Sağlıklı beslenirken;

Günaydın güzel hatunlar. Sağlıklı bir hafta olsun

Sabah sabah bir müşteri sinirimi zıplattı, mailime olumlu bir cevap almazsam bütün gün gerilirim artık yaa.
hay allahım ya herkesın ısı ters gıdıyor gercekten

tamam canim tesekkür ederim
rıca ederım canım ne demek benım rahmetlı dedem kuyumcuydu altınında ıcınde buyudum ıyı anladıgımı zannederdım evlenmeden once elımde tum bırıkmıs paramla kuyumcudan saat alayım dedım
aldım
sonra arızalandı baska bır kuyumcu denk geldı ona verdım yapılsın dıye
cakma cıktı
kımseye guvenım yok o yuzden ne alırsam alayım baska kuyumcudan o anda teyıt edıyorum acıkcası
Samsonun da bizden al işte :)) hepimiz patlamaya hazır barut gibiyiz şu ara
erhan ıse gıttı tum uyarılarıma ragmen
gıdeceksen al buda cantan eve gelme 14 gun en azından deyıp hazırladıgım cantayı da almamıs

suan aksam olmasını beklıyorum

Günaydın kızlar. Zorunlu olarak evden çıkıyorum , çıkıyorlar ama şu 65 yaş üstü yok mu bütün sinir sistemi alt üst ediyor kızlar.
Sabah işe erken geldim 1 saat kadar erken eşim bıraktı işine geç kalmaması içinde ben erken geldim. Gelen gidenden hastalığı eve götürmemek imkansız şu durumda. Allah yardımcımız olsun . İnşallah çok fazla ölüme sebep olmadan biter dua edelim.

merhaba canım allah korusun
dedıgın gıbı o sorumsuzlar gercekten ınsanı yıpratıyor onlar yuzunden bu kadar yayılıyor zaten

bilip sormusum sana bak, kuyumcu olduklarini bilmiyordum tabi ama vardir senin bilgin ne kadar saat cakma ciksada

bilip sormusum sana bak, kuyumcu olduklarini bilmiyordum tabi ama vardir senin bilgin ne kadar saat cakma ciksada
hala ıcımde acısı yaa

ondan sonra da kendıme gıdıp gram bıle almadım
ese dosta bırsey alcaksak 3 kuyumcuya soruyorum

Günaydın kızlar sabah 9 da kalktım daha doğrusu arkadaslar zorla kaldırdı sonra kahvaltı haslanmış yumurta az pattis püre peynir zeytin sonra spor yapıldı şimdide sütlü nescafe içtim

Günaydın kızlar sabah 9 da kalktım daha doğrusu arkadaslar zorla kaldırdı sonra kahvaltı haslanmış yumurta az pattis püre peynir zeytin sonra spor yapıldı şimdide sütlü nescafe içtim
oh afıyet olsun :)

Bunu gördünüz mü kızlar? Çok güldüm. Fakir zihniyeti işte, ev diyince yalı bir opsiyon olarak bile akla gelmiyor Benim de gelmezdi belki de

Eki Görüntüle 2608068 ,
gordum bunu cok guldum
bu yorumu yapan kullanıcının bısıklete bıraz daha dıkkat etmesı yeterdı aslında

He ya, adam bi de Sabancı, işi gücü yok bisikleti halka açık bir sahil kıyısına taşıyacak
sımdı delı gıbı capsler dolasıyor
bır tanesı beyaz yalı paylasmıs mesela dıyor kı cekın su beyaz seyı onden ev kesın arkadadır
bır tanesı hacı sabancının gozluklu selfısının altına
kım o gozlerındekı sabancı demıs (yansımasından kendısı gorunuyor )
altında da sabancının sakın ol campi... sozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…