- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
Çoktan gömdü o trileçeyi, hem de bizi okurken bence
Sindirilmeden kusanlarda ki bu mantık. Sonu fena oluyor
yok yok gommemıstır pusuda beklemededır yapmaz oyle seyler mihom saka yaptı bıze
o kusanlar psıkolojık rahatsızlık yaallah yardım etsın zor ,ne yasadılar kı kendılerınde nasıl bır baskı hıssettılerkı o yolu sectıler
Senin boy kilo kaçtı Mihocan? Dur ben hemen bi analiz edeyim.Siz de hemen beni anoreksik yaptınız canım
Düşündüm de neden olmasınkız @Mihail Zoscenko aslında cok guzel fıkır bır hapı falan yok mu bu ısın yesek yesek yesek 1 hap alsak yedıgımızın hepsı parcalansa gıtse en ufak kalorı almasak
168, 56 samsonum :))Senin boy kilo kaçtı Mihocan? Dur ben hemen bi analiz edeyim.
O zaman şuraya nazar boncuğumu bırakayım.168, 56 samsonum :))
ben senı nıye 65 kılo hatırlıyorum168, 56 samsonum :))
Nisam sen bakma arada yaptığım arsızlıklarıma bu kardeşiniz evelallah hayatında 58i aşmadı, hayatının son on yılını genel olarak 55-56 bandında geçirdiben senı nıye 65 kılo hatırlıyorum
bunca sayfa bosuna mı cemkırdım ben
dur barı bosa gıtmesın
kız samsonn sende yeme habaska kım vardı burda kacamak yapan arada var mıydı bırı bosa gıtmesın barı onca yazdım
neyse zaten dedıgımın kıloyla alakası yok saglıklı beslenmenın dısına cıkmamak gerek
heeee tamam o zaman baska ye kız afıyet olsunNisam sen bakma arada yaptığım arsızlıklarıma bu kardeşiniz evelallah hayatında 58i aşmadı, hayatının son on yılını genel olarak 55-56 bandında geçirdiBen o t**çeyi yemezsem mutsuz olurdum, bak sansürledim buralar şeker kokmasın diye :)) demem o ki arada cozutmaktan bişey olmaz, yarın yine kereviz köfte salata kemirecem sonuçta :))
aaa hakıkaten ne cabuk bu noktalara gelmısızHa gayret 1000 sayfa yapalım buraları
Nisaa ben bu 3,5 ay içerinde bir kez dondurma yedim, ama fena çarptıı. 10 dk süren taksi yolculuğunda içim geçmiş, az kala araçta uyuyordum. Tövbe ettim.ben senı nıye 65 kılo hatırlıyorum
bunca sayfa bosuna mı cemkırdım ben
dur barı bosa gıtmesın
kız samsonn sende yeme habaska kım vardı burda kacamak yapan arada var mıydı bırı bosa gıtmesın barı onca yazdım
neyse zaten dedıgımın kıloyla alakası yok saglıklı beslenmenın dısına cıkmamak gerek
Oha ne kadar zayıfsın bende şeker karbo falan komple hayattan çıkarılabileceğini düsünmüyorum ki doğruda bulmuyorum önemli olan dengeyi sağlamak bi yandan oturup bi yandan tatlılarj gömmeyelim tabi168, 56 samsonum :))
Karboyu çıkar diyen yok ki ama. Lahana da karbo patates de onu diyor Nisa. Ama rafine şeker 60 larda icat edilmiş bir şey. İlk kullanım yeri uyuşturucu özelliğiydi diyorlar. Kafa bile yapar, bir faydası asla yoktur. Zararı çoktur.Oha ne kadar zayıfsın bende şeker karbo falan komple hayattan çıkarılabileceğini düsünmüyorum ki doğruda bulmuyorum önemli olan dengeyi sağlamak bi yandan oturup bi yandan tatlılarj gömmeyelim tabio yüzden diyorum spor yapın istediginizi yiyin yavriler
Ben yiyorum herşeyi bu kadar katı değilim yemek konusunda zaten tabi herkes mutlu olduğu gibi davransınKarboyu çıkar diyen yok ki ama. Lahana da karbo patates de onu diyor Nisa. Ama rafine şeker 60 larda icat edilmiş bir şey. İlk kullanım yeri uyuşturucu özelliğiydi diyorlar. Kafa bile yapar, bir faydası asla yoktur. Zararı çoktur.
Yok asla ben de kimseye ye yeme demem zaten. Ama olayın özeti bu. Mesela cildi için onlarca para verip kolajen hapları içiyor insanlar, çayına attığı şeker kolajeni bile çöp yapıyor haberi yok. Basit carb'ı minimuma indiren ve şeker hiç tüketmeyen insanlar yaşından çok genç duruyorlar.Ben yiyorum herşeyi bu kadar katı değilim yemek konusunda zaten tabi herkes mutlu olduğu gibi davransın
Bilim yapıyoz bilimhahaha ne guldum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?