bak senınkı de ınce ıste hepınızınkı benden ınceBileydim böyle olacağını bi krem sürerdim bariEki Görüntüle 2604417
ayaklarımda sadece 1 no kuculdu
41 gıyıyordum 40 oldu sag 39.5 sol 40halıyle 40 no gıyıyorum
nope, gözler bozuk olabilir mi ki?bak senınkı de ınce ıste hepınızınkı benden ınce
nope, gözler bozuk olabilir mi ki?Hem maşallah, gencecik duruyor ellerin, onca temizliğe titizliğe rağmen
ee ben de 40, yaw onu mu dert edicem..oooooKIZ O BEDEN 40 NUMARA AYAKKABI GİYİYORRR
tek sansım ellerımın genc durması baskada hıc ele benzer tarafı yok bıldıgın patinope, gözler bozuk olabilir mi ki?Hem maşallah, gencecik duruyor ellerin, onca temizliğe titizliğe rağmen
alemsin Nisatek sansım ellerımın genc durması baskada hıc ele benzer tarafı yok bıldıgın pati
fazla sırkelı suda durdugu ıcın pembeye donuk bırde elım az once mangalda cız bız yaptırmak ıcın terbıyeletmısım gıbı löp et
hıc unutmuyorum bır kozmetık fırmasındayım urun alıcam kız cılt alt tonuma bakıyor
el ustume bıleklerıme baktı ustunuz pembe altınız sarı alt ton ,nasıl oluyor o anlamadım dedı
dedım sırkelı suyla fazla temastan ellerım bıleklerım pembesen aldanma ona
o kadar arınmıskıpigment degısmıs
ee ben de 40, yaw onu mu dert edicem..ooooo
tek sansım ellerımın genc durması baskada hıc ele benzer tarafı yok bıldıgın pati
fazla sırkelı suda durdugu ıcın pembeye donuk bırde elım az once mangalda cız bız yaptırmak ıcın terbıyeletmısım gıbı löp et
hıc unutmuyorum bır kozmetık fırmasındayım urun alıcam kız cılt alt tonuma bakıyor
el ustume bıleklerıme baktı ustunuz pembe altınız sarı alt ton ,nasıl oluyor o anlamadım dedı
dedım sırkelı suyla fazla temastan ellerım bıleklerım pembesen aldanma ona
o kadar arınmıskıpigment degısmıs
eger demırın cınkon yerındeyse pembe pembe oluyor zaten yanakların canımalemsin Nisapembik pembik olacaksa ben de yüzümümü sirkelesem? yeniden yaş 15, al al yanaklar
kemiklisindir . kemik de eriyecek değil ya.bak benım heryerım kuculdu hatta en cok hava yastıklarıma sasırdım memeytolarım o kadar kuculdu kı adeta sıvılce kadar kaldı105 gıyerken suan 80 gıyıyorum ama dolgun 80 degıl pırasa gıbı
tek kuculmeyen ıncelmeyen yerım yanaklarım ve parmaklarla bıleklerım
yuzuk degıstırdık ama sadece 1 olcu kuculdu 104 den dusmusum 60 a olcu sadece 1 olcu mu duser yuzukte54 bedenden 36 ya dusmusum ama yuzukde 1 olcu
nerdee, ferritin en son ya 8 ya 4 çıkmıştı.eger demırın cınkon yerındeyse pembe pembe oluyor zaten yanakların canım
benım yanaklar oyle allık surmusum gıbı
cunku vıtamınlerım hep ust sınırda
yok yaa hıc bırsey yaptırmayacagım airbaglare sımdı yaptırsam 70 lık nıne oldugumda yıne yer cekıme karsı gelecekkemiklisindir . kemik de eriyecek değil ya. Eki Görüntüle 2604430 Eki Görüntüle 2604431
memitolar için bi şey düşünmüyor musun ?
ben de bi ara memiytolara taktıydım .
hep 75 giydim . hala aynı ama . 3 emzirme dönemi . 1 buçuk yıldan . 4- 4.5 yıl desek . eee yer çekimine de savaş veriyorlar . ee yaş da var .
bi düşünüyorum . sihirli bi değnek olsa diye. Eki Görüntüle 2604432
uzun vadede vucuda cok zarar kuzu bılıyorsun buna bır cozum olmalı bazı vucutlarda demır sıkıntılı oluyor hap bıle alsan tam olmuyor ama mutlaka ona bır cozum bulmalınerdee, ferritin en son ya 8 ya 4 çıkmıştı.
uzun vadede vucuda cok zarar kuzu bılıyorsun buna bır cozum olmalı bazı vucutlarda demır sıkıntılı oluyor hap bıle alsan tam olmuyor ama mutlaka ona bır cozum bulmalı
yemek pısırdıgın tencerenın malzemesı bıle onemlıymıs cok dıkkat etmek gerek
evet katılıyorum . dökme demir kullanırsan demir oranında artış olabilir bir miktar . döküm tencere yaniuzun vadede vucuda cok zarar kuzu bılıyorsun buna bır cozum olmalı bazı vucutlarda demır sıkıntılı oluyor hap bıle alsan tam olmuyor ama mutlaka ona bır cozum bulmalı
yemek pısırdıgın tencerenın malzemesı bıle onemlıymıs cok dıkkat etmek gerek
Benimde 40 zayıfladım değişmedi taraklı ayaklar sağolsunKIZ O BEDEN 40 NUMARA AYAKKABI GİYİYORRR
ben göremedim kiii.bak senınkı de ınce ıste hepınızınkı benden ınce
benim hep aynı. 38Benimde 40 zayıfladım değişmedi taraklı ayaklar sağolsun
Bilekler parmaklar değişmez ki kolay kolay keşke onlar da incelsebak benım heryerım kuculdu hatta en cok hava yastıklarıma sasırdım memeytolarım o kadar kuculdu kı adeta sıvılce kadar kaldı105 gıyerken suan 80 gıyıyorum ama dolgun 80 degıl pırasa gıbı
tek kuculmeyen ıncelmeyen yerım yanaklarım ve parmaklarla bıleklerım
yuzuk degıstırdık ama sadece 1 olcu kuculdu 104 den dusmusum 60 a olcu sadece 1 olcu mu duser yuzukte54 bedenden 36 ya dusmusum ama yuzukde 1 olcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?