- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
+1paraben biz derste gördük
kanserle alakasi yok diyebilirim
buna dail bilimsel veri yok
meme kanserinde paraben tespit edildi diye kanserojen dediler halbuki alakasi yok
dokuda birikmesi zararlı oldugu anlamina gelmez . bepanthen ampulde dahi paraben var, bemiks. ki bunu deriye veriyolqr igneyle direkt vücuda
Ben de yeni podcast bakıyom evde oyalanırken dinleyim diye. İyi tarafından bakalım kendimize ve ailemize zaman ayırmak için iyi bir fırsat bu günlerıstesekde cıkamıyoruzyaldır yaldır gezesım var ama vırus sebebıyle oturuyorum oturdugum yerde
ppg yazdıkları da paraben türevi+1
Biraz detaycıyım kozmetik konusunda merak işte, içeriğini okumayı geçtim içindeki bir maddenin yararlı veya zararlı olduğu belirtildiyse işe bu konuda çalışma var mı diye bakmakla başlıyoruminsanlar daha çok para vererek (pazarlama başarısı) parabensiz ürünlere yöneldi ama parabenin ikamesi çoğu koruyucunun etkisi muamma mesela, nedir necidir bakma gereği duymuyoruz nasılsa paraben değil
Zaten bir ürün iyi gelmediyse cildimiz bize söylüyor hassasiyet yaratarak vs, ama onun dışında bir zararını görmediysem ve beklentimi karşıladı ise ben doğal olsun organik olsun vs diye düşünmem kullanırım. Zaten kozmetikte doğal ürüne değil arge ve lab çalışmalarına inanıyorumkızlar parabenın kanserle ılıskısı zaten yok hatta bırcok meyvenın ıcınde dogal olarak kendılıgınden var kanser yapmaz ama cıldı hassaslastırır o yuzden ıcerıgınde olmaması ıstenır
Aaa çok ilginçmiş denesem mi ki küçük bir miktarda. Şu ampullerden ekleyeceğiz değil mievde kendı sampuanınızı kendınızde yapabılırsınız aslında
papatya cayı yapın ıcıne dogal sabundan bıraz rendeleyın e vıtamını katın bunla sacınızı yıkayın ? en temız ıcerık
aynen ıstersen 1 ampul kır ıstersen jelıbon gıbı bırsey var ıgneyle delıp akıttıgın ondan bır tanecık kat farketmezAaa çok ilginçmiş denesem mi ki küçük bir miktarda. Şu ampullerden ekleyeceğiz değil mi
yogun papatya kullanıp ıslak ıslak gunes altında gezmedıgın surece bırsey olmaz :)Bi de ben saçtan çok anlamam nisam ama papatya suyu muydu hani önceden saç rengi açmak için kullandıkları, rengini açar mı bu şampuan saçın
Vizeler askıya alındı samsonnum:/ sınırlar da kapatıldı zaten. Eşim orda, biz burda. Ne kadar ayrı kalacağız, belli değil. Adam kızlarının büyüdüğünü zar zor görüyor:/ doğumlarını da göremedi zaten. Bir an evvel geçer gider de şu virüs, biraraya geliriz inşallah.canım senin vize işleri halloldu mu? Eşin orada mı sizi bekleyecek?
Canım allah yardımcın olsun, ne garip günler bunlar.. İnşallah tez zamanda kavuşursunuzVizeler askıya alındı samsonnum:/ sınırlar da kapatıldı zaten. Eşim orda, biz burda. Ne kadar ayrı kalacağız, belli değil. Adam kızlarının büyüdüğünü zar zor görüyor:/ doğumlarını da göremedi zaten. Bir an evvel geçer gider de şu virüs, biraraya geliriz inşallah.
Naturalive ürünlerini denedin mi hiç samsonn? Ben beğeniyorum.benim bu aldığım da temiz ötesi diye satılıyordu...yorumları görmen lazımdı...nasıl övgüler döşemişler sayfalarca, maf etti saçlarımı. Hakkımı helal etmiyorum, kesin insta da kötü yorumları ayıklamışlar.
Live clean de doğal..ona da bakabilirsin, ama indirimsiz fiyatları çok fahiş ya...
Aminn mihailCanım allah yardımcın olsun, ne garip günler bunlar.. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz
kizlar nasilsiniz
evden cikamiyoruz yürüyüste yok
izmirde baya yürümüstüm
Naturalivein bir dudak koruyucusu var ki off kaç kez bitirdimNaturalive ürünlerini denedin mi hiç samsonn? Ben beğeniyorum.
Şu an Yves Rocher şampuanını kullanıyorum ama biraz pahalı o:/ Naturalive e döneceğim tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?