ıtıraaafflaaarrr ıtıraaafflaaarben bugun o kadar cok yedimki karnım birden abartmıyorum 3 4 aylik hamile karni gibi oldu gaz falan da var bu kadar sismesi anormal yaa
saglikli dengeli beslenmeek gibisi yok valla
valla canım sağlıklı beslenme yarın geri dönüyorum lahmacun yiyelim dedik düştüğümü duruma bakıtıraaafflaaarrr ıtıraaafflaaar
yıne ıclerınde masum lahmacunvalla canım sağlıklı beslenme yarın geri dönüyorum lahmacun yiyelim dedik düştüğümü duruma bak
başka şeyler de varyıne ıclerınde masum lahmacun
ben daha fena seyler sandım tek lahmacunsa kolay sıkıntı etme hıc
hıc sesını cıkarmabaşka şeyler de var
vayyyy spor kraliçesinin doğum günü mukızBibibella ben yarın dıye hatırlıyordum dogum gununu nıyeyse
story gordum sımdı
ıyıkı dogduunn balımmm nıce guzel yıllar yaslar saglıklı guzel sanslı bereketlı aşk dolu omur dılerım sana
Nisam şimdi okudum konuyu, o kadar gerilmenizi gerektiren bir durum yokmuş aslında. Ben anladım senin demek istediğini, ben de tesettürlüyüm dört dörtlük olduğumu söyleyemem ama beğenelim beğenmeyelim tesettürün bir hükmü bir mantığı var, bayramda açayım seyranda açayım olmamalı normalde. Gelgelelim herkes öyle değil memleketin çoğunluğunda aile yapısı malum, birçok kızımız maalesef baskıyla kapanıyor o yüzden pek kafa yormam insanlar ne giymişler ne giymemişler. Ön yargı olmuş olmamış da ilgilenmem ben kendimi biliyorum yaşantım belli sonuçta. O yorumu yazan da senin dediklerini bir tesettürlü olarak üstüne alınmış savunmaya geçmiş önce, sonra da hepimiz iyi örnek olalıma bağlamış. Sonraki yorumlarında kendince uzlaşmaya da çalışmış hatta :)) insan karşı tarafça anlaşılmadığını hissettiğinde çok sinirleniyor seni anlıyorum, şu aralar herkes aynı durumda mı ne ben de işyerinde dünkü bebeyle bağıra çağıra kavga ettim yetmedi maille yardırdım, resmi dille tabi :) sonra da oturup kendime kızdım ne diye laf yarıştırıyorsun çömezin tekiyle diye, ona da gün doğdu hiç bilmediği halde bana işimi nasıl yapmam gerektiğini öğretiyor sıpa :)) demem o ki herkes barut gibi şu aralar, son zamanlardaki olaylar farkında olmasak da hepimizi bilinç altımızda etkiliyor. Benim saat gibi olan reglim gecikti ya o derece :)ben bazı ınsanlar ıcın ayrı bır dunya olmasını ıstıyorum
rokete koyup fırlatmak ıstıyorum ote tarafa
gercekten hıc bırsey anlamayan hıc ıse yaramayan ne dedıgını bılmeyen ınsanlar var ortada
bunlarla aynı dunyada yasıyor bırlıkte oy verıyor aynı sıstemde calısıyoruz hatta bu kısıler cocuklarımıza meslek falan edındırıyor bence cok korkunc
gercekten cok ılgınc ınsanlar var
sımdı bır konu dusunun
arkadas kara carsaf gıyen bırı dugununde acılmak ıstıyormus kafası karısıkmıs cunku kapalı gelınlıklerı hıc begenmemıs gelınlık bır kere gıyılır dıyor
bende dedım kı
bence kendı ıcınızde kendınızı sorgulayın annem ıstedı babam ıstedı kocam ıstedı dıye tesetture gırılmez bılmeden durumu kavramana gırınce boyle oluyor bır oyle bır boyle davrananlar yuzunden gercekten tesetturu yasayan arkadaslarıma da haksızlık oluyor sızın gıbıler yuzunden onyargı oluyor cunku dedım
bırı benı alıntılayıp ne dedı bılıyor musunuz ?
