Sağlıklı beslenirken;

Ben sabah erken kalkıp kendim hazırlıyorum mezelerimi samsonum boğaz derdi böyle birşey işte :))

Tortellini, trileçeAfiyet olsun
Her akşam bir trileçe gömdüğüm zamanlar aklıma geldi. Şimdi görsem gram canım çekmez, yesem midem bulanır muhtemelen.

2 hafta önce kumpir yedim. Hiç bir zevk almadım. Zoraki bitirdim. Bünye gerçekten ne öğretirsen o yola giriyor. Çok güzel yaratılmışız.

Dün markete uğradım, nasıl kalabalık kuyruk, arabalar full dolu. Sıvı sabun ve kolonyadan sonra, gerçekten makarna ve pirinç reyonları yağmalanmış hah dedim, Karatay görse kadının yaşarken kemikleri sızlar. Hiç birşey öğrenmiyonuz yaa. Kıtlık olsa makarna mı sizi kurtaracak dedim içimden.

Günaydın sabah peynirli yumurta ve salatalık yedim burda hava efsane arkadaşla çıkıp sahilden yürüye yürüye gezecez artık 10bin adım mı olur 20 bin mi olur bilemem akşam atarım yediklerime takılmayın ondan mütevellit

Onlar yüzünden fırsatçılık artıyor, farkında değiller Bir zamanlar benim de yediklerim korkunç şeylerdi,şimdi şeker giresim hiç yok,hamur işleri falan cıssssVücut zamanla çok güzel alışıyor her şeye :)

Ben Karatay'a bakarsak hepimiz öleceğiz

Valla ben öyle olamadım ne mutlu sana çok aşırı zayıfladın sen az tatlı ye kan can gelsin

Nasıl ya? ne kaçırdım, ne oldu?
Geçtiğimiz Ramazan'da karın ağrısıyla başlayan süreç,apandist patlamasıyla son buldu. Kısa sürede 2 ameliyat,uzun yoğun bakım günleri,hayati tehlike riski atlattım. Bayağı ağır ısrarlıyım yani. Bağırsağım da çok hasar görünce kolostomi uygulandı. Şimdi o kapatılacak inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…