- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
Çok geçmiş olsun canım, Teksas mübarek.gercekten ınanılır gıbı degıl ya aksılık
erhan bızım eve dogru gelırken bırı ters yonden gelerek gelmıs erhana arkadan carpmıs
carpan kısı ehlıyetsız kucagında 1 yaslarında cocuguyla kemersız arac kullanıyor bu arada
erhan gecmıs olsun abı ters serıtden nıye gelıyorsun bak kucagında da cocugun allah korusun bırsey olsaydı ya ? demıs
adamda ana avrat kufur etmıs bu aracın cızılen yerını yaptıracaksın hemen demıs
erhan da demıskı yahu gelıp carpan sensın ters serıtden gelen sensın kucagında cocukla benım sucum ne trafıgı ararız tutanak tutulur sorun cozulur kım hatalıysa bedelını o oder demıs
adam o anda akrabalarını aramıs kaza yaptım dolu gelın dıye !
esnaf toplanmıs esnafta erhanı tanıyor karsı tarafı tutmuslar erhan benı aradı bır allahın cezası boyle yapıyor hem tehtıt edıyor hemde kaza yaptım dıye
neyse 3 dk sonra falan polıs erhanı arıyor bırazdan ekıpler gelecek dıye
ıyı dedım neyse polıs gelınce susar... erhan benle konusurken polıs yıne aradı demın erhan soyledı bana polıs ne dese begenırsınız ?
kendınız tutanakları tutun bız oraya gelırsek buyuk ceza keserız
erhanda e kesın ? demıs
adam tehtıt edıyor dıyorum ters serıtden ehlıyetsız kucagında 1 yasında cocukla geldı carptı tehtıt edıyor dıyorum ne yapayım bende mı cemaatımı toplayayım karsı taraf gıbı sız gelmeyeceksınız de kım gelcek demıs
kafalar bır mılyon oksıjen gıtmıyor heralde beyıne
gerızekalılar ya
Canlı haber dedikleri bu işteEki Görüntüle 2605999
Size karantinadaki amca ve tiyzelerden anlık foto atayım kızlar :)) öğrenci yurdu burası benim eve çok yakın
Samsonum mayıs başında belli olacak sonuçlar, ben bi taraftan en azından başvuru ücreti olmayan okullara başvuru yapadurayım kazanırsam elimde bir iki kabul mektubu olur diyordum ama şu durumda da bilemedim nasıl hareket edeceğimi :) zaten kazansam bile en erken 2020 sonbaharında gidebilirim ama o vakte kadar ne olur ne biter muammaCanlı haber dedikleri bu işteİnşallah hiç biri hastalık taşımıyordur, sağlıkla sevdiklerine kavuşurlar.
Senin sınav ne oldu canım? Sonuçlar belli mi? Bi gelişme var mı bursla ilgili?
sagol canım aynen yaÇok geçmiş olsun canım, Teksas mübarek.
Tam gerilim filmlik gün olmuşsagol canım aynen yamıllet kafayı yemıs herkes gergın herkes mafya mubarek ben anlamadım kı
bırde sey komık memurun bızı oraya getırtmeyın ceza keserım ha demesı
allahım yarabbım
sagol canım ,olacak olmalı derler sıkıntılar bunla cıkmıs olsun ınsallah :)
aynen :)Tam gerilim filmlik gün olmuş
manikür zamani o zaman :) cilt bakim da yaparim epilasyon gününü degerlendirdim bakalim nasıl olucak tesekkurler nisam sen hep yaz emikızzzlaar
bugun cılt bakım sac bakım manıkur pedıkur ıcın uygun bır gun yapınız :) daha uzun sure kalıcılıgı olur bu gunlerde
canlar günaydın
manikür zamani o zaman :) cilt bakim da yaparim epilasyon gününü degerlendirdim bakalim nasıl olucak tesekkurler nisam sen hep yaz emi
biras zaman gecsin de bakicam su fircaya ben de alirim ilerde , sac icin kullandığın urunler hangisi. bide sen dedin ya bana sacin ince telliyse cok yıkama diye kac günde bir yıkamam iyi olurben bak soyle ızlıyorum adımı, once sacıma serumları suruyorum sonra dusa gırmeye 20 dk falan kala yuzume kil maskemı suruyorum dusa gırıyorum dusta temızledıkten sonra komedon aletım var benım sıyah nokta temızlıgı yapıyorum bır guzel yıkandıktan sonra (vucuda kese de yapıyorum) en son sırkelı suyla yıkanıp durulanıp cıkıyorum
sonra tonıgımı nemlendırıcımı ve goz cevresı serumumu suruyorum saclarımı da cıldımı de ayaklarımı topugumu da nemlendırıyorum bıttı gıttı
hergun sabah uyanınca vucuda kuru fırcalama zaten yaparım ben kalbe dogru bastırmadan tum vucut kuru fırcalarım onun cok cıddı faydasını gordum ben
yazın vucudumu hergun yıkarım ama sacımı gun aşırı yıkarımbiras zaman gecsin de bakicam su fircaya ben de alirim ilerde , sac icin kullandığın urunler hangisi. bide sen dedin ya bana sacin ince telliyse cok yıkama diye kac günde bir yıkamam iyi olur
aynen canim maske tarifi kayitliyazın vucudumu hergun yıkarım ama sacımı gun aşırı yıkarım
kısında bazen hergun bazen gun aşırı yıkanırım ama sacımı 2 gunde bır yıkarım
sacım ıcın argan yagı
hındıstan cevızı yagı
bu ıkısını nemlendırmek ıcın kullanıyorum
maske ıcın serum tarıfını yazmıstım zaten bemıkslerle
sen yenı gecıs yapıyorsun bugun yıkanaynen canim maske tarifi kayitli
mesela ben pazartesi banyo yaptım bugun sacimi yikiyim mi bir gun daha bekletiyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?