Sağlıklı beslenirken;

Hatırladım bu konuyu sanki!! Sen miydin o ya? Ama yok, o daha eski olsa gerek,değil mi? off ya, çok feci büyük geçmişler olsun.l Acil tam şifa bul, Rabbim bir daha dert sıkıntı vermesin inşallah. Bağırsağının bi kısmını mı aldılar? İyi misin peki?

Çok teşekkür ederim Evet,delik deşik olmuş çünkü,toparlanacak gibi değildi dedi doktorum. İltihap yüzünden iç organlarından çimentoya vurduğunda çıkan ses çıkıyordu dedi. Aileme hazır olun diye defalarca söylemiş .Geçen yil,Mayis gibi basima geldi benim ,o zamandan beri cekiyorum.

Tövbe Yarabbi, neye hazır olacaklar...Ay Allah korusun kelimelerimi kaybettim şu an. Hepsi geride kalsın, çok uzun , çok rahat ve güzel bir ömrün olsun inşallah.

Tövbe Yarabbi, neye hazır olacaklar...Ay Allah korusun kelimelerimi kaybettim şu an. Hepsi geride kalsın, çok uzun , çok rahat ve güzel bir ömrün olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim,çok zordu ama çok şükür hemen hemen geçti Başka biri olsaydı belki uğraşmazdı bile dedi . Allah kimseye yaşatmasın ,dusmanim yok ama olsa bile yasatmasin

Selam
Sabah kahvaltı şekersiz sade kahve peynir 3-4 tane zeytin yumurta az zeytinyağında omlet olarak.
Leslie 3 mile bir de.
2 kilo vermişim bir haftada
cok sevındım masallah sana ya
sen hergun spor + yuruyus + hıc durmaksızın hareket+ sureklı hareket+ pancar motoru takılmıs gıbı super hareket edıyorsun bu sebeple yıyebılırsın yedıgınde 3 catal zaten yedıgının 5 katını yakıyorsun
Çok teşekkür ederim,çok zordu ama çok şükür hemen hemen geçti ♥ Başka biri olsaydı belki uğraşmazdı bile dedi . Allah kimseye yaşatmasın ,dusmanim yok ama olsa bile yasatmasin
cok gecmıs olsun canım ya nasıl bır tehlıke atlatmıssın oyle

bide kereviz notrluyor diyor delircem
sey gıbı hanı su yaramaz kedıler oluyor gozunun ıcıne baka baka patısıyle kenardan kenardan telefonunu falan kırılacak seyı yere atar altdan altdan
sonra da suc bastırır

hah aynen oyle yaptı dur sımdı ben damardan gırdım kalbımı kırarsın falan dedım ıse yarayacak bence bekleyelım

ayyy benzetme harika cuk oturdu makarna trilece sabah sabah okudum kendime gelemedim acaba saka mı yapıyor diye baktim kereviz notrluyor dedi dedim ciddi herhal

ya gecen hafta esımın kuzenıyle gorustuk cok alem kadın
yuruyuse cıkmıs cıkarken ugradı cok yurumus yururken yolda borekcı gormus gırmıs borek yemıs ıstune de tatlı , sonra geldı bırde yemek yedı bızle
dedı kı ama cok yurudum
bu arada ben sofrayı topluyorum tepsıye doldurmadan tek tek goturuyorum ıcerı
esım dedı kı hanı bır kerede neden tasımıyorsun

dur dedım bol bol yuruyeyım de borek yerım sonra

notrlemek de o hesap abur cubur ye sonra saglıklı ye notrle

kız Mihail Zoscenko aslında cok guzel fıkır bır hapı falan yok mu bu ısın yesek yesek yesek 1 hap alsak yedıgımızın hepsı parcalansa gıtse en ufak kalorı almasak

Çok sağol canım Olmayacak şeyler oluyor bazen. Allah beterinden korusun.

Çoktan gömdü o trileçeyi, hem de bizi okurken bence

Mihail Zoscenko aslında cok guzel fıkır bır hapı falan yok mu bu ısın yesek yesek yesek 1 hap alsak yedıgımızın hepsı parcalansa gıtse en ufak kalorı almasak
[/QUOTE]

Sindirilmeden kusanlarda ki bu mantık. Sonu fena oluyor

[/QUOTE]
yok yok gommemıstır pusuda beklemededır yapmaz oyle seyler mihom saka yaptı bıze

o kusanlar psıkolojık rahatsızlık ya allah yardım etsın zor ,ne yasadılar kı kendılerınde nasıl bır baskı hıssettılerkı o yolu sectıler

yok yok gommemıstır pusuda beklemededır yapmaz oyle seyler mihom saka yaptı bıze

o kusanlar psıkolojık rahatsızlık ya allah yardım etsın zor ,ne yasadılar kı kendılerınde nasıl bır baskı hıssettılerkı o yolu sectıler
[/QUOTE]
Aneroksikler di mi? doğru mu yazdım, çok fena...evet dediğin gibi psikolojik bir sebepten görüntülerine takık oluyor. İlk bir iki canın ne isterse ya, sonra parmağı sok kus...hoş geliyor, ama ilersii çok kötüüüü... Rabbim hepimizin hem akıl hem ruh sağlığını da korusun.

Aneroksikler di mi? doğru mu yazdım, çok fena...evet dediğin gibi psikolojik bir sebepten görüntülerine takık oluyor. İlk bir iki canın ne isterse ya, sonra parmağı sok kus...hoş geliyor, ama ilersii çok kötüüüü... Rabbim hepimizin hem akıl hem ruh sağlığını da korusun.
[/QUOTE]
amin samsonnum sıkıntı gercekten

Niye böyle oldu yaw, hiç bişey alıntılayamadım doğru düzgün...aaa
bende senı alıntıladıkca aynı sekılde devam ettı duzenlenmıyorda bır hata var sanırım mesaj alıntılama kısmında duzelır bırazdan

Mihail Zoscenko o makarna ve tatlıyı yeme hatırım ıcın
kalbımı kırarsın
Nisam çok geç artık öğleden önce yiyeyim de çabuk sindirsin diye yedim :)) arada kaçamaktan zarar gelmez nisam ben tatlıyı sıfırlayan bir insan değilim malesef, arada yerim affetmem sonra brokoli kereviz tencere yemeği falan işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…