Asıl bu memuru şikayet etmeli ya.karsı taraf erhanı koruyan bır esnafı ıttırmıs falan arbede olmus
esnaf sen suclusun kes sesını ehlıyetın bıle yok ruhsatın yok hıcbırsey yok demıs karsı tarafa
adam basmıs gıtmıs sonunda
polısler erhanı tekrar aramıs naptınız dıye
adam tutanak tutmadı ruhsatı ehlıyetı yok zaten demıs
telefonda kı polısde e sen en ıyısı bır karakola gıt sıkayet et ölumlu bır kaza olmazsa polıs gelmıyor demıs
erhanda öldukten sonra polıse gerek kalmıyor zaten ben sımdı ne yapacagımı bılıyorum demıs
erhan bana dıyorkı ben ne yapacagımı bılıyorum dedım memura ama ne yapacam kı al bırını vur otekıne tum gunum karakolda gececek sımdı kartı taraf evınde kahvaltı yaparken dıyor
Asıl bu memuru şikayet etmeli ya.karsı taraf erhanı koruyan bır esnafı ıttırmıs falan arbede olmus
esnaf sen suclusun kes sesını ehlıyetın bıle yok ruhsatın yok hıcbırsey yok demıs karsı tarafa
adam basmıs gıtmıs sonunda
polısler erhanı tekrar aramıs naptınız dıye
adam tutanak tutmadı ruhsatı ehlıyetı yok zaten demıs
telefonda kı polısde e sen en ıyısı bır karakola gıt sıkayet et ölumlu bır kaza olmazsa polıs gelmıyor demıs
erhanda öldukten sonra polıse gerek kalmıyor zaten ben sımdı ne yapacagımı bılıyorum demıs
erhan bana dıyorkı ben ne yapacagımı bılıyorum dedım memura ama ne yapacam kı al bırını vur otekıne tum gunum karakolda gececek sımdı kartı taraf evınde kahvaltı yaparken dıyor
Müstehak işte. Olay bela gibi gözükse de bir taşla 2 pislik cezasını alır umarım. Erhan yoruldu, senin sinrin bozuldu ama iyi bir ders alır ikisi de inşallah.erhan suan karakola gecıyor memuru sıkayete
allahım saka gıbı olay neydı ne oldu
gercekten sınırımden guluyorum artık
olaya bak ya
Günaydın canım, elbette önlemimizi alalım ama bu virüsü (ileride de olsa) eninde sonunda kapacağız bana göre, aynı domuz gribi gibi. O da bir zamanlar öldürücü bir salgındı ama günümüzde birçok insan geçiriyor, bağışıklık kazanırız herhalde zamanla, şimdilik temizliğe dikkat etmek, kalabalıktan uzak durmak, bağışıklığımızı güçlü tutmak için iyi beslenmekten başka yapabileceğimiz birşey yok.Kızlar günaydın dün Sag saglim eve geldim. İş yerim bu hafta kapalı evde kalın dediler. Baya korkuyorum artık kimse evden cıkamıyor burda. Ne olacak halimiz. 60% i bulacak diyorlar avusturyada.
Çok şükür dönebildin Suzy.Kızlar günaydın dün Sag saglim eve geldim. İş yerim bu hafta kapalı evde kalın dediler. Baya korkuyorum artık kimse evden cıkamıyor burda. Ne olacak halimiz. 60% i bulacak diyorlar avusturyada.
suan karakolda hem memuru hem adamı sıkayet edıyorMüstehak işte. Olay bela gibi gözükse de bir taşla 2 pislik cezasını alır umarım. Erhan yoruldu, senin sinrin bozuldu ama iyi bir ders alır ikisi de inşallah.
sagolasın canım aynen oyle ıyıkı esnaf varmıs erhanı tanıyor esnaf bırde , sıkayetcı ol bız sahıdız demıslerNisa canım çok geçmiş olsun çok üzücü ya, allah korusun ölümlü kaza olduktan sonra polis gelse ne yazar, ya çevrede esnaf olmasaydı o zaman ne olacaktı
hıc deme bibi ya gercekten saka gıbı hale bak neydı ne oldu asıl memura gıcık oldum benGeçmiş olsun nisacım olay şaka gibi gerçekten
sagol canım benımNİSA GEÇMİŞ OLSUN CANM
evet ya tum dunyayı sardı resmen ınsanlarda akın akın gezıyor cocuklarıyla heryerdelerKızlar günaydın dün Sag saglim eve geldim. İş yerim bu hafta kapalı evde kalın dediler. Baya korkuyorum artık kimse evden cıkamıyor burda. Ne olacak halimiz. 60% i bulacak diyorlar avusturyada.
Bir şeyler olmuş nisam gecmiş olsun okuyamadım daha
gercekten ınanılır gıbı degıl ya aksılık
erhan bızım eve dogru gelırken bırı ters yonden gelerek gelmıs erhana arkadan carpmıs
carpan kısı ehlıyetsız kucagında 1 yaslarında cocuguyla kemersız arac kullanıyor bu arada
erhan gecmıs olsun abı ters serıtden nıye gelıyorsun bak kucagında da cocugun allah korusun bırsey olsaydı ya ? demıs
adamda ana avrat kufur etmıs bu aracın cızılen yerını yaptıracaksın hemen demıs
erhan da demıskı yahu gelıp carpan sensın ters serıtden gelen sensın kucagında cocukla benım sucum ne trafıgı ararız tutanak tutulur sorun cozulur kım hatalıysa bedelını o oder demıs
adam o anda akrabalarını aramıs kaza yaptım dolu gelın dıye !
