merhaba :)Günaydınhava kapalı biraz yağmur yağacak burada. Biz de yeni kahvaltıdan kalktık. Standart kahvaltımı yaptım. Regl oldum zaten karnım iyice şişti çok bir şey yiyesim yok.
afıyet olsun
ay insallahGünaydın Suzy, günaydın güzel arkadaşlar. Güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Bende öyle bir reklam gözükmüyor. Korona virüsüyle ilgili yazıdan sonra forum başlıyorYa şu tepede çıkan ülker bebe reklamından nefret geldi. Sizde de görünüyor mu? Küçük çocukları böyle çöplerle "beslemelerine" çok üzülüyorum ben.
Bana kasıtlı bişey var yaa. Üstte, ortada altta, heryerde bu reklam...şu ağzını büzüştürüp çocuğa kaşığı tepen kadını görmeden bir mesaj yazamıyorum. Yolasım var.Bende öyle bir reklam gözükmüyor. Korona virüsüyle ilgili yazıdan sonra forum başlıyor
Ya şu tepede çıkan ülker bebe reklamından nefret geldi. Sizde de görünüyor mu? Küçük çocukları böyle çöplerle "beslemelerine" çok üzülüyorum ben.
kuzumm reklamlar netde aramalarına gore cıkıyor ne bıskuvısı aradın sende bu cıktı onuneBana kasıtlı bişey var yaa. Üstte, ortada altta, heryer de bu reklam...şu ağzını büzüştürüp çocuğa kaşığı tepen kadını görmeden bir mesaj yazamıyorum. Yolasım var.
Bende hiç bir reklam çıkmıyorBana kasıtlı bişey var yaa. Üstte, ortada altta, heryerde bu reklam...şu ağzını büzüştürüp çocuğa kaşığı tepen kadını görmeden bir mesaj yazamıyorum. Yolasım var.
HainlerBende hiç bir reklam çıkmıyor
Sabah bildirim gelmiş, kurabiyeleri oyla diye. O fotolara girdim çıktım baktım ondan olabilir mi ki?kuzumm reklamlar netde aramalarına gore cıkıyor ne bıskuvısı aradın sende bu cıktı onune
buda bırsey mı organık dıye saglıklı dıye yenı ek gıdaya gecmıs bebeklere pırınc lapası ve muhallebı yapıp verenler var bebek 5-6 aylık oturmus pırınc lapası yıyor yavrum yazık
sonra da dıyor kı bebegım lapur lupur yedı yer tabı ıcınde seker var muhallebının
sonra da o bebek yemek ayırt etmeye baslıyor cunku sekerı tattı bır kere
3-5 yaslarında da cıkolatalar cıpsler kolalar ...
ah ah
ben daha bekarken cocuk gelısımı kursuna gıttım egıtım almak ıcın bılgılenmek ıcınSabah bildirim gelmiş, kurabiyeleri oyla diye. O fotolara girdim çıktım baktım ondan olabilir mi ki?
Çok güzel dedin canım yaa. Ben şahit olduğum insanı uyaruyorum ama, bir gün biri bana fena çemkirecek. Burada ki bebiş de çok tatlı, o yedikçe ben üzülüyorum resmen.
Keşke doğumun son 3 ayında, annelik eğitimi diye bişey zorunlu olsa... gerçi eğitim alsalarda çoğu değiştirmez, lapaydı, bisküviydi karın doyurmak kolay tabi.
supersınSelam kızlar bugün 1 saat evde spor yarim saat leslie yaptımsaatimi özlediniz mi
Selam kızlar bugün 1 saat evde spor yarim saat leslie yaptımsaatimi özlediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?