- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
nisa sen de bunlari goruyor musun nisaaaGünaydın kızlarrr
sabah menüm bir haşlanmış yumurta, bir kase yeşil zeytin (zeytini 3-5 değil kase ile yiyorum her gün), bir kase kereviz salatası (yoğurtlu zeytinyağlı cevizli pulbiberli baya doyuruyor). Öğleye doğru trileçe yiyecem İkindi brokoli ve biraz tortellini makarnası yer dükkanı kapatırım. Köfte yapacaktım sabah yetişmedi, geçen a101e italyan makarnalar gelmiş meraktan bir tane almıştım, tavsiye etmem almayın güzel değil :))
İşyerinde yapacağım sabah kahvaltısı ve öğle yemeğini sabahtan hazırlıyorum, sabah pişiriyorum yani pişecekleri, giyindim hazırlandım derken bir saatimi alıyor evden çıkmak
işte brokoliyle kereviz nötralize ediyor :))nisa sen de bunlari goruyor musun nisaaa
trilece diyor makarna diyorrrr dhdjdj
oyle bişey mi var kızişte brokoliyle kereviz nötralize ediyor :))
benım gozlerım ıyıce bozulmus trılıce makarna falan bırseyler gordum ama yanlıs goruyorum heraldeGünaydın kızlarrr
sabah menüm bir haşlanmış yumurta, bir kase yeşil zeytin (zeytini 3-5 değil kase ile yiyorum her gün), bir kase kereviz salatası (yoğurtlu zeytinyağlı cevizli pulbiberli baya doyuruyor). Öğleye doğru trileçe yiyecem İkindi brokoli ve biraz tortellini makarnası yer dükkanı kapatırım. Köfte yapacaktım sabah yetişmedi, geçen a101e italyan makarnalar gelmiş meraktan bir tane almıştım, tavsiye etmem almayın güzel değil :))
İşyerinde yapacağım sabah kahvaltısı ve öğle yemeğini sabahtan hazırlıyorum, sabah pişiriyorum yani pişecekleri, giyindim hazırlandım derken bir saatimi alıyor evden çıkmak
valla sunu samsoonn mihail nohabarı veya aypare yazmıs olsa aynen sunu derdımGünaydın kızlar meyveyi artık sabah saatlerinde yiyorum akşam yemekten sonra yerdim. Sabah 1 yumurta,4 çeri domates, 6-7 adet zeytin peynir, yarım armut, yarım protakal 1 adet kivi li kahvaltı yaptım. Meyve biraz fazla oldu hem arkadaşım getirmiş hem ben getirdim
sen o makarnayı tatlıyı falan yemeyeceksın tabıkı :)işte brokoliyle kereviz nötralize ediyor :))
suan kalp krızı gecırıyorum yetısGünaydın herkeseLingen hoşgeldin
oh neyse bır kunefe falan gorucem dıye ödüm koptuBen yine menülerimi yazayım mı ki,
Iki gündür tekrar yemek yemeye başlayabildim..
Bugün 2 haşlanmış yumurta azıcık kuruyemiş yedim ve protein tozumu içtim
Akşam da izgara et ve salata yicem
Hepsi bu kadar
83te kaldım tabi bisey yiyemedigim ve hareket edemediğim icin
oh neyse nabzım yerıne gelıyorGünaydın kızlar, hoşgeldin aramıza tekrarlingen
Ben sabah yağlı filtre kahvemi içtim evde. Şimdide evizde çok az kuruyemiş minnak 2 hurma (ikisini toplasan 1 bile zor eder) yedim çayla.
İlerleyen saatler için yoğurtlu sirkeli karabuğday, taze ananas, leblebi, roka gibi alternatiflerim var.Markete uğramış bulundum yok üzeri.
Ne vardı şişede Suzy? Fena olmuş yaSagol canım izmire indim valizim dehşet icine şişe koymuştum hepsi patlamış
Ehehehe:) araya gitmesin ama Nisabenım gozlerım ıyıce bozulmus trılıce makarna falan bırseyler gordum ama yanlıs goruyorum heralde
ya da gormemıs olayım
valla sunu samsoonn mihail nohabarı veya aypare yazmıs olsa aynen sunu derdım
abartma ıstersen
ama sen handesın bu sebeple sana mübalağa sanatını yeterınce ıcraa ettıgınızı dusunuyorum tesekkurler dıyorum
yahu sabah yarım porsıyon yersınız dedım allah ne verdıyse gömün mıdeye demedımhem armut hem portakal hem kıvı
needeeen neden
hem arkadasım getırmıs hem ben getırdım dıye bırsey olabılır mı hıc ıyıkı manavın önunde falan degılmıssın allah korumus
sen o makarnayı tatlıyı falan yemeyeceksın tabıkı :)
Bahar iştah mı açtı sanki oralarda?Günaydın kızlarrr
Hoşgeldin lingenBen yine menülerimi yazayım mı ki,
Iki gündür tekrar yemek yemeye başlayabildim..
Bugün 2 haşlanmış yumurta azıcık kuruyemiş yedim ve protein tozumu içtim
Akşam da izgara et ve salata yicem
Hepsi bu kadar
83te kaldım tabi bisey yiyemedigim ve hareket edemediğim icin
Kim yapıyor onu kimsuan kalp krızı gecırıyorum yetıs
mıllet tralıce makarna sabah bır oturusta kıvı armut portakal yıyor
buram buram şeker koktu buralar
Tortellini, trileçeGünaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?