Sağlıklı beslenirken;

ıstesekde cıkamıyoruz yaldır yaldır gezesım var ama vırus sebebıyle oturuyorum oturdugum yerde

+1
Biraz detaycıyım kozmetik konusunda merak işte, içeriğini okumayı geçtim içindeki bir maddenin yararlı veya zararlı olduğu belirtildiyse işe bu konuda çalışma var mı diye bakmakla başlıyorum insanlar daha çok para vererek (pazarlama başarısı) parabensiz ürünlere yöneldi ama parabenin ikamesi çoğu koruyucunun etkisi muamma mesela, nedir necidir bakma gereği duymuyoruz nasılsa paraben değil

ppg yazdıkları da paraben türevi
ogxde paraben yok yaziyor ppg var gözümden düştü hele o etken madde zararli seboreige zemin oluşturuyo hali falan silerim kalsin kenarda simdi yine para vericez sampuana oy anam

kızlar parabenın kanserle ılıskısı zaten yok hatta bırcok meyvenın ıcınde dogal olarak kendılıgınden var kanser yapmaz ama cıldı hassaslastırır o yuzden ıcerıgınde olmaması ıstenır

kızlar parabenın kanserle ılıskısı zaten yok hatta bırcok meyvenın ıcınde dogal olarak kendılıgınden var kanser yapmaz ama cıldı hassaslastırır o yuzden ıcerıgınde olmaması ıstenır
Zaten bir ürün iyi gelmediyse cildimiz bize söylüyor hassasiyet yaratarak vs, ama onun dışında bir zararını görmediysem ve beklentimi karşıladı ise ben doğal olsun organik olsun vs diye düşünmem kullanırım. Zaten kozmetikte doğal ürüne değil arge ve lab çalışmalarına inanıyorum

evde kendı sampuanınızı kendınızde yapabılırsınız aslında
papatya cayı yapın ıcıne dogal sabundan bıraz rendeleyın e vıtamını katın bunla sacınızı yıkayın ? en temız ıcerık

Aaa çok ilginçmiş denesem mi ki küçük bir miktarda. Şu ampullerden ekleyeceğiz değil mi

Aaa çok ilginçmiş denesem mi ki küçük bir miktarda. Şu ampullerden ekleyeceğiz değil mi
aynen ıstersen 1 ampul kır ıstersen jelıbon gıbı bırsey var ıgneyle delıp akıttıgın ondan bır tanecık kat farketmez
1 tane katacaksın zaten
normal sabuna alısık olmayan saclar kecelesır ya
papatya cayı ve e vıtamını yumusatır dengelemek ıcın bu sekılde yapabılırsın

Bi de ben saçtan çok anlamam nisam ama papatya suyu muydu hani önceden saç rengi açmak için kullandıkları, rengini açar mı bu şampuan saçın
yogun papatya kullanıp ıslak ıslak gunes altında gezmedıgın surece bırsey olmaz :)
sallama cay papatya varya o bıle olur onla yaptıgın caya kat haftasonu dene evde buna da bıraz alısması gerek
sıvı sabunluk varya onun ıcıne kat veya bos sampuan sısesıne
ben ahsene boyle yapıyorum yıkarken

canım senin vize işleri halloldu mu? Eşin orada mı sizi bekleyecek?
Vizeler askıya alındı samsonnum:/ sınırlar da kapatıldı zaten. Eşim orda, biz burda. Ne kadar ayrı kalacağız, belli değil. Adam kızlarının büyüdüğünü zar zor görüyor:/ doğumlarını da göremedi zaten. Bir an evvel geçer gider de şu virüs, biraraya geliriz inşallah.

Canım allah yardımcın olsun, ne garip günler bunlar.. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz

Naturalive ürünlerini denedin mi hiç samsonn? Ben beğeniyorum.
Şu an Yves Rocher şampuanını kullanıyorum ama biraz pahalı o:/ Naturalive e döneceğim tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…