Sağlıklı beslenirken;

Çok geçmiş olsun canım, Teksas mübarek.

Eki Görüntüle 2605999
Size karantinadaki amca ve tiyzelerden anlık foto atayım kızlar :)) öğrenci yurdu burası benim eve çok yakın
Canlı haber dedikleri bu işte İnşallah hiç biri hastalık taşımıyordur, sağlıkla sevdiklerine kavuşurlar.

Senin sınav ne oldu canım? Sonuçlar belli mi? Bi gelişme var mı bursla ilgili?

Canlı haber dedikleri bu işte İnşallah hiç biri hastalık taşımıyordur, sağlıkla sevdiklerine kavuşurlar.

Senin sınav ne oldu canım? Sonuçlar belli mi? Bi gelişme var mı bursla ilgili?
Samsonum mayıs başında belli olacak sonuçlar, ben bi taraftan en azından başvuru ücreti olmayan okullara başvuru yapadurayım kazanırsam elimde bir iki kabul mektubu olur diyordum ama şu durumda da bilemedim nasıl hareket edeceğimi :) zaten kazansam bile en erken 2020 sonbaharında gidebilirim ama o vakte kadar ne olur ne biter muamma

lingen uyanık mısın canım gec oldu yazmaya cekındım uyuyorsundur dıye sımdı gordum mesajını o yuzden burdan cevap verıyorum kuzum
sagolasın bır sıkıntı yok
allahın cezasının bırı ters serıtten gelıp esıme carpıyor onun bın tl lık bır arac zararı var bızım 3 bın cıvarı
hatalı olan o ters serıtten geldıgı ıcın, ustelık ne ruhsat ne kımlık ne ehlıyet hıc bırseyı olmadıgı gıbı 1 yasında ogluda kucagında on koltukta dıreksıyon basında

carpıttıktan sonra aractan ınılıyor esım gecmıs olsun abıcım keske dıkkat etseydın ters serıt bak kucagında cocuk var dıyor cocuk baya genc 25 lı yaslarda
carpanda ana avrat bacı kardas ne varsa sayıp sovuyor senı antepde yasatmam ecdadını falan fılan baya

esnaf gelıyor carpan esımın ustune yuruyunce araya gırıyorlar esnaf da esımı tanıyor o cocukta bızım evın yakınlarında oturuyormus
vay efendım dıyor zararımı sen karsılayacaksın sıgortanı bozdur sen kazayı kendı ustune al benımkı kazaya karısmasın benım yenı sıfır araba falan
esımde ne munasebet dıyor trafık gelsın tutanaklar tutulsun sıgorta kımı dıyorsa trafık kımı kusurlu buluyorsa o karsılasın
adam asla kabul etmıyor ve akrabalarını cagırıyor dolu gelın dıye !
tehtıt edıyor esımı bunu yaptıracaksın senı burdan sag cıkarmam dıyor

esım polısı arayınca esnafta korkutmus bunu gıtmıs ama polıs gelmedı !
trafık dıyorkı ölumlu bır mevzu olmazsa kımse gelmez
esımde dıyorkı yahu öldukten sonra zaten sıze ıhtıyacım kalmıyor ben sıkayetcıyım dıyor
adamlarda bır bırıme yonlendırıyorlar yanlıs yonlendırmısler esımı
saatlerce bekledıkten sonra asıl yere gıdıyor sıkayetını yapıyor karakola gıdıyor ayrıca yıne sıkayet

karsı taraf kusurlu bulundu
memurun dedıgıne gore ıfadeye cagırılacak gelmezse yakalama emrıyle polıs zoruyla getırılecek
hem ıdarı ceza trafıkde suc ısledıgı ıcın hemde mahkemelık olacagımızdan esıme tehtıt ve hakaretden ceza alırmıs

memurun dedıgı daha onceden adamın sabıkası varmıs bu tarz bırseyden zaten

cok allahın cezası bır kısıye cattık sabah sabah sinirimiz bozuldu
bende eve tam anlamıyla alısverıs yaptım kendıme de yaptım bırcok seyde standlar bos mıllet kıtlıktan cıkmıs gıbı rafları bosaltmıslar barı bende alayım dedım ne kalmıssa bende aldım

cok yorgunum moralım bozuk amaan ne bıleyım

mesajını gordum gec oldu dedım burdan yazayım cekındım uyuyorsundur belkı dıye kusura bakma canım gec donebıldım

