canım serum tarıfı vermıstım yaNisacım, seyrek saç için de bişey önersene bana
Bu ne ya, hakketen üzüldüm eşine Nisa, ne uğursuz bi gün olmuş, resmen sabrı sınanmış bütün gün boyu. Çok dikiş var mı? Allah beterinden saklasın. Bi sadaka verin mutlaka. Off beyni zonklamıştır yaaynen oyle canım ya aksılık ıste
bırde esım bır kaza daha gecırdı canınız ıyıce sıkılmasın dıye soylemedım aslında ama :) soyleyeyım
ptt ye gıttık
ıskele kuruyorlarmıs ıcerde
sıra beklerken yoktu arkamızı bır donduk güüüümmmm dıye demıre carptı esımın kafası ve alnının ortasında bası yarıldı
esım kızdı kendısıde cunku fabrıka cezaevı hastane okul gıbı yerlerın ılk kurulumunu yapıyor ısletmeye acıyor
bu ıskele boyle mı kurulur buraya mı konulur hıc mı ıs bılmıyorsunuz sız ne bıcım ınsanlarsınız allahım nasıl bır gun bugun dıye bagıra bagıra kızarak soylenıyor
ordakı calısan amele dıyeyım getır gotur yapan kısı ne dese begenırsın
abı senınde boyun cok uzun ondan oldu o
erhanın ılk kez bırıne boyle dalacak gıbı baktıgını gordum resmen gozlerınden ates cıktı
hanı ne bır ozur dıleme var ne ıyı mısın bırseyın var mı demek var
ne pecete getırmek hıc...
dıkıs atıldı alnına erhanın
dun baya kotu bır gunduresmen akacak kan damarda durmuyor
Hey Allahım neler yaşamışsınız yaaa... Allah beterinden saklasin Nisacim... tekrar geçmiş olsunaynen oyle canım ya aksılık ıste
bırde esım bır kaza daha gecırdı canınız ıyıce sıkılmasın dıye soylemedım aslında ama :) soyleyeyım
ptt ye gıttık
ıskele kuruyorlarmıs ıcerde
sıra beklerken yoktu arkamızı bır donduk güüüümmmm dıye demıre carptı esımın kafası ve alnının ortasında bası yarıldı
esım kızdı kendısıde cunku fabrıka cezaevı hastane okul gıbı yerlerın ılk kurulumunu yapıyor ısletmeye acıyor
bu ıskele boyle mı kurulur buraya mı konulur hıc mı ıs bılmıyorsunuz sız ne bıcım ınsanlarsınız allahım nasıl bır gun bugun dıye bagıra bagıra kızarak soylenıyor
ordakı calısan amele dıyeyım getır gotur yapan kısı ne dese begenırsın
abı senınde boyun cok uzun ondan oldu o
erhanın ılk kez bırıne boyle dalacak gıbı baktıgını gordum resmen gozlerınden ates cıktı
hanı ne bır ozur dıleme var ne ıyı mısın bırseyın var mı demek var
ne pecete getırmek hıc...
dıkıs atıldı alnına erhanın
dun baya kotu bır gunduresmen akacak kan damarda durmuyor
hem kas gevsetıcı hem agrı kesıcı aldı gece uyuyabılmek ıcın 2 gıbı uyuyabıldı sabah 6 da uyandıBu ne ya, hakketen üzüldüm eşine Nisa, ne uğursuz bi gün olmuş, resmen sabrı sınanmış bütün gün boyu. Çok dikiş var mı? Allah beterinden saklasın. Bi sadaka verin mutlaka. Off beyni zonklamıştır ya
sagolasın canım benımHey Allahım neler yaşamışsınız yaaa... Allah beterinden saklasin Nisacim... tekrar geçmiş olsun
Canım samsonnum yaa:) ben de çok ihmal ederdim cilt bakımını ama yaş 35 olunca ancak dank etti galiba:/ şimdi iki çocukla can hıraş sabun/serum/nemlendirici onarmaya çalışıyorum.Çok sağol canım böyle detaylı, görselli anlattığın için. Ben de şu vakumlu aletlerden sanmıştım. Bunu gerçekten yapamam sanırım. Nerde o beceri kabiliyet bende. 2 gündür sabahları nemlemdirici sürüyorum, o bile ciddi başarı
normalde 25 yasını doldurmus herkes onarıcı besleyıcı urunlerle duzenlı ve profosyonel cılt bakımı yapmak zorunda aslında :) kırısıklık veya leke oldu mu donusu yok cunku, onemlı olan zamanında onune gecıp zamanın verdıgı zararları ertelemek azaltmak cunkuCanım samsonnum yaa:) ben de çok ihmal ederdim cilt bakımını ama yaş 35 olunca ancak dank etti galiba:/ şimdi iki çocukla can hıraş sabun/serum/nemlendirici onarmaya çalışıyorum.
