Hatırladım bu konuyu sanki!! Sen miydin o ya?Geçtiğimiz Ramazan'da karın ağrısıyla başlayan süreç,apandist patlamasıyla son buldu. Kısa sürede 2 ameliyat,uzun yoğun bakım günleri,hayati tehlike riski atlattım. Bayağı ağır ısrarlıyım yani. Bağırsağım da çok hasar görünce kolostomi uygulandı. Şimdi o kapatılacak inşallah:)
Çok teşekkür ederimHatırladım bu konuyu sanki!! Sen miydin o ya?Ama yok, o daha eski olsa gerek,değil mi? off ya, çok feci büyük geçmişler olsun.l Acil tam şifa bul, Rabbim bir daha dert sıkıntı vermesin inşallah. Bağırsağının bi kısmını mı aldılar? İyi misin peki?
Tövbe Yarabbi, neye hazır olacaklar...Ay Allah korusunÇok teşekkür ederimEvet,delik deşik olmuş çünkü,toparlanacak gibi değildi dedi doktorum. İltihap yüzünden iç organlarından çimentoya vurduğunda çıkan ses çıkıyordu dedi. Aileme hazır olun diye defalarca söylemiş .Geçen yil,Mayis gibi basima geldi benim ,o zamandan beri cekiyorum.
Çok teşekkür ederim,çok zordu ama çok şükür hemen hemen geçtiTövbe Yarabbi, neye hazır olacaklar...Ay Allah korusunkelimelerimi kaybettim şu an. Hepsi geride kalsın, çok uzun , çok rahat ve güzel bir ömrün olsun inşallah.
Selam
Sabah kahvaltı şekersiz sade kahve peynir 3-4 tane zeytin yumurta az zeytinyağında omlet olarak.
Leslie 3 mile bir de.
2 kilo vermişim bir haftada
sen hergun spor + yuruyus + hıc durmaksızın hareket+ sureklı hareket+ pancar motoru takılmıs gıbı super hareket edıyorsun bu sebeple yıyebılırsın yedıgınde 3 catal zaten yedıgının 5 katını yakıyorsunGünaydın sabah peynirli yumurta ve salatalık yedim burda hava efsane arkadaşla çıkıp sahilden yürüye yürüye gezecez artık 10bin adım mı olur 20 bin mi olur bilemem akşam atarım yediklerime takılmayın ondan mütevellit
cok gecmıs olsun canım ya nasıl bır tehlıke atlatmıssın oyleÇok teşekkür ederim,çok zordu ama çok şükür hemen hemen geçti ♥ Başka biri olsaydı belki uğraşmazdı bile dedi . Allah kimseye yaşatmasın ,dusmanim yok ama olsa bile yasatmasin
bide kereviz notrluyor diyor delircem
sey gıbı hanı su yaramaz kedıler oluyor gozunun ıcıne baka baka patısıyle kenardan kenardan telefonunu falan kırılacak seyı yere atar altdan altdanbide kereviz notrluyor diyor delircem
ayyy benzetme harika cuk oturdusey gıbı hanı su yaramaz kedıler oluyor gozunun ıcıne baka baka patısıyle kenardan kenardan telefonunu falan kırılacak seyı yere atar altdan altdan
sonra da suc bastırır
hah aynen oyle yaptıdur sımdı ben damardan gırdım kalbımı kırarsın falan dedım ıse yarayacak bence bekleyelım
Çok sağol canımcok sevındım masallah sana ya
sen hergun spor + yuruyus + hıc durmaksızın hareket+ sureklı hareket+ pancar motoru takılmıs gıbı super hareket edıyorsun bu sebeple yıyebılırsın yedıgınde 3 catal zaten yedıgının 5 katını yakıyorsun
cok gecmıs olsun canım ya nasıl bır tehlıke atlatmıssın oyle
aminnn en kotu gunun bu olmus olsun belalar hastalıklar uzak olsunÇok sağol canımOlmayacak şeyler oluyor bazen. Allah beterinden korusun.
Hepimizden uzak olsun inşallah, çok âminaminnn en kotu gunun bu olmus olsun belalar hastalıklar uzak olsun
Çoktan gömdü o trileçeyi, hem de bizi okurken bence
Mihail Zoscenko aslında cok guzel fıkır bır hapı falan yok mu bu ısın yesek yesek yesek 1 hap alsak yedıgımızın hepsı parcalansa gıtse en ufak kalorı almasak
yok yok gommemıstır pusuda beklemededır yapmaz oyle seyler mihom saka yaptı bızeSindirilmeden kusanlarda ki bu mantık. Sonu fena oluyor
Aneroksikler di mi? doğru mu yazdım, çok fena...evet dediğin gibi psikolojik bir sebepten görüntülerine takık oluyor. İlk bir iki canın ne isterse ya, sonra parmağı sok kus...hoş geliyor, ama ilersii çok kötüüüü...yok yok gommemıstır pusuda beklemededır yapmaz oyle seyler mihom saka yaptı bıze
o kusanlar psıkolojık rahatsızlık yaallah yardım etsın zor ,ne yasadılar kı kendılerınde nasıl bır baskı hıssettılerkı o yolu sectıler
bende senı alıntıladıkca aynı sekılde devam ettı duzenlenmıyorda bır hata var sanırım mesaj alıntılama kısmında duzelır bırazdanNiye böyle oldu yaw, hiç bişey alıntılayamadım doğru düzgün...aaa
Nisam çok geç artık öğleden önce yiyeyim de çabuk sindirsin diye yedim :)) arada kaçamaktan zarar gelmez nisam ben tatlıyı sıfırlayan bir insan değilim malesef, arada yerim affetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?