Sağlıklı beslenirken;

nisa ben bbugun 5 kasap köfte ,1 kase mercimek çorba 1 bardak ayran ve koca bir kase salata yedim ama saatler geçti acikmadim boyle olunca cok mu yedim diyorum
gayet normal guzel yemıssın hıc fazla degıl ben kase degıl tabakla mercımek 2 ayran 8 kofte 2 salata yerdım mesela
kizlar nasilsiniz
evden cikamiyoruz yürüyüste yok
izmirde baya yürümüstüm
bızde bırtek esım ıse gıdıyor artık ben hıc cıkmıyorum zorunlu haller olmadıgı surece cıkmıyoruz
yalnız gecen gun dısarı cıktıgımda da gordum antep ıcın konusayım tum eczane hastane market avm aklınıza gelen heryer dezenfekte edılıyor hergun ...gozumle gordum
onun dısında keyfı alan olan bırcok yer kapalı
bakkal bıle kapı gırısıne dezenfektan koymus her gıren elını dezenfekte edıyor cıkarkende dezenfekte edıyor cıkıyor

cok gecmis olsun nisacim bu ne böyle ya her sey üstüste geldi

bunu sayesinde herkes bilinçlendi en azından temizliğin ne kadar önemiiiini

Kimi insan çok dikkatli kimi insan da hiç umursuz geziyor ortalıkta. Bizim mahallede bir pozitifimiz çıkmış. yurt dışından 10gün önce gelmiş , karantinaya alınmadan gezmiş ,

Allah sağlıkla kavuştursun sizleri de canım.

Kimi insan çok dikkatli kimi insan da hiç umursuz geziyor ortalıkta. Bizim mahallede bir pozitifimiz çıkmış. yurt dışından 10gün önce gelmiş , karantinaya alınmadan gezmiş ,
bulasıcı hastalıklar gıbı bır durum oldugunda tedbır almadan ortada dolasmak aslında hukuken suc bu kısılerın tedavısı bıttıkten sonra cezalandırılması gereklı

Günaydın herkese 2-3 gündür yoğundum kk ya girecek pek vakit olmadı. Evi temizle çocukla aktivite yap derken yorulup yattım. Dışarı çıkmadığımız için evde oyalamak daha da zor oldu. Alışmıştı her gün yürüyüşe
Her yeri çamaşır suyuyla sildim ama eşim işe gittigi için riskliyiz hep. Geldiğinde el yıkasa üst baş çıkarsa da fark etmez.

Süre bildirildi mi size? Savaşta olsa, salgında olsa OHAL de ilan edilse biz çalışıyoruz.. Toplu taşıma kullanıyorum eve gdince kırklanıyorum resmen. Allah korusun en az kayıpla atlataım insallah
Amin canım dışarıda yüzüne dokunmamaya gayret et gelince de kıyafetlerini değiştirip ılık duş al korunursun allahın izniyle

Normal gripte de geçerli bu aslında ama corona ile daha çok dillendirilmeye başlandı doktorlar tarafından, virüsü %90 ihtimalle ellerimizi ağzımıza burnumuza gözümüze sokarak kendi kendimize bulaştırıyormuşuz :))) ben de aksi gibi kuruyan dudaklarımı kemiririm gün içinde

Süre bildirildi mi size? Savaşta olsa, salgında olsa OHAL de ilan edilse biz çalışıyoruz.. Toplu taşıma kullanıyorum eve gdince kırklanıyorum resmen. Allah korusun en az kayıpla atlataım insallah
insallah canim
yok yarin bildircekler haftaya evdemiyiz diye ama tam süre belli degil

herkes evde degil zaten cogu firmalar acikmis

Ohoo sirke kesiyorsa seni iyi samsonum beni çamaşır suyundan aşağısı kurtarmıyor :))

Amin canım dışarıda yüzüne dokunmamaya gayret et gelince de kıyafetlerini değiştirip ılık duş al korunursun allahın izniyle

Aynen canım hergün mak. çalıştırıyorum çamaşır as katlamakla geçiyor. Akşamda sızıyorum. Korkum evdekilere götürmek , annem babam 60 yaş ve üstü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…