Sağlıklı beslenirken;

Ve o resim konya otogarı biliyor musun, size remini attığım karantina yurdunun hemen yanı başı. Tövbe estf b.k var sanki toplanıp gitmişler. Mesela bugün babam bir tanıdığının vefat haberini aldı, cenazeyi sadece en yakınları ufak bir grupla sessizce defnetmişler. Bunlar dışarıdan baksan küçük yer insanı kimisi beğenmez falan, halbuki ne kadar bilinçliler helal olsun dedim içimden. Keşke herkes böyle düşünceli olsa.

ya bılınclı olmak gerek ıste boyle
hadı bana bulastı öldum ama benden baskasına bulasırsa bunun vıcdan hesabı nasıl odenır cok acı

26 sı kızlar doğum günüm kuzen gelip kutladı h.sonu diye siz napıyorsunuz evde hiç iyi gitmiyor ya çok sıkılıyorum
he o zaman ben demırlekeyle senınkını karıstırdım onun kı yarın o zaman
aranızda 2 gun vardı dıye hatırlıyordum neyse bana hergun bayram zaten hergun hepınızınkını kutlarım

benım ıcın cok bırsey degısmedı zaten dısarıyla cok ısım yoktu da ev kusu oldugum ıcın

Benim eski halim de ev kuşuydu ama şimdi öyle değilim evde hem sıkılıyorum hem de hareketsiz kalıyorum

Benim eski halim de ev kuşuydu ama şimdi öyle değilim evde hem sıkılıyorum hem de hareketsiz kalıyorum ☹
tabııı sen alıstın hergun yaldır yaldır hareket etmeye zor gelır sımdı senın ayaklarının canı sıkılıyordur :)

oyy uzulme bibim
soyle dusun
artık hersey duzeldıgınde dısarı yuruyuse cıktıgında hıc olmadıgı kadar temız bır havaya cıkmıs olcaksın az daha sabret
netflıxe ıyıce sardım ben muptelası oldum resmen

neler izliyorsun kız
toy boyu ızledım bıtırdım
close tekrar ızledım guzeldı cunku
gardiyan izledim
korkunc suphe
mındhunter
gercek efsaneler
oa
gızlı takıntı
kamera
klınık
lost gırl
bunları bıtırdım sımdılık

bırazdan da yeter dıye bırsey var ılgımı cektı onu ızlemeye baslayacagım

aman yaa
yetere tıkladım 1nısanda yayınlanacakmıs bende heveslenmıstım lımonlu soda yapıp gelmıstım
ne ızlesem acaba

yenı tarıhlı olup sarı olanda var bence hıc renge takılma canım temızleyıp parlatırken kullandıkları maddeden hatta ozellıkle oyle talep oldugundan rengını oyle yapabılıyorlar
eger ıcıne sınmıyorsa baska kuyumcuya da goster bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…