- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
Ve o resim konya otogarı biliyor musun, size remini attığım karantina yurdunun hemen yanı başı. Tövbe estf b.k var sanki toplanıp gitmişler. Mesela bugün babam bir tanıdığının vefat haberini aldı, cenazeyi sadece en yakınları ufak bir grupla sessizce defnetmişler. Bunlar dışarıdan baksan küçük yer insanı kimisi beğenmez falan, halbuki ne kadar bilinçliler helal olsun dedim içimden. Keşke herkes böyle düşünceli olsa.ınstagramda gordum bır tane sanırım prof. asker ugurlama konusunda soyle bırsey yazmıstı
bence 80 mılyon sokaga cıksın bırbırımızın yuzune tukurelım bu ıs bıtsın kurtulalım daha fazla dayanamayacagım bu gerızekalılıga dıye
ya bılınclı olmak gerek ıste boyleVe o resim konya otogarı biliyor musun, size remini attığım karantina yurdunun hemen yanı başı. Tövbe estf b.k var sanki toplanıp gitmişler. Mesela bugün babam bir tanıdığının vefat haberini aldı, cenazeyi sadece en yakınları ufak bir grupla sessizce defnetmişler. Bunlar dışarıdan baksan küçük yer insanı kimisi beğenmez falan, halbuki ne kadar bilinçliler helal olsun dedim içimden. Keşke herkes böyle düşünceli olsa.
he o zaman ben demırlekeyle senınkını karıstırdım onun kı yarın o zaman26 sı kızlar doğum günüm kuzen gelip kutladı h.sonu diyesiz napıyorsunuz evde hiç iyi gitmiyor ya çok sıkılıyorum
Benim eski halim de ev kuşuydu ama şimdi öyle değilim evde hem sıkılıyorum hem de hareketsiz kalıyorumhe o zaman ben demırlekeyle senınkını karıstırdım onun kı yarın o zaman
aranızda 2 gun vardıdıye hatırlıyordum neyse bana hergun bayram zaten hergun hepınızınkını kutlarım
benım ıcın cok bırsey degısmedı zaten dısarıyla cok ısım yoktu da ev kusu oldugum ıcın
tabııı sen alıstın hergun yaldır yaldır hareket etmeye zor gelır sımdı senın ayaklarının canı sıkılıyordur :)Benim eski halim de ev kuşuydu ama şimdi öyle değilim evde hem sıkılıyorum hem de hareketsiz kalıyorum ☹
neler izliyorsun kızoyy uzulme bibim
soyle dusun
artık hersey duzeldıgınde dısarı yuruyuse cıktıgında hıc olmadıgı kadar temız bır havaya cıkmıs olcaksın az daha sabret
netflıxe ıyıce sardım benmuptelası oldum resmen
toy boyu ızledım bıtırdımneler izliyorsun kız
yenı tarıhlı olup sarı olanda var bence hıc renge takılma canım temızleyıp parlatırken kullandıkları maddeden hatta ozellıkle oyle talep oldugundan rengını oyle yapabılıyorlarnisam ata lira aldim izmirden bileklik olarak
normal altin renginde kalan parayada aynisindan aldim ama bileklik degil lirasini
onun rengi hafif pembemsi, sordum o yeni diye öyle dedi biri 80 li yillar digeri 90 li
var mi böyle bir sey??? sen bilirsin
tamam canim tesekkür ederimyenı tarıhlı olup sarı olanda var bence hıc renge takılma canım temızleyıp parlatırken kullandıkları maddeden hatta ozellıkle oyle talep oldugundan rengını oyle yapabılıyorlar
eger ıcıne sınmıyorsa baska kuyumcuya da goster bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?