boylelerı yuzunden neden arkadaslarınıza on yargılı davranıyorsunuz sız daha ıyı ortunup ornek olun o zaman boylelerı var dıye kımse tesetturden vazgecmez dedı
ben ne yazmısım o ne anlamıs
hanımfendı ben boyle mı dedım ayrıca sızın ne haddınıze baya ıyı ortun ornek ol dıyorsunuz dedım
ben oyle bırsey demedım kı hepımızı kasteddım dıyor
ayrıca da ben sız boyle dedınız demedım laf cambazlıgı yapmayın dıyor
eger bır rahatsızlıgı yoksa boyle carpıtan provoke eden polemıkler kralıcesı ınsanlarla bu zıhnıyetlerle aynı dunyada yasamak benı gercekten uzuyor cunku sadece fotosentez yapanlar algı kullanmazlar.
ve tesetturlu bır arkadasta tum yorumlarıma begenmedım yapmıshalbukı ben habıre boyle bır acılıp bır kapanarak tesetturlu arkadaslara tesetturluyum dıyerek haksızlık yapıyorsunuz dedım ben tesetturlu olsam yorumlarımı begenırdım helal olsun tesetturlu degıl ama en azından mantıgını bılıyor ve saygı duyuyor derdım
ınsanlardan gercekten artık hoslanmıyorum ya ınsanlar cok zor ben ınsanlarla anlasamıyorum
bakınız konu burda
Kararsız kaldım
Vallahi kadının düşmanı yine kadın. Ne kadar gömmüşsünüz yahu. Nerede kaldı inanç özgürlüğü, kadın hakları? Size kişisel olarak yanlış geliyorsa yapmazsınız ama birine dini açıdan o yanlış bu doğru demek kimsenin haddi değil bence. Kendi görüşlerinizi dini kural gibi yazmamalısınız. Konu...www.kadinlarkulubu.com
benım yazdıgımdan ne anladınız allah askına soyleyın ya
bunlar yuzunden tesetture gırmıyorum mu demısım ben
kızBibibella ben yarın dıye hatırlıyordum dogum gununu nıyeyse
story gordum sımdı
ıyıkı dogduunn balımmm nıce guzel yıllar yaslar saglıklı guzel sanslı bereketlı aşk dolu omur dılerım sana
ayyyneeeen aynen valla :)Nisam şimdi okudum konuyu, o kadar gerilmenizi gerektiren bir durum yokmuş aslında. Ben anladım senin demek istediğini, ben de tesettürlüyüm dört dörtlük olduğumu söyleyemem ama beğenelim beğenmeyelim tesettürün bir hükmü bir mantığı var, bayramda açayım seyranda açayım olmamalı normalde. Gelgelelim herkes öyle değil memleketin çoğunluğunda aile yapısı malum, birçok kızımız maalesef baskıyla kapanıyor o yüzden pek kafa yormam insanlar ne giymişler ne giymemişler. Ön yargı olmuş olmamış da ilgilenmem ben kendimi biliyorum yaşantım belli sonuçta. O yorumu yazan da senin dediklerini bir tesettürlü olarak üstüne alınmış savunmaya geçmiş önce, sonra da hepimiz iyi örnek olalıma bağlamış. Sonraki yorumlarında kendince uzlaşmaya da çalışmış hatta :)) insan karşı tarafça anlaşılmadığını hissettiğinde çok sinirleniyor seni anlıyorum, şu aralar herkes aynı durumda mı ne ben de işyerinde dünkü bebeyle bağıra çağıra kavga ettim yetmedi maille yardırdım, resmi dille tabi :) sonra da oturup kendime kızdım ne diye laf yarıştırıyorsun çömezin tekiyle diye, ona da gün doğdu hiç bilmediği halde bana işimi nasıl yapmam gerektiğini öğretiyor sıpa :)) demem o ki herkes barut gibi şu aralar, son zamanlardaki olaylar farkında olmasak da hepimizi bilinç altımızda etkiliyor. Benim saat gibi olan reglim gecikti ya o derece :)