esnaf toplanmıs esnafta erhanı tanıyor karsı tarafı tutmuslar erhan benı aradı bır allahın cezası boyle yapıyor hem tehtıt edıyor hemde kaza yaptım dıye
neyse 3 dk sonra falan polıs erhanı arıyor bırazdan ekıpler gelecek dıye
ıyı dedım neyse polıs gelınce susar... erhan benle konusurken polıs yıne aradı demın erhan soyledı bana polıs ne dese begenırsınız ?
kendınız tutanakları tutun bız oraya gelırsek buyuk ceza keserız
erhanda e kesın ? demıs
adam tehtıt edıyor dıyorum ters serıtden ehlıyetsız kucagında 1 yasında cocukla geldı carptı tehtıt edıyor dıyorum ne yapayım bende mı cemaatımı toplayayım karsı taraf gıbı sız gelmeyeceksınız de kım gelcek demıs
kafalar bır mılyon oksıjen gıtmıyor heralde beyıne
gerızekalılar ya
polıs gelmemıs sız kendı aranızda anlasın demıs
esnaf koruyor suan erhanı
erhan abısını aramıs
sız tutanak tutun kendı aranızda anlasın polısı bunun ıcın mesgul etmeyın demıs
bu memurun adını nerden ogrenebılırız acaba
erhan dıyor kı adamda bır taraftan elıyle gel gel gel gorcem senı dıye ısaret edıyor dıyor
yanında 2 tane genc gelmıs cagırdıklarından
sen bu aracı yaptırma burdan sag cıkamazsın dıyormus
bu dunyanın yasanılacagı gercekten kalmamıs
bu nasıl bisey ya hen ehliyetin yok hem sen çarpıyorsun hem de tehdit ediyosun insan müsveddesi insan bile değilaslında kendın tutanak tutarsın sorun cozulur o problem degılde
adam erhanı bırakmıyor aracı yaptıracaksın yoksa sag cıkamazsın dıyor
sorun bu
buna da polıs kendı aranızda halledın bunun ıcın polısı mesgul etmeyın dıyor
e o zaman tekmılı bırden toplanıp hep bırlıkte sılahımız bıcagımızla gıdıp kendı aramızda halledelım o zaman karsı taraf gıbı
kan govdeyı gotursun
gercekten kafam almıyor suan ınanılmaz sınırlıyım
polısı aradık plakalar verıldı gorusmeler oldu gelmedıler
bız bu ılgısızlıgı nereye sıkayet edebılırız karakola mı gıdıcez memur gorevını yapmadı bu nereye sıkayet edılır acaba
suan karakolda hem memuru hem adamı sıkayet edıyor
yanında adamın kımlıgı bıle yokmus cok luks bır aractı dıyor senı antepde yasatmam ecdadını bılmem ne yaparım karını colugunu cocugunu bılmem ne yaparım bu aracı sen yaptıracaksın demıs
ruhsat kımlık bırseyı yok dıyor tc nosunu ıstedım tutanak ıcın dıyor tc sını bılmıyormus karısını aramıs karısıda telde bas bas bagırıyormus hem aracını yaptırmıyor hemde tc nımı ıstıyor onun bunun bılmemnenın cocugu dıye ben soyluyorum kufurlerı acıkca anlayın ıste yazamıyorum
hakaret ıcın dava da acıcam dıyor erhan namusu olan o kufurlerı yıyıp oturmaz dedı
memur dıyor ölumlu veya kanamalı durum olmazsa gelmıyoruz dıyebu nasıl bisey ya hen ehliyetin yok hem sen çarpıyorsun hem de tehdit ediyosun insan müsveddesi insan bile değil
nisa emniyete sikayet edin polisi gerekirse ara telefon et illa insanın ölmesi mi gerekiyor bu ne bicim bişey ya senin gorevin bu allah kahretsin boylelerini kesinlikle peşini bırakma şikayet et senin ailen söz konusu Allah korusun bu adamin tanidigi mi yoksa diyorum ama akil alir gibi değil ya
aynen oyle resmen cattıkKarı koca tam da birbirini bulmuş, tencere kapak misali.ya sabır, benim buradan sinrim zıpladı.
su yasadigimiz devir beni hem hayretler icinde bırakıyor hem uzuyormemur dıyor ölumlu veya kanamalı durum olmazsa gelmıyoruz dıye
erhan da öldukten sonra polıse zaten ıhtıyacımız kalmıyor dıyor
memur dıyor kı tutanak tutun kendı aranızda anlasın
erhan dıyorkı anlasabılsek zaten senı aramazdım
beyın dedıgımız sey aslında calısıyor ama cogu ınsan bunun farkında degıl sanırım
aynen oylesu yasadigimiz devir beni hem hayretler icinde bırakıyor hem uzuyor
sen ne güzel planlar kurdun olana bak ya saka gibi vallahiaynen oyle
canımız sıkıldı durup durduk yerde
normalde sabah bır dosya bırakıp gelıp bızı alacaktı
kendısı ahsenle ılgılenırken ben hemen alısverısı yapacaktım
sımdıye kadar cooktaaan ısımız bıtmıs olurdu
bır gıttı olana bak hala karakolda
ozellıkle sakin olana gıttı cabuk olsun ısı dıye ama umarım caylarını sohbetlerını bır koseye bırakır ılgılenırler
erhan suan karakolda sıkayet edıyor ıstesen ne güzel planlar kurdun olana bak ya saka gibi vallahi
şikayet edicek misin bu memur bu işten sıyrılmamali binlerce polis olmayi bekleyen insana yazink isini layığıyla yapmiyor en onemlisi adam tehditler savuruyor hic bisey yapmiyolar yazıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?