Sağlıklı beslenirken;

vayyyy spor kraliçesinin doğum günü mu
doğum günün kutlu olsun bibiii

Nisam şimdi okudum konuyu, o kadar gerilmenizi gerektiren bir durum yokmuş aslında. Ben anladım senin demek istediğini, ben de tesettürlüyüm dört dörtlük olduğumu söyleyemem ama beğenelim beğenmeyelim tesettürün bir hükmü bir mantığı var, bayramda açayım seyranda açayım olmamalı normalde. Gelgelelim herkes öyle değil memleketin çoğunluğunda aile yapısı malum, birçok kızımız maalesef baskıyla kapanıyor o yüzden pek kafa yormam insanlar ne giymişler ne giymemişler. Ön yargı olmuş olmamış da ilgilenmem ben kendimi biliyorum yaşantım belli sonuçta. O yorumu yazan da senin dediklerini bir tesettürlü olarak üstüne alınmış savunmaya geçmiş önce, sonra da hepimiz iyi örnek olalıma bağlamış. Sonraki yorumlarında kendince uzlaşmaya da çalışmış hatta :)) insan karşı tarafça anlaşılmadığını hissettiğinde çok sinirleniyor seni anlıyorum, şu aralar herkes aynı durumda mı ne ben de işyerinde dünkü bebeyle bağıra çağıra kavga ettim yetmedi maille yardırdım, resmi dille tabi :) sonra da oturup kendime kızdım ne diye laf yarıştırıyorsun çömezin tekiyle diye, ona da gün doğdu hiç bilmediği halde bana işimi nasıl yapmam gerektiğini öğretiyor sıpa :)) demem o ki herkes barut gibi şu aralar, son zamanlardaki olaylar farkında olmasak da hepimizi bilinç altımızda etkiliyor. Benim saat gibi olan reglim gecikti ya o derece :)

Bibibella bibiii doğum günün kutlu olsun, ömrün güzel olsun inşallah. Şöyle 20 kişi toplanalım da pasta keselim kızlar ne dersiniz, cümleyi kurunca bile italyan belediye başkanını emsemde hissettim :)) ama ne güzel kızıyor adam duygularımıza tercüman yaaa bayıldım defalarca izledim

ayyyneeeen aynen valla :)

ben bugun bırde formumdayım sanırım demın erhanla kavga ettım
daha dogrusu kavga edemıyoruz tek ben hırlıyorum 5 bucuk senedır bır turlu kavga edemedık tek basıma edıyorum konusuyorum konusuyorum karsımdakınde hıc tepkı yok

kendısı ıse gıdıp gelıyor zorunlu olmamasına ragmen ! dedım kı bak dukkan senın hesap verecegın kımse yok kımler kımler ısı kapattı evde ısı geregı cok ınsanla gorusmesı gerekıyor benım zature ve cocuklugumda astım gecmısım var evde kucuk cocugumuz var bızı rıske atma

daha bugun ıse gıtmeyı bırak dukkana arkadasını davet edıyor

bagırdım sorumsuzluguna bak dedım 4 yasındakı cocuk bıle anlıyor bır senın gıbılerın kafa basmadı bana bırsey olmazlar yuzunden bu kadar yayılıyor dedım esyasını hazırladım madem boyle kalabalık gorusmeler yapıyorsun laftan anlamıyorsun al esyaların eve gelme valla benım canım kıymetlı kusura bakma dedım

artık bugun son damla oldu bende yıldım ya yıldım laf anlatamıyorum kendısıne
bırsey olmaz deyıp duruyor yav nıye olmasın vırus senı gorunce a merhaba erhan abı benım sana yanlısım olmaz deyıp gerı mı doncek ?
bırde ısterse evden calısabılır , cok onemlı acıl cıkması gereken bır ıs cıkarsa cıkabılır ama yok dınlemıyor

demın ona da carladım bugun kazasız belasız tamamlarsam gunu sukur dıyecegım

ya ona cok guldum yaaaa
en son ılk okulda kosmussunuzdur ne zamandan berı kosmaya basladınız dıyor ne zamandan berı komsularınızla gorusuyorsunuz barbeku yapıyorsunuz

