Sağlıklı beslenirken;

Günaydın kızlarrr
sabah menüm bir haşlanmış yumurta, bir kase yeşil zeytin (zeytini 3-5 değil kase ile yiyorum her gün ), bir kase kereviz salatası (yoğurtlu zeytinyağlı cevizli pulbiberli baya doyuruyor). Öğleye doğru trileçe yiyecem İkindi brokoli ve biraz tortellini makarnası yer dükkanı kapatırım. Köfte yapacaktım sabah yetişmedi, geçen a101e italyan makarnalar gelmiş meraktan bir tane almıştım, tavsiye etmem almayın güzel değil :))
İşyerinde yapacağım sabah kahvaltısı ve öğle yemeğini sabahtan hazırlıyorum, sabah pişiriyorum yani pişecekleri, giyindim hazırlandım derken bir saatimi alıyor evden çıkmak

nisa sen de bunlari goruyor musun nisaaa
trilece diyor makarna diyorrrr dhdjdj

Günaydın kızlar meyveyi artık sabah saatlerinde yiyorum akşam yemekten sonra yerdim. Sabah 1 yumurta,4 çeri domates, 6-7 adet zeytin peynir, yarım armut, yarım protakal 1 adet kivi li kahvaltı yaptım. Meyve biraz fazla oldu hem arkadaşım getirmiş hem ben getirdim

benım gozlerım ıyıce bozulmus trılıce makarna falan bırseyler gordum ama yanlıs goruyorum heralde
ya da gormemıs olayım
valla sunu samsoonn mihail nohabarı veya aypare yazmıs olsa aynen sunu derdım
abartma ıstersen
ama sen handesın bu sebeple sana mübalağa sanatını yeterınce ıcraa ettıgınızı dusunuyorum tesekkurler dıyorum
yahu sabah yarım porsıyon yersınız dedım allah ne verdıyse gömün mıdeye demedım hem armut hem portakal hem kıvı
needeeen neden
hem arkadasım getırmıs hem ben getırdım dıye bırsey olabılır mı hıc ıyıkı manavın önunde falan degılmıssın allah korumus
işte brokoliyle kereviz nötralize ediyor :))
sen o makarnayı tatlıyı falan yemeyeceksın tabıkı :)

Ben yine menülerimi yazayım mı ki,
Iki gündür tekrar yemek yemeye başlayabildim..
Bugün 2 haşlanmış yumurta azıcık kuruyemiş yedim ve protein tozumu içtim
Akşam da izgara et ve salata yicem
Hepsi bu kadar
83te kaldım tabi bisey yiyemedigim ve hareket edemediğim icin

oh neyse bır kunefe falan gorucem dıye ödüm koptu
ıyısın ıyı sıkıntı yok aynen devam

Günaydın kızlar, hoşgeldin aramıza tekrar lingen

Ben sabah yağlı filtre kahvemi içtim evde. Şimdide ofisde çok az kuruyemiş minnak 2 hurma (ikisini toplasan 1 bile zor eder) yedim çayla.

İlerleyen saatler için yoğurtlu sirkeli karabuğday, taze ananas, leblebi, roka gibi alternatiflerim var. Markete uğramış bulundum yok üzeri.

Son düzenleme:
oh neyse nabzım yerıne gelıyor

Ehehehe:) araya gitmesin ama Nisa

Bahar iştah mı açtı sanki oralarda?

Yaa o paketli mezelerin, salataların hiç birini almayın. Ben bir kez haydari aldım, tam karıştırmamışlar, ortasında tuhaff jölemsi şeffaf bi tabaka vardı. Doğru çöpe.. ne idiğü belirsiz bu tarzlar şeyler.

Ama Dardanelin humusu var, beni benden alıyor...

Hoşgeldin lingen
Afiyet bal şeker olsun:)

Tortellini, trileçeAfiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…