Sağlıklı beslenirken;

Çoktan gömdü o trileçeyi, hem de bizi okurken bence

Sindirilmeden kusanlarda ki bu mantık. Sonu fena oluyor

Siz de hemen beni anoreksik yaptınız canım

kız @Mihail Zoscenko aslında cok guzel fıkır bır hapı falan yok mu bu ısın yesek yesek yesek 1 hap alsak yedıgımızın hepsı parcalansa gıtse en ufak kalorı almasak
Düşündüm de neden olmasın örneğin şeker, işlenmiş hayvansal gıda proton yüklü olup serbest radikal oluşturduğundan kötü değil mi, sağlıklı gıdalar da sahip oldukları elektron yükleriyle serbest radikalleri etkisiz hale getirdikleri için iyiler. O zaman elektron yükü çok fazla olan bir kapsül yapsam da hepimiz yutsak ve bu çilemiz bitse Bak iyi aklıma getirdin nisam ben bir hapla çözerim bu işi, bu topik çok faydalı ya bakın ne güzel bilimsel kaytarıyoruz wuhuuu

Hap demişken bizim rahmetli bir hacı nenemiz vardı yemeği çok severdi, pideyi gömmeden önce hapımı da içtim bişey olmaz derdi.

168, 56 samsonum :))
ben senı nıye 65 kılo hatırlıyorum
bunca sayfa bosuna mı cemkırdım ben
dur barı bosa gıtmesın
kız samsonn sende yeme ha baska kım vardı burda kacamak yapan arada var mıydı bırı bosa gıtmesın barı onca yazdım

neyse zaten dedıgımın kıloyla alakası yok saglıklı beslenmenın dısına cıkmamak gerek

Nisam sen bakma arada yaptığım arsızlıklarıma bu kardeşiniz evelallah hayatında 58i aşmadı, hayatının son on yılını genel olarak 55-56 bandında geçirdi Ben o t**çeyi yemezsem mutsuz olurdum, bak sansürledim buralar şeker kokmasın diye :)) demem o ki arada cozutmaktan bişey olmaz, yarın yine kereviz köfte salata kemirecem sonuçta :))

heeee tamam o zaman baska ye kız afıyet olsun

Nisaa ben bu 3,5 ay içerinde bir kez dondurma yedim, ama fena çarptıı. 10 dk süren taksi yolculuğunda içim geçmiş, az kala araçta uyuyordum. Tövbe ettim.

168, 56 samsonum :))
Oha ne kadar zayıfsın bende şeker karbo falan komple hayattan çıkarılabileceğini düsünmüyorum ki doğruda bulmuyorum önemli olan dengeyi sağlamak bi yandan oturup bi yandan tatlılarj gömmeyelim tabi o yüzden diyorum spor yapın istediginizi yiyin yavriler

Karboyu çıkar diyen yok ki ama. Lahana da karbo patates de onu diyor Nisa. Ama rafine şeker 60 larda icat edilmiş bir şey. İlk kullanım yeri uyuşturucu özelliğiydi diyorlar. Kafa bile yapar, bir faydası asla yoktur. Zararı çoktur.

Ben yiyorum herşeyi bu kadar katı değilim yemek konusunda zaten tabi herkes mutlu olduğu gibi davransın

Ben yiyorum herşeyi bu kadar katı değilim yemek konusunda zaten tabi herkes mutlu olduğu gibi davransın
Yok asla ben de kimseye ye yeme demem zaten. Ama olayın özeti bu. Mesela cildi için onlarca para verip kolajen hapları içiyor insanlar, çayına attığı şeker kolajeni bile çöp yapıyor haberi yok. Basit carb'ı minimuma indiren ve şeker hiç tüketmeyen insanlar yaşından çok genç duruyorlar.

Ben zaten bunca yıl 5 kişinin yediğini tek başıma yemişim. Kendime verdiğim zarar geriye alınması zor bir noktada. O yüzden dediğim sadece tavsiyedir, nutuk asla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…