Sen de ihmal etme
Nisa o nasıl anlatmaa ya. Ne emoji koyucam bilemedim, ama beni de güldürdün. Töbe töbeeehem kas gevsetıcı hem agrı kesıcı aldı gece uyuyabılmek ıcın 2 gıbı uyuyabıldı sabah 6 da uyandı
allahtan guzel sıstıkarızmatık duruyor burcu boga tam boga oldun dedım kendısıne
bırde arabamızın arkası komple coktu kırıldı yerde suruklendı tamırcıye goturene kadar
trafıkte herkes bıze bakıyor selektor yapıyorlar korna calıyorlar
enı sonu yav he he dedım araba cokmus yerde suruklenıyor farkında degılız sızde haklısınızo kadar cok durdurup uyardılar kı tamırcıye gıdene kadar
arabanın arkası yerde suruklenıyortampon komple
enı sonu dayanamadık kenara cektık tamponu kestık cıkardık
bır bırakmadılar kı bızı tamırcıye gıdelım , kenardan kenardan gıtmeye calısıyorduk
ya gercekten cok sinir bır gundusınırımden guluyorum he aklıma geldıkce
Yok gördüm onu Nisacım, kaydettim hatta:) ama benim dökülme değil de yıllardır seyreklik var. Onun için sormuştum. Saç derisini hafif(iğne vs) çizerek sarımsak sürmemi önerdiler:/ denesem mi acaba??canım serum tarıfı vermıstım ya
o hem besler hem cabuk uzatır hem guclendırır hem parlaatır hem nemlendırır hem dokulmesını azaltır
1 bemıks 1 bepanten 1 evıgen ampul kırılıyor 1 tatlı kasıgı corek otu yagı 1 tatlı kasıgı hındıstan cevızı yagı 1 tatlı kasıgı sarımsak yagı
karıstır her hafta bunu sac dıbıne sur boya yapar gıbı
ne kadar cok bekletırsen o kadar ıyı sonra durula
nasıl arındırman gerektıgını de anlatmıstım
once sampuanla sonra yavas yavas suyla kopurt
koku kalmaz merak etme
bırde sampuanın ıcıne dogum kontrol hapı ezerek kat bır tanede bepanten ampul kır ıcıne caklaka kullan
tum bunları yaparken basını one egerek yıka vucut tuyun de guclenır cunku dıkkat etmezsen
aslında bu tarıfı o kadar cok verdım kı tum kk ezberledı sen nasıl gormedın :)
hepsını yapıyoruz canım yapmasak 2 gune helak olurduk bız zaten o kadar cok okurum kı en son allahım dunyamızı hayvanlarımızı merhametlı guzel kalplı ınsanlarımızı koru ısıgını eksık etme gunahlarını affet bıle derımNisa o nasıl anlatmaa ya. Ne emoji koyucam bilemedim, ama beni de güldürdün. Töbe töbeee
Nazar da değiyor bence. Siz birbirine çok yakışan bir çiftsiniz maşallah.Oku bak cidden, felak nas, ayetel kürsü. Sadakayı da ihmal etme. Bela savdığına bizzat çok şahit oluyorum..
Geç kaldım ben Nisacım farkındayım:/ bir de doğum lekelerini gidermek çok zor gerçekten:/normalde 25 yasını doldurmus herkes onarıcı besleyıcı urunlerle duzenlı ve profosyonel cılt bakımı yapmak zorunda aslında :) kırısıklık veya leke oldu mu donusu yok cunku, onemlı olan zamanında onune gecıp zamanın verdıgı zararları ertelemek azaltmak cunku
sagolasın canımYok gördüm onu Nisacım, kaydettim hatta:) ama benim dökülme değil de yıllardır seyreklik var. Onun için sormuştum. Saç derisini hafif(iğne vs) çizerek sarımsak sürmemi önerdiler:/ denesem mi acaba??
Bu arada kazalar için çok geçmiş olsun tekrardan:/ bi sadaka ver kısa sürede
Kuzum yaaCanım samsonnum yaa:) ben de çok ihmal ederdim cilt bakımını ama yaş 35 olunca ancak dank etti galiba:/ şimdi iki çocukla can hıraş sabun/serum/nemlendirici onarmaya çalışıyorum.
Sen de ihmal etme
Walla benim için de yap samsonnum:)Kuzum yaahayır siz de çocuklar var,size bakan ev işi var, yemeğiydi vs bir ton sorumluluk. Ben yapa yalnız, malak gibi yatıyorum akşamlar Ama dediğin gibi, kalan sağlar bizimdir moduna girmem şart. Büyüklerime bakınca genetik de vahim duruyor, hiç ona da bel bağlanacak gibi değil.
Evde kolajenim var, onu da içiyim bak tarihi geçmeden. İlk defa aldığım bir tonikden memnun kaldım, sabahları çok erken güne başlıyorum, en azından bir gündüz rutini oturtmalı.
canımm cok tesekkur ederım
supersın :)
supersın :)
en az 2 saat kalsın sacında ben bazen gece surup bone takıp sabah yıkıyorum :)
sadece mayonez sursen o bıle ıse yarar :) yeterkı duzenlı beslensın nemlensınEvet, özellikle gece 11’den sonra sürüp sabaha kadar bekletmek çok etkiliymiş saç maskelerinde..ben bir ara sarımsağı zeytinyağında bekletip sürmüştüm o şekilde. Çok etkili olmuştu. Bir de yumurta beyazı ile bal sürüp üstüne sirkeli su yapıyordum. Işıl ışıl oluyordu saçım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?