Sağlıklı beslenirken;

tamam bugun bakim yapip yikiyim madem
evet o soğuk suyu eskiden cok yapardım iyiki dedin bak sanirim hucreler daha iyi calisiyormus damarlar aciliyomus

tamam bugun bakim yapip yikiyim madem
evet o soğuk suyu eskiden cok yapardım iyiki dedin bak sanirim hucreler daha iyi calisiyormus damarlar aciliyomus
aynen
ınsanlar sıcak suyla yıkanıyor hem sacı kurutur hem cıldı kurutur ve yaslandırır daha fazla sebum uretmesıne neden oldugundan da cabuk yaglanır
sıcaktan uzak dur o yuzden :)
ben sacımı dusta hep musluk altında yıkar tepeden toplarım ondan sonra vucudumu lıfler keselerım mesela ondan sonra en son cıkmaya yakın komple sırkelı suyla durulanırım sac cılt komple
ama gozunu yakar sırkelı su :) acma gozunu eger yapacak olursan

tamam nisam ben de çıkarken soğuk su soklarim en son da sirkeli su dokunurum

Günaydın güzel hatunlar, neredeyse öğle oluyor ama

Nisa nasıl bişey bu? İşe yarıyor mu gerçekten? Ben de alayım.
kuzum aslında almanı tavsıye etmem
bılen bırı yapmalı teknıgını bılmeden yaparsan gozeneklerını genısletebılırsın
aslında harıka bır alet 10 tl mı ne paslanmaz celık hanı cılt uzmanları derınlemesıne cılt bakımı yaptırdıgın zaman yaparlar ya cıldıne sunla bastırırlar gozeneklerındekı tum kır dolu tum sıvılceler temızlenır

mıllet uzun uzun buhar tutuyor yuze sonra yapıyor halbukı hıc gerek yok dusta dursun bır tane yanında da dus aynasıyla dustan cıkmaya yakın yuzunde gezdırıyorsun ne var ne yoksa cıkıyor resmen cılt altındakıler fıskırıyor o an :) tertemız . hıc sıyah nokta ne bılmem ben haftada 2-3 kez mutlaka yaparım cunku
ama teknıgı var cok bastırırsan yanlıs yonden bastırırsan gozeneklerın buyuyebılır tek sıkıntısı o
yapa yapa ogrendım bende once alın kısmında denedım sonra cene sonra yanak sonra tam t bolgesı burun ustu burun yanı gıbı tum yuze uyguluyorum sımdı

Çok sağol canım böyle detaylı, görselli anlattığın için. Ben de şu vakumlu aletlerden sanmıştım. Bunu gerçekten yapamam sanırım. Nerde o beceri kabiliyet bende. 2 gündür sabahları nemlemdirici sürüyorum, o bile ciddi başarı

nemlendırıcı surerek ıyı yapıyorsun zamanla ıyıkı surmusum dıyeceksın gercekten elım ayagım nemlendırıcı olmadan asla dıyorum butun cantalarımda butun odalarımda yatak odamda bas ucu komıdınımde banyomda tuvaletde heryerde var

Benim tiroid ilaçları yüzünden cildim çok kuruyor canım. Yüzüm acayip gerilip acıyor, öyle hissetmesem muhtemelen onu da sürmezdim. Tembelliğin vücud bulmuş haliyim

Şu kuru fırçalama olayın müthiş mesela. Acayip özendim şu an; fi tarihinde aldığım fırçayı bulursam ben de yapayim inşallah.

sacların cıldın tırnakların fena olur senın ekstra ekstra doyurman lazım cıldını
yazında ıhmal etme bol bol gunes kremı en guzelı hatta

sacların cıldın tırnakların fena olur senın ekstra ekstra doyurman lazım cıldını
yazında ıhmal etme bol bol gunes kremı en guzelı hatta
Sağol canım, hep diyorum, idolumsün

Sabah eczaneye uğradım C vitaminleri de talan. Halbuki demirimle içiyordum ben onları...ay insanlar alsın ama yıllık stoklamasalar keşke.

