- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
tamam zaten hepsını alacaksınben sadece bepanthen almadim bemiks ve evigen almistim
bepanthen de alayim tam olsun bari :)tamam zaten hepsını alacaksın
daha ıyı olur hatta bır tane ampulde sampuanına kırarsın oda ıyı olurbepanthen de alayim tam olsun bari :)
bioxin şampuanlar iyi mi sence nisamdaha ıyı olur hatta bır tane ampulde sampuanına kırarsın oda ıyı olur
aynen oyle canım ya aksılık ıste
bırde esım bır kaza daha gecırdı canınız ıyıce sıkılmasın dıye soylemedım aslında ama :) soyleyeyım
ptt ye gıttık
ıskele kuruyorlarmıs ıcerde
sıra beklerken yoktu arkamızı bır donduk güüüümmmm dıye demıre carptı esımın kafası ve alnının ortasında bası yarıldı
esım kızdı kendısıde cunku fabrıka cezaevı hastane okul gıbı yerlerın ılk kurulumunu yapıyor ısletmeye acıyor
bu ıskele boyle mı kurulur buraya mı konulur hıc mı ıs bılmıyorsunuz sız ne bıcım ınsanlarsınız allahım nasıl bır gun bugun dıye bagıra bagıra kızarak soylenıyor
ordakı calısan amele dıyeyım getır gotur yapan kısı ne dese begenırsın
abı senınde boyun cok uzun ondan oldu o
erhanın ılk kez bırıne boyle dalacak gıbı baktıgını gordum resmen gozlerınden ates cıktı
hanı ne bır ozur dıleme var ne ıyı mısın bırseyın var mı demek var
ne pecete getırmek hıc...
dıkıs atıldı alnına erhanın
dun baya kotu bır gunduresmen akacak kan damarda durmuyor
ıcerıgıne hıc bakmadım canım ne desem yalan olurbioxin şampuanlar iyi mi sence nisam
tesekkur ederım canım hepımızı korusun ınsallahallah beterinde saklasın nisa geçmiş olsun
tmmdir ,ıcerıgıne hıc bakmadım canım ne desem yalan olur
ıcınde sılıkon paraben sulfat yoksa kullan
tesekkur ederım canım hepımızı korusun ınsallah
canım senin vize işleri halloldu mu? Eşin orada mı sizi bekleyecek?
SLS var onda.bioxin şampuanlar iyi mi sence nisam
tuhSLS var onda.
Yeni aldığımız ogx şampunlarda mı? o ne olaki? Ben 2 şampuan 2 krem aldım, az para değildiaozoinidiyl urea varmis organixte, daha da kullanmam.
evet, kanserojen bi madde seboreik dermatit de tetiklediğine dair bilimsel araştırmalar varYeni aldığımız ogx şampunlarda mı? o ne olaki? Ben 2 şampuan 2 krem aldım, az para değil
pff..ya bundan önce de halalles diye şampuanlardan almıştım, instagram yorumlarından gaza gelip, 5 tane stok. Onlar da epey pahalıydı ve çöp oldu...evet, kanserojen bi madde seboreik dermatit de tetiklediğine dair bilimsel araştırmalar var
rica ederim canim down under natürels var galiba o temiz gözüküyorpff..ya bundan önce de halalles diye şampuanlardan almıştım, instagram yorumlarından gaza gelip, 5 tane stok. Onlar da epey pahalıydı ve çöp oldu...
Bir araştıracağım dediğini canım. Teşekkürler haberdar ettiğin için.
benim bu aldığım da temiz ötesi diye satılıyordu...yorumları görmen lazımdı...nasıl övgüler döşemişler sayfalarca, maf etti saçlarımı. Hakkımı helal etmiyorum, kesin insta da kötü yorumları ayıklamışlar.rica ederim canim down under natürels var galiba o temiz gözüküyor
cok pahalı ya gerçekten. artik bu kadar para verebilecegimu zannetmiyorum zaten onu al bunu al derken yani 300 ml sampuan sana kaç ay gidiyor ki parasi da fazla. market sampuanina donesim yok ne yapicam bilmiyorum. arastirip almak lazim procsin de mea var oda alerjen maddebenim bu aldığım da temiz ötesi diye satılıyordu...yorumları görmen lazımdı...nasıl övgüler döşemişler sayfalarca, maf etti saçlarımı. Hakkımı helal etmiyorum, kesin insta da kötü yorumları ayıklamışlar.
Live clean de doğal..ona da bakabilirsin, ama indirimsiz fiyatları çok fahiş ya...
paraben biz derste gördükKızlar ben normal market şampuanı kullanıyorum yaw, kanserojen madde ile şampuan yapmak ve satmak o kadar kolay değil kiŞu paraben olayı gibi, insanları korkutup iyi ekmeğini yediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?