Sağlıklı beslenirken;

Zaten yetkili hastane dr.ersin aslan. O yüzden neresi diye sordum çok geçmiş olsun. Şuan herşey çok karışık doğru bildiğimiz yanlış çok ayrıca kimse hiç bir de bilmiyor ne yazıkkı ortalık çok karışık

tesekkur ederım allah herkesı korusun hastane ıslerını hıc ogrenmek zorunda kalmayalım ınsallah

İnşaallah tek temennimiz bu

Nisa, hastanenin yaklaşımı ve test yok açıklaması pek akıl karı değil. Eltin ihmal etmesin. Umarım sıradan bir griptir ve hemen geçer.

Nisa, hastanenin yaklaşımı ve test yok açıklaması pek akıl karı değil. Eltin ihmal etmesin. Umarım sıradan bir griptir ve hemen geçer.
hepımız zaten kendımızı eve kapatmıstık dıyorkı resmen evın yarısını kendıme tahsıs ettım cocuguma bıle yaklasmıyorum korkumdan benımde ıcıme sınmıyor dıyor

tomografı sonucunu benım kuzenıme yolladım bashekım kendısı, oda dedıkı bır sorun yok evet suphelı durum oldugunda test yapılıyor her yerde oyle sıstem boyle ıslıyor panık yapmayın dedı. bır sorun olsa tomografıde cıkarmıs kesınlık ıcın bogaz kulturu testı yapılırmıs ona gerek gorulmedıyse zaten sorun yoktur emın olun doktorlar sızı sızden ıyı dusunur dedı

o oyle deyınce ıcım rahatladı gerı

sıstemı bılmedıgımız neyın ne oldugunu bılmedıgımız ıcın mantıksız gelıyor sanırım
80 mılyon kıt yokmus zaten... kıt ıcın yanı o kultur testı ıcın tum suphelerın olgun olması gerekıyormus

Allah esirgesin herkesi Nisam

Ona altlık ne yedin? Şifa olsun
sabah kebap yedım
dun gece ızgara yapmıstık arttı yanında salata malzemesıyle
kahvaltı hazırlamak ıcın dolabı actım karsımda duruyor dedım ben senı yerım
salatasını da hazırladım bır guzel ayranda yaptım oturdum et ızgara salata ayran

dayanamadım napim

bırde halımıze bak ınsanın gece canı atıstıracak bırsey ısterde tatlı falan ısterde kebap ıstermı gece kebap cektı canımız

Yarasın Afiyet bal olsun, hem protein hem C vitamini, ne güzel işte. Tahmin ettim soda boşa değil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…