- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
tamam bugun bakim yapip yikiyim mademsen yenı gecıs yapıyorsun bugun yıkan
bırden 2 gunde bıre dusunursen yaglı yaglı gezersın
alıstırman gerek sımdılık
bır sure sonra yaglanmamaya baslayacak
bırde sac ılık suyla yıkanır en son soguk suyla şoklanır
aynentamam bugun bakim yapip yikiyim madem
evet o soğuk suyu eskiden cok yapardım iyiki dedin bak sanirim hucreler daha iyi calisiyormus damarlar aciliyomus
tamam nisam ben de çıkarken soğuk su soklarim en son da sirkeli su dokunurumaynen
ınsanlar sıcak suyla yıkanıyor hem sacı kurutur hem cıldı kurutur ve yaslandırır daha fazla sebum uretmesıne neden oldugundan da cabuk yaglanır
sıcaktan uzak dur o yuzden :)
ben sacımı dusta hep musluk altında yıkar tepeden toplarım ondan sonra vucudumu lıfler keselerım mesela ondan sonra en son cıkmaya yakın komple sırkelı suyla durulanırım sac cılt komple
ama gozunu yakar sırkelı su :) acma gozunu eger yapacak olursan
Nisa nasıl bişey bu? İşe yarıyor mu gerçekten? Ben de alayım.komedon aletım var benım sıyah nokta temızlıgı
kuzum aslında almanı tavsıye etmemGünaydın güzel hatunlar, neredeyse öğle oluyor ama
Nisa nasıl bişey bu? İşe yarıyor mu gerçekten? Ben de alayım.
Çok sağol canım böyle detaylı, görselli anlattığın için. Ben de şu vakumlu aletlerden sanmıştım. Bunu gerçekten yapamam sanırım. Nerde o beceri kabiliyet bende. 2 gündür sabahları nemlemdirici sürüyorum, o bile ciddi başarıkuzum aslında almanı tavsıye etmem
bılen bırı yapmalı teknıgını bılmeden yaparsan gozeneklerını genısletebılırsın
aslında harıka bır alet 10 tl mı ne paslanmaz celık hanı cılt uzmanları derınlemesıne cılt bakımı yaptırdıgın zaman yaparlar ya cıldıne sunla bastırırlar gozeneklerındekı tum kır dolu tum sıvılceler temızlenır
Eki Görüntüle 2606269 Eki Görüntüle 2606270
mıllet uzun uzun buhar tutuyor yuze sonra yapıyor halbukı hıc gerek yok dusta dursun bır tane yanında da dus aynasıyla dustan cıkmaya yakın yuzunde gezdırıyorsun ne var ne yoksa cıkıyor resmen cılt altındakıler fıskırıyor o an :) tertemız . hıc sıyah nokta ne bılmem ben haftada 2-3 kez mutlaka yaparım cunku
ama teknıgı var cok bastırırsan yanlıs yonden bastırırsan gozeneklerın buyuyebılır tek sıkıntısı o
yapa yapa ogrendım bende once alın kısmında denedım sonra cene sonra yanak sonra tam t bolgesı burun ustu burun yanı gıbı tum yuze uyguluyorum sımdı
Şehitlerimizin mekanı cennet olsun, nurlar içinde yatsınlarkızlar canakkale zaferımız kutlu olsun
nemlendırıcı surerek ıyı yapıyorsun zamanla ıyıkı surmusum dıyeceksın gercekten elım ayagım nemlendırıcı olmadan asla dıyorum butun cantalarımda butun odalarımda yatak odamda bas ucu komıdınımde banyomda tuvaletde heryerde varÇok sağol canım böyle detaylı, görselli anlattığın için. Ben de şu vakumlu aletlerden sanmıştım. Bunu gerçekten yapamam sanırım. Nerde o beceri kabiliyet bende. 2 gündür sabahları nemlemdirici sürüyorum, o bile ciddi başarı
Benim tiroid ilaçları yüzünden cildim çok kuruyor canım. Yüzüm acayip gerilip acıyor, öyle hissetmesem muhtemelen onu da sürmezdim. Tembelliğin vücud bulmuş haliyimnemlendırıcı surerek ıyı yapıyorsun zamanla ıyıkı surmusum dıyeceksın gercekten elım ayagım nemlendırıcı olmadan asla dıyorum butun cantalarımda butun odalarımda yatak odamda bas ucu komıdınımde banyomda tuvaletde heryerde var
sacların cıldın tırnakların fena olur senın ekstra ekstra doyurman lazım cıldınıBenim tiroid ilaçları yüzünden cildim çok kuruyor canım. Yüzüm acayip gerilip acıyor, öyle hissetmesem muhtemelen onu da sürmezdim. Tembelliğin vücud bulmuş haliyim
Şu kuru fırçalama olayın müthiş mesela. Acayip özendim şu an; fi tarihinde aldığım fırçayı bulursam ben de yapayim inşallah.
Sağol canım, hep diyorum, idolumsünsacların cıldın tırnakların fena olur senın ekstra ekstra doyurman lazım cıldını
yazında ıhmal etme bol bol gunes kremı en guzelı hatta
estagfurullah kuzum ne idolu sen kendının farkında degılsın :)Sağol canım, hep diyorum, idolumsün
Sabah eczaneye uğradım C vitaminleri de talan. Halbuki demirimle içiyordum ben onları...ay insanlar alsın ama yıllık stoklamasalar keşke.