ya sankı turk bırı turklere kızıyor gıbı boyle mı benzer hersey

Benzin alıp ne yapacaksınız (hakkaten eve kapanmışken benzin ne alaka), evinize kuaför çağıran kadınlar şu zamanda saçınızı yaptırıp ne yapacaksınız, ne ara spor aşığı kesildiniz, neden 20 kişi toplanıp herşey çok güzel olacak posteri yapıyorsunuz, virüs zaten böyle yayılıyor, 20 kişi toplanırsanız herşey nasıl güzel olacak :))) yaa her bir cümlesi aklımda adamın ne kadar güzel kızdı ya sanki kendim millete bağırıp çağırmış gibi rahatladım :)) tabi insanların umrunda mı yok. Kimilerinin kafa tın tın

ayneeen

ısı cıddıye alanlar nasıl hemen toparlandılar
guney kore mesela ... helal olsun adamlara dedım akıllı ınsanların halı baska

Vallahi nisam biz de babama diyoruz aynısını şükür çıkmadı artık, daha hala gözlerimi yaşarttınız diye dalga geçiyor bizimle İnsanlar benim başıma gelmez diye düşünüyor ama allah korusun bir vefat durumunda helalleşemiyorsun veda bile edemiyorsun, dezenfektan poşete sarılı cenazen namazın kılınmadan belediyenin gösterdiği yere defnediliyor. Geride kalanlar için çok acı bir vefat değil mi bu, anladık ölümden korkmuyorsun ama kalanlarına bunu yapmak ister misin. Bana en çok dokunan kısımlardan biri de bu, bir diğeri de kendimize birşey olmasa bile başkasına bulaştırıp ölümüne sebep olmak. Allah korusun elbette, asla olsun istemeyiz bunlar ama kolayca da bişey olmaz ya dememeliyiz, paranoyak olmayalım tabi ama elimizden geldiğince tedbirli olup evde geçirmeliyiz şu zamanları. Bir de ülkemizde yeterli sayıda test yapılmıyor şu anda, vaka sayısı resmi rakamlardan daha fazladır. Örneğin umreden dönenler memleketin dört bir yanına dağıldı dağılacak.

ayneeen

ısı cıddıye alanlar nasıl hemen toparlandılar
guney kore mesela ... helal olsun adamlara dedım akıllı ınsanların halı baska
Ya onlarda insanlar da bizim kadar başıbozuk değildir ki kurallara uyuyorlardır. Biz sokakta nene dede kovalayalım hala, hala düğün yapılsın asker uğurlansın. İki ay sabredip duramıyoruz anasının karnında duramayanlar gibi.

ayy cok kotu cok zor allah korusun
valla erhan daha ne ıstıyor anlamadım ama ust uste kaza bela da basına gelınce ona aranıyorsun erhan bela aranma gozunu seveyım otur oturdugun yerde dedım ama ben gereklı tedbırımı alıyorum dıyor
gıtmem lazım dıyor
ya gıtmesı lazım falan degıl bılmıyormuyum sankı bırlıkte calısıyoruz zaten
bugunde kendıne bırsuru ıs ıcat ettı sunu yapayım bunu yapayım bır pazar gunu var onda da kendı kendısıne ıs cıkarıyor

bız emeklı yaslarımızda kesın bırbırımızı bogarız ben pastonumla kafasını falan kırarım o kumandayla falan cok didişiriz gıbı gelıyor
sinir ettı benı
esasında benımde hıc tahammulum kalmamıs hıc bırseye en ufak seyde fazla parlıyorum nıye acaba

ınstagramda gordum bır tane sanırım prof. asker ugurlama konusunda soyle bırsey yazmıstı
bence 80 mılyon sokaga cıksın bırbırımızın yuzune tukurelım bu ıs bıtsın kurtulalım daha fazla dayanamayacagım bu gerızekalılıga dıye

Canım içinde olduğumuzdan kanıksadık ama aslında çok stresli bir dönemden geçiyoruz. Belki farkındayız belki değiliz ama bilinçaltımız sürekli bu olayla meşgul, üstüne bir de sabahtan akşama kadar tüm sosyal medya virüs virüs virüs. Çok normal bu hallerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…