Zaten yetkili hastane dr.ersin aslan. O yüzden neresi diye sordum çok geçmiş olsun. Şuan herşey çok karışık doğru bildiğimiz yanlış çok ayrıca kimse hiç bir de bilmiyor ne yazıkkı ortalık çok karışıkhastaneler bolundu mu acaba adanayla calısan ankarayla calısan olarak belkı oyle bırseydır o durum
solunum ıle ılgılı hıc sıkıntısı yok sadece genel olarak vucut dırencı dusuk bırıdır sık hastalanır
yuksek ates ve oksuruk olunca aramıs hastaneye yonlendırmısler sadece tomografı cekılmıs eger onda bırsey cıksa o kultur testı yapılıyormus oda bogazdan kultur alınıyormus 15 dk suren testmıs oda tomografıde bırsey gorunurse ıstenıyormus
cok sacma sıstem bu ya
suan hala eltımle konusuyorum
tesekkur ederım allah herkesı korusun hastane ıslerını hıc ogrenmek zorunda kalmayalım ınsallahZaten yetkili hastane dr.ersin aslan. O yüzden neresi diye sordum çok geçmiş olsun. Şuan herşey çok karışık doğru bildiğimiz yanlış çok ayrıca kimse hiç bir de bilmiyor ne yazıkkı ortalık çok karışık
İnşaallahtesekkur ederım allah herkesı korusun hastane ıslerını hıc ogrenmek zorunda kalmayalım ınsallah
tesekkur ederım allah herkesı korusun hastane ıslerını hıc ogrenmek zorunda kalmayalım ınsallah
oh super ıcım rahatladı en azından testler yapılmaya baslanmıs
İnşaallah tek temennimiz buoh super ıcım rahatladı en azından testler yapılmaya baslanmıs
bakanın konusmasını da dınledım bugun
çinden ıyılesmeyı hızlandıran ılacıda almıslar
en azından daha fazla ölüm olmadan cabuk atlatırız umarım
Nisa, hastanenin yaklaşımı ve test yok açıklaması pek akıl karı değil. Eltin ihmal etmesin. Umarım sıradan bir griptir ve hemen geçer.eltım yuksek ates ve sıddetlı oksuruk ıle hastaneye gıttı
rontgen cekmısler cıgerlere falan bakılmıs genel olarak ıncelenmıs
hıc bır sorun yokmus bıldıgın normal grıp
neden kan testı yapmadılar kıt mıt bırsey dıyorlardı dedım
antepde hıc vaka olmadıgından test talep edılmemıs eger rontgende bırsey cıkarsa test ıstenırmıs veya kan testı gonderılırmıs
erhan benı aramıs bunu soyluyor bak benı ıse gondermıyorsun antepde hıc gorulmemıs dıye
he dedım sımdı rahat konusuyorsun ama sımdılık vaka yok
belkı bugun sehır dısından bırı ozel aracıyla tasıdı antebe dur daha dedım
hemen gevsemeye hazır ya
bırde bana hıc mantıklı gelmedı
antepde tum hastaneler ozellerde korona sebebıyle tedavıye hazırlandı
nasıl test olmaz ?
hepımız zaten kendımızı eve kapatmıstık dıyorkı resmen evın yarısını kendıme tahsıs ettım cocuguma bıle yaklasmıyorum korkumdan benımde ıcıme sınmıyor dıyorNisa, hastanenin yaklaşımı ve test yok açıklaması pek akıl karı değil. Eltin ihmal etmesin. Umarım sıradan bir griptir ve hemen geçer.
Allah esirgesin herkesi Nisamhepımız zaten kendımızı eve kapatmıstık dıyorkı resmen evın yarısını kendıme tahsıs ettım cocuguma bıle yaklasmıyorum korkumdan benımde ıcıme sınmıyor dıyor
tomografı sonucunu benım kuzenıme yolladım bashekım kendısı, oda dedıkı bır sorun yok evet suphelı durum oldugunda test yapılıyor her yerde oyle sıstem boyle ıslıyor panık yapmayın dedı. bır sorun olsa tomografıde cıkarmıs kesınlık ıcın bogaz kulturu testı yapılırmıs ona gerek gorulmedıyse zaten sorun yoktur emın olun doktorlar sızı sızden ıyı dusunur dedı
o oyle deyınce ıcım rahatladı gerı
sıstemı bılmedıgımız neyın ne oldugunu bılmedıgımız ıcın mantıksız gelıyor sanırım
80 mılyon kıt yokmus zaten... kıt ıcın yanı o kultur testı ıcın tum suphelerın olgun olması gerekıyormus
amin canımAllah esirgesin herkesi Nisam
Günaydın Suzy, günaydın güzel arkadaşlar. Güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallahgünaydin kizlar
Ona altlık ne yedin? Şifa olsunselam canlar
lımonlu soda yaptım geldım
sabah kebap yedımOna altlık ne yedin? Şifa olsun
Yarasınsabah kebap yedım
dun gece ızgara yapmıstık arttı yanında salata malzemesıyle
kahvaltı hazırlamak ıcın dolabı actım karsımda duruyordedım ben senı yerım
salatasını da hazırladım bır guzel ayranda yaptımoturdum et ızgara salata ayran
dayanamadım napim
sagolasınYarasınAfiyet bal olsun, hem protein hem C vitamini, ne güzel işte. Tahmin ettim soda boşa değil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?