Sağlıklı beslenirken;

Nisaaaa eşin nasıl oldu? Sizin şikayetler/ kaza ile ilgili bi gelişme var mı? N nscckts
esım ıyı cok sukur canım
haber beklıyoruz bız eve gonderdıklerınde bız sıze haber ederız dedıler
fazla surmez bence 2 haftaya kadar haber gelır gıbı gelıyor bana

Canım samsonncum yaaa:)
Günlerce giremediğim oluyor bazen foruma..bende manikür falan hak getire:/ büyük kızım ya yemek,ya içecek ya tuvalet için sürekli suyla haşır neşir ediyor beni. Virüs nedeniyle zaten teyakkuzdayız bir de temizlik konusunda. O yüzden dibine kadar kesilmiş,çatlamaya yüz tutmuş ana eli karşınızda:) bir de ne zaman krem sürsem anında çişim geldi diye yanaşıyor:/

Eklentiler

• 9AD804F9-1F81-4827-B83C-13FC0EB90B00.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 31
Aslında öyle video,ses kaydı vs yaymamak lazım Nisacım. Allah korusun panik atak olan falan birine denk gelse, sonu çok kötü olabilir.
Bana ablam dün bir video gönderdi. Zibidinin biri bizim mahalleden umreden dönen bir kadını test için alıp götürüyorlarmış onu kaydetmiş(götürenler beyaz,korumalı kıyafetli) nasıl böyle panik havasında anlatıyor. Ablam bunu bize gönderdi, bugün kadının test sonucunun negatif olduğu çıktı. Dünden beri ben daha bir gerginim, annemin ödü koptu. Kadında hiper tansiyon var 65+..yani iş mi şimdi bunu yaymak. Çok istiyorsan sadece bizim mahallede de hastalık şüphesi olan biri varmış de. Bir de bu ablam sağlık bakanlığında çalışıyor, konumunu kötüye de kullanmış oluyor bu şekilde. Bütün sağlık çalışanlarının bu konuda max hassasiyet göstermesi lazım bence özellikle bu konuda.
Sosyal medyada halka korku saldığı gerekçesiyle, bu şekilde iddiada bulunan bir hemşireyi göz altına aldılar diye biliyorum.
Aslında çok dikkatli olunması lazım.

bu 4 yasına kadar surecek bılıyorsun

bende banyoda da var krem cunku aynen dedıgın gıbı tam elıme krem suruyorum anne pırt geldı dıyor çiş geldı dıyor gunde 30-40 kere yıkıyoruzdur el ben 10 kere gırsem ahsen 10 kere gırse e yemek yap sacını tara yemek ye oncesı sonrası hep yıkama

valla ben bıle panık oldum benı erhan sakınlestırdı sosyal medyadan uzak dur hıc bır uzman hıc bır saglıkcı boyle ses kaydı falanda bırakmaz , bıraksa bıraksa nasıl hıjyen saglanır nasıl beslenmek gerekır bunu anlatır en fazla dedı oyle sakınledım

Öyle yaaa:d Almanya’daki evimizde lavabo onun boyuna uygundu, bütün işini kendi hallediyordu benim fıstığım. Burda onun boyuna uygun değil. Üstelik evde kalmaktan iyice bana sardı, babası da uzakta:/ bu salgın indirekt olarak bizi fena vurdu

Di mi ben de normalde aşırı soğukkanlı bir insanım. Ben bile yusuf yusuf oldum. Annem bugün geçen hafta geçirdiği operasyonun dikişlerini aldırmaya gitmedi hastaneye, ben aldım(normalde böyle şeylerin fikri bile ürkütür)
Gerçekten çok sakıncalı sosyal medya. Ama biz de aklı selim olmalıyız. Ben bugün ablamı uyardım, gönderme bi daha ben dahil kimseye öyle videoları diye. Aslında kurumlarda etik ve konumlarını bu tür durumlar için kötüye kullanmama konusunda sıkı eğitimler verilmeli.

valla dunya ne hastalıklar gordu
ınsan sıstemı cok guclu bagısıklıgımız zamanla guclenecek
cocuklarımız zamanı gelınce de kım bılır neler cıkacak ortaya bu dunyanın degısmez bır kuralı gıbı bırsey
bır nevı dogal secılım hatta... gucluler hayatda kalır maalesef gercek bu

Canim izmirde arkadaslarim cok, alsancak, karsiyaka dolastim, hava cok güzeldi onun tadini cikardim en azindan. Avm falan hic gitmedim sevmiyorumda zaten. Kuaföre gittim saclarimi aldirdim uclarindan kesmeden düzelmicekti. Ve keratin botoksu yaptirdim

Bdv ye bi gecen gün baktim ama bayadir düzgün okuyamiyorum strese sokuyor benide
benı en cok strese sokan okudugunu anlamayan ve lafları carpıtan
delı oluyorum
anlasın dıye karsımdakı 0-5 yas duzeyınde gorup oyle anlatmaya calısıyorum yoruldum

En iyisi hic yazmamak cünkü ban yemek istemiyorum ben
ben bugun ban yerım cunku bırıne aynı mesajı 4 kez yazmak zorunda kaldım o kısı buyuk ıhtımal ben okudugumu anlamıyorum demeyecek benı polemıkten kıbleyecek
genelde oyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…