- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
Konyada da vardı alkışlarbeledıye baskanımız fatma sahin tum saglık sektorunde calısanlara butun ulasım hızmetını ucretsız yaptı dun gece ıtıbarıyle
dun burda ıslıklarla alkıslarla saglık calısanlarına destek verıldı sızın sehrınızde de oldu mu bırcok yerde yapıldı kızlar
Hadi elleri görelim diyosun samsonum yani öyle miGünaydın güzel hatunlar. Hayırlı cumalar olsun
suzn sen ne hamaratmışsın öyle yaa. Örüyorum dediğinde bu kadarını tahmin etmiyordum. Çok güzelmiş. Bu arada el fotolarında sen ve nobahari eksik kalmış Demin like'lamışsın oradan aklıma geldi.
@aypare- den ses yok kaç gündür... Aypareeee, minik kuşuuum, iyi misin? Evine mi döndün? @aypare-
Yes, pambık eller cebe, ay pardon, topiğimizeeHadi elleri görelim diyosun samsonum yani öyle mi
Yok canım cok uzun cektim rondodaYes, pambık eller cebe, ay pardon, topiğimizee
suzn o fıstık ezmesine bişey kattın mı? Çok kremamsı olmuş sankii
Günaydın güzel hatunlar. Hayırlı cumalar olsun
suzn sen ne hamaratmışsın öyle yaa. Örüyorum dediğinde bu kadarını tahmin etmiyordum. Çok güzelmiş. Bu arada el fotolarında sen ve nobahari eksik kalmış Demin like'lamışsın oradan aklıma geldi.
@aypare- den ses yok kaç gündür... Aypareeee, minik kuşuuum, iyi misin? Evine mi döndün? @aypare-
Lovely
Rabbim korusun ya, kesinlikle gezmeyelim tozmayalım, max hijyen ve iyi beslenme. Savunma için sülfürlü gıdalar elzemmiş. Brokoli, turp yiyelim, C vitamini tüketelim. Elma sirkesi, çinko takviyesi de ayrıca hanemize + olur.Kızlar turkiyede vaka sayısı 300lerde deniyor resmî olarak, ama kuzenim hemşire vaka sayısının binlerde olduğunu söylemis.. dikkatli olun, rakamlar gerçek şekilde aciklanmiyor
Aynen öyle dinlenelim bakalım haftaya durum ne olacak.LovelyÇok güzel eller maşallah
Evde sakin, ruh dinlendirmelik bi hafta sanki, değil mi? Örgüler, romanlar, fıstık ezmesi, bi çay varsaa oh miss
En güzelini yapıyorsun canım. Bugünümüzü elimizden geldiği kadar dolu dolu yaşamaya çalışmalıyız. Büyük bir musibet kesinlikle, ama hayatımızın, sağlıkla geçirdiğimiz her yeni günün kıymetini anlamamıza da vesile oldu sanki.Aynen öyle dinlenelim bakalım haftaya durum ne olacak.
En azından örgü örmüyordum bayadır bunu hayatıma tekrar sokmuş oldum.
Namaz vs ruhuma ne iyi geliyorsa yapmaya calışıyorum
Eki Görüntüle 2607005
sıra pembişte
beledıye baskanımız fatma sahin tum saglık sektorunde calısanlara butun ulasım hızmetını ucretsız yaptı dun gece ıtıbarıyle
dun burda ıslıklarla alkıslarla saglık calısanlarına destek verıldı sızın sehrınızde de oldu mu bırcok yerde yapıldı kızlar
Yok kuzum öğrenci olcamRabbim korusun ya, kesinlikle gezmeyelim tozmayalım, max hijyen ve iyi beslenme. Savunma için sülfürlü gıdalar elzemmiş. Brokoli, turp yiyelim, C vitamini tüketelim. Elma sirkesi, çinko takviyesi de ayrıca hanemize + olur.
Lingen sen öğrenci mi olucan, okulda öğretmen mi?
canım vakanın gercek sekılde acıklanmaması mumkun degılKızlar turkiyede vaka sayısı 300lerde deniyor resmî olarak, ama kuzenim hemşire vaka sayısının binlerde olduğunu söylemis.. dikkatli olun, rakamlar gerçek şekilde aciklanmiyor
Ay Allah korusun. Rabbim seni evlatlarının başından eksik etmesin.Yok kuzum öğrenci olcam
Turkiyede pek bilinen bir bölüm değil ama buranın altin mesleklerinden biri olan bir bölüm okuyacağım... türkçesi işletme enformatiği olarak geçiyor..
Mezun olmadan da işin hazır olacak...
Tabi corona beni oldürmezse
Bu arada hem finans hem bilişim kokuyor adı...çok cool yaTurkiyede pek bilinen bir bölüm değil ama buranın altin mesleklerinden biri olan bir bölüm okuyacağım... türkçesi işletme enformatiği olarak geçiyor..
Canım valla bilmiyorum ben de duyduklarımı sizle paylasiyorum... Senin dediğin doğru olsun da...canım vakanın gercek sekılde acıklanmaması mumkun degıl
hersey sısteme gırılıyor cunku bır vaka varsa sısteme gırılıyor :) mecburıyetden cunku karantınaya alınıyor
senın dun attıgın ses kaydı benı panıklettı mesela kayınvalıdeme eltıme herkese attım
o ses kaydı 10 gun once gelmıs kayınvalıdeme
sıkayetle basvuran sayıyı soyluyordur senın kuzen
gercekte olan vaka sayısını degıl
Benimki 2 seneye sıkıştırılmış... Çok daha zor yaniAy Allah korusun. Rabbim seni evlatlarının başından eksik etmesin.
Süper yaa, çok sevindim. Başarılı ve eğlenceli bir eğitim hayatın olsun inşallah, ve sonrasında da çok mutlu olacağın bir iş
Ne kadar sürer okul?
Aynen... bu ikisi bir aradaBu arada hem finans hem bilişim kokuyor adı...çok cool yaMaşallah
Ayşenur tiyze favorim benim yaw :) saolasın samsonum paylaştığın için instaya da girmez oldum önceden sık sık takip ederdim. gidem de evi havalandıram :)Mihail Zoscenko aklıma geldin bunu görünce. Ayşegül Çoruhlu instagramından :
Verified
Konumuz akciğer.
Konumuz akciğerden oksijenin geçişinin azalması.🌪
Sebebi.. ordaki "sitokinler"
Yani serbest radikaller.
Yani aslında çamaşır suyumsu şeyler..
Bunları virus için içerde de üreteceğiz. Bu olmalı....
Ama işte o savaşta bunlar çoğalınca ,
bu yukardaki akciğer durumu oluyor.Çünkü bunlar, virus çok diye çok oluyorlar.
Yani virusten çok virusle savaştan dertliyiz. ---
-----------------------------------------
Şimdi; günlük hayat izdüşümü şu;
Akciğeri korumak için
Ev temizlerken;dikkat edeceğiz ‼
Evet , çamaşır suyu kullanmak istiyorsanız, bu virus öldürür ama size de zarar verir
çok çok çok sulandırınve asla solumayın .
Evi çok çok iyi havalandırın.Çamaşır suyuyla sudan başka şeyi karıştırmayın.
Astım allerji solunum sıkıntısı varsa kullanmamak da düşünebilir.
Dr .Aysegül şartlışurtlu Kıyıköşe ♻
17h
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?