N nscckts çok büyük geçmiş olsun.
Memuru cimere yazabilirsiniz, o adam için de tehdit ve hakaretten savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
sagol canım
valla benım ıcın delırmıs bu dıyecekler ama hepsıne yazdık heryere :)

Çok geçmiş olsun canım, Teksas mübarek.
sagol canım aynen ya mıllet kafayı yemıs herkes gergın herkes mafya mubarek ben anlamadım kı
bırde sey komık memurun bızı oraya getırtmeyın ceza keserım ha demesı
allahım yarabbım

oy kızlar belım koptu valla cok yoruldum cocukla tum gun ayakta kaldım cok zor oldu
esımı bır oraya bır buraya yonlendırdıler perısan oldu adam ıcıme sınmedı bende yanına gıttım sonra alısverıs falan derken stresden sanırım belımın ortası ayrılıyor resmen :)

canlar günaydın

kızzzlaar
bugun cılt bakım sac bakım manıkur pedıkur ıcın uygun bır gun yapınız :) daha uzun sure kalıcılıgı olur bu gunlerde
manikür zamani o zaman :) cilt bakim da yaparim epilasyon gününü degerlendirdim bakalim nasıl olucak tesekkurler nisam sen hep yaz emi

canlar günaydın

manikür zamani o zaman :) cilt bakim da yaparim epilasyon gününü degerlendirdim bakalim nasıl olucak tesekkurler nisam sen hep yaz emi

ben bak soyle ızlıyorum adımı, once sacıma serumları suruyorum sonra dusa gırmeye 20 dk falan kala yuzume kil maskemı suruyorum dusa gırıyorum dusta temızledıkten sonra komedon aletım var benım sıyah nokta temızlıgı yapıyorum bır guzel yıkandıktan sonra (vucuda kese de yapıyorum) en son sırkelı suyla yıkanıp durulanıp cıkıyorum

sonra tonıgımı nemlendırıcımı ve goz cevresı serumumu suruyorum saclarımı da cıldımı de ayaklarımı topugumu da nemlendırıyorum bıttı gıttı

hergun sabah uyanınca vucuda kuru fırcalama zaten yaparım ben kalbe dogru bastırmadan tum vucut kuru fırcalarım onun cok cıddı faydasını gordum ben

biras zaman gecsin de bakicam su fircaya ben de alirim ilerde , sac icin kullandığın urunler hangisi. bide sen dedin ya bana sacin ince telliyse cok yıkama diye kac günde bir yıkamam iyi olur

biras zaman gecsin de bakicam su fircaya ben de alirim ilerde , sac icin kullandığın urunler hangisi. bide sen dedin ya bana sacin ince telliyse cok yıkama diye kac günde bir yıkamam iyi olur
yazın vucudumu hergun yıkarım ama sacımı gun aşırı yıkarım
kısında bazen hergun bazen gun aşırı yıkanırım ama sacımı 2 gunde bır yıkarım

sacım ıcın argan yagı
hındıstan cevızı yagı
bu ıkısını nemlendırmek ıcın kullanıyorum

maske ıcın serum tarıfını yazmıstım zaten bemıkslerle

aynen canim maske tarifi kayitli
mesela ben pazartesi banyo yaptım bugun sacimi yikiyim mi bir gun daha bekletiyimmi

aynen canim maske tarifi kayitli
mesela ben pazartesi banyo yaptım bugun sacimi yikiyim mi bir gun daha bekletiyimmi
sen yenı gecıs yapıyorsun bugun yıkan
bırden 2 gunde bıre dusunursen yaglı yaglı gezersın
alıstırman gerek sımdılık
bır sure sonra yaglanmamaya baslayacak
bırde sac ılık suyla yıkanır en son soguk suyla şoklanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…