ben salata,firin sebze tavuk yaparim belki senin gibii
afıyet olsun canım
az degıl mı bu ya doydun mu bunla
ben olsam yanına bırde ya nohut salatası yapardım ya da ton balıklı salata falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…