günaydin canim ise gidemiyoruz biz.günaydın kızlarrrrrrrrr
çok şükür cnm sen nasılsın
bizde bir işe gelip gidiyoruz bende yürüşe çıkamıyorum çünkü burası fırtına bugun biraz hava yumuşadı gibi
gayet normal guzel yemıssın hıc fazla degıl ben kase degıl tabakla mercımek 2 ayran 8 kofte 2 salata yerdım meselanisa ben bbugun 5 kasap köfte ,1 kase mercimek çorba 1 bardak ayran ve koca bir kase salata yedim ama saatler geçti acikmadim boyle olunca cok mu yedim diyorum
bızde bırtek esım ıse gıdıyor artık ben hıc cıkmıyorum zorunlu haller olmadıgı surece cıkmıyoruzkizlar nasilsiniz
evden cikamiyoruz yürüyüste yok
izmirde baya yürümüstüm
cok gecmis olsun nisacim bu ne böyle ya her sey üstüste geldiaynen oyle canım ya aksılık ıste
bırde esım bır kaza daha gecırdı canınız ıyıce sıkılmasın dıye soylemedım aslında ama :) soyleyeyım
ptt ye gıttık
ıskele kuruyorlarmıs ıcerde
sıra beklerken yoktu arkamızı bır donduk güüüümmmm dıye demıre carptı esımın kafası ve alnının ortasında bası yarıldı
esım kızdı kendısıde cunku fabrıka cezaevı hastane okul gıbı yerlerın ılk kurulumunu yapıyor ısletmeye acıyor
bu ıskele boyle mı kurulur buraya mı konulur hıc mı ıs bılmıyorsunuz sız ne bıcım ınsanlarsınız allahım nasıl bır gun bugun dıye bagıra bagıra kızarak soylenıyor
ordakı calısan amele dıyeyım getır gotur yapan kısı ne dese begenırsın
abı senınde boyun cok uzun ondan oldu o
erhanın ılk kez bırıne boyle dalacak gıbı baktıgını gordum resmen gozlerınden ates cıktı
hanı ne bır ozur dıleme var ne ıyı mısın bırseyın var mı demek var
ne pecete getırmek hıc...
dıkıs atıldı alnına erhanın
dun baya kotu bır gunduresmen akacak kan damarda durmuyor
gayet normal guzel yemıssın hıc fazla degıl ben kase degıl tabakla mercımek 2 ayran 8 kofte 2 salata yerdım mesela
bızde bırtek esım ıse gıdıyor artık ben hıc cıkmıyorum zorunlu haller olmadıgı surece cıkmıyoruz
yalnız gecen gun dısarı cıktıgımda da gordum antep ıcın konusayım tum eczane hastane market avm aklınıza gelen heryer dezenfekte edılıyor hergun ...gozumle gordum
onun dısında keyfı alan olan bırcok yer kapalı
bakkal bıle kapı gırısıne dezenfektan koymus her gıren elını dezenfekte edıyor cıkarkende dezenfekte edıyor cıkıyor
gayet normal guzel yemıssın hıc fazla degıl ben kase degıl tabakla mercımek 2 ayran 8 kofte 2 salata yerdım mesela
bızde bırtek esım ıse gıdıyor artık ben hıc cıkmıyorum zorunlu haller olmadıgı surece cıkmıyoruz
yalnız gecen gun dısarı cıktıgımda da gordum antep ıcın konusayım tum eczane hastane market avm aklınıza gelen heryer dezenfekte edılıyor hergun ...gozumle gordum
onun dısında keyfı alan olan bırcok yer kapalı
bakkal bıle kapı gırısıne dezenfektan koymus her gıren elını dezenfekte edıyor cıkarkende dezenfekte edıyor cıkıyor
Vizeler askıya alındı samsonnum:/ sınırlar da kapatıldı zaten. Eşim orda, biz burda. Ne kadar ayrı kalacağız, belli değil. Adam kızlarının büyüdüğünü zar zor görüyor:/ doğumlarını da göremedi zaten. Bir an evvel geçer gider de şu virüs, biraraya geliriz inşallah.
günaydin canim ise gidemiyoruz biz.
evdeyim
bulasıcı hastalıklar gıbı bır durum oldugunda tedbır almadan ortada dolasmak aslında hukuken suc bu kısılerın tedavısı bıttıkten sonra cezalandırılması gereklıKimi insan çok dikkatli kimi insan da hiç umursuz geziyor ortalıkta. Bizim mahallede bir pozitifimiz çıkmış. yurt dışından 10gün önce gelmiş , karantinaya alınmadan gezmiş ,
Amin canım dışarıda yüzüne dokunmamaya gayret et gelince de kıyafetlerini değiştirip ılık duş al korunursun allahın izniyleSüre bildirildi mi size? Savaşta olsa, salgında olsa OHAL de ilan edilse biz çalışıyoruz..Toplu taşıma kullanıyorum eve gdince kırklanıyorum resmen. Allah korusun en az kayıpla atlataım insallah
Burada da yağdı ama tutmadıdun aksam yagmurla karısık kar yagıyordu
yaklasık yarım saat once basladı lapa kapa kar yagıyor burda suan
bu kar gecen seferkı gıbı tutar
insallah canimSüre bildirildi mi size? Savaşta olsa, salgında olsa OHAL de ilan edilse biz çalışıyoruz..Toplu taşıma kullanıyorum eve gdince kırklanıyorum resmen. Allah korusun en az kayıpla atlataım insallah
dun aksam yagmurla karısık kar yagıyordu
yaklasık yarım saat once basladı lapa kapa kar yagıyor burda suan
bu kar gecen seferkı gıbı tutar
Burada da yağdı ama tutmadı
Ohoo sirke kesiyorsa seni iyi samsonum beni çamaşır suyundan aşağısı kurtarmıyor :))Günaydın kızlarKazasız belasız, mikropsuz virüssüz bir gün olsun inşallah.
Dün akşam her zamanki kanepe seansımı yaparken haberlerin gazına gelip kalktım, evi sildim, süpürdüm, sirkeledim.
Bulursam 2 şişe sirke alıcam inşallah .
Amin canım dışarıda yüzüne dokunmamaya gayret et gelince de kıyafetlerini değiştirip ılık duş al korunursun allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?