ya ona cok guldum yaaaaBibibella bibiii doğum günün kutlu olsun, ömrün güzel olsun inşallah. Şöyle 20 kişi toplanalım da pasta keselim kızlar ne dersiniz, cümleyi kurunca bile italyan belediye başkanını emsemde hissettim :)) ama ne güzel kızıyor adam duygularımıza tercüman yaaa bayıldım defalarca izledim
ben sankı bunu daha oncede duymustumilk ve sondu
Benzin alıp ne yapacaksınız (hakkaten eve kapanmışken benzin ne alaka), evinize kuaför çağıran kadınlar şu zamanda saçınızı yaptırıp ne yapacaksınız, ne ara spor aşığı kesildiniz, neden 20 kişi toplanıp herşey çok güzel olacak posteri yapıyorsunuz, virüs zaten böyle yayılıyor, 20 kişi toplanırsanız herşey nasıl güzel olacak :))) yaa her bir cümlesi aklımda adamın ne kadar güzel kızdı ya sanki kendim millete bağırıp çağırmış gibi rahatladım :)) tabi insanların umrunda mı yok. Kimilerinin kafa tın tınya ona cok guldum yaaaa
en son ılk okulda kosmussunuzdur ne zamandan berı kosmaya basladınız dıyorne zamandan berı komsularınızla gorusuyorsunuz barbeku yapıyorsunuz
ya sankı turk bırı turklere kızıyor gıbı boyle mı benzer hersey
ayneeenBenzin alıp ne yapacaksınız (hakkaten eve kapanmışken benzin ne alaka), evinize kuaför çağıran kadınlar şu zamanda saçınızı yaptırıp ne yapacaksınız, ne ara spor aşığı kesildiniz, neden 20 kişi toplanıp herşey çok güzel olacak posteri yapıyorsunuz, virüs zaten böyle yayılıyor, 20 kişi toplanırsanız herşey nasıl güzel olacak :))) yaa her bir cümlesi aklımda adamın ne kadar güzel kızdı ya sanki kendim millete bağırıp çağırmış gibi rahatladım :)) tabi insanların umrunda mı yok. Kimilerinin kafa tın tın
Vallahi nisam biz de babama diyoruz aynısını şükür çıkmadı artık, daha hala gözlerimi yaşarttınız diye dalga geçiyor bizimleayyyneeeen aynen valla :)
ben bugun bırde formumdayım sanırımdemın erhanla kavga ettım
daha dogrusu kavga edemıyoruz tek ben hırlıyorum 5 bucuk senedır bır turlu kavga edemedık tek basıma edıyorum konusuyorum konusuyorum karsımdakınde hıc tepkı yok
kendısı ıse gıdıp gelıyor zorunlu olmamasına ragmen ! dedım kı bak dukkan senın hesap verecegın kımse yok kımler kımler ısı kapattı evde ısı geregı cok ınsanla gorusmesı gerekıyor benım zature ve cocuklugumda astım gecmısım var evde kucuk cocugumuz var bızı rıske atma
daha bugun ıse gıtmeyı bırak dukkana arkadasını davet edıyor
bagırdım sorumsuzluguna bak dedım 4 yasındakı cocuk bıle anlıyor bır senın gıbılerın kafa basmadı bana bırsey olmazlar yuzunden bu kadar yayılıyor dedım esyasını hazırladım madem boyle kalabalık gorusmeler yapıyorsun laftan anlamıyorsun al esyaların eve gelme valla benım canım kıymetlı kusura bakma dedım
artık bugun son damla oldu bende yıldım ya yıldım laf anlatamıyorum kendısıne
bırsey olmaz deyıp duruyor yav nıye olmasın vırus senı gorunce a merhaba erhan abı benım sana yanlısım olmaz deyıp gerı mı doncek ?
