Sağlıklı beslenirken;

allah beterinde saklasın nisa geçmiş olsun

evet, kanserojen bi madde seboreik dermatit de tetiklediğine dair bilimsel araştırmalar var
pff..ya bundan önce de halalles diye şampuanlardan almıştım, instagram yorumlarından gaza gelip, 5 tane stok. Onlar da epey pahalıydı ve çöp oldu...

Bir araştıracağım dediğini canım. Teşekkürler haberdar ettiğin için.

rica ederim canim down under natürels var galiba o temiz gözüküyor

rica ederim canim down under natürels var galiba o temiz gözüküyor
benim bu aldığım da temiz ötesi diye satılıyordu...yorumları görmen lazımdı...nasıl övgüler döşemişler sayfalarca, maf etti saçlarımı. Hakkımı helal etmiyorum, kesin insta da kötü yorumları ayıklamışlar.

Live clean de doğal..ona da bakabilirsin, ama indirimsiz fiyatları çok fahiş ya...

cok pahalı ya gerçekten. artik bu kadar para verebilecegimu zannetmiyorum zaten onu al bunu al derken yani 300 ml sampuan sana kaç ay gidiyor ki parasi da fazla. market sampuanina donesim yok ne yapicam bilmiyorum. arastirip almak lazim procsin de mea var oda alerjen madde

Kızlar ben normal market şampuanı kullanıyorum yaw, kanserojen madde ile şampuan yapmak ve satmak o kadar kolay değil ki Şu paraben olayı gibi, insanları korkutup iyi ekmeğini yediler.
paraben biz derste gördük
kanserle alakasi yok diyebilirim
buna dail bilimsel veri yok
meme kanserinde paraben tespit edildi diye kanserojen dediler halbuki alakasi yok
dokuda birikmesi zararlı oldugu anlamina gelmez . bepanthen ampulde dahi paraben var, bemiks. ki bunu deriye veriyolqr igneyle direkt vücuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…