- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
bibi helal olsun spor bir sure sonra bagimlilik yapiyor en guzel ornegisin :) vucudunda ne gyzel olmustur senin :)Selam kızlar bugün pilates günümdü 7bin 700 de adım atmışım keyif yapiyorum evde
Coronayla ilgili konuşmak istemiyorum insanlar delirmiş benim için değişen birşey zaten olmadı dışarda hijyene zaten çok dikkat eden biriydim
oh iyi bari miktarlari da kaptik artikgayet guzel misss bana bunlarla gelın :)
10bin adım olmadı diye üzgünümyaktıgın enerjıyle elektrık su falan uretırdık burda olsan
harcanıyorsun bibi kımse kıymetını bılmıyor bence :)
masallah ya
Aynen gitmediğim gün rahatsızlık hissediyorum en azından o gün 10bin adımı mı tamamliyorum geneldebibi helal olsun spor bir sure sonra bagimlilik yapiyor en guzel ornegisin :) vucudunda ne gyzel olmustur senin :)
oh iyi bari miktarlari da kaptik artik
supersin ❤ boyle gordukce cevremde benim de istegim geliyoAynen gitmediğim gün rahatsızlık hissediyorum en azından o gün 10bin adımı mı tamamliyorum genelde
hey masallah10bin adım olmadı diye üzgünüm
benımde artıyor ama gecıyorsupersin ❤ boyle gordukce cevremde benim de istegim geliyo
Duana aminnBu dediğin de çok mantıklı canım. Rabbim hertürlü, bildiğimiz , bilemediğimiz, gördüğümüz, tahmin bile edemeyeceğimiz kazalardan belalardan korusun bizleri inşallah. 3 , 5 gücümüz neye yetiyorsa muhtaç insanlara yardım etmek de çok fayda var. Sadakanın belayı savdığına çok sık şahid oluyorum.
Iyi yolculuklar Suzy. Keyifli bir tatil olsun inşallahHavaalanına geldim şimdi güvenlikten gectim avusturya saati 19:30 da. Bir saatim var
Bibi ye bobin saralim diyosun di mi?yaktıgın enerjıyle elektrık su falan uretırdık burda olsan
harcanıyorsun bibi kımse kıymetını bılmıyor bence :)
masallah ya
Sagol canım izmire indim valizim dehşet icine şişe koymuştum hepsi patlamışIyi yolculuklar Suzy. Keyifli bir tatil olsun inşallah
Bibi ye bobin saralim diyosun di mi?
ruzgar gulu gıbı mubarek hıc durmuyor masallahı var :)Iyi yolculuklar Suzy. Keyifli bir tatil olsun inşallah
Bibi ye bobin saralim diyosun di mi?
afiyet olsun nisammselam kızlar nasılsınız bakalım kahvemı ıcıyorum suan
sabah 1 tabak salata ıle gune basladım ıcınde peynır ve zeytın de vardı
aksam da tavuk suyuna corba ve kızarmıs tavuk fırında pısmıs sebze yanına da yıne salata yerım
lımonlu lımonlu nar eksılı sumaklı nanelı acılı sulu sulu salataya da dusmeyen de ne bılım
afıyet olsun canımafiyet olsun nisamm
sabah kahvaltım su sekildeydi:
aksam hala ne yesem düşünüyorum, yemekhanedeki yemege de baglii ama ben salata,firin sebze tavuk yaparim belki senin gibii
teşekkür ederimafıyet olsun canım
az degıl mı bu ya doydun mu bunla
ben olsam yanına bırde ya nohut salatası yapardım ya da ton balıklı salata falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?