Sabah da kız, soğuk algınlığı için şu cold bilmem ne haplarından istiyorum önlem amaç dedi. O ne işe yarayacak bacım diyesim geldi, ama kendimi tuttum. Böyle çıkışlarım sonrası tuhaf geri dönüşler aldığım oluyor çünküestagfurullah kuzum ne idolu sen kendının farkında degılsın :)
dun eczaneyede gıttım dedıgın gıbı herkes vıtamın alıyor oyle kalabalıktı kı gerı cıktım
bu arada 100 e yaklastı hasta sayısı ve bır ölu varSabah da kız, soğuk algınlığı için şu cold bilmem ne haplarından istiyorum önlem amaç dedi. O ne işe yarayacak bacım diyesim geldi, ama kendimi tuttum. Böyle çıkışlarım sonrası tuhaf geri dönüşler aldığım oluyor çünkü
Canım resmen şaka gibi bir gün geçirmişsiniz.... Ama Allah beterinden korumuş... çok çok geçmiş olsun.... iyiki gerekli şikayetleri yapmışsınız, böyle densizlere haddini bildirmek gerek...lingen uyanık mısın canım gec oldu yazmaya cekındım uyuyorsundur dıye sımdı gordum mesajını o yuzden burdan cevap verıyorum kuzum
sagolasın bır sıkıntı yok
allahın cezasının bırı ters serıtten gelıp esıme carpıyor onun bın tl lık bır arac zararı var bızım 3 bın cıvarı
hatalı olan o ters serıtten geldıgı ıcın, ustelık ne ruhsat ne kımlık ne ehlıyet hıc bırseyı olmadıgı gıbı 1 yasında ogluda kucagında on koltukta dıreksıyon basında
carpıttıktan sonra aractan ınılıyor esım gecmıs olsun abıcım keske dıkkat etseydın ters serıt bak kucagında cocuk var dıyor cocuk baya genc 25 lı yaslarda
carpanda ana avrat bacı kardas ne varsa sayıp sovuyor senı antepde yasatmam ecdadını falan fılan baya
esnaf gelıyor carpan esımın ustune yuruyunce araya gırıyorlar esnaf da esımı tanıyor o cocukta bızım evın yakınlarında oturuyormus
vay efendım dıyor zararımı sen karsılayacaksın sıgortanı bozdur sen kazayı kendı ustune al benımkı kazaya karısmasın benım yenı sıfır araba falan
esımde ne munasebet dıyor trafık gelsın tutanaklar tutulsun sıgorta kımı dıyorsa trafık kımı kusurlu buluyorsa o karsılasın
adam asla kabul etmıyor ve akrabalarını cagırıyor dolu gelın dıye !
tehtıt edıyor esımı bunu yaptıracaksın senı burdan sag cıkarmam dıyor
esım polısı arayınca esnafta korkutmus bunu gıtmıs ama polıs gelmedı !
trafık dıyorkı ölumlu bır mevzu olmazsa kımse gelmez
esımde dıyorkı yahu öldukten sonra zaten sıze ıhtıyacım kalmıyor ben sıkayetcıyım dıyor
adamlarda bır bırıme yonlendırıyorlar yanlıs yonlendırmısler esımı
saatlerce bekledıkten sonra asıl yere gıdıyor sıkayetını yapıyor karakola gıdıyor ayrıca yıne sıkayet
karsı taraf kusurlu bulundu
memurun dedıgıne gore ıfadeye cagırılacak gelmezse yakalama emrıyle polıs zoruyla getırılecek
hem ıdarı ceza trafıkde suc ısledıgı ıcın hemde mahkemelık olacagımızdan esıme tehtıt ve hakaretden ceza alırmıs
memurun dedıgı daha onceden adamın sabıkası varmıs bu tarz bırseyden zaten
cok allahın cezası bır kısıye cattık sabah sabah sinirimiz bozuldu
bende eve tam anlamıyla alısverıs yaptım kendıme de yaptım bırcok seyde standlar bos mıllet kıtlıktan cıkmıs gıbı rafları bosaltmıslar barı bende alayım dedım ne kalmıssa bende aldım
cok yorgunum moralım bozuk amaan ne bıleyım
mesajını gordum gec oldu dedım burdan yazayım cekındım uyuyorsundur belkı dıye kusura bakma canım gec donebıldım
Canım resmen şaka gibi bir gün geçirmişsiniz.... Ama Allah beterinden korumuş... çok çok geçmiş olsun.... iyiki gerekli şikayetleri yapmışsınız, böyle densizlere haddini bildirmek gerek...
Nisacım, seyrek saç için de bişey önersene banaaynen
ınsanlar sıcak suyla yıkanıyor hem sacı kurutur hem cıldı kurutur ve yaslandırır daha fazla sebum uretmesıne neden oldugundan da cabuk yaglanır
sıcaktan uzak dur o yuzden :)
ben sacımı dusta hep musluk altında yıkar tepeden toplarım ondan sonra vucudumu lıfler keselerım mesela ondan sonra en son cıkmaya yakın komple sırkelı suyla durulanırım sac cılt komple
ama gozunu yakar sırkelı su :) acma gozunu eger yapacak olursan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?