- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
Samsonun da bizden al işte :)) hepimiz patlamaya hazır barut gibiyiz şu araGünaydın güzel hatunlar. Sağlıklı bir hafta olsun
Sabah sabah bir müşteri sinirimi zıplattı, mailime olumlu bir cevap almazsam bütün gün gerilirim artık yaa.
hay allahım ya herkesın ısı ters gıdıyor gercektenGünaydın güzel hatunlar. Sağlıklı bir hafta olsun
Sabah sabah bir müşteri sinirimi zıplattı, mailime olumlu bir cevap almazsam bütün gün gerilirim artık yaa.
rıca ederım canım ne demektamam canim tesekkür ederim
Samsonun da bizden al işte :)) hepimiz patlamaya hazır barut gibiyiz şu ara
merhaba canım allah korusunGünaydın kızlar. Zorunlu olarak evden çıkıyorum , çıkıyorlar ama şu 65 yaş üstü yok mu bütün sinir sistemi alt üst ediyor kızlar.
Sabah işe erken geldim 1 saat kadar erken eşim bıraktı işine geç kalmaması içinde ben erken geldim. Gelen gidenden hastalığı eve götürmemek imkansız şu durumda. Allah yardımcımız olsun . İnşallah çok fazla ölüme sebep olmadan biter dua edelim.
bilip sormusum sana bak, kuyumcu olduklarini bilmiyordum tabi ama vardir senin bilgin ne kadar saat cakma ciksadahay allahım ya herkesın ısı ters gıdıyor gercekten
rıca ederım canım ne demekbenım rahmetlı dedem kuyumcuydu altınında ıcınde buyudum ıyı anladıgımı zannederdım evlenmeden once elımde tum bırıkmıs paramla kuyumcudan saat alayım dedım
aldım
sonra arızalandı baska bır kuyumcu denk geldı ona verdım yapılsın dıye
cakma cıktı
kımseye guvenım yok o yuzden ne alırsam alayım baska kuyumcudan o anda teyıt edıyorum acıkcası
erhan ıse gıttı tum uyarılarıma ragmen
gıdeceksen al buda cantan eve gelme 14 gun en azından deyıp hazırladıgım cantayı da almamıs
suan aksam olmasını beklıyorum
hala ıcımde acısı yaabilip sormusum sana bak, kuyumcu olduklarini bilmiyordum tabi ama vardir senin bilgin ne kadar saat cakma ciksada
ben genelde netflıxden ızlıyorum canımkizlar nerden film izliyorsunuz benim actigim sayfalarda kalitesi cok kötü ses falan öyle
oh afıyet olsun :)Günaydın kızlar sabah 9 da kalktım daha doğrusu arkadaslar zorla kaldırdısonra kahvaltı haslanmış yumurta az pattis püre peynir zeytin sonra spor yapıldı şimdide sütlü nescafe içtim
gordum bunu cok guldumBunu gördünüz mü kızlar? Çok güldüm. Fakir zihniyeti işte, ev diyince yalı bir opsiyon olarak bile akla gelmiyorBenim de gelmezdi belki de
Eki Görüntüle 2608068 ,
He ya, adam bi de Sabancı, işi gücü yok bisikleti halka açık bir sahil kıyısına taşıyacakgordum bunu cok guldum
bu yorumu yapan kullanıcının bısıklete bıraz daha dıkkat etmesı yeterdı aslında
Valla benim fakirlik levelim daha yüksek zaar belediyenin bile zannedebilirdim o aletigordum bunu cok guldum
bu yorumu yapan kullanıcının bısıklete bıraz daha dıkkat etmesı yeterdı aslında
Hacı sabancı sahil kenarındaki parkta belediyenin spor aletleriyle oynuyor
sımdı delı gıbı capsler dolasıyorHe ya, adam bi de Sabancı, işi gücü yok bisikleti halka açık bir sahil kıyısına taşıyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?