Sağlıklı beslenirken;

Asıl bu memuru şikayet etmeli ya.

Asıl bu memuru şikayet etmeli ya.

erhan suan karakola gecıyor memuru sıkayete
allahım saka gıbı olay neydı ne oldu
gercekten sınırımden guluyorum artık
olaya bak ya

erhan suan karakola gecıyor memuru sıkayete
allahım saka gıbı olay neydı ne oldu
gercekten sınırımden guluyorum artık
olaya bak ya
Müstehak işte. Olay bela gibi gözükse de bir taşla 2 pislik cezasını alır umarım. Erhan yoruldu, senin sinrin bozuldu ama iyi bir ders alır ikisi de inşallah.

Kızlar günaydın dün Sag saglim eve geldim. İş yerim bu hafta kapalı evde kalın dediler. Baya korkuyorum artık kimse evden cıkamıyor burda. Ne olacak halimiz. 60% i bulacak diyorlar avusturyada.

Kızlar günaydın dün Sag saglim eve geldim. İş yerim bu hafta kapalı evde kalın dediler. Baya korkuyorum artık kimse evden cıkamıyor burda. Ne olacak halimiz. 60% i bulacak diyorlar avusturyada.
Günaydın canım, elbette önlemimizi alalım ama bu virüsü (ileride de olsa) eninde sonunda kapacağız bana göre, aynı domuz gribi gibi. O da bir zamanlar öldürücü bir salgındı ama günümüzde birçok insan geçiriyor, bağışıklık kazanırız herhalde zamanla, şimdilik temizliğe dikkat etmek, kalabalıktan uzak durmak, bağışıklığımızı güçlü tutmak için iyi beslenmekten başka yapabileceğimiz birşey yok.

Çok şükür dönebildin Suzy.

Alışverişinizi yapın, evde dinlenin. Birşey olmaz inşallah. İleri yaş ve ciddi rahatsızlıkları olanlar için tehlike arzediyor.

Müstehak işte. Olay bela gibi gözükse de bir taşla 2 pislik cezasını alır umarım. Erhan yoruldu, senin sinrin bozuldu ama iyi bir ders alır ikisi de inşallah.
suan karakolda hem memuru hem adamı sıkayet edıyor
yanında adamın kımlıgı bıle yokmus cok luks bır aractı dıyor senı antepde yasatmam ecdadını bılmem ne yaparım karını colugunu cocugunu bılmem ne yaparım bu aracı sen yaptıracaksın demıs
ruhsat kımlık bırseyı yok dıyor tc nosunu ıstedım tutanak ıcın dıyor tc sını bılmıyormus karısını aramıs karısıda telde bas bas bagırıyormus hem aracını yaptırmıyor hemde tc nımı ıstıyor onun bunun bılmemnenın cocugu dıye ben soyluyorum kufurlerı acıkca anlayın ıste yazamıyorum
hakaret ıcın dava da acıcam dıyor erhan namusu olan o kufurlerı yıyıp oturmaz dedı
Nisa canım çok geçmiş olsun çok üzücü ya, allah korusun ölümlü kaza olduktan sonra polis gelse ne yazar, ya çevrede esnaf olmasaydı o zaman ne olacaktı
sagolasın canım aynen oyle ıyıkı esnaf varmıs erhanı tanıyor esnaf bırde , sıkayetcı ol bız sahıdız demısler
Geçmiş olsun nisacım olay şaka gibi gerçekten
hıc deme bibi ya gercekten saka gıbı hale bak neydı ne oldu asıl memura gıcık oldum ben
NİSA GEÇMİŞ OLSUN CANM
sagol canım benım
evet ya tum dunyayı sardı resmen ınsanlarda akın akın gezıyor cocuklarıyla heryerdeler
Bir şeyler olmuş nisam gecmiş olsun okuyamadım daha

sagol canım

bu nasıl bisey ya hen ehliyetin yok hem sen çarpıyorsun hem de tehdit ediyosun insan müsveddesi insan bile değil
nisa emniyete sikayet edin polisi gerekirse ara telefon et illa insanın ölmesi mi gerekiyor bu ne bicim bişey ya senin gorevin bu allah kahretsin boylelerini kesinlikle peşini bırakma şikayet et senin ailen söz konusu Allah korusun bu adamin tanidigi mi yoksa diyorum ama akil alir gibi değil ya

Karı koca tam da birbirini bulmuş, tencere kapak misali. ya sabır, benim buradan sinrim zıpladı.

memur dıyor ölumlu veya kanamalı durum olmazsa gelmıyoruz dıye
erhan da öldukten sonra polıse zaten ıhtıyacımız kalmıyor dıyor

memur dıyor kı tutanak tutun kendı aranızda anlasın
erhan dıyorkı anlasabılsek zaten senı aramazdım

beyın dedıgımız sey aslında calısıyor ama cogu ınsan bunun farkında degıl sanırım

Karı koca tam da birbirini bulmuş, tencere kapak misali. ya sabır, benim buradan sinrim zıpladı.
aynen oyle resmen cattık
bu saat oldu erhan polıslerle muhattap magdur olan gercekten magdur taraf oluyor suan karsı taraf kesın ekmegıne bal surup yıyordur rahat rahat

seye sınır oldum ben polısın bızı oraya getırtmeyın kendı aranızda anlasın gelırsem ceza keserım demesıne
gelsen nolur allasen allahım yarabbım

su yasadigimiz devir beni hem hayretler icinde bırakıyor hem uzuyor

su yasadigimiz devir beni hem hayretler icinde bırakıyor hem uzuyor
aynen oyle
canımız sıkıldı durup durduk yerde
normalde sabah bır dosya bırakıp gelıp bızı alacaktı
kendısı ahsenle ılgılenırken ben hemen alısverısı yapacaktım
sımdıye kadar cooktaaan ısımız bıtmıs olurdu
bır gıttı olana bak hala karakolda
ozellıkle sakin olana gıttı cabuk olsun ısı dıye ama umarım caylarını sohbetlerını bır koseye bırakır ılgılenırler

sen ne güzel planlar kurdun olana bak ya saka gibi vallahi
şikayet edicek misin bu memur bu işten sıyrılmamali binlerce polis olmayi bekleyen insana yazink isini layığıyla yapmiyor en onemlisi adam tehditler savuruyor hic bisey yapmiyolar yazıktır

erhan suan karakolda sıkayet edıyor ıste
ben bır dılekce yazarım erhan gelsın onun adıyla ıl emnıyet mudurlugune ve ıc ıclerı bakanlıgına emnıyet guclerı gorevını yapmıyor su tarıhte su mahalde su mevzu su kısıler arasında gerceklestı dıye . agrısın bası . bız suan en cok memura takık durumdayız
dıgerı allahın cezası zaten o belasını elbet bulacakta
memur yanlıs yaptı , memleketın sukunetınden sakınlıgınden guvenlıgınden sorumlu ınsanlar boyle yaparsa halk neler yapmaz. agrısın bası valla ugrasıcam onla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…