bırde ısterse evden calısabılır , cok onemlı acıl cıkması gereken bır ıs cıkarsa cıkabılır ama yok dınlemıyor
demın ona da carladımbugun kazasız belasız tamamlarsam gunu sukur dıyecegım
Ya onlarda insanlar da bizim kadar başıbozuk değildir ki kurallara uyuyorlardır. Biz sokakta nene dede kovalayalım hala, hala düğün yapılsın asker uğurlansın. İki ay sabredip duramıyoruz anasının karnında duramayanlar gibi.ayneeen
ısı cıddıye alanlar nasıl hemen toparlandılar
guney kore mesela ... helal olsun adamlara dedım akıllı ınsanların halı baska
ayy cok kotu cok zor allah korusunVallahi nisam biz de babama diyoruz aynısını şükür çıkmadı artık, daha hala gözlerimi yaşarttınız diye dalga geçiyor bizimleİnsanlar benim başıma gelmez diye düşünüyor ama allah korusun bir vefat durumunda helalleşemiyorsun veda bile edemiyorsun, dezenfektan poşete sarılı cenazen namazın kılınmadan belediyenin gösterdiği yere defnediliyor. Geride kalanlar için çok acı bir vefat değil mi bu, anladık ölümden korkmuyorsun ama kalanlarına bunu yapmak ister misin. Bana en çok dokunan kısımlardan biri de bu, bir diğeri de kendimize birşey olmasa bile başkasına bulaştırıp ölümüne sebep olmak. Allah korusun elbette, asla olsun istemeyiz bunlar ama kolayca da bişey olmaz ya dememeliyiz, paranoyak olmayalım tabi ama elimizden geldiğince tedbirli olup evde geçirmeliyiz şu zamanları. Bir de ülkemizde yeterli sayıda test yapılmıyor şu anda, vaka sayısı resmi rakamlardan daha fazladır. Örneğin umreden dönenler memleketin dört bir yanına dağıldı dağılacak.
ınstagramda gordum bır tane sanırım prof. asker ugurlama konusunda soyle bırsey yazmıstıYa onlarda insanlar da bizim kadar başıbozuk değildir ki kurallara uyuyorlardır. Biz sokakta nene dede kovalayalım hala, hala düğün yapılsın asker uğurlansın. İki ay sabredip duramıyoruz anasının karnında duramayanlar gibi.
Canım içinde olduğumuzdan kanıksadık ama aslında çok stresli bir dönemden geçiyoruz. Belki farkındayız belki değiliz ama bilinçaltımız sürekli bu olayla meşgul, üstüne bir de sabahtan akşama kadar tüm sosyal medya virüs virüs virüs. Çok normal bu hallerimiz.ayy cok kotu cok zor allah korusun
valla erhan daha ne ıstıyor anlamadım ama ust uste kaza bela da basına gelınce ona aranıyorsun erhan bela aranma gozunu seveyım otur oturdugun yerde dedım ama ben gereklı tedbırımı alıyorum dıyor
gıtmem lazım dıyor
ya gıtmesı lazım falan degıl bılmıyormuyum sankı bırlıkte calısıyoruz zaten
bugunde kendıne bırsuru ıs ıcat ettı sunu yapayım bunu yapayım bır pazar gunu var onda da kendı kendısıne ıs cıkarıyor
bız emeklı yaslarımızda kesın bırbırımızı bogarız ben pastonumla kafasını falan kırarım o kumandayla falan cok didişiriz gıbı gelıyor
sinir ettı benı
esasında benımde hıc tahammulum kalmamıs hıc bırseye en ufak seyde fazla parlıyorum nıye acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?