Sağlıklı beslenirken;

eltım yuksek ates ve sıddetlı oksuruk ıle hastaneye gıttı
rontgen cekmısler cıgerlere falan bakılmıs genel olarak ıncelenmıs
hıc bır sorun yokmus bıldıgın normal grıp

neden kan testı yapmadılar kıt mıt bırsey dıyorlardı dedım
antepde hıc vaka olmadıgından test talep edılmemıs eger rontgende bırsey cıkarsa test ıstenırmıs veya kan testı gonderılırmıs

erhan benı aramıs bunu soyluyor bak benı ıse gondermıyorsun antepde hıc gorulmemıs dıye
he dedım sımdı rahat konusuyorsun ama sımdılık vaka yok
belkı bugun sehır dısından bırı ozel aracıyla tasıdı antebe dur daha dedım

hemen gevsemeye hazır ya

bırde bana hıc mantıklı gelmedı
antepde tum hastaneler ozellerde korona sebebıyle tedavıye hazırlandı
nasıl test olmaz ?

Hangi hastane bu. Geçmiş olsun bu arada

Test olması lazım vaka yok olur mu, tespit edilmemesi vakanın olmadığı anlamına gelmez ki. Hepsini geçtim vaka var diyebilmek için lazım zaten test

Evimin 5 km çemberi vaka kaynıyor benim, ölümler de var üstelik

bende aynen senın gıbı dusunuyorum mantıksız geldı bana
rotgende mutlaka cıkıyormus bırsey olursa oyle demısler bılemıyorum tuhaf geldı oyle olsa kımse test yapmaz sadece rotgenle bakardı dımı

ayy allah korusun kuzum dıkkat et

Bi de antep de yasal-yasadışı göçmenin harman olduğu illerden değil mi, konya da öyle mesela. Kaçı hastaneye gider de teşhis alır ki bu insanların. Örneğin suriyede de vaka sayısı sıfır, sebebi hastalık olmaması değil veri olmaması.

surıyeden gelenlerın ılk ugrak yerı oldu o kadar baska gocmen harmanlıgı yok aslında

hatta turkıyede vaka goruldugu an antep halkı bır anda evde kal dedı normalde burda ınsanları dısardan ıcerı toplayamazsın sımdı de kımseyı dısarda goremezsın tek tuk
nerdeyse yuzde 90 heryer kapalı ılk gunden anında halk bır butun oldu burda
buyuk ıs adamlarıda beledıyeye cok buyuk paralar bagısladı desteklemek ıcın gectıgımız hafta mesela
tum hastaneler eczaneler avmler kapatılmadan daha gecen hafta dezenfekte oldu coktan bızım burda
cogu yerde daha yenı yenı yapıyorlar

Geçtiğimiz hafta 110 kişiye test yapıldı ve 70 kişiye yakını negatif çıktı kalanı için bilgi bekleniyor. Adana dan yapılıyor test. Neden böyle demişler acaba semptomları uyuyor
Bence de antep gibi ilde test yapılmaz olur mu
bana da cok mantıksız geldı test olmaması ımkansız olmalı
oyle bır fılmle ıs hallolcak olsa dunya teste ıhtıyac duymazdı zaten dimi
ben acıkcası hastanenın ıhmalı oldugunu dusunuyorum

Geçtiğimiz hafta 110 kişiye test yapıldı ve 70 kişiye yakını negatif çıktı kalanı için bilgi bekleniyor. Adana dan yapılıyor test. Neden böyle demişler acaba semptomları uyuyor
o test dedıklerı sey rontgenmıs guya
adanadan degıl eger kan testı yapılması gerekırse ankaradan ıstenıyormus
hastane oyle demıs

Neysesakinim 184 den ersın arslana yonlendırmısler
tomografı cekmısler aynı gun sonuc cıkmıs covıdle ılgılı sorun yok demısler suan bır yandan eltımle konusuyorum bır yandan yazıyorum buraya emın olmak ıcın
antepde hıc vaka yok demısler
suphelı durumla gelenler var ama vaka yok demısler ve test falan da yapılmıyormus

cok ılgınc ya

resmen suphem var dıye hastaneye gıdesım geldı bakalım ne yapcaklar dıye
valla cok tuhaf
e nıye ankara ıstanbul haberı gordugumde test dıyorlar burda yok ?

resmen suphem var dıye hastaneye gıdesım geldı bakalım ne yapcaklar dıye
valla cok tuhaf
e nıye ankara ıstanbul haberı gordugumde test dıyorlar burda yok ?
İl Sağlık müdürlüğü de arkadaşım var oda dedi adana da yapılıyor burda kan alıp yolluyoruz dedi
Acaba solunum ile ilgili sıkıntısı var mı eltinin. En büyük semptomu ya ayrıca. Çok şaşırtıcı ya

hastaneler bolundu mu acaba adanayla calısan ankarayla calısan olarak belkı oyle bırseydır o durum

solunum ıle ılgılı hıc sıkıntısı yok sadece genel olarak vucut dırencı dusuk bırıdır sık hastalanır
yuksek ates ve oksuruk olunca aramıs hastaneye yonlendırmısler sadece tomografı cekılmıs eger onda bırsey cıksa o kultur testı yapılıyormus oda bogazdan kultur alınıyormus 15 dk suren testmıs oda tomografıde bırsey gorunurse ıstenıyormus
cok sacma sıstem bu ya
suan hala eltımle konusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…