Sağlıklı beslenirken;

Sıvı sabun duş jeli gibi şeyleri hayatta sevmezdim zaten kaygan kaygan kalıyor ciltte :) yıllardır katı sabun forever, ben havlu kullanıyorum evde sık değiştiririm sadece. Azcık bakteriden zarar gelmez nisam

Sıvı sabun duş jeli gibi şeyleri hayatta sevmezdim zaten kaygan kaygan kalıyor ciltte :) yıllardır katı sabun forever, ben havlu kullanıyorum evde sık değiştiririm sadece. Azcık bakteriden zarar gelmez nisam
benım evıme cok gıren cıkan oluyor o yuzden kagıt havlu benım ıcın onemlı
yoksa yalnız yasayan ya da sadece evde 2 kısı olan pek mısafırı olmayan bırı tabıkı normal havlu kullanabılır

Aslında bu virüs bize millet olarak temizliği öğretti yaw iyi oldu. Misal ben 4 yıldır aynı işyerindeyim ilk kez bina dezenfekte edildi :)) Temizliği afedersiniz taharete indirgemek avrupalılar ondan hasta oluyor demek doğru değil bence.

Uyduruk ama sağlıklı ve leziz menülere ofisde de devam.

Evde pancar, kereviz ve soğanı birlikte haşladım, indirmeden 13 dk önce de karabuğday ekledim sadece. Şimdi burada yağladım, tuzladım, limonladım...leziz bir zeytinyağlı oldu. Rengi çok hoş bir kırmızı aslında, telim güzel çekmiyor.

,

beledıye baskanımız fatma sahin tum saglık sektorunde calısanlara butun ulasım hızmetını ucretsız yaptı dun gece ıtıbarıyle
dun burda ıslıklarla alkıslarla saglık calısanlarına destek verıldı sızın sehrınızde de oldu mu bırcok yerde yapıldı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…