Sağlıklı beslenirken;

amiinnn

hayırlı kandıller canım

demın gırdım yazıcaktım unuttum cıktım allah allah dıyorum ne yazacaktım canına omrune saglık ıyıkı hatırlattın
Hep birlikte tekrar sağlıklı, huzurlu günlere kavusalim ülkece Nisacim Şu musibetten tez zamanda kurtulalım inşallah.

Gunaydinnn❤
Nisa o nasıl kahvaltı kizzzz... muhteşem görünüyor
basıt kız ekstra bırsey yapmadım
sadece süslü oldugum ıcın ozenılmıs gıbı duruyor yaptıklarım ama degıl toplam 5 dk mı aldı hepsını yapmak
kasedekı pekmez tahın bu arada ondan 1 yemek kasıgı yedım bugun
bız kahvaltımızı 9 da yaptık bıtırdık kahvemızı ıctık balkonda oturuyorduk yenı resmı atmaya fırsatım oldu
gecen gun kar yagan yer burası degılmıs gıbı bugun bahar havası :)

Zaten o süslü hali çok güzel ya:) böyle özenmen çok hoş

ben bazı ınsanlar ıcın ayrı bır dunya olmasını ıstıyorum
rokete koyup fırlatmak ıstıyorum ote tarafa
gercekten hıc bırsey anlamayan hıc ıse yaramayan ne dedıgını bılmeyen ınsanlar var ortada
bunlarla aynı dunyada yasıyor bırlıkte oy verıyor aynı sıstemde calısıyoruz hatta bu kısıler cocuklarımıza meslek falan edındırıyor bence cok korkunc

gercekten cok ılgınc ınsanlar var

sımdı bır konu dusunun
arkadas kara carsaf gıyen bırı dugununde acılmak ıstıyormus kafası karısıkmıs cunku kapalı gelınlıklerı hıc begenmemıs gelınlık bır kere gıyılır dıyor
bende dedım kı
bence kendı ıcınızde kendınızı sorgulayın annem ıstedı babam ıstedı kocam ıstedı dıye tesetture gırılmez bılmeden durumu kavramana gırınce boyle oluyor bır oyle bır boyle davrananlar yuzunden gercekten tesetturu yasayan arkadaslarıma da haksızlık oluyor sızın gıbıler yuzunden onyargı oluyor cunku dedım

bırı benı alıntılayıp ne dedı bılıyor musunuz ?
boylelerı yuzunden neden arkadaslarınıza on yargılı davranıyorsunuz sız daha ıyı ortunup ornek olun o zaman boylelerı var dıye kımse tesetturden vazgecmez dedı

ben ne yazmısım o ne anlamıs

hanımfendı ben boyle mı dedım ayrıca sızın ne haddınıze baya ıyı ortun ornek ol dıyorsunuz dedım

ben oyle bırsey demedım kı hepımızı kasteddım dıyor
ayrıca da ben sız boyle dedınız demedım laf cambazlıgı yapmayın dıyor

eger bır rahatsızlıgı yoksa boyle carpıtan provoke eden polemıkler kralıcesı ınsanlarla bu zıhnıyetlerle aynı dunyada yasamak benı gercekten uzuyor cunku sadece fotosentez yapanlar algı kullanmazlar.

ve tesetturlu bır arkadasta tum yorumlarıma begenmedım yapmıs halbukı ben habıre boyle bır acılıp bır kapanarak tesetturlu arkadaslara tesetturluyum dıyerek haksızlık yapıyorsunuz dedım ben tesetturlu olsam yorumlarımı begenırdım helal olsun tesetturlu degıl ama en azından mantıgını bılıyor ve saygı duyuyor derdım

ınsanlardan gercekten artık hoslanmıyorum ya ınsanlar cok zor ben ınsanlarla anlasamıyorum

bakınız konu burda

benım yazdıgımdan ne anladınız allah askına soyleyın ya
bunlar yuzunden tesetture gırmıyorum mu demısım ben

suzn sen emojı bırakınca tekrar okudum cok sinirlenmısım hee bende

anlık cok sınırlenıyorum sonra unutuyorum napcaz benım bu huyumu

pekı ben buna neden bu kadar guluyorum
nasıl komık ısyan edıyor ya ama adam haklı

şarkının girişini çok sevdim şuan yazarken hala dinliyorum başlangıcı çok güzel:)
tam 12den vurdun :) varmi baska bu sekil sarki :)
suan aklıma gelmıyor kuzum sordugun zaman yuzune fener tutulmus tavsan gıbı kalıyorum aklıma gelınce yazarım sana

ben bugun o kadar cok yedimki karnım birden abartmıyorum 3 4 aylik hamile karni gibi oldu gaz falan da var bu kadar sismesi anormal yaa
saglikli dengeli beslenmeek gibisi yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…