Dil altı hapını getirin nisanın lililililisuan kalp krızı gecırıyorum yetıs
mıllet tralıce makarna sabah bır oturusta kıvı armut portakal yıyor
buram buram şeker koktu buralar
Ben sabah erken kalkıp kendim hazırlıyorum mezelerimi samsonum boğaz derdi böyle birşey işte :))Bahar iştah mı açtı sanki oralarda?
Yaa o paketli mezelerin, salataların hiç birini almayın. Ben bir kez haydari aldım, tam karıştırmamışlar, ortasında tuhaff jölemsi şeffaf bi tabaka vardı. Doğru çöpe.. ne idiğü belirsiz bu tarzlar şeyler.
Ama Dardanelin humusu var, beni benden alıyor...
Ay noldu kız hepiniz kalpten gideceksiniz şurada trileçeden ve avuç kadar makarnadan ne olacakTortellini, trileçeAfiyet olsun
Her akşam bir trileçe gömdüğüm zamanlar aklıma geldi. Şimdi görsem gram canım çekmez, yesem midem bulanır muhtemelen.Tortellini, trileçeAfiyet olsun
Bi de yazıyor buralara ne güzelTortellini, trileçeAfiyet olsun
Gözü körolsun fitliğinAy noldu kız hepiniz kalpten gideceksiniz şurada trileçeden ve avuç kadar makarnadan ne olacak
İtiraf eden koca yürekli MihailBi de yazıyor buralara ne güzel
Ben öyle işler çevirdiğimde foruma bile uğramıyorum
Mihail Zoscenko afiyetler olsun
Onlar yüzünden fırsatçılık artıyor, farkında değillerHer akşam bir trileçe gömdüğüm zamanlar aklıma geldi. Şimdi görsem gram canım çekmez, yesem midem bulanır muhtemelen.
2 hafta önce kumpir yedim. Hiç bir zevk almadım. Zoraki bitirdim. Bünye gerçekten ne öğretirsen o yola giriyor. Çok güzel yaratılmışız.
Dün markete uğradım, nasıl kalabalık kuyruk, arabalar full dolu. Sıvı sabun ve kolonyadan sonra, gerçekten makarna ve pirinç reyonları yağmalanmışhah dedim, Karatay görse kadının yaşarken kemikleri sızlar. Hiç birşey öğrenmiyonuz yaa. Kıtlık olsa makarna mı sizi kurtaracak dedim içimden.
Yok,kaşım gözüm ayrı oynadı sadeceAy noldu kız hepiniz kalpten gideceksiniz şurada trileçeden ve avuç kadar makarnadan ne olacak
Ben Karatay'a bakarsak hepimiz öleceğizHer akşam bir trileçe gömdüğüm zamanlar aklıma geldi. Şimdi görsem gram canım çekmez, yesem midem bulanır muhtemelen.
2 hafta önce kumpir yedim. Hiç bir zevk almadım. Zoraki bitirdim. Bünye gerçekten ne öğretirsen o yola giriyor. Çok güzel yaratılmışız.
Dün markete uğradım, nasıl kalabalık kuyruk, arabalar full dolu. Sıvı sabun ve kolonyadan sonra, gerçekten makarna ve pirinç reyonları yağmalanmışhah dedim, Karatay görse kadının yaşarken kemikleri sızlar. Hiç birşey öğrenmiyonuz yaa. Kıtlık olsa makarna mı sizi kurtaracak dedim içimden.
Ben çok seviyorum teyzemii yaa, onun sayesinde azıcık da olsa bilinçleniyoruz inşallahBen Karatay'a bakarsak hepimiz öleceğiz
Valla ben öyle olamadım ne mutlu sana çok aşırı zayıfladın sen az tatlı ye kan can gelsinOnlar yüzünden fırsatçılık artıyor, farkında değillerBir zamanlar benim de yediklerim korkunç şeylerdi,şimdi şeker giresim hiç yok,hamur işleri falan cıssss Vücut zamanla çok güzel alışıyor her şeye :)
İnşallah hocan,maşallah hocamBen çok seviyorum teyzemii yaa, onun sayesinde azıcık da olsa bilinçleniyoruz inşallah
Ben beğenmiyorum kendisiniBen Karatay'a bakarsak hepimiz öleceğiz
Annemler de öyle diyor ,ben de diyorum o eski kilolu halimi hatırlayın diye,ikna oluyorlarValla ben öyle olamadım ne mutlu sana çok aşırı zayıfladın sen az tatlı ye kan can gelsin
Arada ne dediği anlaşılamasa da kibrit kutusu peynircilerden iyi yaBen beğenmiyorum kendisini
Nasıl ya? ne kaçırdım, ne oldu?Annemler de öyle diyor ,ben de diyorum o eski kilolu halimi hatırlayın diye,ikna oluyorlarBenim hastalığım da bana yardım etti ama canım. Gidiyordum ciddi ciddi
Geçtiğimiz Ramazan'da karın ağrısıyla başlayan süreç,apandist patlamasıyla son buldu. Kısa sürede 2 ameliyat,uzun yoğun bakım günleri,hayati tehlike riski atlattım. Bayağı ağır ısrarlıyım yani. Bağırsağım da çok hasar görünce kolostomi uygulandı. Şimdi o kapatılacak inşallah:)Nasıl ya? ne kaçırdım, ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?