Sağlıklı beslenirken;

Konyada da vardı alkışlar

asansore de yazdık apartmanımızdakı yaslıların alısverısını bız yapabılırız dıye gencler olarak
bırde yok dızım agrıyor yok basım agrıyor dıye hastanelerı mesgul etmeyelım dıye de yazdık

Günaydın güzel hatunlar. Hayırlı cumalar olsun

suzn sen ne hamaratmışsın öyle yaa. Örüyorum dediğinde bu kadarını tahmin etmiyordum. Çok güzelmiş. Bu arada el fotolarında sen ve nobahari eksik kalmış Demin like'lamışsın oradan aklıma geldi.

@aypare- den ses yok kaç gündür... Aypareeee, minik kuşuuum, iyi misin? Evine mi döndün? @aypare-

Hadi elleri görelim diyosun samsonum yani öyle mi

Kızlar turkiyede vaka sayısı 300lerde deniyor resmî olarak, ama kuzenim hemşire vaka sayısının binlerde olduğunu söylemis.. dikkatli olun, rakamlar gerçek şekilde aciklanmiyor
Rabbim korusun ya, kesinlikle gezmeyelim tozmayalım, max hijyen ve iyi beslenme. Savunma için sülfürlü gıdalar elzemmiş. Brokoli, turp yiyelim, C vitamini tüketelim. Elma sirkesi, çinko takviyesi de ayrıca hanemize + olur.

Lingen sen öğrenci mi olucan, okulda öğretmen mi?

Lovely Çok güzel eller maşallah

Evde sakin, ruh dinlendirmelik bi hafta sanki, değil mi? Örgüler, romanlar, fıstık ezmesi, bi çay varsaa oh miss
Aynen öyle dinlenelim bakalım haftaya durum ne olacak.
En azından örgü örmüyordum bayadır bunu hayatıma tekrar sokmuş oldum.
Namaz vs ruhuma ne iyi geliyorsa yapmaya calışıyorum

Aynen öyle dinlenelim bakalım haftaya durum ne olacak.
En azından örgü örmüyordum bayadır bunu hayatıma tekrar sokmuş oldum.
Namaz vs ruhuma ne iyi geliyorsa yapmaya calışıyorum
En güzelini yapıyorsun canım. Bugünümüzü elimizden geldiği kadar dolu dolu yaşamaya çalışmalıyız. Büyük bir musibet kesinlikle, ama hayatımızın, sağlıkla geçirdiğimiz her yeni günün kıymetini anlamamıza da vesile oldu sanki.

Sen İzmir de neler yaptın? Kötü bir zamanlama oldu, ama inşallah sana iyi gelmiştir. Gezebildin mi hiç? Yaşıtların var mıydı?

Eki Görüntüle 2607004
yegenimin hırkası
Dügmelerde dikildi

ÇOK GÜZELLL

BURDA PEK HAREKET OLMADI BENIM MAHALLEMDE

Yok kuzum öğrenci olcam
Turkiyede pek bilinen bir bölüm değil ama buranın altin mesleklerinden biri olan bir bölüm okuyacağım... türkçesi işletme enformatiği olarak geçiyor..
Mezun olmadan da işin hazır olacak...
Tabi corona beni oldürmezse

Kızlar turkiyede vaka sayısı 300lerde deniyor resmî olarak, ama kuzenim hemşire vaka sayısının binlerde olduğunu söylemis.. dikkatli olun, rakamlar gerçek şekilde aciklanmiyor
canım vakanın gercek sekılde acıklanmaması mumkun degıl
hersey sısteme gırılıyor cunku bır vaka varsa sısteme gırılıyor :) mecburıyetden cunku karantınaya alınıyor
senın dun attıgın ses kaydı benı panıklettı mesela kayınvalıdeme eltıme herkese attım
o ses kaydı 10 gun once gelmıs kayınvalıdeme

sıkayetle basvuran sayıyı soyluyordur senın kuzen
gercekte olan vaka sayısını degıl

Ay Allah korusun. Rabbim seni evlatlarının başından eksik etmesin.

Süper yaa, çok sevindim. Başarılı ve eğlenceli bir eğitim hayatın olsun inşallah, ve sonrasında da çok mutlu olacağın bir iş

Ne kadar sürer okul?

Canım valla bilmiyorum ben de duyduklarımı sizle paylasiyorum... Senin dediğin doğru olsun da...
Hayırlısıyla kurtulsaydık şu illetten
Benimki 2 seneye sıkıştırılmış... Çok daha zor yani
Bu arada hem finans hem bilişim kokuyor adı...çok cool ya Maşallah
Aynen... bu ikisi bir arada

Mihail Zoscenko aklıma geldin bunu görünce. Ayşegül Çoruhlu instagramından :

Verified

Konumuz akciğer.
Konumuz akciğerden oksijenin geçişinin azalması.🌪
Sebebi.. ordaki "sitokinler"
Yani serbest radikaller.
Yani aslında çamaşır suyumsu şeyler..
Bunları virus için içerde de üreteceğiz. Bu olmalı. ...
Ama işte o savaşta bunlar çoğalınca ,
bu yukardaki akciğer durumu oluyor. Çünkü bunlar, virus çok diye çok oluyorlar.
Yani virusten çok virusle savaştan dertliyiz. ---
-----------------------------------------
Şimdi; günlük hayat izdüşümü şu;
Akciğeri korumak için
Ev temizlerken;dikkat edeceğiz
Evet , çamaşır suyu kullanmak istiyorsanız, bu virus öldürür ama size de zarar verir
çok çok çok sulandırın ve asla solumayın .
Evi çok çok iyi havalandırın. Çamaşır suyuyla sudan başka şeyi karıştırmayın.
Astım allerji solunum sıkıntısı varsa kullanmamak da düşünebilir.
Dr .Aysegül şartlışurtlu Kıyıköşe
17h

Ayşenur tiyze favorim benim yaw :) saolasın samsonum paylaştığın için instaya da girmez oldum önceden sık sık takip ederdim. gidem de evi havalandıram :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…