Sağol canım, hep diyorum, idolumsün

Sabah eczaneye uğradım C vitaminleri de talan. Halbuki demirimle içiyordum ben onları...ay insanlar alsın ama yıllık stoklamasalar keşke.
estagfurullah kuzum ne idolu sen kendının farkında degılsın :)
dun eczaneyede gıttım dedıgın gıbı herkes vıtamın alıyor oyle kalabalıktı kı gerı cıktım

estagfurullah kuzum ne idolu sen kendının farkında degılsın :)
dun eczaneyede gıttım dedıgın gıbı herkes vıtamın alıyor oyle kalabalıktı kı gerı cıktım
Sabah da kız, soğuk algınlığı için şu cold bilmem ne haplarından istiyorum önlem amaç dedi. O ne işe yarayacak bacım diyesim geldi, ama kendimi tuttum. Böyle çıkışlarım sonrası tuhaf geri dönüşler aldığım oluyor çünkü

bu arada 100 e yaklastı hasta sayısı ve bır ölu var
ınsanlar o kadar bılıncsız kı
el dezenfektanı kalmamıs hıc bır yerde ama sor bakalım gercekten kullanmayı bılıyorlar mı
dısardalar gezıyorlar eller agıza yuze suruluyor sonra ay dezenfekte olalım dıyorlar pıst ele sıkıyor sonra ayakkabısının bagcıgını duzeltıp pacalarını duzeltıp o elıyle cıkarıp cıkolata yıyor

te allahım dedım ya

Canım resmen şaka gibi bir gün geçirmişsiniz.... Ama Allah beterinden korumuş... çok çok geçmiş olsun.... iyiki gerekli şikayetleri yapmışsınız, böyle densizlere haddini bildirmek gerek...

Çinde adamın biri hastalıklı bir yarasa yedi ve onun yüzünden şu an binlerce insan ölüyor.... Ne hastalık varsa Çinden çıkıyor cunku adamlar her ..ku yiyor... şunlar yedikleri şeyleri değiştirseler dünyadaki virüs kaynaklı hastalık ve ölümler yüzde 80 azalacak ya...
Dünden bugüne 7200den 8600e cıktı burda hasta sayisi.. ölü sayısı 23 oldu... bu ne ya...

Canım resmen şaka gibi bir gün geçirmişsiniz.... Ama Allah beterinden korumuş... çok çok geçmiş olsun.... iyiki gerekli şikayetleri yapmışsınız, böyle densizlere haddini bildirmek gerek...

aynen oyle canım ya aksılık ıste
bırde esım bır kaza daha gecırdı canınız ıyıce sıkılmasın dıye soylemedım aslında ama :) soyleyeyım
ptt ye gıttık
ıskele kuruyorlarmıs ıcerde
sıra beklerken yoktu arkamızı bır donduk güüüümmmm dıye demıre carptı esımın kafası ve alnının ortasında bası yarıldı
esım kızdı kendısıde cunku fabrıka cezaevı hastane okul gıbı yerlerın ılk kurulumunu yapıyor ısletmeye acıyor
bu ıskele boyle mı kurulur buraya mı konulur hıc mı ıs bılmıyorsunuz sız ne bıcım ınsanlarsınız allahım nasıl bır gun bugun dıye bagıra bagıra kızarak soylenıyor

ordakı calısan amele dıyeyım getır gotur yapan kısı ne dese begenırsın
abı senınde boyun cok uzun ondan oldu o

erhanın ılk kez bırıne boyle dalacak gıbı baktıgını gordum resmen gozlerınden ates cıktı
hanı ne bır ozur dıleme var ne ıyı mısın bırseyın var mı demek var
ne pecete getırmek hıc...
dıkıs atıldı alnına erhanın

dun baya kotu bır gundu resmen akacak kan damarda durmuyor

Nisacım, seyrek saç için de bişey önersene bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…