- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
Sıvı sabun duş jeli gibi şeyleri hayatta sevmezdim zaten kaygan kaygan kalıyor ciltte :) yıllardır katı sabun forever, ben havlu kullanıyorum evde sık değiştiririm sadece. Azcık bakteriden zarar gelmez nisambırde tuvaletlerde hem sıvı sabun hem el dezenfektanı hemde katı sabunum var
havlu olarakta kagıt havlu bulunduruyorum
dıspanserı havluları kece gıbı sert olanlar 1 kucuk yetıyor tum elı kurulamaya
havlularda bakterı yuvası
bu arada koronayla bırlıkte doktorlar katı sabun onerıyor ben hep dıyordum kımse dınlemıyordu benı
sıvı sabunların hıc bır hıjyen saglama durumu yok kayı sabun hıjyen saglar klozete dussse bıle katın sabun mıkrop tutmaz kendı kendını temızleyen bırseydır
katı sabun kullanın kızlar doktorlarda oyle onerdı cunku
benım evıme cok gıren cıkan oluyor o yuzden kagıt havlu benım ıcın onemlıSıvı sabun duş jeli gibi şeyleri hayatta sevmezdim zaten kaygan kaygan kalıyor ciltte :) yıllardır katı sabun forever, ben havlu kullanıyorum evde sık değiştiririm sadece. Azcık bakteriden zarar gelmez nisam
Aa güzel ya, köyün havası daha temizdir. Oradayken bol oksijen alırsın. Miss :)Samsonum şimdi evdeyim ama haftaya bizimkilerin yanında olurum daha çok. Benim ev işyerine yakın bizimkiler köydeler, köy de işe ve eve yakın bizim o yüzden bazen orada bazen buradayım :)
Aynen öyle karantinaya kapatacaz kendimizi samsonum :))Aa güzel ya, köyün havası daha temizdir. Oradayken bol oksijen alırsın. Miss :)
ya biz seni evermiyor muyduk?Yanlış mı hatırlıyorum?
kimle karıştırdım ki?Yanlış canım 7 yıllık evli ve çocukluyum
Aaa bilmiyordum o ürününü mihail:/ dün sipariş verdim daha, gelecek sefere aklımda bulunurNaturalivein bir dudak koruyucusu var ki off kaç kez bitirdim
cok tatlı yaaa ellerıne saglık :)Eki Görüntüle 2607005
sıra pembişte
Ayy nası tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?